پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.




شرايط ثبت ‌نام رتبه‌اولي‌ها اعلام شد
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 36
نویسنده : مولوی
رئيس مرکز آزمون دانشگاه پيام نور از آخرين مهلت ويرايش اطلاعات ثبت نامي داوطلبان سه آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته، کارشناسي و کارشناسي ارشد تا فردا خبر داد.

محمد هادي امين ناجي در گفتگو با مهر با اشاره به زمان ويرايش اطلاعت ثبت نامي داوطلبان در سه آزمون اين دانشگاه اضافه کرد: داوطلباني که در زمان مقرر نسبت به ثبت نام خود در سه آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته، کارشناسي و کارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور در سايت سازمان سنجش اقدام کرده اند، براي ويرايش، بررسي و انطباق اطلاعات با مدارک خود مي توانند تا ساعت 24 فردا 12بهمن ماه جاري به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org  مراجعه کنند تا از بروز هرگونه خطا در مراحل بعدي آزمون جلوگيري به عمل آيد.
 
وي در ارتباط با کاهش يا افزايش تعداد متقاضيان در هر کدام از سه مقطع، بيان کرد: ثبت نام در مقطع کارشناسي نسبت به سال گذشته افزايش اندکي را نشان مي دهد. اين در حالي است که با کاهش تعداد متقاضيان در مقطع کارداني به کارشناسي ناپيوسته مواجه هستيم اما تعداد متقاضيان کارشناسي ارشد همانند سال گذشته بود.
 
ناجي در ارتباط با علت کاهش متقاضيان آزمون مقطع کارداني به کارشناسي ناپيوسته دانشگاه پيام نور تاکيد کرد: اين کاهش طبيعي است به اين دليل که بيشتر رشته هاي کارداني دفترچه آزمون در مقطع کارشناسي ارائه مي شوند.
 
رئيس مرکز آزمون دانشگاه پيام در ارتباط با تعداد ثبت نام کنندگان در هر کدام از سه آزمون گفت: در کارشناسي ارشد 102 هزار و 586 نفر، در کارداني به کارشناسي نايپوسته 6هزار و 777نفر و در کارشناسي 135هزار و 323 نفر شرکت کرده اند.
 
سه آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته، کارشناسي و کارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور همزمان در 31 ارديبهشت ماه90 برگزار مي شود.




20 اسفند زمان برگزاري آزمون مدارس سمپاد
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 35
نویسنده : مولوی
رئيس سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان (سمپاد) از برگزاري آزمون مرحله اول مدارس راهنمايي سمپاد در تاريخ بيستم اسفند سال جاري خبر داد.

محمدعلي غفاري در گفتگو با مهر با اعلام اين خبر افزود: مهلت ثبت نام در آزمون ورودي مدارس راهنمايي سمپاد  از 24 بهمن آغاز و تا 30 بهمن ماه ادامه دارد.

وي افزود: ثبت نام در آزمون مدارس سمپاد همانند سال گذشته به شکل متمرکز و اينترنتي نيست و ادارات کل استانها در زمينه نوع ثبت نام به دو شکل دستي و اينترنتي تصميم گيري مي کنند.

زمان اعلام نتايج آزمون مرحله اول

رئيس سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان با بيان اينکه نتايج آزمون مرحله اول تا پايان فروردين ماه سال 1390 اعلام مي شود، افزود: تاريخ آزمون مرحله دوم نيز متعاقبا اعلام مي شود.

غفاري افزود: از بالاترين نمرات دانش آموزان هر استان در مرحله اول حداکثر دو برابر ظرفيت حق شرکت در آزمون مرحله دوم را دارند.

منابع آزمون و نوع سئوالات

وي با اشاره به اينکه 82 مدرسه مستقل راهنمايي سمپاد در کشور فعاليت مي کنند، افزود: پيش بيني ما اين است که حدود 200 هزار نفر در آزمون مرحله اول مدارس راهنمايي سمپاد شرکت کنند.

رئيس سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان با اعلام اينکه يکي از شرايط شرکت در اين آزمون داشتن معدل کل حداقل 19 در پايه چهارم ابتدايي است گفت: منابع آزمون تنها کتابهاي درسي دانش آموزان در دوره ابتدايي است و آزمون در مرحله اول به شکل تستي برگزار مي شود و تفاوتي با آزمونهاي سال گذشته ندارد.

زمان آزمون دبيرستان هاي سمپاد

غفاري درباره زمان برگزاري آزمون دبيرستان هاي سمپاد نيز گفت: آزمون دبيرستانهاي متوسطه سمپاد که امسال يک مرحله اي است اواسط بهار سال آينده برگزار مي شود.

وي درباره علت يک مرحله اي شدن آزمون دبيرستان هاي سمپاد نيز گفت: از سال تحصيلي آينده دانش آموزان راهنمايي مدارس سمپاد براي ورود به دبيرستان ها در آزمون شرکت نمي کنند و از اين پس آزمون دبيرستان هاي سمپاد تنها براي تکميل ظرفيت در بين دانش آموزان آزاد مدارس ديگر که داوطلب هستند برگزار مي شود.




بازدید : 25
نویسنده : مولوی
رئيس مرکز جذب اعضاي هيئت علمي وزارت علوم آخرين مهلت دانشگاه ها براي معرفي متقاضيان هيئت علمي به وزارت علوم را 15 بهمن ماه اعلام کرد و گفت: دانشگاه ها بايد تا اين تاريخ 2 برابر ظرفيت متقاضيان را براي پذيرش نهايي به وزارت علوم معرفي کنند.

محمدرضا مرداني در گفتگو با مهر، افزود: دانشگاه ها فرصت دارند تا 15 بهمن ماه نسبت به انتخاب افراد به ميزان 2 برابر ظرفيت از ميان چندبرابر ظرفيتي که دبيرخانه جذب هيئت علمي در وزارت علوم به آنها معرفي کرده بود، منتخبين خود را به اين دبيرخانه معرفي کنند.

رئيس مرکز جذب اعضاي هيئت علمي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اظهار داشت: البته حتمال دارد به دانشگاه هاي پرمتقاضي فرصت ديگري نيز داده شود.

وي ظرفيت نهايي پذيرش هيئت علمي را 11 هزار نفر اعلام کرد و گفت: حدود 2 هزار و 500 نفر از افرادي که براي هيئت علمي متقاضي بودند و در فراخوان شرکت کردند داراي مدرک دکتري بودند.

مرداني افزود: افرادي که داراي مدرک دکتري هستند و موفق نشده اند نسبت به ارسال مدارک و شرکت در فراخوان اقدام کنند مي توانند در فراخوان بعدي که تا پايان بهمن ماه منتشر مي شود شرکت کنند.




جزئيات آيين‌نامه دانشجويان نمونه
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
جديدترين آئين‌نامه انتخاب دانشجويان نمونه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور پس از بازنگري به تصويب وزراي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي رسيد.

به گزارش مهر، اين آئين نامه به منظور شناسايي و معرفي الگوي مناسب دانشجويي، افزايش مراتب معنوي و تشويق دانشجويان در پايبندي به هويت ملي و گسترش اصول و ارزش هاي اسلامي و اخلاق حرفه اي و با هدف افزايش تحرک نوآوري، شادابي اجتماعي و شناسايي استعدادهاي برتر علمي فرهنگي تدوين شده است.

دانشجويان نمونه در دو گروه نمونه دانشگاهي و نمونه کشوري تقسيم بندي مي شوند. دانشجويان در گروه‌هاي تخصصي شامل گروه‌هاي پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي، علوم پايه پزشکي و بهداشت، کشاورزي و دامپزشکي، فني مهندسي، هنر، علوم پايه و علوم انساني انتخاب و معرفي مي‌شوند.

دانشجوياني که حداقل يک نيمسال تحصيلي با معدل کل 16 در هر يک از مقاطع کارداني، کارشناسي ناپيوسته و کارشناسي پيوسته، معدل کل 17 در مقطع کارشناسي ارشد، معدل کل 17 در مقطع دکتراي حرفه اي، معدل کل 17 در مقطع دکتراي تخصصي و معدل کل 15 در مقطع دکتراي باليني گذرانده باشند، مي‌توانند در انتخاب نمونه ها شرکت کنند.

دانشجوياني که سابقه محکوميت در شوراي انضباطي دانشگاه و ساير مراجع قانوني داشته باشند، امکان شرکت در رقابت براي انتخاب دانشجويان نمونه را ندارند.

نحوه محاسبه امتيازات دانشجويان نمونه

مقطع تحصيلي

امتيازات علمي
آموزشي

امتيازات علمي
المپيادهاي علمي
(حداکثر-حداقل)

امتيازات علمي
پژوهشي
(حداکثر-حداقل)

امتيازات فرهنگي و اجتماعي
(حداکثر-حداقل)

امتيازات شئون دانشجويي
(حداکثر-حداقل)

جمع امتيازات
کارداني و کارشناسي ناپيوسته 43 0-2 3-25 10-25 3-5 100
کارشناسي پيوسته  38 0-2  6-30  10-25  3-5  100
کارشناسي ارشد ناپيوسته  28  0-2  15-40  10-25  3-5  100

دکتري حرفه اي
پزشکي، داروسازي، دندانپزشکي، دامپزشکي

 43  0-2  10-25  10-25  3-5  100
کارشناسي ارشد پيوسته  38  0-2  10-30  10-25  3-5  100
دکتري تخصصي (Ph.D)  12  -  20-38  15-30  5-10  100
دکتري تخصصي باليني  30  -  10-30  15-30  5-10  100

 شاخصهاي تعيين کننده براي انتخاب دانشجويان نمونه 

نوع امتيازات شاخصها شاخصها شاخصها شاخصها شاخصها شاخصها

امتيازات علمي
آموزشي

معدل کلي واحدهاي گذرانده شده معدل هر نيمسال        

امتيازات علمي
المپيادهاي علمي

 عناوين کسب شده در المپياد          

امتيازات علمي
پژوهشي

 مقالات فعاليت هاي تحقيقاتي  تاليف کتاب  ترجمه و گردآوري کتاب اختراع، ابداع و نوآوري  تجاري سازي علم

امتيازات فرهنگي و اجتماعي

 فعاليت هاي قرآني فعاليت هاي سياسي و اجتماعي

فعاليتهاي ادبي، هنري و اجتماعي

ايثارگري فعاليت هاي ورزشي  

کسب مقام در مسابقات قرآن و نهج البلاغه
تاليف، ترجمه ياد گردآوري با موضوعات قرآني
عضويت و همکاري در کانون هاي قرآني، عترت، نماز
مربيان قرآني داراي تائيديه

امتياز به ازاي عضويت در بسيج دانشجويي،
امتياز به ازاي عضويت در تشکل داراي مجوز،
امتياز به ازاي عضويت در شوراي صنفي،
امتياز به ازاي همکاري با نهادرهبري و کميته هاي علمي
تاليف با موضوعات اجتماعي و سياسي با تاييد هيئت نظارت
عضويت فعال در کانون هلال احمر،
مشارکت در تهيه نشريات دانشگاهي

کسب عناوين در مسابقات معتبر ادبي، هنري
دانشجويان داراي مدرک مربيگري در رشته هنر و ادب
مشارکت در کانون ادبي و هنري
برگزاري نمايشگاه
اهداي خون
مشارکت در نمايشگاه قرآني و دفاع مقدس و حرکت
عضويت در نهادهاي خيريه
فعال در برگزاري کرسي نظريه پردازي
عضويت در تعاوني دانشجويي

جانبازان 70 درصد
جانبازان 25 تا 30 درصد
آزادگان و رزمندگان
فرزند و همسر(شهيد، جانباز و آزاده)

کسب عنوان در مسابقات ورزشي
دارا بودن کارت مربيگري
تاليف کتب ورزشي

امتيازات شئون دانشجويي

پايبندي به انجام فرايض ديني و متعهد بودن رعايت پوشش اسلامي برادران و خواهران رعايت مقررات و شئون دانشجويي و هنجارهاي اجتماعي رعايت اخلاق و مسئوليت حرفه اي احترام به اساتيد، دانشجويان و سايرين ساير ويژگيهاي برجسته دانشجو

بازدید : 34
نویسنده : مولوی
شرايط ثبت نام فارغ التحصيلان رتبه هاي اول و دوم مقطع کارشناسي در کنکور آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد که بر اساس آن رتبه اولي ها و رتبه دومي ها با کسب 85 درصد نمره آخرين فرد قبول شده پذيرش مي شوند.

به گزارش مهر، فارغ التحصيل رتبه اول هر سال تحصيلي واحد دانشگاهي ، فردي است که در رشته تحصيلي مربوطه داراي بالاترين معدل کل در بين فارغ التحصيلان آن سال تحصيلي باشد.
 
براي تعيين فارغ التحصيلان رتبه اول هر سال، دانشجويان رشته يا گرايشي را که حداکثر تا پايان تيرماه هرسال فارغ التحصيل شده و مشمول شرايط و ضوابط تعيين شده باشند با هم مقايسه مي کنند و از ميان فارغ التحصيلان هر رشته و گرايش هر سال، فردي که ميانگين کل بالاتري را کسب کرده باشد، به عنوان رتبه اول و نفر بعدي به عنوان رتبه دوم آن رشته و يا گرايش مشخص مي شود.
 
فارغ التحصيلان بايد از طريق آزمون سراسري وارد دوره تحصيلي شده باشند و حداکثر مدت تحصيل آنها براي دوره دکتري حرفه اي 7 سال، کارشناسي پيوسته 4 سال و کارشناسي ناپيوسته 2.5 سال از زمان شروع به تحصيل در نظر گرفته شود.

در موارد استثنايي چنانچه چند نفر داراي شرايط کاملاً مساوي باشند ، فردي که مدت تحصيل او حداقل يک نيمسال کوتاهتر باشد به عنوان رتبه اول رشته مشخص و در غير اين صورت همه آنها به عنوان نفر اول معرفي مي شود.

محل هاي دانشگاهي وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي مدارک مربوط به فارغ التحصيلان ممتاز هر سال تحصيلي رشته هاي خود را برابر ضوابط حداکثر تا پايان آذرماه همان سال تحصيلي به مرکز آزمون ارسال خواهند داشت.
 
مرکز آزمون نيز طي گزينش جداگانه اي اسامي پذيرفته شدگان واجد شرايط برخورداري از امتياز ممتازين را براساس ظرفيت محاسبه شده (10 درصد ، ظرفيت هر رشته / شهر) و حدنصاب قبولي (85 درصد نمره آخرين فرد قبولي عادي آن رشته / شهر) براي نيمسال دوم همان سال اعلام مي کند.




نمره از مدارس راهنمايي مي‌رود
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 32
نویسنده : مولوی
مديرکل آموزش راهنمايي وزارت آموزش و پرورش گفت: با اجراي طرح ارزشيابي توصيفي در دوره ابتدايي تا دو سال آينده ارزشيابي ترکيبي جاي نمره عددي را در دوره راهنمايي مي گيرد.

منوچهر فضلي خاني در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب افزود: هم اکنون دفتر آموزش راهنمايي وزارت آموزش و پرورش بر روي مدل ارزشيابي ترکيبي که شامل نمرات کمي و کيفي است مطالعه مي کند تا بتوانيم بدنبال اجراي ارزشيابي توصيفي در دوره ابتدايي اين مدل را در دوره راهنمايي اجرا کنيم.

هم اکنون ارزشيابي توصيفي در دوره ابتدايي در حال اجرا است و دانش آموزان پايه اول تا سوم ابتدايي سراسر کشور به اين شيوه در پايان ترم از سوي معلمان خود ارزيابي مي شوند.

مديرکل آموزش راهنمايي وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: قطعا با ورود دانش آموزان دوره ابتدايي که هم اکنون شامل طرح ارزشيابي توصيفي شده اند به دوره راهنمايي طرح ارزشيابي ترکيبي اجرا مي شود.

فضلي خاني افزود: طرح ارزشيابي ترکيبي نتيجه مطالعات داخلي و برخي از تجارب کشورهاي موفق خارجي است که تا دو سال آينده اجرايي مي شود.

وي درباره اينکه آيا ارزشيابي ترکيبي همچون ارزشيابي توصيفي داراي طرح پيش پايلوت و پايلوت است گفت: هنوز در اين باره تصميمي گرفته نشده است.




حذف دوره‌هاي عمومي در دانشگاه علمي‌ کاربردي
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي از حذف دوره هاي عمومي و غيرمهارتي در اين دانشگاه خبر داد و گفت: هدف دانشگاه علمي کاربردي تربيت نيروهاي مهارتي است از اين رو به جاي دوره هاي عمومي و غيرمهارتي قصد داريم به تدوين دوره هاي مهارتي و شغل محور بپردازيم.

دکتر رجبعلي برزويي در گفتگو با مهر با اشاره به علت حذف دوره هاي عمومي و غيرمهارتي در دانشگاه علمي کاربردي از سال آينده، اضافه کرد: دانشگاه جامع علمي کاربردي به منظور ماموريت هدفمندي در سال 74 تاسيس شد تا بتواند با آموزش و ارتقا نيروهاي مهارتي نه تنها اشتغال را در کشور افزايش دهد بلکه مشکلات حوزه فناوري را برطرف کند.

وي در ارتباط با هدف دانشگاه علمي کاربردي از تربيت نيروي هاي مهارتي تاکيد کرد: اگر قرار به تربيت نيروهاي عمومي است که اين امر هم اکنون در ساير زيرنظامها نظير دانشگاه هاي آزاد، پيام نور و غيرانتفاعي در حال انجام است. بنابراين هدف دانشگاه، تربيت نيروهاي مهارتي است و شيوه آموزش هم کاملاً فرق مي کند، زيرا بيش از 50 درصد دوره هاي اين دانشگاه عملي هستند.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي در اين باره افزود: دوره هاي مهارتي بايد شغل محور باشند و براساس کسب مهارت و تخصص در شغل هاي جامعه به دانشجويان ارائه شوند.

معاون آموزش دانشگاه علمي کاربردي خبر از بازنگري سرفصل هاي دروس مهارتي از سال آينده داد و گفت: تمام سرفصل ها را سال آينده بازنگري مي کنيم، حتي دوره هايي را که تا حدودي زمينه عمومي داشتند در قالب دوره هاي تخصصي شغلي تغيير مي دهيم.

وي در اين باره به ذکر مثالي پرداخت و افزود: اگر تاکنون در دوره هاي غيرمهارتي آموزش نرم افزار کاميپوتر داشتيم اين دوره را عمومي محسوب و آن را تبديل به دوره هاي مهارتي و تخصصي مي کنيم.

دكتر برزويي با بيان اينکه با گذراندن دوره هاي مهارتي، فارغ التحصيلان دانشگاه علمي کاربردي ديگر نبايد انتظار داشته باشند تا در يک نهاد دولتي مشغول به کار شوند، تاکيد کرد: اين افراد با گذراندن دوره هاي مهارتي به مرحله کارآفريني مي رسند و مي توانند با حداقل سرمايه گذاري اشتغال زايي کنند.

معاون آموزشي دانشگاه علمي کاربردي با بيان اينکه با اين هدف مي توان همه دوره ها را تبديل به دوره هاي مهارتي کرد، گفت: فارغ التحصيلان اين دانشگاه در يک شغل خاص که مورد نياز کشور است، توانايي دارند.

وي با اشاره به تدوين 300 سرفصل مهارتي در کشور، گفت: در سال آينده علاوه بر بازنگري سرفصل هاي مهارتي تصميم داريم با تمام دستگاه هاي کشور مکاتبه و نيازهاي شغلي آنان را دريافت کنيم تا بر اساس نياز سنجي که در اين باره انجام مي شود حداقل 300 برنامه اولويت دار آنها را علاوه بر تدوين، اجرايي کنيم.

دكتر برزويي با اعلام اينکه اين بازنگري و تدوين ها با کمک واحدهاي استاني و دستگاه هاي اجرايي انجام مي شود ، افزود: ما 30 استان داريم و از همه استانها خواسته ايم تاحداقل 10برنامه اولويت دار را که متناسب با نياز بومي استان است تا پايان سال90 به ما ارائه دهند.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي در ارتباط با بومي کردن برخي سرفصل ها در اين زمينه، گفت: با اين کار برخي سرفصل ها به جاي اينکه ملي باشند تبديل به سرفصل هاي استاني يا منطقه اي مي شوند تا نياز مهارتي بومي همان استان را پوشش دهند. در همين راستا، برخي دوره ها تخصصي خواهند شد و در مناطق ديگر ارائه نمي شوند.




تمديد مهلت ثبت نام در کنکور دکتري
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 32
نویسنده : مولوی
معاون فني و آماري سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به پايان مهلت ثبت نام آزمون نيمه متمرکز دکتري در امروز از تمديد مهلت ثبت نام تا روز پنجشنبه 14 بهمن خبر داد.

ابراهيم خدايي در گفتگو با مهر، افزود: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام در آزمون دکتري اقدام کنند.

وي اظهار داشت: داوطلبان در اين آزمون حق انتخاب 50 کد رشته محل را دارند و تاکنون بيش از 36 هزار نفر در اين آزمون ثبت نام کرده اند.

معاون سازمان سنجش گفت: آزمون نيمه متمرکز دکتري 25 فروردين 90 برگزار مي شود و اطلاعيه سازمان سنجش درباره توزيع کارت آزمون 16 اسفند و کارتهاي آزمون بين روزهاي 22 و 23 فروردين ماه منتشر مي شود.




جمعيت دانشجويي تهران کاهش يافت
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
معاون وزير علوم در تشريح سياستي که افزايش ظرفيت پذيرش مقطع کارشناسي در دانشگاه هاي شهرستانها، افزايش ظرفيت پذيرش دانشجوي کارشناسي ارشد و دکتري در دانشگاه هاي تهران و تعديل جمعيت رشته هاي کارشناسي در دانشگاه هاي تهران را دنبال مي کند ، گفت: در صورتي که اين سياست را پياده کنيم با حدود 25 هزار نفر کاهش جمعيت در پايتخت مواجه خواهيم شد.

به گزارش مهر، علي اکبر متکان امروز يکشنبه در نشست خبري در وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري درباره بودجه دانشگاهها در سال 90 گفت: انتظار داريم در بودجه سال 90 دانشگاه ها حداقل 30 درصد رشد براي بودجه تملک سرمايه اي و 25 درصد رشد براي بودجه هاي هزينه اي بدون در نظر گرفتن فوق العاده ويژه داشته باشيم. البته اين ميزان رشد مورد انتظار منهاي اثرات هدفمندي يارانه ها است.

وي افزود: هنوز با معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري بر سر بودجه سال 90 دانشگاه ها در حال رايزني هستيم و اميد زيادي داريم که در بودجه سال 90 به ميزان مورد انتظار دست پيدا کنيم. البته هنوز بر سر بودجه سال 90 دانشگاهها به توافق نرسيده ايم.

معاون وزير علوم از درخواست 37 رديف بودجه جديد در سال 90 براي دانشگاه هاي جديد يا مجتمع آموزش عالي و پژوهشي خبر داد و گفت: همچنين رديف هاي جديدي براي شبکه زنان دانشمند جهان اسلام، مرکز فعاليت هاي قرآن و عترت، برنامه جامع امور زنان و خانواده (بحث هاي پژوهشي در حوزه زنان و بحث فرهنگ عفاف و حجاب)، حمايت از شرکت ها و موسسات دانش بنيان، حمايت از صندوق نوآوري و شکوفايي، امور شاهد و ايثارگر و مرکز جذب اعضاي هيئت علمي از معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري درخواست شده است.

وي با يادآوري تشکيل ستادي از 8 ماه گذشته در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي برآورد هزينه مصرف انرژي در دانشگاهها همزمان با اجراي قانون هدفمندي يارانه ها گفت: در شرايطي که يارانه ها هدفمند نشده بود ميزان ريالي مصرف انرژي در دانشگاه ها 1.4 کل هزينه دانشگاه ها بود اما برآوردها نشان مي دهد در صورتي که مصرف انرژي را در زمان اجراي هدفمندي يارانه ها مانند گذشته ادامه دهيم ميزان ريالي مصرف انرژي در دانشگاهها به 9 درصد کل هزينه دانشگاهها مي رسد.

متکان از توصيه هاي وزير علوم، تحقيقات و فناوري به دانشگاهها براي بهينه سازي و اصلاح الگوي مصرف، ارتقاي استانداردهاي ساخت و ساز اماکن دانشگاهي و اتخاذ تدابيري براي جلوگيري از هدر رفت انرژي در دانشگاهها خبر داد و گفت: با استفاده از سنسور برق در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 30 درصد کاهش مصرف برق در وزارتخانه داشته ايم.

معاون وزير علوم درباره اجراي دورکاري در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز گفت: اجراي برنامه دورکاري در وزارت علوم با استقبال خوبي مواجه شده است. 27 تقاضا براي دورکاري در وزارت علوم يا عملياتي شده و يا در دست بررسي است. دورکاري براي کارکنان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اولويت بانواني که مشکلات زايمان دارند، افرادي که بيماري دارند و کارکناني که بر حسب نوع کارشان در صورت کار در منزل بازدهي شان بيشتر است اعمال مي شود.

وي اولين آثار اجراي دورکاري را تحکيم خانواده عنوان کرد و با يادآوري اينکه اسلام براي کانون خانواده احترام خاصي قائل است ، تاکيد کرد: دورکاري براي کارکنان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اولويت بانواني که مشکلات زايمان دارند انجام مي شود. حدود 5 نفر از کارکنان وزارت علوم که تقاضاي دورکاري داشته اند دچار مشکلات جسمي بوده و نمي توانستند در محل کار حاضر شوند.

متکان در پاسخ به اينکه دورکاري شامل چه افراد يا مشاغلي در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مي شود ، گفت: دورکاري در وزارت علوم شامل همه افرادي خواهد شد که به طور مستقيم ارباب رجوع نداشته باشند.

معاون وزير علوم درباره چگونگي ارزيابي عملکرد کارکناني که بر اساس برنامه دورکاري خدمت مي کنند نيز گفت: کميته اي داريم که کار افرادي که در قالب دورکاري در منزل خدمت مي کنند را مورد ارزيابي قرار مي دهند و با گذشته شان مقايسه مي کنند. نکته مهم در بحث دورکاري اين است که نه تنها حقوق کارکناني که در قالب دورکاري خدمت مي کنند کاهش پيدا نمي کند بلکه فوق العاده براي اين افراد در نظر گرفته مي شود. 

متکان در پاسخ به اينکه تکليف تجميع دانشگاه هاي علامه طباطبايي و خواجه نصير چه مي شود تاکيد کرد: دانشگاه هاي علامه طباطبايي و خواجه نصير حتما در تهران تجميع مي شوند و به هيچ وجه از تهران خارج نخواهند شد. اميدواريم بر طبق گفته رئيس دانشگاه خواجه نصير تجميع اين دانشگاه تا تابستان آينده به سرانجام برسد.

وي از ثبت نام يک هزار و 200 نفر از کارکنان وزارت علوم و دانشگاههاي تهران براي انتقال از تهران خبر داد و گفت: تا کنون 110 نفر را انتقال داده ايم. مشکلاتي در شهرستانها داريم که سياست هاي دولت را به آن ميزان که بايد پيگيري نمي کنند و اين منجر شده که مقداري روند انتقال کارکنان از تهران مقداري کند شود.

معاون وزير علوم در تشريح سياستي که افزايش ظرفيت پذيرش مقطع کارشناسي را در دانشگاه هاي شهرستانها ، افزايش ظرفيت پذيرش دانشجوي کارشناسي ارشد و دکتري را در دانشگاه هاي تهران و تعديل جمعيت رشته هاي کارشناسي در دانشگاههاي تهران را دنبال مي کند، در جمع خبرنگاران گفت: در صورتي که اين سياست را پياده کنيم با حدود 25 هزار نفر کاهش جمعيت در پايتخت مواجه خواهيم شد.

متکان از قراري براي انتقال سازمان سنجش آموزش کشور به استان البرز و انتقال سازمان پژوهش هاي علمي صنعتي به ساوه خبر داد و گفت: البته انتقال اين دو سازمان به استان البرز و استان مرکزي زمان انجام مي شود که استانداران البرز و مرکزي امکانات لازم را براي اين دو سازمان فراهم کنند.

وي در پاسخ به اينکه بحث انتقال معاونت دانشجويي وزارت علوم به سمنان تا چه حد صحت دارد ، گفت: بحث ايجاد سازمان امور دانشجويي مطرح است. پس از آنکه سازمان شدن اين معاونت ابلاغ شود آنگاه براي انتقال اين حوزه مي توان تصميم گرفت. معاونت دانشجويي در حال حاضر به واسطه وابستگي هاي مالي و اداري که به ستاد وزارت علوم دارد نمي تواند جدا شود.

معاون وزير علوم خاطرنشان کرد: سازمان شدن معاونت دانشجويي در شوراي عالي اداري تصويب شده و در راه ابلاغ است. خيلي از مسائل وزارت علوم بستگي به اين ابلاغ دارد لذا خواستاريم که سريع تر ايجاد سازمان امور دانشجويان را به وزارت علوم ابلاغ کنند.




تدوين کتاب اول و ششم ابتدايي
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
معاون پژوهش و برنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش گفت: کار تاليف کتاب هاي اول و ششم ابتدايي مطابق با نظام آموزشي 6-3-3 آغاز شده است.

حجت الاسلام محي الدين بهرام محمديان در گفت و گو با مهر با بيان اين مطلب افزود: هم اکنون کارگروه تاليف کتاب هاي درسي پايه اول و ششم ابتدايي تشکيل شده و اعضاي کارگروه مطالعات خود را در اين زمينه آغاز کرده اند.

قرار است همزمان با اجراي تغيير ساختار آموزشي 6-3-3 در مدارس کشور ، کتاب هاي درسي دوره ابتدايي نيز تغيير کند.

معاون پژوهشي و برنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش با بيان اينکه راهنماي برنامه درسي دوره ابتدايي براساس نظام آموزشي جديد در حال تاليف است، گفت: به محض تصويب زمان اجراي نظام آموزشي 6-3-3 در شوراي عالي انقلاب فرهنگي، کتابهاي درسي جديد نيز توليد مي شود.

محمديان درباره آخرين وضعيت سند برنامه درسي ملي نيز گفت: همچنان منتظر تصويب سند تحول بنيادين آموزش و پرورش هستيم تا پس از آن سند برنامه درسي ملي نيز در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح شود.




جزئيات توزيع کارت کنکور ارشد 90
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 38
نویسنده : مولوی
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور زمان آغاز توزيع کارت کنکور کارشناسي ارشد 90 را 25 بهمن ماه اعلام کرد و گفت: آزمون از چهارشنبه 27 بهمن آغاز و طي 3 روز برگزار مي شود.

حسين توکلي در گفت و گو با مهر، افزود: اطلاعيه سازمان سنجش درباره تاريخ، نحوه پرينت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسي ارشد 90 و المپياد علمي دانشجويي از روز دوشنبه 18 بهمن ماه بر روي سايت سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار داده مي‌شود و همزمان در نشريه پيک سنجش روزهاي دوشنبه 18 و 25 بهمن نيز منتشر خواهد شد.

وي اظهار داشت: کارت هاي ورود به جلسه آزمون براي کليه داوطلبان از روز دوشنبه 25 بهمن ماه بر روي سايت سازمان قرار داده خواهد شد و داوطلبان بايد در فرصت تعيين شده نسبت به پرينت کارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام کنند.

معاون سازمان سنجش گفت: شهرستان محل برگزاري آزمون و آدرس حوزه امتحاني مربوط در ذيل کارت ورود به جلسه آزمون هرداوطلب درج شده است.

توكلي با اشاره به زمان برگزاري آزمون ورودي تحصيلات تکميلي دوره هاي کارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال 1390 گفت: اين آزمون در صبح و بعداز ظهر روزهاي چهارشنبه 27، پنجشنبه 28 و جمعه 29 بهمن ماه در 40 شهرستان مختلف کشور و 142کد رشته امتحاني برگزار خواهد شد.




بازدید : 23
نویسنده : مولوی
رييس جمهور عمره دانشجويي را داراي ظرفيت‌هاي فراواني دانست و خواستار برنامه‌ريزي متنوع و اثرگذار مسئولين و دست‌اندرکاران عمره دانشجويي براي استفاده از همه اين ظرفيت‌ها شد.

به گزارش واحد مرکزي خبر ،  دکتر محمود احمدي نژاد در ديدار مسؤولين و دست‌اندرکاران عمره دانشجويي با تأکيد بر اينکه يکي از اثرگذارترين و بهترين فعاليت‌هاي فرهنگي عمره دانشجويي است، اظهار داشت: عمره دانشجويي اين ظرفيت تربيتي و فرهنگي را دارد که در دوره کوتاه و فشرده، اثرگذاري بالايي روي جوانان داشته باشد.

رييس جمهور گفت: فعاليت فرهنگي به معناي هدايت و تربيت انسان است و عمره دانشجويي کاملاً از چنين ظرفيتي برخوردار است. دکتراحمدي نژاد با اشاره به اينکه روح هدايت و تربيت و اعمال و عبادات ديني آشنا شدن با مفهوم امامت و ولايت است، خاطر نشان کرد: تربيت و هدايت بدون امام و انسان کامل هيچ معنا و مفهومي نخواهد داشت و استعدادهاي انسان به ميزاني که با حقيقت امامت و ولايت آشنا ‌شود، شکوفا و متعالي خواهد شد از اين‌رو هنر فعالين فرهنگي اين است که دل و جان انسان را با مفهوم امامت و ولايت آشنا مي‌کنند.

رييس جمهور در ادامه خطاب به مسؤولين و دست‌اندرکاران عمره دانشجويي خاطرنشان کرد: مسؤولين حج دانشجويي بايد مباني معرفتي دانشجويان را با نگاه جهاني استحکام بخشند و دائماً در برنامه‌‌ريزي‌هاي خود به دنبال نوآوري و ابتکار باشند از سوي ديگر دستورات و احکام و اعمال مناسک حج و زيارت را به گونه‌اي مطرح کنند که فرد بيشتر به ياد معبود هستي باشد.

رييس‌جمهور در ادامه بستر انتقال مفاهيم ارزشي و الهي را عشق و محبت دانست و گفت: اگر کامل‌ترين معارف از روي مستندترين متون و زيباترين بيان عرضه شود اما در دل فرد نسبت به طرف شنونده محبت و علاقه‌اي نباشد، بدون شک هيچ مفهومي به وي منتقل نخواهد شد.

وي گفت: به هر ميزان که فرد سرشار از عشق و محبت باشد، اثرگذاري فعاليت‌هاي وي نيز بيشتر خواهد شد، به خصوص مسؤولين عمره دانشجويي بايد عاشق کار، هدايتگري و جوانان باشند.

دکتراحمدي نژاد با قدرداني از فعاليت‌هاي مسؤولين عمره دانشجويي خاطرنشان کرد: گرايش جوانان و اصولاً نوع انسان به پاکي، يگانه‌پرستي و ارزش‌هاي الهي قوي است و در اين ميان جوانان کشورمان نسبت به حقايق ناب که همان اسلام، انديشه علوي و نبوي و انديشه مهدوي باشد از عمق جان معتقد و علاقه‌مند هستند و اين ظرفيت مناسبي است که مي‌توان از آن براي تربيت و هدايتگري استفاده کرد.

رييس جمهور افزود: از آنجايي که انديشه ما جهاني و فطري است اگر براي جهانيان و اصولاً کساني که در مقابل حق حالت تدافعي ندارند عرضه شود، نسبت به آن گرايش پيدا کرده و از آن استقبال خواهند کرد.

در ابتداي اين ديدار نماينده ولي فقيه در دانشگاه‌ها و رييس سازمان حج و زيارت کشور گزارشي از فعاليت‌هاي انجام شده در حوزه عمره دانشجويي ارائه کرده و درخواست‌ها و پيشنهادات خود را براي برگزاري هر چه باشکوه‌تر و بهتر اين مراسم با رييس جمهور در ميان گذاشتند.




آخرين اصلاحات دفترچه آزمون دکتري سال 90
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 31
نویسنده : مولوی
سازمان سنجش آموزش کشور آخرين وضعيت اصلاحات دفترچه راهنماي ثبت نام و شرکت در آزمون ورودي دوره دکتري سال 90 را اعلام کرد.

به گزارش مهر، داوطلباني که در دوره دکتراي حرفه‌اي فارغ‌التحصيل شده‌اند، لازم است معدل دوره دکتراي حرفه‌اي خود را در رديف‌ 24 فرم تقاضانامه ثبت‌نام درج کنند.

داوطلباني که حداکثرتا تاريخ 31 شهريور90 فارغ‌التحصيل مي شوند، لازم است ميانگين نمرات واحدهاي درسي گذرانده شده در مقطع دکتراي حرفه‌اي خود را حداکثر تا تاريخ 31شهريورماه 89 در بند 24 تقاضانامه درج کرده و نسبت به تکميل و تأييد فرم معدل مندرج در صفحه 66 دفترچه راهنما از سوي دانشگاه محل تحصيل دوره دکتراي حرفه‌اي خود اقدام کنند.

فارغ‌التحصيلان کد رشته‌هاي 2103 از مجموعه تاريخ رشته ايران شناسي، کد رشته 2104 از مجموعه علوم اجتماعي رشته ايران شناسي، کد رشته 2107 از مجموعه فلسفه رشته عرفان اسلامي، کدرشته2111 از مجموعه علوم سياسي رشته مجموعه مطالعات جهان (کليه گرايش‌ها)، کدرشته 2114 از مجموعه مديريت رشته مديريت امور دفاعي، کدرشته 2119 از مجموعه روان شناسي رشته پزشکي عمومي (دکتراي عمومي)، کدرشته 2215 از مجموعه نانوبيوتکنولوژي رشته شيمي، کدرشته2310 از مجموعه مهندسي عمران رشته مديريت سوانح طبيعي ـ پدافند غيرعامل، کدرشته 2320 ازمجموعه مهندسي کامپيوتر رشته مهندسي فناوري اطلاعات (IT)، کدرشته 2323 از مجموعه مهندسي هسته‌اي - کاربرد پرتوها در رشته فيزيک هسته‌اي، کدرشته 2324 از مجموعه مهندسي هسته‌اي ـ راکتور در رشته فيزيک هسته‌اي، کد رشته 2326 از مجموعه مهندسي هسته‌اي ـ پرتوپزشکي در رشته فيزيک هسته‌اي، کدرشته 2327 از مجموعه مهندسي هسته‌اي ـ گداخت در رشته فيزيک هسته‌اي، کدرشته 2328 ازمجموعه مهندسي هسته‌اي ـ شکافت رشته فيزيک هسته‌اي، کدرشته 2504 از مجموعه پژوهش هنر در رشته ايران شناسي، کدرشته 2804 از مجموعه آموزش زبان انگليسي در رشته زبان‌شناسي همگاني مجاز به ثبت‌نام و شرکت در آزمون هستند.




استفاده از 4هزار سرباز معلم از سال 90 در روستاها
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 27
نویسنده : مولوی
وزير آموزش و پرورش گفت: براي سال آينده به حدود 4 هزار نفر از سرباز معلمان در رشته‌هاي گوناگون نياز داريم كه در روستاهاي دور از آنها استفاده خواهيم كرد.

به گزارش فارس، حميد‌رضا حاجي‌بابايي امروز در حاشيه مراسم معارفه زكريا يازرلو به عنوان معاون جديد امور پرورشي و تربيت‌بدني وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اهميت و جايگاه ويژه معاونت پرورشي و نيز گسترش جنگ نرم در سطح دنيا، نيازمند ارائه تعريف جديد از معاونت پرورشي هستيم كه بر اين اساس در ساختار جديد آموزش و پرورش شاخص‌هاي پرورشي به طور دقيق سنجش و ارزيابي مي‌شود.

وي با بيان اينكه معاون جديد امور پرورشي از جهت شناختي و قدرت اجرايي، توانايي در حوزه معاونت پرورشي دارد ، افزود: يازرلو تا چند روز آينده با حفظ سمت در جايگاه مديركلي آموزش و پرورش شهر تهران قرار خواهد داشت تا كارهاي مالي اين حوزه با مشكل مواجه نشود و ما نيز تلاش مي‌كنيم تا در اوايل هفته آينده، مديركل جديد آموزش و پرورش شهر تهران معرفي شود.

وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: براي سال آينده به سمتي حركت مي‌كنيم كه بتوانيم از طريق تربيت معلم از مربيان پرورشي بيشتري استفاده كنيم.

حاجي‌بابايي درباره برنامه‌هاي وزارت آموزش و پرورش براي به كارگيري سرباز معلمان اظهار داشت: براي سال آينده به حدود 4 هزار نفر در رشته‌هاي گوناگون نياز داريم كه بخشنامه آن را اعلام كرده‌ايم و در نهايت اين كار بايد از آموزش و پرورش رفع مشكل كند.

وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: تا زماني كه در روستاهاي دور به اين افراد در رشته‌هاي گوناگون نياز داشته باشيم، تلاش مي‌كنيم تا با آموزش‌هاي ضمن خدمت در تابستان‌هاي قبل از فعاليتشان، از آنان بهره بگيريم اما اين برنامه كوتاه مدت آموزش و پرورش است و بايد به سمت تربيت معلمان مورد نياز در درون آموزش و پرورش حركت كنيم.

حاجي‌بابايي در پاسخ به پرسشي درباره آسيب‌هاي اين روش و اظهارات قبلي مبني بر رفع مشكل كمبود معلم با آزمون استخدامي گفت: اصلاح ساختار آموزش و پرورش چند سال به طول مي‌انجامد و در حال حاضر نيز نيازهاي آموزش و پرورش در رابطه به معلمان رفع نشده است چرا كه به هر تعدادي كه معلم وارد آموزش و پرورش شود نمي‌توان گفت كه ديگر نياز به نيروي جديد نداريم؛ بلكه با افزايش معلمان كيفيت آموزش را افزايش و تعداد دانش‌آموزان در كلاس‌ها را كاهش مي‌دهيم همچنين نمي‌توان با قاطعيت گفت كه ظرف يك يا دو سال تمام مشكلات را برطرف مي‌‌كنيم بلكه بايد با سرعت به اين سمت حركت مي‌كنيم.

وزير آموزش و پرورش درباره افزايش احتمالي بودجه آموزش و پرورش در سال آينده تصريح كرد: تاكنون بودجه‌، نوشته نشده است اما بسياري از پيشنهاداتي كه در اين رابطه داده‌ايم در دست بررسي است؛ برخي از آنها تصويب شده و در رابطه با برخي ديگر از آنها نيز در حال رايزني با معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري هستيم تا جمع‌بندي مناسبي در رابطه با بودجه سال آينده آموزش و پرورش داشته باشيم.

مشكل كارت‌هاي اعتباري سخا را اعلام كنند تا پيگيري كنيم

حاجي بابايي در پاسخ به پرسشي در رابطه با گلايه‌هاي فرهنگيان از عدم دريافت كارت‌هاي اعتباري 1.5 ميليون توماني اظهار داشت: تا جايي كه اطلاع دارم اين كارت‌ها با عنوان كارت ميزان يا سخا به تمام فرهنگيان داده شده و اگر در جايي توزيع نشده است، به ما اعلام كنند تا پيگيري كنيم.

وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: در رابطه با اين كارت‌ها برخي ايرادات به ويژه در رابطه با تعداد فروشگاه‌هاي طرف قرارداد و نيز اقلام تحت پوشش وجود دارد كه در حال پيگيري براي رفع آنها هستيم.

وي در رابطه با مشكل الزام به خريد كالاهاي ايراني از طريق اين كارت‌ها گفت: اين مسئله جزء اهداف اين طرح بوده است البته برخي اقلام غذايي مانند برنج و لبنيات وارداتي با قرار گرفتن در پوشش اين طرح، مي‌تواند مشكل معلمان را حل كند چرا كه فرهنگيان از حقوق برخوردارند و علاوه بر آن مي‌توانند برخي اجناس را نيز از طريق اين كارت خريداري كنند.

حاجي‌بابايي در رابطه با برنامه‌هاي اسكان نوروزي معلمان خاطرنشان كرد: از حدود 6 الي 7 ماه پيش كميته‌اي در حال كار بر روي اين موضوع است و در فرصتي مناسب نسبت به اين مسئله توضيحات لازم را خواهم داد.

وي در اين رابطه درباره سبد كالاي خاص براي معلمان گفت: اگر سياست‌هاي دولت اين باشد كه اين امكان براي تمام كارمندان فراهم شود، شامل حال آموزش و پرورش نيز خواهد شد.

حاجي‌بابايي درباره وضعيت امسال پيك‌هاي نوروزي گفت: امسال پيك نوروزي در اختيار همه قرار مي‌گيرد و در برخي مناطق نيز ايراداتي از قبيل پول گرفتن بوده است كه به صورت موردي آنها را پيگيري مي‌كنيم.




آغاز بازنگري سرفصل درسي 38 رشته علوم انساني
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 43
نویسنده : مولوی
رئيس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي از آغاز بازنگري سرفصل درس هاي 38 رشته علوم انساني در مقطع كارشناسي دانشگاه ها خبر داد.

به گزارش ايرنا، براساس اعلام روز شنبه پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي، حميدرضا آيت اللهي بدون اشاره به عنوان اين رشته ها، اعلام جزييات مربوط به تغيير سرفصل هاي درسي 38 رشته علوم انساني را به آينده موكول كرد.

وي مشكلات موجود در زمينه محتواي درسي و شيوه تدريس علوم انساني در دانشگاه هاي كشور را اساسي خوانده و بر ضرورت حل آنها تاكيد كرد.

آيت اللهي خاطرنشان كرد: پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي، ماموريت يافته با همكاري بخش هاي مختلف وزارت علوم به طور ويژه بر بازنگري سرفصل هاي درسي رشته هاي علوم انساني، تمركز يابد.

به گفته وي، بر مبناي مطالعات اوليه سرفصل هاي علوم انساني از سوي كارشناسان، ناكارآمدي، به روز نبودن و نامتناسب بودن با جامعه اسلامي، سه نقص جدي اين حوزه به شمار مي آيند.

پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي از جمله مجموعه هاي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است كه با حكم معاونت آموزشي اين وزارتخانه، نقش جدي در مرحله جديد تغيير سرفصل هاي درس هاي علوم انساني، عهده دار شده است.




بازدید : 36
نویسنده : مولوی
دانشگاه تهران در ميان دو هزار و 500 دانشگاه برتر دنيا که در رتبه‌بندي صورت گرفته توسط موسسه تحقيقاتي URAP ترکيه مورد توجه قرار گرفته‌اند حائز رتبه 248 دنيا و رتبه نخست جهان اسلام شد.

به گزارش مهر، دانشگاه تهران طبق رتبه‌بندي‌ صورت گرفته توسط موسسه تحقيقاتي URAP ترکيه، برترين دانشگاه جهان اسلام شناخته شد و در رتبه 248 فهرست دو هزار و 500 دانشگاه برتر دنيا قرار گرفت.

«عملکرد پژوهشي دانشگاه‌ها» اساس رتبه‌بندي صورت گرفته توسط موسسه تحقيقاتي URAP ترکيه است. «دانشگاه علوم پزشکي تهران» دانشگاه ايراني بعدي در اين فهرست است که رتبه 526 را کسب کرده است.

موسسه تحقيقاتي URAP توسط روساي قبلي دانشگاه ‌هاي عمده ترکيه مديريت مي‌شود، صرف‌نظر از دقت و مقبوليت روش به کار رفته در علم‌سنجي، دانشگاه تهران را بر اساس اين روش نخستين دانشگاه جهان اسلام از نظر شاخص‌هاي پژوهشي اعلام کرده است.
 
در اين رتبه‌بندي دانشگاه حاجت تپه رتبه 299، دانشگاه استانبول رتبه 415، دانشگاه آنکارا رتبه 488 و بهترين دانشگاه عربستان يعني ملک سعود هم رتبه 910 را کسب کرده است.
 
بهترين دانشگاه مالزي نيز رتبه 522 را کسب کرده است.