پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 53
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: مراسم رونمايي از بازي رايانه اي گرشاسپ به عنوان نخستين بازي رايانه اي فاخر ايراني در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد.

به گزارش واحد مرکزي خبر ؛ اين مراسم با حضور بهروز مينايي مدير عامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، بازي‌سازان رايانه‌اي و علاقمندان آغاز شد.

بازي رايانه‌اي گرشاسپ براساس کتاب گرشاسپ نامه اثر حکيم اسدي طوسي‌، سرمايه‌گذاري بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي و اجراي شرکت فن‌افزار شريف ساخته شده است.

مدير پروژه اين اثر رايانه اي اميرحسين فصيحي و کارگردان هنري آن سهيل دانش اشراقي است.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,



سلول هاي پوست به خون تبديل شد
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 52
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: گروهي از دانشمندان کانادايي براي اولين بار موفق شدند از سلول هاي فيبروبلاست پوست سلول هاي خون را به دست آورند.

به گزارش مهر ، محققان دانشگاه مک مستر و مدرسه پزشکي «مايکل جي. د- گروت» در اونتاريو موفق شدند براي اولين بار بدون عبور از مرحله واسط تبديل سلول هاي بزرگسال به سلول هاي بنيادي، گروهي از سلول هاي بزرگسال را مستقيما به گروه ديگري از سلول ها تبديل کنند. نتايج اين کشف مي تواند فصلي نو در درمان برخي بيماري ها به ويژه سرطان بگشايد.

در اين روش جديد، دانشمندان کانادايي از سلول هاي فيبروبلاست پوست يک فرد بزرگسال استفاده کرده و اين سلول ها را به سلول هاي خون همان فرد تبديل کردند بدون اينکه از مرحله تبديل فيبروبلاست ها به سلول هاي بنيادي جنيني عبور کنند.

اين روش جديد نه تنها فرايند تبديل سلول ها را تسهيل مي کند بلکه مي تواند مانع توسعه خطر توليد سلول هاي توموري شوند.

اين دانشمندان موفق شدند هم سلول هاي بنيادي خون و هم سلول هاي بزرگسال خون را از اين روش به دست آورند. هر دو نوع اين سلول ها براي درمان بيماري هاي مختلف بسيار مفيدند و مي توانند تحولي در انتقال خون ايجاد کنند.

به اين ترتيب ، در آينده اي نه چندان دور مي توان در انتقال خون به جاي استفاده از خون اهداکننده از سلول هاي پوست خود بيمار ، خون تهيه کرد.

اولين آزمايشات باليني اين سلول هاي خون از سال 2012 بر روي انسان آغاز خواهد شد.

اين محققان در اين خصوص توضيح دادند:«ما نشان داديم که سلول هاي پوست انسان مي توانند وابستگي به بانک خون را کاهش دهند ما مي دانيم که اين سلول ها چگونه عمل مي کنند و معتقديم که مي توان اين فرايند را بهبود بخشيد ما براي استخراج انواع ديگر سلول هاي بنيادي از سلول هاي بزرگسال پوست درحال فعاليت هستيم».


:: موضوعات مرتبط: خواندنی های روز , ,



بازدید : 55
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: پژوهشگران دانشگاه صنعتي اصفهان طي اجراي پژوهشي شيشه هاي زيست فعال سيليکاتي ضد باکتريايي را توليد کردند که زمينه مناسبي براي ترميم بافت هاي آسيب ديده استخواني فراهم مي کند.

به گزارش مهر، مهندس مهدي مهديخاني نهرخلجي - مجري طرح با بيان اينکه فرايند واکنش هاي زيست فعال در تعدادي از شيشه هاي زيست فعال سيليکاتي سريع تر از هيدروکسي آپاتيت اتفاق مي افتد، افزود: برخي از اين شيشه هاي زيست فعال داراي خاصيت ضد باکتريايي بوده و فعاليت ضد باکتريايي آنها تحت تاثير ترکيب شيميايي آنها است.

وي با اشاره به پروژه تحقيقاتي انجام شده در دانشگاه صنعتي اصفهان يادآور شد: با اجراي اين پژوهش موفق به بهبود خاصيت ضد باکتريايي شيشه هاي زيست فعال حاوي سيليس بالا با کاهش اندازه ذرات آنها به ابعاد نانومتري شديم.
 
مجري طرح افزود: در پژوهش با کاهش اندازه ذرات شيشه هاي زيست فعال تهيه شده به روش سل- ژل که حاوي مقادير بالاي سيليس هستند، موفق به افزايش خاصيت ضد باکتريايي اين بيوماده شديم.
 
مهديخاني با اشاره به جزئيات اجراي اين پژوهش، خاطر نشان کرد: نانوذرات شيشه زيست فعال با خاصيت ضد باکتريايي به عنوان پر کننده در نواقص استخواني و تقويت کننده در کامپوزيت هاي مهندسي بافت استخوان مي توانند شرايط مطلوبي را براي ترميم بافت آسيب ديده استخواني فراهم کنند.


:: موضوعات مرتبط: خواندنی های روز , ,



باقلا براي سلامت پوست مفيد است
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 60
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه گفت: باقلا حاوي كلسيم ، فسفر ، پروتئين و آب فراوان است كه براي سلامت پوست مفيد است و از پوكي استخوان پيشگيري مي‌كند.

اين متخصص تغذيه در گفت‌و‌گو با فارس افزود: باقلا حاوي ويتامين هاي A،B و C و املاح مفيدي از جمله فسفر و آهن است. حاوي پروتئين، كلسيم و پتاسيم است كه از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري و به كنترل فشار خون بالا كمك مي‌كند.

وي گفت: باقلا داراي مقدار زيادي آب است كه مي‌تواند از يبوست پبشگيري كند. براي سلامت پوست بسيار مؤثر است و به عنوان يكي از منابع غذايي فيبر و پروتئين شناخته شده است. پتاسيم موجود در باقلا همچنين مي‌تواند براي سلامتي قلب‌و‌عروق مفيد باشد.

بزرگمهر افزود: باقلا بيشترين فيبر غذايي را دارد. البته در بعضي از اشخاص توليد نفخ و سنگيني سر و معده مي كند كه براي جلوگيري از اين عوارض بايد ابتدا باقلا را پوست كند و جوشاند ؛ آب آنرا دور ريخت و بعد مصرف كرد.


:: موضوعات مرتبط: خواندنی های روز , ,



فعاليت مغزي در خواب
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 50
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: قرن‌هاست که دانشمندان در پي پاسخ سوال‌هاي بي‌شماري مي‌گردند که علت خواب‌ديدن و چگونگي شکل گرفتن روياها را روشن کنند. پژوهشگران دانشگاه هاروارد پاسخي براي چگونگي تشکيل روياها و فايده آن‌ها پيدا کرده‌اند.

روياها چه فايده‌اي دارند؟ از کجا ‎مي‌آيند و چگونه شکل مي‌گيرند؟ فرضيه‌هاي بسياري در طول تاريخ براي‎ پاسخ دادن به اين پرسش‌ها مطرح شده است. هيچ‌کدام از اين فرضيه‌ها اما از نظر علمي ثابت نشده‌اند.

گروهي از پژوهشگران عصب‌شناسي دانشگاه هاروارد که در مورد خواب تحقيق مي‌کنند مي‌گويند روياها نتيجه نوعي فعاليت مغزي هستند. اين فعاليت مغزي حتي مي‌تواند موجب يادگيري در زمان خواب شود.

پژوهشگران دانشگاه هاروارد به بررسي زمان خواب ديدن و اثر آن پرداختند. در اين تحقيق از داوطلبان خواسته شد نوعي بازي کامپيوتري را تمرين کنند. آن‌ها مي‌بايست در اين بازي از مسيري مارپيچ عبور مي‌کردند تا به مقصد برسند. داوطلبان به دو گروه تقسيم شدند. گروه نخست پس از بازي به تماشاي ويدئو مي‌نشست در حاليکه گروه دوم زمان کوتاهي مي‌خوابيد.

تمرين نورون‌هاي مغزي در خواب

شماري از داوطلباني که پس از بازي مي‌خوابيدند تعريف کردند خواب‌هايي ديدند که به بازي کامپيوتري مربوط بود. اين افراد به عنوال مثال در خواب، موسيقي روي بازي کامپيوتري را مي‌شنيدند يا خود را در يکي از راه‌هاي ماريپچ مي‌ديدند.

پژوهشگران به بررسي امواج و فرکانس مغزي اين افراد پرداختند و متوجه شدند که اين روياها در زمان خواب عميق رخ مي‌دهند. اين مرحله پيش از"خواب رم" است. خواب رم زماني است که خواب بسيار عميق است و چشم‌ها مرتب تکان مي‌خورند.

تمامي داوطلبان پس از توقفي سه ساعته دوباره به سالن بازي‌هاي کامپيوتري فرستاده شدند. جالب اينجاست که از هر چهار نفر که خواب بازي را ديده بودند يک نفر بهتر بازي مي‌کرد و سريعتر به مقصد مي‌رسيد. ساير داوطلبان چه آن‌هايي خوابيده بودند يا گروهي که ويدئو تماشا کرده بودند، پيشرفت اندکي داشتند.

متخصصان اعصاب مي‌گويند هنگام خواب عميق، نورون‌هاي مغزي با هم ارتباط برقرار مي‌کنند و آن‌چه پيش از خواب رخ داده را دوره مي‌کنند. اين فعاليت توانايي ذهن را افزايش مي‌دهد و ظرفيت به خاطرسپاري و يادآوري يک فعاليت را بيشتر مي‌کند.

اهميت تحقيقات هاروارد

پژوهشگراني که در مورد خواب تحقيق مي‌کنند مي‌گويند هر چند که تحقيق دانشگاه هاروارد با شرکت شمار اندکي از داوطلبان صورت گرفته، اما اهميت قابل توجهي دارد.

اين تحقيق اطلاعات قابل توجهي در مورد زمان و پيش‌زمينه تشکيل خواب در اختيار پژوهشگران قرار مي‌دهد که تا کنون توجه کمتري به آن‌ها شده بود.

اغلب تحقيقاتي که پيش‌تر انجام شده به بررسي و تحليل روياها در زمان خواب رم مربوط مي‌شود.

دويچه وله


:: موضوعات مرتبط: خواندنی های روز , ,



ايميل ملي فعال شد
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 62
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: معاون توسعه و مديريت شبکه سازمان فناوري اطلاعات ايران از آمادگي ارائه ايميل ملي براي تمام کاربران ايراني خبر داد و گفت: ظرفيت ارائه خدمات ايميل براي تمام متقاضيان پست الکترونيکي فراهم شد.

به گزارش مهر، علي اصغر انصاري سه شنبه در نشست خبري با اشاره به فعاليت پورتال iran.ir  که در راستاي ضوابط اجرايي بودجه سال 86 به وزارتخانه ارتباطات تصويب شد گفت: تا کنون هزار و 16 خدمت الکترونيکي از طريق اين درگاه براي تمامي مردم فراهم شده است.

وي با بيان اين که هزار و شانزدهمين خدمت الکترونيکي امروز و در حاشيه شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي الکامپ راه اندازي شده است گفت: اخذ دفترچه بيمه از طريق اينترنت هزار و شانزدهمين خدمت الکترونيکي است که از طريق وزارت رفاه و تامين اجتماعي در پرتال iran.ir قرار گرفته است.

وي همچنين از آغاز پروژه تدوين برنامه جامع صادرات نرم افزاري در کشور خبر داد و گفت: يکي از پتانسيل‌هاي کشور توليد نرم افزار است که به علت عدم مديريت مناسب و يکپارچه مغفول مانده است. به همين دليل مديريت توانمند داخلي براي صادرات نرم افزار يکي از مواد 49 برنامه پنجم توسعه است که مي‌تواند تاثير بسزايي در صنعت فناوري اطلاعات و توليد ناخالص ملي داشته باشد.

انصاري با بيان اينکه اين طرح با همکاري وزارتخانه‌هاي بازرگاني و فرهنگ و ارشاد تدوين خواهد شد، ادامه داد: با اين طرح ضوابط کالا و خدمات و محصولات نرم افزاري تدوين مي‌شود.

وي همچنين از ادغام دو پرتال iran.irو iranmardom.irخبر داد و گفت: اين دو درگاه به فعاليت‌هاي خود ادامه خواهند داد اما با توجه به ظرفيت‌هاي موجود درصدد تعامل و هماهنگ‌سازي براي ادغام اين دو درگاه هستيم اما به جمع‌بندي اينکه دسترسي از طريق يک آدرس يا هر دو آدرس صورت گيرد نرسيده‌ايم.

معاون توسعه و مديريت شبکه سازمان فناوري اطلاعات ايران گفت: ‌درگاه iran.irهمچنان خدمات الکترونيکي خود را عرضه مي‌کند و درگاه iranmardom نيز در بحث اطلاع رساني خدمات الکترونيکي فعاليت خواهد داشت.

رتبه بندي شرکت‌هاي فعال حوزه فناوري اطلاعات

رئيس سازمان فناوري اطلاعات از رتبه بندي شرکت هاي فعال حوزه نرم افزار، سخت افزار و فناوري اطلاعات تا دو سه هفته آينده خبر داد و گفت: هم اکنون رتبه بندي شوراي عالي انفورماتيک در مورد شرکت‌هاي فناوري اطلاعات انجام مي‌شود اما يک سري نقائصي وجود دارد که سازمان فناوري اطلاعات با استفاده از اساسنامه و قانون مناقصات خود مجوز لازم براي فراخوان و رتبه بندي شرکت هاي فعال در حوزه IT را دريافت کرده است.

وي با بيان اينکه فهرست شرکتها تا چند ماه آينده اعلام مي‌شود، گفت: شرکت‌ها شناسايي شده و توانمندي و رتبه آنها در سامانه معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري اعلام خواهد شد.

رئيس سازمان فناوري اطلاعات با اشاره به محورهاي مديريتي، مالي، تجاري، فني و نيروي انساني براي احراز صلاحيت شرکت‌هاي فعال در اين حوزه خاطرنشان کرد: نبود اطلاعات در مورد شرکت‌هاي فعال نقص بزرگي است که با وجود اين سامانه اين نقص برطرف شده و شرکت‌هاي داخلي ذينفع خواهند بود.

وي از تمامي شرکت هاي فعال در اين عرصه درخواست کرد که اطلاعات کاري خود را در اختيار اين بانک اطلاعاتي منسجم قرار دهند.

انصاري در مورد ايميل ايراني قابل ارائه از طريق درگاه خدمات الکترونيکي ايران گفت: فضاي نامحدود براي اين سرويس در نظر گرفته شده و نه تنها مديران دولتي بلکه کاربران اينترنتي نيز مي‌توانند از اين سرويس استفاده کنند.

وي هدف اوليه و اساسي اين طرح را کارمندان دولت و مديران اعلام کرد و گفت: ‌اصراري براي استفاده مردم از اين سرويس نيست اما با توجه به ترافيک پهناي باند بين‌الملل استفاده از اين ايميل مي‌تواند ميزان ترافيک را کاهش دهد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , خواندنی های روز , ,



دانلود Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 64
نویسنده : مولوی

 

برای اولین بار در یک سایت ایرانی دانلود Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate با لینک مستقیم وسریال معتبر.
Visual Studio یک مجموعه از برنامه‌هایی است که ارتباط بسیار نزدیک با هم دارند که مایکروسافت آن را به توسعه دهندگان و برنامه نویسان برنامه‌های کاربردی اهدا نمود تا آنها را وادار نماید در محیطی توسعه یافته بر روی پلت فرم های ویندوز و دات نت به ساخت برنامه‌های خود بپردازند . Visual Studio می‌تواند برای نوشتن برنامه‌های کنسولی ، ویندوزی ، سرویس های ویندوز ، برنامه‌های کاربردی موبایل ، برنامه‌های کاربردی ASP.NET و سرویسهای وب ASP.NET بنا به انتخاب شما همراه با زبانهایی مانند C++, C#, VB.NET, J# استفاده شود . با Visual Studio واقعا چه کارهایی می‌توان انجام داد ؟ در زیر تعدادی از کاربردهایی را که برای تولید آنها می‌توان از Visual Studio استفاده نمود معرفی گردیده اند : Console applications : این کاربرد برای اجرای خطوط دستور البته بدون محیط گرافیکی استفاده می‌شود که از این کاربرد برای برخی از ابزارهای کوچک یا برای اجرا شدن کدها توسط دیگر کاربردها استفاده می‌شود . Windows forms applications : برای برنامه‌های کاربردی ویندوزی که با استفاده از .NET frameworkنوشته می‌شوند . Windows services : سرویس ها برنامه‌های کاربردی هستند که در پس زمینه ویندوز اجرا می‌شوند . ASP.NET applications : ASP.NET یک تکنولوژی قدرتمند که برای طراحی و ساخت صفحات وب پویا استفاده می‌شود . ASP.NET web services : ASP.NET مدل سرویسهای وب را بطور کامل فراهم نموده تا شما براحتی و با سرعت سرویسهای وب را تولید نمایید . Windows Mobile applications : که می‌تواند بر روی ابزارهایی که شامل framework هستند مانند Pocket PC ها و همچنین cell phones هایی که پلت فرم Microsoft Smartphone بر روی آنها اجرا می‌شود ، اجرا گردد . MFC/ATL/Win32 applications : شما همچنان می‌توانید برنامه‌های سنتی MFC ، ATL یا برنامه‌های Win32را با استفاده از C++ ایجاد نمایید . این برنامه‌های برای اجرا به .NET Framework نیاز ندارند اما نمی‌توانند از مزایای .Net framework نیز بهره‌ای ببرند . Visual Studio add-ins : شما می‌توانید از خود ویژوال استودیو برای ساخت توابعی جدید و قابل اضافه شدن به خود ویژوال استودیو استفاده نمایید . کاربردهای دیگر : ویژوال لستودیو همچنین شامل پروژه‌هایی برای توسعه برنامه‌های کاربردی شما ، کار با databases ، ساخت گزارشها و ... می‌باشد .


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , آموزش های کاربردی , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس نهم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 72
نویسنده : مولوی

برای آنکه گوگل بتواند لینک یک صفحه را در نتایج جستجوهایش به نمایش در آورد پیش از هر چیز باید آن صفحه را شناسایی کرده باشد. گوگل از دو راه می تواند صفحات جدید را شناسایی کند یک راه این است که گوگل هنگام بازدید از یک صفحه تمام لینکهایی که در آن صفحه قرار دارند (در آن صفحه لینک شده اند) را نیز به دایرکتوری خود اضافه کند و سپس با رفتن به هر کدام از آن لینک ها، لینکهای جدیدتر را نیز کشف کند. و به این ترتیب به شیوه ای درختی لینکها به گوگل اضافه می شوند به همین دلیل است که برخی از روبات گوگل با عنوانهایی مانند خزنده ی گوگل یا اسپایدر (عنکبوت) گوگل یاد می کنند.
پس در اینجا می توان به یکی دیگر از اهمیتهای درس قبلی پی برد و هر چه لینکهای داده شده به یک صفحه بیشتر باشد مطمئنا گوگل سریعتر آن صفحه را خواهد یافت. از نکات قابل توجه این است که گوگل از صفحات پر اهمیت تر ( صفحاتی که پیج رنک گوگل بالاتری دارند) در فاصله ی زمانی کمتری بازدید می کند.

اما راه دوم برای اینکه گوگل یک صفحه ی اینترنتی را شناسایی کند شناساندن دستی است که برای این کار کافی است به لینک http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl بروید و در قسمت url آدرس وبلاگ و در قسمت کامنت توضیح کوتاهی درباره ی وبلاگ خود وارد کرده و با وارد نمودن متن تایید دکمه ی add url را کلیک کنید تا لینک شما اضافه شود.

اما در هر صورت نباید انتظار داشته باشید که گوگل سریع لینک را قبول کرده و آنرا در نتایج به نمایش در آورد.

برای مطمئن شدن از اینکه گوگل آن لینک را پذیرفته یا خیر می توانید با جستجوی عبارت site:yoursite.com در گوگل از این موضوع اطمینان حاصل کنید (به جای عبارت yoursite.com آدرس وبلاگ خود مثل mjmafi.blogfa.com را وارد کنید) مثلا در لینک http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com مشخص شده است که لینک سایت blog-fa.com پذیرفته شده همچنین تمام لینکهایی که وابسته به این آدرس هستند و در گوگل پذیرفته شده اند نیز به نمایش در خواهند آمد عدم نمایش لینک نشانگر آن است که گوگل هنوز آن صفحه را شناسایی نکرده است. (برای تست مطالب جدید تر هم می توانید لینک اختصاصی آن مطلب را به جای عبارت yoursite.com قرار دهید مانند : http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com/post-155.aspx )

در صورتی که نتیجه ای به نمایش در نیامد احتمال زیادی وجود دارد که لینک مورد نظر شما یک لینک جدید باشد یا نه به آن لینکی ایجاد شده و نه به گوگل به طور دستی معرفی شده باشد. اما نگران نباشید زیرا در هر صورت مدت یک ساعت الی دو هفته زمان نیاز است که لینک های جدید با وجود ایجاد لینک و یا معرفی دستی نیز به دایرکتوری گوگل اضافه شوند...


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس هفتم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 61
نویسنده : مولوی

حتی اگر وبلاگ شما به عکس و تصویر اختصاص نداشته باشد احتمال فراوانی دارد در هر مطلبی که به وبلاگ ارسال می کنید از تصاویر نیز استفاده کنید . نقش تصاویر در بالا بردن آمار یک وبلاگ از طریق گوگل تقریباً به همان اندازه ی متن است و در برخی موضوعات ممکن است دارای نسبت بیشتر یا کمتری باشد و اغلب آمار وبلاگهای با موضوع عکس و تصویر به سرعت زیادی از طریق بخش images.google.com افزایش پیدا می کند. اما اینکه تصاویر در نتایج برتر به نمایش درآیند مستلزم رعایت نکاتی است که حتی این نکات بر روی رتبه بندی قسمت متن هم تأثیر می گذارد.

  • مهمترین بخشی که گوگل به آن توجه می کند تا به این نتیجه برسد که عکس مرتبط با کلمه ای است که مورد جستجو واقع شده است مرتبط است نام آن عکس یا وجود کلمات کلیدی در آدرس آن است به این معنی که اگر به آدرس تصاویر دقت کنید متوجه می شوید که تصاویر می توانند حاوی کلمات کلیدی باشند گرچه بعضی از آپلودسنترها پس از قرار دادن عکس نام آنرا بر اساس الگوهای خود تغییر می دهند اما در بسیاری از سرویسها این امکان در اختیار شماست که عکس را با همان نامی که در روی کامپیوتر شما بر روی اینترنت قرار دهید و از لینک آن در وبلاگ خود استفاده کنید گرچه ممکن است دست شما برای استفاده از کاراکترهای فارسی بسته باشد.
  • بخش مهم دیگر Alternate text یا متن جایگزین است که اغلب سرویسها به طور پیش فرض هنگام قرار دادن عکس در مطلب به شما این امکان را می دهند یک متن جایگزین برای عکس تعیین کنید که این متن در دو صورت به نمایش در خواهد آمد اول زمانی که کاربر نشانگر ماوس را روی عکس برای لحظه ای قرار دهد و دوم زمانی که به هر دلیلی تصویر نتواند به نمایش درآید (مثلا زمانی که تصویر به طور موقت در دسترس نباشد یا کاربر نمایش تصاویر را در مرورگر خود غیرفعال کرده باشد) پس همیشه از این بخش برای قرار دادن کلمات کلیدی که هم با عکس و هم با متن مرتبط باشد (حداکثر 200 کاراکتر) قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که این ویژگی را خالی نگذاشته اید (این ویژگی در اچ تی ام ال همان شاخص Alt است)
  • در محیط ویندوز قبل از آپلود عکس رو آن کلیک راست کنید و گزینه ی Properties را انتخاب کنید و به لبه ی  Summary بروید در این بخش پارامترهایی وجود دارند که قرار دادن کلمات کلیدی در آنها در نهایت روی رتبه بندی تصاویر در موتورهای جستجو بی تأثیر نخواهد بود.
  • بهتر است تصاویر بر روی فضای خود شما قرار داشته باشند یعنی اگر عکس را از اینترنت دانلود می کنید ابتدا آنرا ذخیره کنید و سپس بر روی فضای خود قرار داده و از آن در وبلاگ استفاده کیند زیرا عکسی که قبلا در جایی دیگر توسط گوگل شناسایی شده است نمی تواند برای وبلاگ شما به راحتی رتبه ی مناسبی به دست آورد.

نکته ی بسیار مهمی که باز هم روی آن تاکید می کنم این است که در انتخاب پارامترهای فوق کلمات کلیدی می بایستی با متن ، خود عکس، و عنوان و ... هماهنگ و تا حد امکان ارتباط آنها مستقیم باشد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس هشتم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 65
نویسنده : مولوی

اگر بگویم اهمیت این درس به اندازه ی همه ی درسهای گذشته است شاید اغراق نکرده باشم اما از آنجا که در اینجا مبحث رقابت مطرح است (رقابت برای بدست آوردن رتبه ی بهتر در نتایج گوگل) و همچنین از آنجا که مرحله ی طراحی (که در درسهای قبلی به نحوه ی به آن پرداخته شد) قبل از مراحل دیگر قرار دارد این بحث را به درس هشتم موکول کردم، بحث " لینک " یا به بیان عامیانه تر در میان وبلاگ نویسان " تبادل لینک " است.

دقت فرمایید منظور بنده صرفاً این نیست که شما با وبلاگها یا وبسایتهای بیشتری تبادل لینک کنید زیرا تبادل لینک به این معناست که در ازای درج لینک، لینک شوید، بلکه منظور من این است که لینکهای داده شده به وبلاگ خود را افزایش دهید و البته بدیهی است که یکی از راه های افزایش لینک های داده شده به وبلاگ شما تبادل لینک است.

در واقع یکی از مهمترین پارامترهایی که گوگل برای رتبه بندی صفحات در نظر می گیرد تعداد لینکهای داده شده به یک صفحه است (البته با تاثیر دادن همزمان پارامترهایی که در درسهای گذشته به آنها پرداخته شد).

البته فقط لینک شدن ملاک نیست بلکه اینکه با چه عبارتی لینک شوید هم بسیار حائز اهمیت است زیرا وقتی در صفحات بسیاری به یک صفحه ی مشخص با عبارتی مشخص لینک داده می شود گوگل به این نتیجه می رسد که این صفحه یک صفحه ی تخصصی در رابطه با آن کلمه است و به همین دلیل جایگاه آن را در نتایج جستجو ارتقاء می دهد مثلا خود شما (و بسیاری وبلاگنویسان و وبمسترها) ممکن است در وبلاگتان به عنوان لینکدونی یا ... به صفحاتی مثل خود سایت گوگل با کلمه "گوگل" یا به سایت یاهو با عنوان "یاهو" لینک دهید یا به سایت بلاگفا با عنوان "بلاگفا" لینک دهید، و این کار باعث می شود لینکهای داده شده به این سایت با آن عبارت افزایش یابد و آن صفحات در جستجوی آن کلمه در نتایج برتر به نمایش درآیند.

حتی بر اساس این مقوله بمب های گوگلی را می توان منفجر کرد (بمب گوگلی به این معناست که به یک صفحه با عبارت مورد نظر آنقدر لینک داده شود تا گوگل آن صفحه را در نتیجه ی برتر به نمایش در آورد که این کار اغلب با هدفهای سیاسی و تجاری انجام می پذیرد)

بگزارید یک مثال ایرانی از بمب گوگلی برایتان بزنم تا این درس را بهتر متوجه شوید: چند سال پیش که بحث خلیج عربی (به جای خلیج فارس) را مطرح کردند(در گوگل و برخی موسسات بین المللی) از آنجا که این مساله را هیچ ایرانی نمی توانست تحمل کند بمب گوگلی Arabian gulf طراحی و منفجر شد به این صورت که یک ایرانی صفحه ای با عنوان Arabian gulf طراحی کرد و در متن آن پیام خود را قرار داد (صفحه ای شبیه به پیامی که اینترنت اکسپلورر هنگام عدم دسترسی به یک صفحه نشان می دهد با متن The Gulf You Are Looking For Does Not Exist. Try Persian Gulf. به معنی خیلج مورد نظر یافت نشد . خیلج فارس را امتحان کنید) به این ترتیب هنگامی که کسی در هر کجای دنیا در گوگل عبارت مجعول arabian gulf را جستجو کند با این صفحه در نتیجه اول گوگل بر خورد خواهد کرد جالب است بدانید این کار در کمتر از چند روز به وسیله ی تعداد بسیار زیاد لینکهایی که از طرف وبلاگنویسان و وبمسترهای ایرانی به این صفحه داده شد اتفاق افتاد. نکته این بود که برای عملی شدن این طرح وبلاگ نویسان باید فقط با عبارت Arabin gulf به این صفحه لینک می دادند، نه کمتر نه بیشتر....

البته در اینجا تنها کمیت صفحاتی که به شما لینک می دهند شرط نیست بلکه کیفیت آن ها نیز مهم است، و مهمترین پارامتر برای تشخیص کیفیت یک صفحه از لحاظ تاثیر گزاری در رتبه ی شما در گوگل پیج رنک گوگل آن صفحه است که هرچه پیج رنک بالاتر باشد تاثیر گذاری آن نیز بیشتر است.

نکته ی دیگری که باید توضیح دهم این است که مهم نیست لینک شما در کجای یک صفحه باشد و اهمیتی ندارد که کسی روی آن کلیک کند یا خیر بلکه مهم این است که لینک شما وجود داشته باشد.

خوب حال ما به عنوان یک وبلاگ نویس چگونه می توانیم لینکهای داده شده به وبلاگمان را افزایش دهیم؟ برای این کار راههای زیادی وجود دارد که برخی از آنها را در ادمه عنوان می کنم:

1-ارزانترین و ساده ترین کار تبادل لینک است به این معنا که در ازای لینک دادن دیگران به شما نیز به آنها لینک دهید.(برای اینکار می توانید به وبلاگهای دیگران سر بزنید و به آنها پیشنهاد تبادل بدهید البته این کار هم دارای نکات دیگری است که سعی خواهم کرد در مقاله ای دیگر به آن بپردازم)

2-ثبت لینک در دایرکتوری ها و لیستهای اینترنتی.(در این وبلاگ برخی از آنها معرفی شده یا خواهند شد)

3-ثبت لینک با پرداخت مبلغی به سایتهایی که جایگاه ویژه ای در گوگل دارند و این کار را برای شما انجام می دهند.

4- اگر کیفیت مطالب شما ارتقا یابند به نجوه ی که بسیار منحصر به فرد باشند بزودی افراد بسیاری در وبلاگهایشان شما را در قسمت لینک دونی لینک شما را ثبت خواهند کرد.

توجه داشته باشید که همانگونه که در درسهای پیشین تاکید کردم این که شما از چه کلماتی برای لینک شدن با آن استفاده کنید بهتر است با سایر قسمت ها هماهنگ باشد و از کلمات کلیدی استفاده شود.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس ششم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 66
نویسنده : مولوی

شاید قبل از شروع این درس لازم باشد توضیحی درباره ی متاتگها بدهم. متاتگها تگهایی هستند که در بین تگ هد (head) قرار می گیرند و معمولا توسط مرور گر به نمایش در نمی آیند بلکه حاوی راهنمایی هایی برای مرورگر و یا موتورهای جستجو هستند.

*عزیزانی که هیچ گونه آشنایی با کدهای اچ اتی ام ال ندارند پیشنهاد می شود ابتدا مطلب درباره ی اچ تی ام ال را مطالعه نمایند.

متاتگهای زیادی برای موتورهای جستجو وجود دارد که من در اینجا قصد ندارم تمام آنها را توضیح دهم اما به نظر میرسد دو متاتگ keywords و description برای جستجوگرهای اینترنتی از اهمیت بیشتری برخوردارند که شما می توانید هر دوی آنها را در بین تگ هد (

) از قالب وبلاگ خود پیدا کنید و به صورتهای زیر هستند.

متاتگ کی وردس (keywords) با معادل فارسی کلمات کلیدی به صورت زیر:

متاتگ دسکریپشن (description) با معال فارسی توضیحات به صورت زیر:

توجه داشته باشید که در قالب شما ممکن است طراح قالب تگهای مخصوص سرویس وبلاگ نویسی شما را قرار داده باشد تا بطور خودکار برخی عبارات با آنها جایگزین شود مثلا ممکن است در سرویس بلاگفا تگی که عنوان را مشخص می کند در تگ کی وردس قرار گیرد و به این ترتیب عنوان هر صفحه به عنوان یکی از کلمات کلیدی محسوب شود که کار بسیار صحیحی است و شما می بایست این عبارت را تغییر ندهید بلکه فقط کلمات مرتبط را علاوه بر آن بیافزایید و اگر کلمات غیر مرتبطی وجود دارد حذف نمایید همچنین در تگ توضیحات معمولا نویسندگان حرفه ای قالب وبلاگ ترتیبی می دهند تا توضیحاتی که کاربر  قبلا به عنوان توضیح وبلاگ در قسمتی همچون توضیحات وبلاگ وارد کرده است در این قسمت قرار گیرد.

حال ممکن است این سوال را از بنده داشته باشید که شما عملا باید چه کاری انجام دهید تا از این قسمت به نحو احسنت استفاده نمایید...

کلمات کلیدی:

شما باید در قسمت متاتگ keywords کلمات کلیدی مرتبط با وبلاگ خود را وارد کنید البته با در نظر گرفتن نکات زیر:
1- کلمات میبایسی با یک حرف کاما (،) از یکدیگر جدا شوند.
2- تعداد کل حروف (کاراکتر) هایی که در این قسمت قرار می گیرد بهتر است کمتر از سیصد حرف باشد(با در نظر گرفتن فاصله ها و کاما ها)
3- اگر کلمه ی کلیدی شما یک عبارت مانند "آموزش وبلاگ نویسی" است بهتر است سه کلمه یا کمتر باشد(ملاک برای تعداد کلمه فاصله های بین آنهاست)

توضیحات:

در قسمت متاتگ description یک توضیح کوتاه از وبلاگ خود قرار دهید که این توضیح باید به صورت یک جمله باشد و البته خود این جمله باید حاوی کلمات کلیدی باشد. معمولا این عبارت در هنگام لیست نتایج به عنوان توضیح در زیر لینک وبلاگ شما در نتایج گوگل خواهد آمد البته اگر این قسمت حاوی هیچ کلمه ی کلیدی نباشد گوگل به ناچار قسمتی از خود متن وبلاگ (که حاوی کلمات مورد نظر باشد) را نمایش خواهد داد. سعی نمایید تعداد کل کاراکترهای این قسمت هم بیشتر از 250 حرف (با احتساب فاصله ها) نباشد.

در صورت هرگونه ابهام آنرا در قسمت نظرات همین مطلب مطرح فرمایید


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس پنجم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 64
نویسنده : مولوی

بعد از توضیح اهمیت وجود کلمات کلیدی در قسمت عنوان یک صفحه در جهت بدست آوردن رتبه ای برتر در نتایج جستجو به قسمت دیگری که یکی از بیشترین اهمیت ها را دارد می پردازیم یعنی خود متن مطلب یک صفحه (گرچه مکانی که در درس آینده به آن خواهم پرداخت نیز اهمیتی تقریبا به همین اندازه دارد).
معمولا مطالبی که از وبلاگها یا وبسایت های دیگر کپی برداری شده اند برای گوگل قابل تشخیص هستند و اغلب به آنها رتبه ای داده نمی شود هر چند که ممکن است در موارد نادری مطالب کپی شده بتوانند رتبه های بهتری کسب نمایند اما ما در اینجا فرض را بر این می گیریم که شما قصد کپی برداری ندارید و در واقع مطالب متعلق به خود شما هستند.
همیشه هنگامی که مطالب خود را برای انتشار بر روی وبلاگتان می نویسید به یاد داشته باشید که این متن یکی از همان جاهایی است که گوگل آن را برای یافتن کلمات کلیدی آنالیز خواهد کرد. اغلب می بینم که برخی وبلاگ نویسان و حتی گاهی برخی سایت ها و خصوصا سایتهای فروشگاهی در آخر مطلب خود کلماتی را با عنوان کلمات کلیدی و ... ذکر می کنند، یعنی کلمات را فهرست وار و بدون هیچ منطقی فقط در جهت بهبود رتبه ی خود در موتورهای جستجو می آورند که البته این ترفند تا حدودی مؤثر است اما به هیچ وجه کاری حرفه ای نیست. کار حرفه ای این است که این کلمات در خود متنی که کاربر آن را مطالعه می نماید وجود داشته باشد که این بستگی به ظرافت و تونایی نویسنده در جاگذاری کلمات در جمله ها دارد مثلا به دو جمله ی زیر دقت کنید:

  • در این جا شما یاد می گیرید که وبلاگ خود را برای گوگل بهینه کنید
  • این درس نحوه ی بهینه سازی و ارتقاء رتبه ی وبلاگ در موتور جستجوی گوگل را آموزش می دهد

منظور من از هر دو جمله ی بالا یک چیز است پس بهتر است من از عبارتی استفاده کنم که کلمات کلیدی بیشتری را در رابطه با آن مطلب داراست و یقیناً جمله دوم را انتخاب خواهم کرد.
گاهی با اضافه کردن یک حرف اضافه مانند (و = and ) یا (یا = or) و ... می توان کلمات کلیدی بیشتری را (بدون آنکه هدف شما برای قرار دادن کلمات کلیدی بیشتر نمایان باشد) وارد متن نمود یا هنگامی که کلمه ای می آورید معادل (یا مترادف) آنرا در داخل پرانتز هم بیاورید و بسیاری نکته های دیگر که پی بردن شما به آنها چیزیست که باعث تفاوت شما میان یک وبلاگنویس حرفه ای و غیر حرفه ای خواهد شد.
فراموش نکنید که هر کاری اندازه ای دارد و نباید تلاش برای افزودن کلمات کلیدی باعث طولانی شدن مطالب شما گردد.

در درس بعدی تگهایی که در بخش قالب هستند (متاتگ keywords و متاتگ description ) را شرح خواهم داد


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس چهارم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 75
نویسنده : مولوی

از مهمترین جاهایی که وجود یک کلمه ی کلیدی باعث خواهد شد تا موتورهای جستجو تصمیم بگیرند در سرچ آن کلمه یک صفحه را در رتبه های برتر نتایج جستجو قرار دهند عنوان آن صفحه است. عنوان صفحه همان کلمه یا عبارتی است که در نوار عنوان (title bar) مرورگر در کنار نام آن مرورگر به نمایش در می آید.
برای مثال عنوان این وبلاگ (آموزش وبلاگ نویسی) می باشد و این یکی از مهمترین دلایلی بوده است که گوگل تصمیم گرفته است برای جستجوی این کلمه آنرا در نتیجه ی اول قرار دهد(البته دلایلی دیگری هم وجود دارد که در درسهای آینده بطور مجزا شرح خواهم داد).
اشتباه رایجی که در میان وبلاگ نوسان وجود دارد این است که معمولا از کلماتی برای عناوین وبلاگ یا مطالب خود استفاده می کنند که کلمه ی کلیدی به حساب نمی آیند زیرا کمتر کسی پیدا می شود که آنها را در گوگل جستجو نمایید( مثل مخفف ها، آدرس وبلاگ، حالت فینگلیش یک کلمه یا یک کلمه ی انگلیسی در حالی که مطلب برای فارسی زبانان است و ...)
پس شما به عنوان یک وبلاگ نویس حرفه ای سعی کنید این مکان ارزشمند را تلف نکنید، همیشه وقتی مطلبی می نویسید در عنوان آن از یک عبارت یا کلمه ی کلیدی مرتبط با همان مطلب استفاده نمایید.
همچنین بعضی از قالبهای وبلاگ یک عیب دارند و آن این است که در نوار عنوان همه ی صفحات فقط عنوان وبلاگ استفاده می کنند و این باعث می شود عنوان اختصاصی مطلب در نوار عنوان مربوط به آن مطلب قرار نگیرد (تذکر برای برخی نویسندگان قالب های وبلاگ: نکته ای که در این پاراگراف عنوان شد را مدنظر داشته باشید به عنوان مثال در قالبهای بلاگفا به جای تگ BlogTitle در بین تگ تیتل از تگ BlogAndPostTite استفاده نمایید)
در ضمن باز هم متذکر می شوم که انرژی خود را روی کلماتی که کسب رتبه در گوگل با آنها بسیار دشوار است تلف ننمایید مثل کلمه های "وبلاگ ، بلاگفا،google، yahoo، آموزش و ...)

در درس آینده توضیحاتی درباره ی متن خود مطالب و اهمیت وجود کلمات کلیدی در این بخش و نحوی قرارگیری کلمات خواهم داد


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس سوم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 59
نویسنده : مولوی

با کلمات کلیدی و نحوه ی شناسایی کلمات کلیدی آشنا شدید ممکن است این سوال برایتان بوجود آید که چگونه می توانید از این کلمات استفاده نمایید.
در واقع این کلمات باید در جاهای صحیح خود به کار روند تا نتیجه ی ایده آل را بگیرید، اما از آنجا که این جاها تا حدودی متنوع هستند و هر کدام از این مکانها توضیحات مفصلی نیاز دارد من این مکانها را در بخش و در درسهای بعدی بطور کامل شرح خواهم داد.
مکان اول: آدرس لینک
آدرس لینک در واقع همان لینک یا نشانی وبلاگ(یا هر صفحه ی اینترنتی دیگر) است که شما با تایپ آن در نوار آدرس مرورگر به آن صفحه دست پیدا می کنید و این همان مکانی است که موتور های جستجو بیش از هر جای دیگری به آن توجه می کنند. مثلا اگر شما کلمه ی mjmafi را در گوگل جستجو نمایید نتیجه ی اول آدرس این وبلاگ خواهد بود و این به دلیل آن است که این کلمه در آدرس این وبلاگ وجود دارد(البته این تنها یک مثال برای ارزش وجود کلمات کلیدی در لینک است) پس شما از همان روز اول که نام آدس وبلاگ خود را انتخاب می کنید باید به این نکته توجه داشته باشید
اما نکته ای که در این زمینه وجود دارد این است که این مورد برای کلمات کلیدی انگلیسی کاربرد دارد زیرا نمی توان در انتخاب آدرس از کاراکترهای فارسی استفاده کرد در حالی که در کلمات کلیدی فارسی زبانان از کاراکترهای انگلیسی به ندرت استفاده می شود و همین مساله باعث می شود که به این محل برای جاگذاری کلمات کلیدی در وبلاگهای فارسی اهمیت داده نشود اما سرویسهای وبلاگدهی و نویسندگان سی ام اسها نیز بیکار ننشسته اند و در سیستمهای خود امکانی فراهم آورده اند که می توانید در دنباله ی آدرس مطالب خود از تگهای فارسی (مثلا کلمات کلیدی با کارکتر فارسی) استفاده نمایید که البته همکنون که این مطلب را می نویسم سیستمی مانند بلاگفا این امکان را ندارد ولی انتظار می رود که از طرف مدیران این سایت لحاظ گردد.(در پرشین بلاگ یا آفتاب بلاگ و ... این امکان وجود دارد)

حال اگر هنوز وبلاگ خود را نساخته اید در انتخاب آدرس و اگر دارای وبلاگ در سرویسی می باشید که امکان قرار دادن کلمات کلیدی در آدرس لینک مطالب را دارد در انتخاب تگ مناسب به نکات مطرح شده در این درس توجه نمایید.

در درس بعد درباره ی عنوان وبلاگ (مانند: آموزش وبلاگ نویسی) که یکی دیگر از مکانهای بسیار حائز اهمیت قرار گیری کلمات کلیدی است توضیح خواهم داد


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس دوم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 66
نویسنده : مولوی

درباره ی افزایش آمار وبلاگ از طریق گوگل امروز به توضیح بیشتر درباره ی کلمات کلیدی خواهم پرداخت.
 قبل از هر چیز شما میبایست کلمات کلیدی وبلاگ خود را پیدا کنید که گرچه ابزارهای تحت وب و یا تحت ویندوز زیادی برای یافتن این کلمات در دسترس هستند اما روشی که من به شما آموزش میدهم کاملا دستی میباشد و بر اساس تجربه ی شخصی بهترین نتیجه را در بر دارد.
 هیچ برنامه ای به اندازه ی خود شما نمیتواند درست تشخیص دهد که کلمات کلیدی وبلاگ یا مطلب شما چه هستند کافی است یک بار موضوع مطالبی را که میخواهید در وبلاگ قرار دهید در ذهن خود مرور کنید و سپس به این فکر کنید که اگر کاربری نیاز داشته باشد به مطلب شما دسترسی پیدا کند چه عبارت یا کلمه ای را در موتورهای جستجو وارد خواهد نمود تا در کمترین زمان به بهترین نتیجه برسد؟ البته اینکه شما با آن کلمه ی خاص به نتیجه اول گوگل بیایید بستگی زیادی به عمل کردن به آموزشهای بعدی و نیز سایر رقیبانتان که جایگاههای برتر نتایج را در اختیار دارند دارد زیرا فرض کنید کلمه ی کلیدی شما کلمه ی google است و هر چقدر هم که شما بتوانید وبلاگتان را درست بهینه سازی نمایید مصلما سایت گوگل در این زمینه بهتر عمل کرده است پس هدف خود را معقولانه انتخاب نمایید.
 یک راه تشخیص این مساله که دستیابی به رتبه های برتر یک عبارت تا چه حد سهل یا دشوار است این است که آن کلمه را در گوگل جستجو نمایید و به تعداد نتایج بدست آمده دقت نمایید مثلا تعداد نتایج بدست آمده برای کلمه ی وبلاگ بیش از ده میلیون نتیجه است در حالی تعداد نتایج بدست آمده برای کلمه ی آموزش وبلاگ نوسی که یک کلمه ی تخصصی تر است کمتر از دو میلیون است پس نتیجه میگیریم که دستیابی به رتبه ی بهتر در نتایج برای کلمه ی "آموزش وبلاگ نویسی" آسانتر است.
 همچنین حتما شما به این نتیجه رسیده اید که کلمات هرچه عمومی تر باشند کار شما دشوار تر است. مثلا کلمه ی "آموزش" یا کلمه ی "وبلاگ" کلماتی عمومی تر از عبارت "آموزش وبلاگ" هستند و گرچه کلمات عمومی تر بیشتر مورد جستجو واقع می شوند اما معمولا نتایج بسیار بیشتری هم برای آنها فهرست می شود.

در درست بعدی برایتان در مورد مکانهایی که کلمات کلیدی میبایست قرار گیرند توضیح خواهم داد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس اول)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 57
نویسنده : مولوی

یکی از مهمترین بحثها در مورد افزایش آمار بازدید یک صفحه ی اینترنتی(وبلاگ یا وبسایت) بحث بهینه سازی برای موتورهای جستجو و در راس این موتورها سایت گوگل است، گفته میشود در دنیا حدود شصت درصد جستجوهای اینترنتی از طریق گوگل انجام میپذیرد اما عقیده ی شخصی بنده این است که این درصد برای کاربران ایرانی کاملا متفاوت است و شاید بتوان به جرات گفت که گوگل دل بیش از نود درصد کاربران ایرانی را بدست آورده است.
 از این رو خود بنده هنگام بهینه سازی وبسایتهایی که طراحی میکنم تقریبا جز به گوگل به موتور جستجوی دیگری اهمیت نمیدهم(زیرا الگوریتم های جستجوی هر موتور جستجو با دیگری تفاوت میکند و گاهی باید برای هر موتور جستجو نکات خاصی برای بهینه سازی لحاظ شود ولی من اختصاص وقت برای سایر موتورهای جستجو که نتیجه ی بسیار ناچیزی دارند را به صرفه نمیدانم) پس من این مطلب و چند پست بعدی را به بحث بهینه سازی وبلاگ برای موتور گوگل به زبان ساده(که برای همه ی خوانندگان این مطالب مفید واقع شود) اختصاص خواهم داد. از این رو ممکن است در ظاهر مطالب بسیار پراکند به نظر برسند.
 از آنجا که عملکرد موتورهای جستجو بر اساس کلمات کلیدی است لازم است جهت یادآوری توضیح دهم کلمات کلیدی (keywords) کلماتی هستند که کاربران با جستجوی آنها صفحه ی مورد نظر خود را در اینترنت پیدا میکنند که میتواند یک کلمه یا عبارت باشند مثلا اگر شما همکنون در گوگل عبارت  آموزش وبلاگ نویسی را جستجو کنید احتمال زیادی وجود دارد که در صفحه ی اول با آدرس این وبلاگ (mahdipc.blogfa.com) مواجه شوید پس عبارت آموزش وبلاگنویسی یکی از کلمات کلیدی مربوط به وبلاگ من است که همه روزه بازدیدهای زیادی را برای آن از طریق گوگل به ارمغان میآورد.
 توجه داشته باشید که در بهینه سازی افزایش آمار یک هدف غایی است و هدف فاعلی ما افزایش رتبه ی سایت در نتایج جستجوست به این معنا که لینک وبلاگ ما به صفحه ی اول و احتمالا به نتیجه ی اول نتایج جستجوی یک کلمه ی کلیدی تا حد امکان نزدیک باشد و به این ترتیب احتمال اینکه کاربر روی لینک وبلاگ ما کلیک کند بالا رود.
 یک طراح وب معروف گفته است اگر لینک یک صفحه ی اینترنتی در یکی از سه صفحه ی اول نتایج جستجوی یک کلمه ی کلیدی مرتبط با موضوع آن صفحه در گوگل قرار نباشد آن صفحه یک صفحه ی مرده(غیر زنده) است.

 در مطلب آینده در مورد کلمات کلیدی و نحوه ی استفاده از آنها برای ارتقا رتبه ی یک لینک در گوگل برایتان خواهم نوشت پس مطلب بعدی را از دست ندهید و در صورت تمایل در خبرنامه ی وبلاگ که فرم آن در سمت چپ موجود است عضو شوید.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,