پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
گوگل و وبلاگ شما(درس نهم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 67
نویسنده : مولوی

برای آنکه گوگل بتواند لینک یک صفحه را در نتایج جستجوهایش به نمایش در آورد پیش از هر چیز باید آن صفحه را شناسایی کرده باشد. گوگل از دو راه می تواند صفحات جدید را شناسایی کند یک راه این است که گوگل هنگام بازدید از یک صفحه تمام لینکهایی که در آن صفحه قرار دارند (در آن صفحه لینک شده اند) را نیز به دایرکتوری خود اضافه کند و سپس با رفتن به هر کدام از آن لینک ها، لینکهای جدیدتر را نیز کشف کند. و به این ترتیب به شیوه ای درختی لینکها به گوگل اضافه می شوند به همین دلیل است که برخی از روبات گوگل با عنوانهایی مانند خزنده ی گوگل یا اسپایدر (عنکبوت) گوگل یاد می کنند.
پس در اینجا می توان به یکی دیگر از اهمیتهای درس قبلی پی برد و هر چه لینکهای داده شده به یک صفحه بیشتر باشد مطمئنا گوگل سریعتر آن صفحه را خواهد یافت. از نکات قابل توجه این است که گوگل از صفحات پر اهمیت تر ( صفحاتی که پیج رنک گوگل بالاتری دارند) در فاصله ی زمانی کمتری بازدید می کند.

اما راه دوم برای اینکه گوگل یک صفحه ی اینترنتی را شناسایی کند شناساندن دستی است که برای این کار کافی است به لینک http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl بروید و در قسمت url آدرس وبلاگ و در قسمت کامنت توضیح کوتاهی درباره ی وبلاگ خود وارد کرده و با وارد نمودن متن تایید دکمه ی add url را کلیک کنید تا لینک شما اضافه شود.

اما در هر صورت نباید انتظار داشته باشید که گوگل سریع لینک را قبول کرده و آنرا در نتایج به نمایش در آورد.

برای مطمئن شدن از اینکه گوگل آن لینک را پذیرفته یا خیر می توانید با جستجوی عبارت site:yoursite.com در گوگل از این موضوع اطمینان حاصل کنید (به جای عبارت yoursite.com آدرس وبلاگ خود مثل mjmafi.blogfa.com را وارد کنید) مثلا در لینک http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com مشخص شده است که لینک سایت blog-fa.com پذیرفته شده همچنین تمام لینکهایی که وابسته به این آدرس هستند و در گوگل پذیرفته شده اند نیز به نمایش در خواهند آمد عدم نمایش لینک نشانگر آن است که گوگل هنوز آن صفحه را شناسایی نکرده است. (برای تست مطالب جدید تر هم می توانید لینک اختصاصی آن مطلب را به جای عبارت yoursite.com قرار دهید مانند : http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com/post-155.aspx )

در صورتی که نتیجه ای به نمایش در نیامد احتمال زیادی وجود دارد که لینک مورد نظر شما یک لینک جدید باشد یا نه به آن لینکی ایجاد شده و نه به گوگل به طور دستی معرفی شده باشد. اما نگران نباشید زیرا در هر صورت مدت یک ساعت الی دو هفته زمان نیاز است که لینک های جدید با وجود ایجاد لینک و یا معرفی دستی نیز به دایرکتوری گوگل اضافه شوند...


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس هشتم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 62
نویسنده : مولوی

اگر بگویم اهمیت این درس به اندازه ی همه ی درسهای گذشته است شاید اغراق نکرده باشم اما از آنجا که در اینجا مبحث رقابت مطرح است (رقابت برای بدست آوردن رتبه ی بهتر در نتایج گوگل) و همچنین از آنجا که مرحله ی طراحی (که در درسهای قبلی به نحوه ی به آن پرداخته شد) قبل از مراحل دیگر قرار دارد این بحث را به درس هشتم موکول کردم، بحث " لینک " یا به بیان عامیانه تر در میان وبلاگ نویسان " تبادل لینک " است.

دقت فرمایید منظور بنده صرفاً این نیست که شما با وبلاگها یا وبسایتهای بیشتری تبادل لینک کنید زیرا تبادل لینک به این معناست که در ازای درج لینک، لینک شوید، بلکه منظور من این است که لینکهای داده شده به وبلاگ خود را افزایش دهید و البته بدیهی است که یکی از راه های افزایش لینک های داده شده به وبلاگ شما تبادل لینک است.

در واقع یکی از مهمترین پارامترهایی که گوگل برای رتبه بندی صفحات در نظر می گیرد تعداد لینکهای داده شده به یک صفحه است (البته با تاثیر دادن همزمان پارامترهایی که در درسهای گذشته به آنها پرداخته شد).

البته فقط لینک شدن ملاک نیست بلکه اینکه با چه عبارتی لینک شوید هم بسیار حائز اهمیت است زیرا وقتی در صفحات بسیاری به یک صفحه ی مشخص با عبارتی مشخص لینک داده می شود گوگل به این نتیجه می رسد که این صفحه یک صفحه ی تخصصی در رابطه با آن کلمه است و به همین دلیل جایگاه آن را در نتایج جستجو ارتقاء می دهد مثلا خود شما (و بسیاری وبلاگنویسان و وبمسترها) ممکن است در وبلاگتان به عنوان لینکدونی یا ... به صفحاتی مثل خود سایت گوگل با کلمه "گوگل" یا به سایت یاهو با عنوان "یاهو" لینک دهید یا به سایت بلاگفا با عنوان "بلاگفا" لینک دهید، و این کار باعث می شود لینکهای داده شده به این سایت با آن عبارت افزایش یابد و آن صفحات در جستجوی آن کلمه در نتایج برتر به نمایش درآیند.

حتی بر اساس این مقوله بمب های گوگلی را می توان منفجر کرد (بمب گوگلی به این معناست که به یک صفحه با عبارت مورد نظر آنقدر لینک داده شود تا گوگل آن صفحه را در نتیجه ی برتر به نمایش در آورد که این کار اغلب با هدفهای سیاسی و تجاری انجام می پذیرد)

بگزارید یک مثال ایرانی از بمب گوگلی برایتان بزنم تا این درس را بهتر متوجه شوید: چند سال پیش که بحث خلیج عربی (به جای خلیج فارس) را مطرح کردند(در گوگل و برخی موسسات بین المللی) از آنجا که این مساله را هیچ ایرانی نمی توانست تحمل کند بمب گوگلی Arabian gulf طراحی و منفجر شد به این صورت که یک ایرانی صفحه ای با عنوان Arabian gulf طراحی کرد و در متن آن پیام خود را قرار داد (صفحه ای شبیه به پیامی که اینترنت اکسپلورر هنگام عدم دسترسی به یک صفحه نشان می دهد با متن The Gulf You Are Looking For Does Not Exist. Try Persian Gulf. به معنی خیلج مورد نظر یافت نشد . خیلج فارس را امتحان کنید) به این ترتیب هنگامی که کسی در هر کجای دنیا در گوگل عبارت مجعول arabian gulf را جستجو کند با این صفحه در نتیجه اول گوگل بر خورد خواهد کرد جالب است بدانید این کار در کمتر از چند روز به وسیله ی تعداد بسیار زیاد لینکهایی که از طرف وبلاگنویسان و وبمسترهای ایرانی به این صفحه داده شد اتفاق افتاد. نکته این بود که برای عملی شدن این طرح وبلاگ نویسان باید فقط با عبارت Arabin gulf به این صفحه لینک می دادند، نه کمتر نه بیشتر....

البته در اینجا تنها کمیت صفحاتی که به شما لینک می دهند شرط نیست بلکه کیفیت آن ها نیز مهم است، و مهمترین پارامتر برای تشخیص کیفیت یک صفحه از لحاظ تاثیر گزاری در رتبه ی شما در گوگل پیج رنک گوگل آن صفحه است که هرچه پیج رنک بالاتر باشد تاثیر گذاری آن نیز بیشتر است.

نکته ی دیگری که باید توضیح دهم این است که مهم نیست لینک شما در کجای یک صفحه باشد و اهمیتی ندارد که کسی روی آن کلیک کند یا خیر بلکه مهم این است که لینک شما وجود داشته باشد.

خوب حال ما به عنوان یک وبلاگ نویس چگونه می توانیم لینکهای داده شده به وبلاگمان را افزایش دهیم؟ برای این کار راههای زیادی وجود دارد که برخی از آنها را در ادمه عنوان می کنم:

1-ارزانترین و ساده ترین کار تبادل لینک است به این معنا که در ازای لینک دادن دیگران به شما نیز به آنها لینک دهید.(برای اینکار می توانید به وبلاگهای دیگران سر بزنید و به آنها پیشنهاد تبادل بدهید البته این کار هم دارای نکات دیگری است که سعی خواهم کرد در مقاله ای دیگر به آن بپردازم)

2-ثبت لینک در دایرکتوری ها و لیستهای اینترنتی.(در این وبلاگ برخی از آنها معرفی شده یا خواهند شد)

3-ثبت لینک با پرداخت مبلغی به سایتهایی که جایگاه ویژه ای در گوگل دارند و این کار را برای شما انجام می دهند.

4- اگر کیفیت مطالب شما ارتقا یابند به نجوه ی که بسیار منحصر به فرد باشند بزودی افراد بسیاری در وبلاگهایشان شما را در قسمت لینک دونی لینک شما را ثبت خواهند کرد.

توجه داشته باشید که همانگونه که در درسهای پیشین تاکید کردم این که شما از چه کلماتی برای لینک شدن با آن استفاده کنید بهتر است با سایر قسمت ها هماهنگ باشد و از کلمات کلیدی استفاده شود.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس هفتم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 56
نویسنده : مولوی

حتی اگر وبلاگ شما به عکس و تصویر اختصاص نداشته باشد احتمال فراوانی دارد در هر مطلبی که به وبلاگ ارسال می کنید از تصاویر نیز استفاده کنید . نقش تصاویر در بالا بردن آمار یک وبلاگ از طریق گوگل تقریباً به همان اندازه ی متن است و در برخی موضوعات ممکن است دارای نسبت بیشتر یا کمتری باشد و اغلب آمار وبلاگهای با موضوع عکس و تصویر به سرعت زیادی از طریق بخش images.google.com افزایش پیدا می کند. اما اینکه تصاویر در نتایج برتر به نمایش درآیند مستلزم رعایت نکاتی است که حتی این نکات بر روی رتبه بندی قسمت متن هم تأثیر می گذارد.

  • مهمترین بخشی که گوگل به آن توجه می کند تا به این نتیجه برسد که عکس مرتبط با کلمه ای است که مورد جستجو واقع شده است مرتبط است نام آن عکس یا وجود کلمات کلیدی در آدرس آن است به این معنی که اگر به آدرس تصاویر دقت کنید متوجه می شوید که تصاویر می توانند حاوی کلمات کلیدی باشند گرچه بعضی از آپلودسنترها پس از قرار دادن عکس نام آنرا بر اساس الگوهای خود تغییر می دهند اما در بسیاری از سرویسها این امکان در اختیار شماست که عکس را با همان نامی که در روی کامپیوتر شما بر روی اینترنت قرار دهید و از لینک آن در وبلاگ خود استفاده کنید گرچه ممکن است دست شما برای استفاده از کاراکترهای فارسی بسته باشد.
  • بخش مهم دیگر Alternate text یا متن جایگزین است که اغلب سرویسها به طور پیش فرض هنگام قرار دادن عکس در مطلب به شما این امکان را می دهند یک متن جایگزین برای عکس تعیین کنید که این متن در دو صورت به نمایش در خواهد آمد اول زمانی که کاربر نشانگر ماوس را روی عکس برای لحظه ای قرار دهد و دوم زمانی که به هر دلیلی تصویر نتواند به نمایش درآید (مثلا زمانی که تصویر به طور موقت در دسترس نباشد یا کاربر نمایش تصاویر را در مرورگر خود غیرفعال کرده باشد) پس همیشه از این بخش برای قرار دادن کلمات کلیدی که هم با عکس و هم با متن مرتبط باشد (حداکثر 200 کاراکتر) قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که این ویژگی را خالی نگذاشته اید (این ویژگی در اچ تی ام ال همان شاخص Alt است)
  • در محیط ویندوز قبل از آپلود عکس رو آن کلیک راست کنید و گزینه ی Properties را انتخاب کنید و به لبه ی  Summary بروید در این بخش پارامترهایی وجود دارند که قرار دادن کلمات کلیدی در آنها در نهایت روی رتبه بندی تصاویر در موتورهای جستجو بی تأثیر نخواهد بود.
  • بهتر است تصاویر بر روی فضای خود شما قرار داشته باشند یعنی اگر عکس را از اینترنت دانلود می کنید ابتدا آنرا ذخیره کنید و سپس بر روی فضای خود قرار داده و از آن در وبلاگ استفاده کیند زیرا عکسی که قبلا در جایی دیگر توسط گوگل شناسایی شده است نمی تواند برای وبلاگ شما به راحتی رتبه ی مناسبی به دست آورد.

نکته ی بسیار مهمی که باز هم روی آن تاکید می کنم این است که در انتخاب پارامترهای فوق کلمات کلیدی می بایستی با متن ، خود عکس، و عنوان و ... هماهنگ و تا حد امکان ارتباط آنها مستقیم باشد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس ششم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 64
نویسنده : مولوی

شاید قبل از شروع این درس لازم باشد توضیحی درباره ی متاتگها بدهم. متاتگها تگهایی هستند که در بین تگ هد (head) قرار می گیرند و معمولا توسط مرور گر به نمایش در نمی آیند بلکه حاوی راهنمایی هایی برای مرورگر و یا موتورهای جستجو هستند.

*عزیزانی که هیچ گونه آشنایی با کدهای اچ اتی ام ال ندارند پیشنهاد می شود ابتدا مطلب درباره ی اچ تی ام ال را مطالعه نمایند.

متاتگهای زیادی برای موتورهای جستجو وجود دارد که من در اینجا قصد ندارم تمام آنها را توضیح دهم اما به نظر میرسد دو متاتگ keywords و description برای جستجوگرهای اینترنتی از اهمیت بیشتری برخوردارند که شما می توانید هر دوی آنها را در بین تگ هد (

) از قالب وبلاگ خود پیدا کنید و به صورتهای زیر هستند.

متاتگ کی وردس (keywords) با معادل فارسی کلمات کلیدی به صورت زیر:

متاتگ دسکریپشن (description) با معال فارسی توضیحات به صورت زیر:

توجه داشته باشید که در قالب شما ممکن است طراح قالب تگهای مخصوص سرویس وبلاگ نویسی شما را قرار داده باشد تا بطور خودکار برخی عبارات با آنها جایگزین شود مثلا ممکن است در سرویس بلاگفا تگی که عنوان را مشخص می کند در تگ کی وردس قرار گیرد و به این ترتیب عنوان هر صفحه به عنوان یکی از کلمات کلیدی محسوب شود که کار بسیار صحیحی است و شما می بایست این عبارت را تغییر ندهید بلکه فقط کلمات مرتبط را علاوه بر آن بیافزایید و اگر کلمات غیر مرتبطی وجود دارد حذف نمایید همچنین در تگ توضیحات معمولا نویسندگان حرفه ای قالب وبلاگ ترتیبی می دهند تا توضیحاتی که کاربر  قبلا به عنوان توضیح وبلاگ در قسمتی همچون توضیحات وبلاگ وارد کرده است در این قسمت قرار گیرد.

حال ممکن است این سوال را از بنده داشته باشید که شما عملا باید چه کاری انجام دهید تا از این قسمت به نحو احسنت استفاده نمایید...

کلمات کلیدی:

شما باید در قسمت متاتگ keywords کلمات کلیدی مرتبط با وبلاگ خود را وارد کنید البته با در نظر گرفتن نکات زیر:
1- کلمات میبایسی با یک حرف کاما (،) از یکدیگر جدا شوند.
2- تعداد کل حروف (کاراکتر) هایی که در این قسمت قرار می گیرد بهتر است کمتر از سیصد حرف باشد(با در نظر گرفتن فاصله ها و کاما ها)
3- اگر کلمه ی کلیدی شما یک عبارت مانند "آموزش وبلاگ نویسی" است بهتر است سه کلمه یا کمتر باشد(ملاک برای تعداد کلمه فاصله های بین آنهاست)

توضیحات:

در قسمت متاتگ description یک توضیح کوتاه از وبلاگ خود قرار دهید که این توضیح باید به صورت یک جمله باشد و البته خود این جمله باید حاوی کلمات کلیدی باشد. معمولا این عبارت در هنگام لیست نتایج به عنوان توضیح در زیر لینک وبلاگ شما در نتایج گوگل خواهد آمد البته اگر این قسمت حاوی هیچ کلمه ی کلیدی نباشد گوگل به ناچار قسمتی از خود متن وبلاگ (که حاوی کلمات مورد نظر باشد) را نمایش خواهد داد. سعی نمایید تعداد کل کاراکترهای این قسمت هم بیشتر از 250 حرف (با احتساب فاصله ها) نباشد.

در صورت هرگونه ابهام آنرا در قسمت نظرات همین مطلب مطرح فرمایید


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس پنجم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 59
نویسنده : مولوی

بعد از توضیح اهمیت وجود کلمات کلیدی در قسمت عنوان یک صفحه در جهت بدست آوردن رتبه ای برتر در نتایج جستجو به قسمت دیگری که یکی از بیشترین اهمیت ها را دارد می پردازیم یعنی خود متن مطلب یک صفحه (گرچه مکانی که در درس آینده به آن خواهم پرداخت نیز اهمیتی تقریبا به همین اندازه دارد).
معمولا مطالبی که از وبلاگها یا وبسایت های دیگر کپی برداری شده اند برای گوگل قابل تشخیص هستند و اغلب به آنها رتبه ای داده نمی شود هر چند که ممکن است در موارد نادری مطالب کپی شده بتوانند رتبه های بهتری کسب نمایند اما ما در اینجا فرض را بر این می گیریم که شما قصد کپی برداری ندارید و در واقع مطالب متعلق به خود شما هستند.
همیشه هنگامی که مطالب خود را برای انتشار بر روی وبلاگتان می نویسید به یاد داشته باشید که این متن یکی از همان جاهایی است که گوگل آن را برای یافتن کلمات کلیدی آنالیز خواهد کرد. اغلب می بینم که برخی وبلاگ نویسان و حتی گاهی برخی سایت ها و خصوصا سایتهای فروشگاهی در آخر مطلب خود کلماتی را با عنوان کلمات کلیدی و ... ذکر می کنند، یعنی کلمات را فهرست وار و بدون هیچ منطقی فقط در جهت بهبود رتبه ی خود در موتورهای جستجو می آورند که البته این ترفند تا حدودی مؤثر است اما به هیچ وجه کاری حرفه ای نیست. کار حرفه ای این است که این کلمات در خود متنی که کاربر آن را مطالعه می نماید وجود داشته باشد که این بستگی به ظرافت و تونایی نویسنده در جاگذاری کلمات در جمله ها دارد مثلا به دو جمله ی زیر دقت کنید:

  • در این جا شما یاد می گیرید که وبلاگ خود را برای گوگل بهینه کنید
  • این درس نحوه ی بهینه سازی و ارتقاء رتبه ی وبلاگ در موتور جستجوی گوگل را آموزش می دهد

منظور من از هر دو جمله ی بالا یک چیز است پس بهتر است من از عبارتی استفاده کنم که کلمات کلیدی بیشتری را در رابطه با آن مطلب داراست و یقیناً جمله دوم را انتخاب خواهم کرد.
گاهی با اضافه کردن یک حرف اضافه مانند (و = and ) یا (یا = or) و ... می توان کلمات کلیدی بیشتری را (بدون آنکه هدف شما برای قرار دادن کلمات کلیدی بیشتر نمایان باشد) وارد متن نمود یا هنگامی که کلمه ای می آورید معادل (یا مترادف) آنرا در داخل پرانتز هم بیاورید و بسیاری نکته های دیگر که پی بردن شما به آنها چیزیست که باعث تفاوت شما میان یک وبلاگنویس حرفه ای و غیر حرفه ای خواهد شد.
فراموش نکنید که هر کاری اندازه ای دارد و نباید تلاش برای افزودن کلمات کلیدی باعث طولانی شدن مطالب شما گردد.

در درس بعدی تگهایی که در بخش قالب هستند (متاتگ keywords و متاتگ description ) را شرح خواهم داد


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس چهارم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 70
نویسنده : مولوی

از مهمترین جاهایی که وجود یک کلمه ی کلیدی باعث خواهد شد تا موتورهای جستجو تصمیم بگیرند در سرچ آن کلمه یک صفحه را در رتبه های برتر نتایج جستجو قرار دهند عنوان آن صفحه است. عنوان صفحه همان کلمه یا عبارتی است که در نوار عنوان (title bar) مرورگر در کنار نام آن مرورگر به نمایش در می آید.
برای مثال عنوان این وبلاگ (آموزش وبلاگ نویسی) می باشد و این یکی از مهمترین دلایلی بوده است که گوگل تصمیم گرفته است برای جستجوی این کلمه آنرا در نتیجه ی اول قرار دهد(البته دلایلی دیگری هم وجود دارد که در درسهای آینده بطور مجزا شرح خواهم داد).
اشتباه رایجی که در میان وبلاگ نوسان وجود دارد این است که معمولا از کلماتی برای عناوین وبلاگ یا مطالب خود استفاده می کنند که کلمه ی کلیدی به حساب نمی آیند زیرا کمتر کسی پیدا می شود که آنها را در گوگل جستجو نمایید( مثل مخفف ها، آدرس وبلاگ، حالت فینگلیش یک کلمه یا یک کلمه ی انگلیسی در حالی که مطلب برای فارسی زبانان است و ...)
پس شما به عنوان یک وبلاگ نویس حرفه ای سعی کنید این مکان ارزشمند را تلف نکنید، همیشه وقتی مطلبی می نویسید در عنوان آن از یک عبارت یا کلمه ی کلیدی مرتبط با همان مطلب استفاده نمایید.
همچنین بعضی از قالبهای وبلاگ یک عیب دارند و آن این است که در نوار عنوان همه ی صفحات فقط عنوان وبلاگ استفاده می کنند و این باعث می شود عنوان اختصاصی مطلب در نوار عنوان مربوط به آن مطلب قرار نگیرد (تذکر برای برخی نویسندگان قالب های وبلاگ: نکته ای که در این پاراگراف عنوان شد را مدنظر داشته باشید به عنوان مثال در قالبهای بلاگفا به جای تگ BlogTitle در بین تگ تیتل از تگ BlogAndPostTite استفاده نمایید)
در ضمن باز هم متذکر می شوم که انرژی خود را روی کلماتی که کسب رتبه در گوگل با آنها بسیار دشوار است تلف ننمایید مثل کلمه های "وبلاگ ، بلاگفا،google، yahoo، آموزش و ...)

در درس آینده توضیحاتی درباره ی متن خود مطالب و اهمیت وجود کلمات کلیدی در این بخش و نحوی قرارگیری کلمات خواهم داد


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس سوم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 55
نویسنده : مولوی

با کلمات کلیدی و نحوه ی شناسایی کلمات کلیدی آشنا شدید ممکن است این سوال برایتان بوجود آید که چگونه می توانید از این کلمات استفاده نمایید.
در واقع این کلمات باید در جاهای صحیح خود به کار روند تا نتیجه ی ایده آل را بگیرید، اما از آنجا که این جاها تا حدودی متنوع هستند و هر کدام از این مکانها توضیحات مفصلی نیاز دارد من این مکانها را در بخش و در درسهای بعدی بطور کامل شرح خواهم داد.
مکان اول: آدرس لینک
آدرس لینک در واقع همان لینک یا نشانی وبلاگ(یا هر صفحه ی اینترنتی دیگر) است که شما با تایپ آن در نوار آدرس مرورگر به آن صفحه دست پیدا می کنید و این همان مکانی است که موتور های جستجو بیش از هر جای دیگری به آن توجه می کنند. مثلا اگر شما کلمه ی mjmafi را در گوگل جستجو نمایید نتیجه ی اول آدرس این وبلاگ خواهد بود و این به دلیل آن است که این کلمه در آدرس این وبلاگ وجود دارد(البته این تنها یک مثال برای ارزش وجود کلمات کلیدی در لینک است) پس شما از همان روز اول که نام آدس وبلاگ خود را انتخاب می کنید باید به این نکته توجه داشته باشید
اما نکته ای که در این زمینه وجود دارد این است که این مورد برای کلمات کلیدی انگلیسی کاربرد دارد زیرا نمی توان در انتخاب آدرس از کاراکترهای فارسی استفاده کرد در حالی که در کلمات کلیدی فارسی زبانان از کاراکترهای انگلیسی به ندرت استفاده می شود و همین مساله باعث می شود که به این محل برای جاگذاری کلمات کلیدی در وبلاگهای فارسی اهمیت داده نشود اما سرویسهای وبلاگدهی و نویسندگان سی ام اسها نیز بیکار ننشسته اند و در سیستمهای خود امکانی فراهم آورده اند که می توانید در دنباله ی آدرس مطالب خود از تگهای فارسی (مثلا کلمات کلیدی با کارکتر فارسی) استفاده نمایید که البته همکنون که این مطلب را می نویسم سیستمی مانند بلاگفا این امکان را ندارد ولی انتظار می رود که از طرف مدیران این سایت لحاظ گردد.(در پرشین بلاگ یا آفتاب بلاگ و ... این امکان وجود دارد)

حال اگر هنوز وبلاگ خود را نساخته اید در انتخاب آدرس و اگر دارای وبلاگ در سرویسی می باشید که امکان قرار دادن کلمات کلیدی در آدرس لینک مطالب را دارد در انتخاب تگ مناسب به نکات مطرح شده در این درس توجه نمایید.

در درس بعد درباره ی عنوان وبلاگ (مانند: آموزش وبلاگ نویسی) که یکی دیگر از مکانهای بسیار حائز اهمیت قرار گیری کلمات کلیدی است توضیح خواهم داد


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس دوم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 60
نویسنده : مولوی

درباره ی افزایش آمار وبلاگ از طریق گوگل امروز به توضیح بیشتر درباره ی کلمات کلیدی خواهم پرداخت.
 قبل از هر چیز شما میبایست کلمات کلیدی وبلاگ خود را پیدا کنید که گرچه ابزارهای تحت وب و یا تحت ویندوز زیادی برای یافتن این کلمات در دسترس هستند اما روشی که من به شما آموزش میدهم کاملا دستی میباشد و بر اساس تجربه ی شخصی بهترین نتیجه را در بر دارد.
 هیچ برنامه ای به اندازه ی خود شما نمیتواند درست تشخیص دهد که کلمات کلیدی وبلاگ یا مطلب شما چه هستند کافی است یک بار موضوع مطالبی را که میخواهید در وبلاگ قرار دهید در ذهن خود مرور کنید و سپس به این فکر کنید که اگر کاربری نیاز داشته باشد به مطلب شما دسترسی پیدا کند چه عبارت یا کلمه ای را در موتورهای جستجو وارد خواهد نمود تا در کمترین زمان به بهترین نتیجه برسد؟ البته اینکه شما با آن کلمه ی خاص به نتیجه اول گوگل بیایید بستگی زیادی به عمل کردن به آموزشهای بعدی و نیز سایر رقیبانتان که جایگاههای برتر نتایج را در اختیار دارند دارد زیرا فرض کنید کلمه ی کلیدی شما کلمه ی google است و هر چقدر هم که شما بتوانید وبلاگتان را درست بهینه سازی نمایید مصلما سایت گوگل در این زمینه بهتر عمل کرده است پس هدف خود را معقولانه انتخاب نمایید.
 یک راه تشخیص این مساله که دستیابی به رتبه های برتر یک عبارت تا چه حد سهل یا دشوار است این است که آن کلمه را در گوگل جستجو نمایید و به تعداد نتایج بدست آمده دقت نمایید مثلا تعداد نتایج بدست آمده برای کلمه ی وبلاگ بیش از ده میلیون نتیجه است در حالی تعداد نتایج بدست آمده برای کلمه ی آموزش وبلاگ نوسی که یک کلمه ی تخصصی تر است کمتر از دو میلیون است پس نتیجه میگیریم که دستیابی به رتبه ی بهتر در نتایج برای کلمه ی "آموزش وبلاگ نویسی" آسانتر است.
 همچنین حتما شما به این نتیجه رسیده اید که کلمات هرچه عمومی تر باشند کار شما دشوار تر است. مثلا کلمه ی "آموزش" یا کلمه ی "وبلاگ" کلماتی عمومی تر از عبارت "آموزش وبلاگ" هستند و گرچه کلمات عمومی تر بیشتر مورد جستجو واقع می شوند اما معمولا نتایج بسیار بیشتری هم برای آنها فهرست می شود.

در درست بعدی برایتان در مورد مکانهایی که کلمات کلیدی میبایست قرار گیرند توضیح خواهم داد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس اول)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 55
نویسنده : مولوی

یکی از مهمترین بحثها در مورد افزایش آمار بازدید یک صفحه ی اینترنتی(وبلاگ یا وبسایت) بحث بهینه سازی برای موتورهای جستجو و در راس این موتورها سایت گوگل است، گفته میشود در دنیا حدود شصت درصد جستجوهای اینترنتی از طریق گوگل انجام میپذیرد اما عقیده ی شخصی بنده این است که این درصد برای کاربران ایرانی کاملا متفاوت است و شاید بتوان به جرات گفت که گوگل دل بیش از نود درصد کاربران ایرانی را بدست آورده است.
 از این رو خود بنده هنگام بهینه سازی وبسایتهایی که طراحی میکنم تقریبا جز به گوگل به موتور جستجوی دیگری اهمیت نمیدهم(زیرا الگوریتم های جستجوی هر موتور جستجو با دیگری تفاوت میکند و گاهی باید برای هر موتور جستجو نکات خاصی برای بهینه سازی لحاظ شود ولی من اختصاص وقت برای سایر موتورهای جستجو که نتیجه ی بسیار ناچیزی دارند را به صرفه نمیدانم) پس من این مطلب و چند پست بعدی را به بحث بهینه سازی وبلاگ برای موتور گوگل به زبان ساده(که برای همه ی خوانندگان این مطالب مفید واقع شود) اختصاص خواهم داد. از این رو ممکن است در ظاهر مطالب بسیار پراکند به نظر برسند.
 از آنجا که عملکرد موتورهای جستجو بر اساس کلمات کلیدی است لازم است جهت یادآوری توضیح دهم کلمات کلیدی (keywords) کلماتی هستند که کاربران با جستجوی آنها صفحه ی مورد نظر خود را در اینترنت پیدا میکنند که میتواند یک کلمه یا عبارت باشند مثلا اگر شما همکنون در گوگل عبارت  آموزش وبلاگ نویسی را جستجو کنید احتمال زیادی وجود دارد که در صفحه ی اول با آدرس این وبلاگ (mahdipc.blogfa.com) مواجه شوید پس عبارت آموزش وبلاگنویسی یکی از کلمات کلیدی مربوط به وبلاگ من است که همه روزه بازدیدهای زیادی را برای آن از طریق گوگل به ارمغان میآورد.
 توجه داشته باشید که در بهینه سازی افزایش آمار یک هدف غایی است و هدف فاعلی ما افزایش رتبه ی سایت در نتایج جستجوست به این معنا که لینک وبلاگ ما به صفحه ی اول و احتمالا به نتیجه ی اول نتایج جستجوی یک کلمه ی کلیدی تا حد امکان نزدیک باشد و به این ترتیب احتمال اینکه کاربر روی لینک وبلاگ ما کلیک کند بالا رود.
 یک طراح وب معروف گفته است اگر لینک یک صفحه ی اینترنتی در یکی از سه صفحه ی اول نتایج جستجوی یک کلمه ی کلیدی مرتبط با موضوع آن صفحه در گوگل قرار نباشد آن صفحه یک صفحه ی مرده(غیر زنده) است.

 در مطلب آینده در مورد کلمات کلیدی و نحوه ی استفاده از آنها برای ارتقا رتبه ی یک لینک در گوگل برایتان خواهم نوشت پس مطلب بعدی را از دست ندهید و در صورت تمایل در خبرنامه ی وبلاگ که فرم آن در سمت چپ موجود است عضو شوید.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



آموزش پنل مدیریت بلاگفا
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 77
نویسنده : مولوی

پس از تكميل ثبت نام در بلاگفا و ورود به كنترل پنل وبلاگ خود(پس از ورود به صفحه ي اول بلاگفا و وارد كردن نام كاربري و رمز عبور) با ميز كار خود مواجه خواهيد شد كه به شما امكان مديرت بخشهاي مختلف وبلاگتان را خواهد داد . در سمت راست ستوني وجود كه پس از كليك هر كدام از گزينه هاي موجود در اين قسمت توانايي مدیریت يكي از بخشهاي وبلاگ خود مانند مطالب ، لينكها ، قالب ، تنظيمات عمومي و ... را خواهيد داشت در واقع اين ميزكار شماست كه من در اينجا تك به تك و به ترتيبي كه در خود بلاگفا وجود دارد گزينه هاي مختلف آنرا توضيح ميدهم بايد توجه داشته باشيد كه بسياري از قسمتهاي مختلف بسيار ساده هستند و اگر مايليد ميتوانيد فقط آموزش قسمتهايي را مشاهده فرماييد كه با آن مشكل داريد، در ضمن من هميشه آماده ي پاسخگويي به سوالات ساده يا پيچيده ي شما هستم
با توجه به این که بلاگفا هر چند مدت یک بار تغییری کوچک در پنل خود ایجاد میکند ممکن است بین تصاویر آموزشی و پنل تفاوت های جزیی مشاهده شود که در صورت عمده بودن تغییر(به گونه ای که آموزش را غیرقابل استفاده کند) به سرعت آموزش جدید تدوین خواهد شد و در غیر این صورت مطالب به طور سالیانه ویرایش خواهند شد.
بلاگفا-پست مطلب جدید
بلاگفا-مدیریت مطالب قبلی
بلاگفا-آخرین نظرات خوانندگان
بلاگفا-نظرات تایید نشده
بلاگفا-پيوندهاي روزانه
بلاگفا-پيوندهاي وبلاگ
بلاگفا-موضوعات مطالب
بلاگفا-نویسندگان وبلاگ
بلاگفا-پروفایل مدیر وبلاگ
بلاگفا-وبلاگ دوستان
بلاگفا-مطالب دوستان
بلاگفا-صفحات جداگانه
بلاگفا-تنظیمات وبلاگ
بلاگفا-انتخاب قالب وبلاگ
بلاگفا-ویرایش قالب
بلاگفا-درج در فهرست وبلاگها
توضيح بقيه ي بخشها (به زودي)


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



دانستنیهای کامپیوتر
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 50
نویسنده : مولوی

این مقاله شامل :

        عكس گرفتن با مدیا پلیر

          یك ترفند جالب و به درد بخورYahoo Messenger 6

          دو راه جالب جهت نفوذ به ویندوزXP

 

 

          مشخصات و نوع CPU

 

 

عكس گرفتن با مدیا پلیر

شاید تا بحال با نرم افزارهای دیگری این كار را انجام می دادید ولی در حقیقت با خود مدیا پلیر ویندوز نیز می توان
عكس گرفت. و میتوانید از تمامی ورژنهای مدیا پلیر برای گرفتن عكس از فیلم با فشردن دو كلید تركیبی استفاده نمایید.
خیلی ساده
برای این كار كافیست در حین پخش فیلم كلیدهای
Ctrl +I را بزنید. پنجره ذخیره تصویر باز می شود. حالا می توانید تصویر گرفته شده را ذخیره كنید.
 

 یك ترفند جالب و به درد بخورYahoo Messenger 6

چند نفر از دوستان پرسیده بودن میشه خودمون رو برای برخی افراد آنلاین و برای برخی دیگر آفلاین نشان دهیم؟
من فکر می کنم همه دیگه اینکارو بلد باشن.  خب حالا...
بله ، در نسخه جدید
yahoo messenger یعنی نسخه 6 این امكان گنجانده شده است. به این صورت كه شما میتوانید خود را برای یك فرد یا گروهی از دوستان به صورت آنلاین نشان دهید و همچنین برای افراد دیگر به صورت آفلاین باقی بمانید. این امكان جالب یكی از امكاناتی بود كه كاربران yahoo messenger مدتها انتظارش را می كشیدند. برای انجام این عمل ، در برنامه yahoo messenger در لیست دوستان بر روی ID فرد مورد نظر کلیک راست نموده وگزینه Stealth Settings را انتخاب کنید. حال در این قسمت ، گزینه Permanently Offline را انتخاب کنید. همچنین میتوانید با کلیک راست بر روی اسم یک گروه در لیست خود، این عمل را انجام دهید.
همچنین برای بازگشت به حالت قبل، در قسمت
Stealth Settings حالت Online را انتخاب کنید.

دو راه جالب جهت نفوذ به ویندوزXP

یکی از مشکلات ویندوز xp راه نفوذ به آن در صورت فراموش کردن password می باشد .همانطور که همه شما می دانید xp امکان جالب switch user را دارد که می توان محیط را برای کار user های مختلف فراهم کرد .حالا اگر شما این password را فراموش کنید چاره چیست؟.
در این حالت چند راه نفوذ هست و آن این است که در هنگام ظاهر شدن منوی کاربران در ابتدا ، دو بار کلیدهای
ALT+CTRL+ DELETE را فشار دهید سپس در قسمت نام کلمه administrator را تایپ کرده و قسمت password را خالی بگذارید و Ok را بزنید در این حال وارد سیستم می شوید.
حال اگر در هنگام نصب ویندوز
Xp برای Admin پسورد گذاشته باشند چه كار كنیم؟ برای این كار قبل یا هنگام بالا آمدن ویندوز كلید F8 را زده سپس بسته به نوع نیاز خود یكی از گزینه های Safe Mode را انتخاب كنید. بعد از وارد شدن به ویندوز در منو Start كلیك كنید سپس گزینه RUN را انتخاب كرده ودر جایی خالی عبارت Control userpasswords2 را تایپ كنید. پنجره باز شده دارای 2 TAB به نام های Users & Advanced می باشد. TAB Users را انتخاب كرده و تیك گزینه: User must enter a username and password to use this computer را بردارید. با برداشتن تیك این گزینه دیگر هنگام ورود به ویندوز از شما پسورد گرفته نمی شود.
حالا با استفاده از گزینه
Add می توان نام كاربری را به آن اضافه و با استفاده از گزینه Remove می توان نام كاربری را حذف كرد همچنین با استفاده از گزینه Properties می توان میزان دسترسی كاربران به ویندوز را تعیین كرد.

 

 مشخصات و نوع CPU

در ویندوزXP
در حالت كلی برای تشخیص نوع
CPU می توانید از نرم افزار Direct X كمك بگیرید.
نرم افزار
Direct X كه اغلب به همراه نصب كارت های گرافیك بر روی سیستم نصب می شود و نسخه های متفاوتی چون 8.0 – 7.0 وجدیدا 9.0 دارد.
برای مشخص شدن نوع و مشخصات پردازنده مراحل زیر را انجام دهید:
1- منوی
Start را باز كنید.
2- گزینه
Run را انتخاب نمائید.
3- كلمه
dxdiag را تایپ نمائید و كلید ok را فشار دهید.
البته برنامه
dxdiag امكانات دیگری چون تست كارت گرافیك ، كارت صدا ، میكروفون و ... را به همراه دارد.



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , آموزش های کاربردی , خواندنی های روز , ,



بازدید : 57
نویسنده : مولوی

هشدار مایکروسافت‌ درمورد آنتی‌ویروس‌ تقلبی‌

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی تک اسپوت شرکت مایکروسافت نسبت به آنتی‌ویروس تقلبی که مشابه آنتی‌ویروس “Microsoft Security Essentials” این شرکت است هشدار داد.

مایکروسافت در روز چهارشنبه اعلام کرد که نویسندگان بدافزار و هکرها یک برنامه کاملا مشابه با نرم افزار امنیتی این شرکت به نام “Security Essentials 2010″ نگارش کرده‌اند که دارای تروجان بسیار خطرناک” “Trojan Win32/Fakeinit است.
 


تصویری ازآنتی ویروس تقلبی

پس از نصب در سیستم رایانه قربانی این برنامه با اعلام یک اسکن جعلی شروع به پخش کردن و الودگی رایانه کاربرمی‌کندو این نرم افزار همچنین برخی از تنظیمات امنیتی در رجیستری و همچنین تغییر پس زمینه دسکتاپ به وجود ویروس جعلی به کاربر هشدار می‌دهد.

در ضمن این نرم افزار با نشان دادن لیست جعلی از تروجان و ویروسها ،کاربر را به اینکه نرم افزار امنیتی خوبی نصب کرده‌اند اطمینان می بخشد.

نکته جالب در این نرم افزار ترغیب کاربر به پرداخت پول و خریداری نسخه کامل آن است


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , ,



آموزش یاهو مسنجر 10
نوشته شده در 13 آبان 1389
بازدید : 65
نویسنده : مولوی

قصد داریم به طور اجمالی از ابتدا روش ساختن ID در یاهو و نحوه استفاده اولیه از نرم افزار را بنویسیم. احتمالا خواندن این مطلب برای خیلی از شماها ساده و ابتدایی‌ست ولی فراموش نکنید شاید همین امروز یک تازه وارد، وارد دنیای اینترنت شده باشد.

آموزش یاهو مسنجر 10

دانلود نرم افزار یاهو مسنجر نسخه 10.0.0.1264

Yahoo! Messenger 10.0.0.1264 – Download



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , ,



استخراج عکس از PDF
نوشته شده در 13 آبان 1389
بازدید : 60
نویسنده : مولوی

رای استخراج تصاویر یک فایل Pdf چکار می‌کنید؟

احتمالا از روش‌های سنتی و مرسوم مانند Crop عکس، کپی (Copy) و بعد از آن پیست (Paste) کردن استفاده می‌کنید. امروز یک نرم‌افزار با کارایی بسیار عالی برای استخراج کردن عکس‌های فایل‌های Pdf معرفی می‌کنیم.

 

نام نرم‌افزار: PDF Image Extraction

دریافت رایگان

حجم: 1.01


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,



کلیک روی تبلیغات
نوشته شده در 29 مهر 1385
بازدید : 132
نویسنده : مولوی

بازدیدکننده ی گرام این وبلاگ برای افزایش آگاهی شما درست شده است.لذا از شماتقاضا دارم برای حمایت از ما بر روی تبلیغات کلیک کنید.در ضمن اگه یه نظر واسه ما بذارین روح ما رو شاد کردین!


:: موضوعات مرتبط: سخت افزار , نرم افزار , اینترنت , لینوکس , برنامه نویسی , وبلاگ نویسان , ترفندستان , آموزش های کاربردی , سیستم عامل , خواندنی های روز , فن آوریهای نو , ,



بازدید : 75
نویسنده : مولوی

نرم افزار MKV Converter مبدل حرفه ای در زمینه تبدیل MKV به MP4 و MKV به AVI محصولی از شرکت  Aimersoft می باشد. این نرم افزار قدرتمند به شما در تبدیل فایل های MKV به فرمت های رایج AVI ،MP4 ،WMV ،MOV ،FLV ،ASF کمک می نماید. همچنین از HD AVI ،HD MP4 ،HD WMV ،HD MOV و HD ASF به عنوان فرمت خروجی پشتیبانی می نماید. این نرم افزار فایل های MKV را به همه فرمت های قابل پخش iPod ،iPhone ،Zune ،PSP و MP4 Players تبدیل می کند. این نرم افزار  به شما اجازه می دهد تا تنها با چند کلیک تبدیل را در زمان واقعی انجام دهید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Bigasoft MKV Converter 3.4.4.3911:
- مبدل قدرتمند چند منظوره
- تماشای فیلم ها با فرمت MKV با کیفیت عالی
- تبدیل فرمت صوتی MKA به فرمت های MP3 ،WAV ،WMA ،AAC یا M4A
- استخراج صوت از فرمت MKV
- استخراج ترک صوتی از فیلم های MKV  برای به اشتراک گذاری
- رها شدن از تبلیغات، تریلرها، صحنه های شروع و بخش های پایانی فیلم ها
- پشتیبانی از وسائل دیجیتالی خروجی مانند iPod ،iPhone ،Zune ،PSP و MP4 Players
- تبدیل دسته ای و ادغام چند فایل یا چند بریده و تبدیل به یک فایل
- ضبط و ذخیره کردن عکس فیلم های مورد علاقه خود در کامپیوتر به عنوان فایل های bmp یا jpeg
- قابلیت پیش نمایش
- استفاده آسان از نرم افزار
- و ...

 

 

http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=11295

پسورد: www.kamyabonline.com

به نقل از پی سی دانلود


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,



بازدید : 77
نویسنده : مولوی

 

امروزه بسیاری از افراد تحصیل کرده، افرادی را موفق دانسته که بتوانند به چندین زبان زنده ی دنیا از جمله زبان بین الملی انگیلیسی که اکنون به زبان اول دنیا تبدیل شده و اکثر مقالات و متون در زمینه های مختلف نیز به این زبان منتشر می شود مسلط بوده و بتوانند به راحتی متون این زبان ها را به یکدیگر ترجمه نمایند اما مطمئنا یادگیری چندین زبان مختلف از جمله زبان انگلیسی برای همه ی افراد مقدور نبوده و بعضا کاری دشوار و وقت گیر نیز به شمار می رود. اکثر این افراد تحصیل کرده نیز معتقدند که همه ی افراد جامعه از افراد عادی گرفته تا مهندسين، پزشکان، تجار و دانشجویان نیازمند بوده تا برای موفقیت در کار و رشته ی خود از مقالات زبان های دیگر و ترجمه های آن ها استفاده نمایند ولی از آنجایی که، اکثر این افراد زبان انگیلیسی را ندانسته و برای ترجمه ی این متون مجبور می شوند تا به مترجمان حرفه ای مراجعه کرده و هزینه های گزافی را پرداخت نمایند شرکت های بسیاری تصمیم گرفتند تا با ارائه ی دیکشنری ها و نرم افزارهای مترجم متعدد به رفع مشکل این گونه افراد پرداخته و آن ها را از شر این هزینه های گزاف و بیهوده نجات دهند. اما به جرات می توان گفت که در میان این محصولات کمتر نرم افزاری وجود داشته که بتواند متون را به شکل صحیحی ترجمه کرده و در اختیار افراد قرار دهد ولی با استفاده از اين نرم افزار و اینترنت قادر خواهید بود تا متون طولانی خود را از زبان های مختلف با کیفیتی عالی به یکدیگر ترجمه کرده و برای مقاصد خود استفاده نمایید. نرم افزار Ace Translator که توسط شرکت Acetools ارائه شده است مترجم آنلاینی است که علی رقم داشتن حجم بسیار کم قادر بوده تا متون را با کیفتی عالی ترجمه کرده و در اختیار کاربران قرار داده و نیاز آن ها را از مراجعه به مترجمان حرفه ای و سایت های دارای دیکشنری های آنلاینی که از قدرت کمی هم برخوردار هستند رفع خواهد کرد. علاوه بر این نرم افزار Ace Ttranslator برخلاف اکثر نرم افزار های مشابه که به کاربر اجازه ی استفاده از Copy و Paste متون را نداده این امکان و همچنین امکان ویرایش و استفاده از قابلیت های Redo، Cut و Undo را نیز برای کاربر فراهم کرده و به او اجازه می دهد تا از ترجمه های خود به تهیه ی پرینت پرداخته و یا این که آن ها را به شکل فایل های متنی مستقل در سیستم خود ذخیره نماید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Ace Translator v8.0.0.390
- امکان گرفتن پرینت از متون ترجمه شده
- امکان تغییر زبان محیط برنامه به 58 زبان مختلف از جمله زبان شیرین فارسی
- امکان ذخیره سازی متن ترجمه شده به صورت فایل متنی
- امکان استفاده حتی با کمترین سرعت اینترنت
- توانایی ترجمه ی کامل و قدرتمند متون و لغات تنها با یک کلیک
- توانایی ترجمه ی مستقیم در کامپیوتر بدون نیاز به سایت های مترجم
- توانایی ترجمه ی صفحات طولانی وب سايت ها
- توانایی ترجمه ی 58 زبان زنده ی دنیا از جمله زبان شیرین فارسی به یکدیگر
- دارای بانک لغت بسیار وسیع و گسترده در هر 58 زبان برنامه
- دارای محیطی زیبا و ساده
- سرعت بسیار بالا در ترجمه
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ويندوز محبوب 7
- و ...


دانلود رایگان نرم افزار -  1.20 مگابايت

|

لينک كمكي

پسورد فايل زيپ :

www.asandownload.com

:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,



بازدید : 78
نویسنده : مولوی

نرم افزار Fence یک نرم افزار رایگان میباشد که محصول شرکت stardock می باشد و برای سیستم عامل های ویندوز ایکس پی ( xp ) ، ویندوز ویستا ( Vista ) و ویندوز هفت  ( Windows 7 ) طراحی شده است . این نرم افزار به کاربران ویندوز این اجازه را می دهد که نواحی سایه دار و بسیار زیبایی ( مطابق تصویر زیر ) که مانند حصار می باشد را بروی آیکون های دسکتاپ ایجاد کنند و آیکونهای دسکتاپ را به راحتی در داخل این پنجره ها کنترل و دسته بندی کنند . عملکرد این نرم افزار مشابه دسته بندی آیکون ها در پنجره MY computer می باشد که در پنجره MY computer شما می توانید درایوها ، پوشه ها و .... را به طور جداگانه دسته بندی کنید . این نرم افزار با ایجاد پنجره هایی که قابل جابجایی ،تغییر حجم و نام گذاری میباشند ، آیکون های دسکتاپ را مرتب می کند و پوشه ها ، برنامه ها ، عکس ها و ...... در پنجره های جداگانه ای قرار می دهد و شما می توانید به راحتی محتویات داخل هر پنجره را تغییر دهید و حتی آنها را با دوبار کلیک کردن آنها را مخفی کنید .

MPcomputer - نرم افزار Fence -مدیریت آیکون های دسکتاپ

در کل استفاده از نرم افزار Fence را به کلیه دوستانی که تمایل دارند آیکون های موجود بروی دسکتاپ کامپیوترشان دارای نظم باشد و به صورت مرتب و در دسته های جداگانه قرار گیرد را پیشنهاد می کنم. 

 منبع : www.MPcomputer.ir


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,