پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 63
نویسنده : مولوی

احتمالا اگر اهل وبگردی باشید به مطلب یا مطالبی بر خورده اید که نویسنده آن سایت با وبلاگ امکان داشتن نسخه چاپی آن را در پایین پست ها قرار داده تا به راحتی بتوان از آن پرینت گرفت واستفاده نمود. اما چنانچه وبلاگی این امکان را نداشت چه باید کرد ؟ نگران نباشید به کمک یک بوکمارکلت و مرورگر خود براحتی میتوانید هر صفحه ای در وب را به حالت چاپی دار آورید.

برای این کار کافیست با مرور گر خود به  این آدرس رفته ، تنظیماتی از قبیل استایل  ، نوع فونت و میزان حاشیه  متن را انجام داده و بوکمارکلت READABILITY را کشیده و در نوار ابزار مرورگر خود رها کنید . از این پس برای خواندن مطالب سایت هایی که بسیار شلوغ و درهم هستند و یا از رنگهای مناسبی استفاده نکرده اند و نیز قابلیت پرینت گرفتن کافیست برروی دکمه READABILITY کلیک و نتیجه راببینید. که البته دکمه هایی مانند برگشت به حالت اولیه ، دکمه پرینت گرفتن از صفحه ونیز دکمه ارسال به ایمیل برای سهولت کاربر در نظر گرفته شده است.

 


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , ,



نحوه ارسال مطلب با ایمیل در وردپرس
نوشته شده در 21 آبان 1389
بازدید : 69
نویسنده : مولوی

امروز قصد دارم نحوه ارسال مطلب با وردپرس دات کام تویط ایمیل را آموزش دهم هرچند این آموزش در قسمت پشتیبانی سایت آمده و این پست ترجمه ای آزاد از آن می باشد.

با توجه به وضع موجود و عدم دسترسی گاه و بیگاه به وبلاگ خود در وردپرس و ارسال مطلب یکی از راههای ارسال پست بدون واد شدن به اکانت خود ارسال از طریق ایمیل است . برای این کار به روش زیر عمل کنید.

+ به وبلاگ خود وارد شده و در قسمت منوی پیشخوان یا داشبورد برروی لینک وب نوشت های من ( My Blogs  ) کلیک کرده تا به صفحه آن وارد شوید.

+ در این قسمت گزینه ارسال توسط ایمیل (  Post By Email ) را فعال کنید تا یک آدرس ایمیل دریافت کنید.

از این پس برای ارسال مطلب به وبلاگ خود کافیست مطالب به آن ایمیل که به شما داده شده ارسال کنید تا در وبلاگ شما به نمایش در آید.

برای راهنمایی بیشتر از راهنماهای زیر استفاده نمایید.

راهنما به زبان انگلیسی |     راهنما ترجمه شده به فارسی

موفق باشید….


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



بازدید : 70
نویسنده : مولوی

این مطلب هم درباره گوگل باز است دراین پست قصد آموزش اضافه کردن Google buzz به سایدبار فایرفاکس بدون نصب افزونه ای را دارم.

اگر از فایرفاکس استفاده می کنید و می خواهید گوگل باز را در ساید بار مرورگر خود داشته باشید و به راحتی آن را مدیریت کنید به روش زیر عمل کنید:

+ فایرفاکس خود را باز کنید و برروی نوار بوکمارک آن راست کلیک کرده ، گزینه New Bookmark را انتخاب کنید.

+ در پنجره باز شده در text box مقابل Name تایپ کنید : Google Buzz

+ در تکس باکس Location آدرس زیر را وارد کنید:

https://m.google.com/app/buzz?source=mog&gl=us&force=1#~buzz:view=following

+ چک باکس Load this bookmark in the sidebar را تیک بزنید.

در آخر برروی دکمه Add کلیک کنید تا کار تمام شود. برای دسترسی به گوگل بازدر سایدبار روباه آتشین کافیست برروی دکمه بوکمارکی که به روش بالا ایجاد نموده اید کلیک کنید تا آن را در سایدر بار تجربه کنید.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ترفندستان , آموزش های کاربردی , ,



عکسهایی از مقر اصلی شرکت گوگل
نوشته شده در 21 آبان 1389
بازدید : 66
نویسنده : مولوی

بعد از پستی که چند روز قبل و با نام ” نماهایی از فضای کاری و اداری شرکت گوگل ” منتشر کردم و با توجه به اینکه این پست برای شما عزیزان جالب بود و باعث شد بعضی ها انگیزه بیشتری پیدا کنند تا بتونند روزی در شرکت گوگل کار کنند و بعضی ها هم افسوس بخورند، اما باعث شد تا بیشتر بگردم و اطلاعات بیشتری راجع به عکسها پیدا کنم. عکسهای پست قبلی و عکسهایی که امروز برای شما با اشتراک میگذارم از مقر اصلی شرکت گوگل در شهر کالیفورنیا هستند و نام مستعار آن GooglePlex میباشد. تقریبا از بزرگی و امکانات، به مانند یک کمپ بزرگی تفریحی میماند همانطوری که در اولین عکس نقشه آنرا میتوانید مشاهده نمایید :

نکته: دوست عزیزمان آقای پیمان در قسمت نظرات اطلاعات ارزشمندی رو در باره شرکت گوگل اضافه کردند که بد ندیدیم به مطلب اصلی اضافه کنم. ایشان گفته اند:

در گوگل
تمام غذاها و امکانات ورزشی، پزشکی، مهد کودک، و غیره کارمندان گوگل کاملا مجانی است.
گوگل به کارمندانش اجازه داده تا ۲۰ درصد از وقت کاری روزانه شان – و یا یک روز کامل در هفته – را به پروژه ها و کارهای مورد علاقه خودشان، که ربطی به شغل شان ندارد، اختصاص بدهند تا فکرشان باز و رابطه شان با دنیای غیر کامپبوتری بیشتر شود.
بهنگام حاملگی هم تا ۷۵ درصد حقوق را به خانم ها می پردازند. بطور کلی کار کردن در گوگل بیشتر شبیه زندگی غیر رسمی در محیط دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی است.
مهندسین گوگل اجازه دارند در هنگام کار هرگاه دوست دارند کمی چرت بزنند تا مغزشان فرصت بیشتری برای مرور و تفکر داشته باشد.
بهنگام استخدام، یک بروشور ارائه می شود بنام “How to Care for Your Big, Wonderful High-Performance Brain.” (چگونه از مغز بزرگ و فعال تان مواظبت کنید).
به هنگام نهار تمامی کارمندان گوگل کنار یکدیگر می نشینند و تجربه ها و پروژه هایشان را با هم در میان می گذارند. این باعث می شود که همه از پروژه های آینده گوگل با خبر می شوند و کمتر کسی است که بی خبر از تجارب و پروژه های دیگران باشد. جالب اینکه سرگی برین (یکی از دو بنیانگزار گوگل) گیاهخوار است.
مجتمع اصلی گوگل در Mountain View پنج کافه تریای اصلی دارد و قرار است که ۱۴ کافه دیگر هم ایجاد شوند. نهار در تمام آنها و صبحانه و شام در بعضی کافه ها مجانی سرو می شود. این کافه ها روزانه در حدود ۱۵۰۰-۲۳۰۰ صبحانه و نهار و شبها ۶۰۰-۸۰۰ شام مجانی سرو می کنند و ۸۵ درصد کارمندان گوگل در انها حضور می یابند و معمولا هم حدود ۱۲۵درصد غذا تهیه می شود ( یعنی ۲۵ درصد غذای اضافه برای ویزیتورها و میهمانها).


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , طراحی , خواندنی های روز , فن آوریهای نو , ,



لوگوهایی با پیامهای مخفی
نوشته شده در 21 آبان 1389
بازدید : 74
نویسنده : مولوی

فعلا بازار لوگو در itt  داغه و ید ندیدم که این پست بسیار جالب رو بزنم که شاید طرحهای که قرار هست توسط شما طراحی بشه دستخوش این پست قرار بگیره. لوگو باید بغیر از ظاهر زیبا، نتاسب رنگ و  . . . پیغامی رو هم به بازدید کننده برسونه و برای کاربران و بازدیدکنندگان یادآور و به خاطر آورنده یک برند و مارک تجاری باشد. اما بعضی از لوگوها آنقدر زیرکانه طراحی شده اند که بغیر از تمام موارد بالا پیغامی را بصورت مخفیانه (منظور این است که در نگاه اول شاید متوجه این پیغام نشوید و حتما نیاز به نگاه دقیق تری خواهد بود) به شما برساند. در زیر لوگوی چند شرکت معروف که بعضی از آنها را حتما دیده اید اما تا کنون توجه نکرده بودید که در آنها پیامی نهفته است را برای شما آورده ام. به امید اینکه در لوگوهایی که برای ما طراحی میکنید همچنین ظرافتی را بکار ببرید :

۱-Big 10

اگر در این لوگو دقت کنید میبینید که عدد ۱۱ در آن مشاهده میشود در حالیکه این شرکت با نام BIG 10 گویای آن است که شامل ۱۰ عضو میباشد، اما چند سال پیش که تعداد اعضائ اصلی این شرکت به ۱۱ افزایش یافت آنها این جرکت زیرکانه را در لوگو انجام دادند تا تغییری در نام شرکت بوجود نیاورند

۲-Goodwill

شرکت GoodWill نهادی غیر دولتی در آمریکای شمالی است که فعالیت اصلی آن کمک به افراد کم بضاعت میباشد و اگر دقت کنید میبینید که حرف اول این شرکت یعنی g بصورت یم Happy Face در لوگو نمایان است که هم نشان دهنده حرف اول اسم شرکت است و هم اینکه میخواهد بگوید ما افراد را شاد میکنیم.

۳-Sun Microsystems

شرکت سان برای همه شما نام آشنا و شناخته شده است، اگر شما به شمایلی که حالت مربع دارند دقت کنید میبینید که ار هر چهارگوشه این مربع آنرا بخوانید کلمه SUN را خواهید دید.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , طراحی , ,



بازدید : 56
نویسنده : مولوی

این بار مدلهایی از کارت ویزیت رو برای شما دوستان می زارم که بیشتر با امکانات داخل کشور همخوانی داره.
این کارتها همگی دارای گوشه های گرد هستند واین موضوع زیبایی خاصی به اونها داده.
به طراحی های ساده و استفاده مناسب از رنگ در این کارتهای ویزیت توجه کنید.

rounded-corner-business-cards-Ittutorial.ir

rounded-corner-business-cards-Ittutorial.ir

rounded-corner-business-cards-Ittutorial.ir


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , طراحی , ,



بازدید : 81
نویسنده : مولوی

با سلام دوباره.

بعد از استقبال بسیار خوب شما دوستان در مورد طرح های تایپوگرافی تصمیم گرفتم بیشتر به طرح های خلاقانه و ایده های تازه در زمینه طراحی بپردازم.

این بار طرح های خلاقانه بسیار زیبای کارت های ویزیت (business card ) . امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره.

ببینید و از این ایده های نو استفاده کنید.

business_card_Ittutorial.ir .jpg

کاری کنید که مشتری شما برای بدست آوردن اطلاعات شما کمی تلاش کند !

business_card_Ittutorial.ir .jpg
با یک نقشه کوچک این امکان را بدهید که شما را بهتر پیدا کنند.

business_card_Ittutorial.ir .jpg


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , طراحی , ,



بازدید : 60
نویسنده : مولوی

ما در باره معانی و واژگانی که در پشت هر رنگ وجود دارد صحبت کردیم . درحالیکه دانستن این اطلاعات از اهمیت زیادی برخوردار است، افراد زیادی منتظرند که در چه زمانی به بخش مهمی از ساخت یک طرح واقعی می پردازیم.

بخش سوم را از ابتدا در باره شیوه های ساخت رنگ های خودتان شروع می کنیم. به توضیح نمونه های طرح های سنتی ( تک رنگ ، رنگ های مشابه و مکمل و غیره …) و نیز به شرح طرح های سفارشی که مشابه نمونه های توضیح داده شده نیستند می پردازیم.
در پایان این مقاله شما ابزار ها و مهارت های خلق پالت های زیبایی از رنگ ها رابرای پروژه های طراحی خودتان دارید.بهترین راه برای بالا بردن مهارت های خودتان تمرین کردن است .بنابراین چرا هر روز برای خودتان یک هدف برای خلق طرح هایی از رنگهای جدید نمی سازید؟

یادآوری سریع

بیاید به یادآوری سریع مطالبی که در بخش ۱ و ۲ عنوان شده بپردازیم.رنگهای انتخاب شده توسط شما گاهی برخلاف و یا در جهت مشخصات برندی که شما سعی بر خلق آن دارید می باشد.

تئوری رنگ برای طراحان ittutorial.ir

در بخش ۲ ما در مورد مفاهیم و واژگان رنگ ها صحبت کردیم. رنگ خالص ( یعنی چه چیزی چه رنگی است؟ مثل آبی و قرمز) . درصد خلوص رنگ ( درصد خلوص این رنگ چقدر است ، کم بود سفید ، مشکی و توسی به آن اضافه می شود)درصد اشباع رنگ ( قدرت و ضعف رنگ) درجه حجم رنگ ( درجه تیرگی و روشنایی یک رنگ چقدر است) درجه تیرگی و سایه دار بودن رنگ ( با افزودن توسی و رنگ خالص به وجود می آید) سایه ها ( با فرودن رنگ مشکی و رنگ خالص به وجود می اید)درجه افزون رنگ سفید ( با افزودن رنگ سفید به رنگ خالص ایجاد می شود) این موارد با اهمیتی است که برای پیش رفتن و خلق رنگ های جدید مورد نیاز می باشد.

انواع رنگبندی سنتی

در اینجا تعدادی رنگبندی استاندارد از پیش تعیین شده وجود دارد که به آسانی به ایجاد رنگ های جدید برای تازه کارها کمک می کند.

تئوری رنگ برای طراحان ittutorial.ir

دوازده رنگ اولیه چرخه رنگ که ابزار مهمی در ایجاد رنگبندی می باشند .

تک رنگ ها

تک رنگ ها از درجه های تیرگی، سایه ها و رنگ هایی که با سفید روشن شده اند با رنگ های مشخص تشکیل می شوند. آنها ساده ترین رنگبندی برای ایجاد رنگ های جدید می باشند و نیز از یک رنگ بدست می آیند .این تک رنگ ها برای ایجاد رنگ های نامطلوب یا رنگ های زشت کار ما را سخت میکند.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , آموزش های کاربردی , ,



بازدید : 86
نویسنده : مولوی

در این خود آموز شما خواهید توانست یک وب سایت با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله بسازید . این وب سایت بر طبق استانداردهای روز طراحی وب ساخته خواهد شد و شما این استانداردها را به ساده ترین روش و به صورت عملی فرا خواهید گرفت. در طول این خود آموز ملاحظه خواهید کرد که در چندین قسمت برای تصحیح کدهای اولیه به مراحل قبل باز خواهیم گشت که در طراحی به صورت عملی این امریست اجتناب ناپذیر .

متن خود آموز ، کدها و فایل گرافیکی این وب سایت نیز برای سهولت در یاد گیری شما دوستان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

میتوانید دموی نهایی را از اینجا مشاهده نمایید.

قبل از شروع بد نیست به چند خودآموز و مقاله کاربردی و مفید در باره طراحی وب سایت اشاره داشته باشم که اگر آنها را مطالعه نکردید حتما قبل از انجام این خودآموز کامل و مفید و البته طولانی آنها را بخوانید :

این خود آموز از چهار بخش به صورت زیر تشکیل شده است :

قسمت اول : گرافیک وب سایت ( طراحی یک طرح پیش فرض گرافیکی )
قسمت دوم : برش طرح ( برش دادن تصاویر برای استفاده در کد ها و صفحات وب )
قسمت سوم : کدهای html  ( نوشتن کدهای html  و تعیین ساختار صفحه وب )
قسمت چهارم : کدهای css  ( شکل دهی کدهای html  با استفاده از کدهای css  )

قسمت اول – گرافیک وب سایت


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , برنامه نویسی , وبلاگ نویسان , ,



هک از طریق پورت ۲۱ یا ftp
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 50
نویسنده : مولوی

شما برای این کار می توانید از ابزار های به خصوصی مانند ftp clinet یا برنامه های از این قبیل استفاده
کنید اما من به لحاظ این که کار را راحت کنم آموزش این قسمت را به وسیله ی داس کامپیوتر که همه ی
شما بر روی کامپیوتر خود دارید و نیازی به دنالود یا نصب آن ندارید شروع می کنیم.مراحل کار به ترتیب زیر
نوشته شده است
۰-مثلا ما می خواهیم سایت www.saiedhackerpro.persianblog.com را به وسیله ی پورت ۲۱ هک کنیم .
اگر شما بخواهید سایت دیگری را هک کنید در هر جا که اسم سایت www.saiedhackerpro.persianblog.com نوشته شده بود را حذف کنید و اسم سایت مورد نظر را قرار دهید.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , برنامه نویسی , ,



دستورات مهم Run :
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 51
نویسنده : مولوی

حتما شما نیز تا به حال با Run موجود در ویندوز خود سروکار داشته اید. برای استفاده مفید از Run دستورات خاصی وجود دارد که هر یک کار مفیدی را انجام میدهد. به عنوان مثال دستوری که اطلاعات سخت افزاری و هم چنین اطلاعات سیستمی اعم از رم و کارکرد CPU و غیره را به نمایش میگذارد. دانستن این دستورات ویندوزی بهتر و مدیریت آسانتر را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

از منوی استارت وارد محیط Run شوید.

حال کافی است هر یک از این کدها را در آنجا وارد کنید:

 

REGEDIT

با تايپ این دستور رجيستری ويندوز باز ميشود وبا استفاده از ان متوانيد قسمت های مختلف ويندوز را بنا به سليقه و خواست خود تغيير دهيد .متذکر می شويم در رجيستری چيزی را که نميدانيد حذف يا تغيير ندهيد .

 

CMD

با تايپ اين دستور محيط سيستم عامل داس روبروی شما ظاهر می شود و می توانيد فرمان های خود را برای اين سيستم عامل تايپ نماييد.

 

PERFMON

با تايپ اين دستور برنامه سيستم مانيتور اجرا می شود و در آن جزيياتی در مورد فضای اشغال شده از رم و يا مقدار بازدهی سی پی یو و همچنين مقدار اطلاعات خواننده شده از هارد را برای شما به صورت نمودار بيان می نمايد.

 

SYSEDIT

با تايپ اين دستور ويرایشگر فايل های سيستمی اجرا می شود و می توانيد آنها را ويرايش نماييد .متذکر ميشويم در صورت تغييرات اشتباه ممکن است سيستم شما بالا نيايد .

 

FIREWALL

با تايپ اين دستور می توانيد ديواره آتش ويندوز خود را فعال ويا غير فعال کنيد . فعال بودن ديواره آتش برای امنيت در شبکه ونيز جلوگيری از ورود هکرها به سيتم شما بسيار موثر است.

Drwtsn32

با تايپ اين دستور برنامه دکتر واتسون اجرا می شود اين برنامه در گزارش و همچنين عيب يابی مشکلات نرم افزاری بسيار مفيد می باشد .

 

NTBACKUP

با تايپ اين دستور برنامه گرفتن نسخه پشتيبان بر روی سيستم شما اجرا شده و می توانيد از سيستم خود نسخه پشتيبان تهيه نماييد .

 

DISKMGMT

با تايپ اين دستور برنامه مديريت ديسک شما اجرا شده و می توانيد با استفاده از آن ديسک سخت خود را مديريت نماييد ويا هر يک از پارتيشن ها را حذف نماييد .

 

DEVMGMT

با تايپ اين دستور ميتوانيد سخت افزار های نصب شده بر روی سيستم خود را بازبينی نماييد و يا يک از آنها را حذف و يا نصب نماييد .

 

EDUCEDIT

با تايپ اين دستور می توانيد يک کاراکتر بسازيد و يا يک کاراکتر را ويرايش نما ييد.

 

MSCONFIG

با تايپ اين دستور ميتوانيد نرم افزارهای را که در هنگام بالا آمدن سيستم بر روی قسمت سيستم ترايي ويندوز قرار می گيرند غير فعال کنيد .ضمنا اگر سيستم شما دير Shut Down می شود به اين قسمت سری بزنيد

:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , برنامه نویسی , ,



احتمال افزايش سهميه حج دانش آموزي
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 47
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: مدير کل فعاليت هاي قرآني، فرهنگي و اردويي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به کاهش سهميه حج دانش آموزان از 11 هزار نفر در سال 87 به 500 نفر در سال گذشته و امسال گفت: در حال پيگيري هستيم تا بتوانيم اين سهميه را براي سال هاي آينده افزايش دهيم.

محمدتقي فخريان در گفت و گو با مهر با بيان اين مطلب افزود: سال گذشته سهميه عمره دانش آموزي به دليل شيوع آنفلوآنزاي خوکي از 11 هزار دانش آموز به 500 نفر کاهش پيدا کرد و تعداد کمي از دانش آموزان توفيق شرکت در اين مراسم معنوي را داشتند اما سازمان حج و زيارت اين سهميه را براي سال جاري هنوز افزايش نداده است.

مديرکل فعاليت هاي قرآني ، فرهنگي و اردوهاي وزارت آموزش و پرورش درباره سفر دانش آموزان به کربلا که چندي پيش از سوي يکي از مسئولان سازمان دانش آموزي عنوان شده بود ، گفت: آموزش و پرورش به شکل مستقل نمي تواند کارواني را مهيا کند و دانش آموزان را به سفر ببرد ولي سازمان دانش آموزي و اتحاديه انجمن هاي اسلامي مي توانند دانش آموزان را در قالب کاروان هاي سازمان حج به عتبات عاليات ببرند.

فخريان از تدوين دستورالعمل اردوهاي برون مرزي دانش آموزان خبر داد و گفت: در نظر داشتيم دستورالعمل اردوهاي داخلي و خارجي را با هم تدوين کنيم اما شوراي عالي انقلاب فرهنگي موافقت نکرد و هم اکنون در حال تدوين دستورالعمل جداگانه اي در اين زمينه هستيم.

مديرکل فعاليت هاي قرآني، فرهنگي و اردوهاي وزارت آموزش و پرورش افزود: اين دستورالعمل شامل سفرهاي خارجي علمي، ورزشي، زيارتي و فرهنگي است که دانش آموزان مي توانند در طول تحصيل خود از آن بهره مند شوند.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , خواندنی های روز , ,



بازدید : 52
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش از اختصاص سه درصد از اعتبارات عمراني استان‌ها به تجهيز مدارس ابتدايي به فن‌آوري IT خبر داد.

 

فاطمه قربان در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار داشت: در راستاي توسعه IT و فن‌آوري‌هاي نوين آموزش در شيوه‌هاي يادگيري، وزارت آموزش و پرورش در صدد است تا زير ساخت‌هاي اين تحول را در مدارس ابتدايي فراهم كند.

وي افزود: با توجه به اين كه تجهيز مدارس ابتدايي به عنوان يكي از اولويت‌هاي ورود به اين فن‌آوري است، مقرر شده است تا سه درصد از اعتبارات عمراني استان‌هاي كشور به امر تجهيز مدارس ابتدايي با اولويت تهيه سخت افزاري‌هاي IT انجام شود.

معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: بر اساس اين برنامه در فاز اول در هر منطقه آموزش و پرورش استان‌ها حداقل دو مدرسه ابتدايي به سخت افزارهاي فن‌آوري‌هاي نوين مجهز مي‌شوند، به طوري كه تا پايان امسال حدود يك هزار مدرسه ابتدايي به فن‌آوري IT تجهيز مي‌شود.

قربان در پايان خاطر نشان كرد: اين برنامه هم اكنون در دست اجراست و اميدواريم با فراهم شدن زير ساخت‌هاي اين شيوه نوين آموزش، از سال‌هاي آتي تمام مدارس ابتدايي كشور را به اين فن‌آوري تجهيز كنيم تا در راستاي ايجاد و توسعه شيوه‌هاي نوين آموزش در راستاي تحول بنيادين گام‌هايي برداشته شود.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , خواندنی های روز , ,



بازدید : 49
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: مراسم رونمايي از بازي رايانه اي گرشاسپ به عنوان نخستين بازي رايانه اي فاخر ايراني در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد.

به گزارش واحد مرکزي خبر ؛ اين مراسم با حضور بهروز مينايي مدير عامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، بازي‌سازان رايانه‌اي و علاقمندان آغاز شد.

بازي رايانه‌اي گرشاسپ براساس کتاب گرشاسپ نامه اثر حکيم اسدي طوسي‌، سرمايه‌گذاري بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي و اجراي شرکت فن‌افزار شريف ساخته شده است.

مدير پروژه اين اثر رايانه اي اميرحسين فصيحي و کارگردان هنري آن سهيل دانش اشراقي است.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,



ايميل ملي فعال شد
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 62
نویسنده : مولوی

جام جم آنلاين: معاون توسعه و مديريت شبکه سازمان فناوري اطلاعات ايران از آمادگي ارائه ايميل ملي براي تمام کاربران ايراني خبر داد و گفت: ظرفيت ارائه خدمات ايميل براي تمام متقاضيان پست الکترونيکي فراهم شد.

به گزارش مهر، علي اصغر انصاري سه شنبه در نشست خبري با اشاره به فعاليت پورتال iran.ir  که در راستاي ضوابط اجرايي بودجه سال 86 به وزارتخانه ارتباطات تصويب شد گفت: تا کنون هزار و 16 خدمت الکترونيکي از طريق اين درگاه براي تمامي مردم فراهم شده است.

وي با بيان اين که هزار و شانزدهمين خدمت الکترونيکي امروز و در حاشيه شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي الکامپ راه اندازي شده است گفت: اخذ دفترچه بيمه از طريق اينترنت هزار و شانزدهمين خدمت الکترونيکي است که از طريق وزارت رفاه و تامين اجتماعي در پرتال iran.ir قرار گرفته است.

وي همچنين از آغاز پروژه تدوين برنامه جامع صادرات نرم افزاري در کشور خبر داد و گفت: يکي از پتانسيل‌هاي کشور توليد نرم افزار است که به علت عدم مديريت مناسب و يکپارچه مغفول مانده است. به همين دليل مديريت توانمند داخلي براي صادرات نرم افزار يکي از مواد 49 برنامه پنجم توسعه است که مي‌تواند تاثير بسزايي در صنعت فناوري اطلاعات و توليد ناخالص ملي داشته باشد.

انصاري با بيان اينکه اين طرح با همکاري وزارتخانه‌هاي بازرگاني و فرهنگ و ارشاد تدوين خواهد شد، ادامه داد: با اين طرح ضوابط کالا و خدمات و محصولات نرم افزاري تدوين مي‌شود.

وي همچنين از ادغام دو پرتال iran.irو iranmardom.irخبر داد و گفت: اين دو درگاه به فعاليت‌هاي خود ادامه خواهند داد اما با توجه به ظرفيت‌هاي موجود درصدد تعامل و هماهنگ‌سازي براي ادغام اين دو درگاه هستيم اما به جمع‌بندي اينکه دسترسي از طريق يک آدرس يا هر دو آدرس صورت گيرد نرسيده‌ايم.

معاون توسعه و مديريت شبکه سازمان فناوري اطلاعات ايران گفت: ‌درگاه iran.irهمچنان خدمات الکترونيکي خود را عرضه مي‌کند و درگاه iranmardom نيز در بحث اطلاع رساني خدمات الکترونيکي فعاليت خواهد داشت.

رتبه بندي شرکت‌هاي فعال حوزه فناوري اطلاعات

رئيس سازمان فناوري اطلاعات از رتبه بندي شرکت هاي فعال حوزه نرم افزار، سخت افزار و فناوري اطلاعات تا دو سه هفته آينده خبر داد و گفت: هم اکنون رتبه بندي شوراي عالي انفورماتيک در مورد شرکت‌هاي فناوري اطلاعات انجام مي‌شود اما يک سري نقائصي وجود دارد که سازمان فناوري اطلاعات با استفاده از اساسنامه و قانون مناقصات خود مجوز لازم براي فراخوان و رتبه بندي شرکت هاي فعال در حوزه IT را دريافت کرده است.

وي با بيان اينکه فهرست شرکتها تا چند ماه آينده اعلام مي‌شود، گفت: شرکت‌ها شناسايي شده و توانمندي و رتبه آنها در سامانه معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري اعلام خواهد شد.

رئيس سازمان فناوري اطلاعات با اشاره به محورهاي مديريتي، مالي، تجاري، فني و نيروي انساني براي احراز صلاحيت شرکت‌هاي فعال در اين حوزه خاطرنشان کرد: نبود اطلاعات در مورد شرکت‌هاي فعال نقص بزرگي است که با وجود اين سامانه اين نقص برطرف شده و شرکت‌هاي داخلي ذينفع خواهند بود.

وي از تمامي شرکت هاي فعال در اين عرصه درخواست کرد که اطلاعات کاري خود را در اختيار اين بانک اطلاعاتي منسجم قرار دهند.

انصاري در مورد ايميل ايراني قابل ارائه از طريق درگاه خدمات الکترونيکي ايران گفت: فضاي نامحدود براي اين سرويس در نظر گرفته شده و نه تنها مديران دولتي بلکه کاربران اينترنتي نيز مي‌توانند از اين سرويس استفاده کنند.

وي هدف اوليه و اساسي اين طرح را کارمندان دولت و مديران اعلام کرد و گفت: ‌اصراري براي استفاده مردم از اين سرويس نيست اما با توجه به ترافيک پهناي باند بين‌الملل استفاده از اين ايميل مي‌تواند ميزان ترافيک را کاهش دهد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , خواندنی های روز , ,



دانلود Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 59
نویسنده : مولوی

 

برای اولین بار در یک سایت ایرانی دانلود Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate با لینک مستقیم وسریال معتبر.
Visual Studio یک مجموعه از برنامه‌هایی است که ارتباط بسیار نزدیک با هم دارند که مایکروسافت آن را به توسعه دهندگان و برنامه نویسان برنامه‌های کاربردی اهدا نمود تا آنها را وادار نماید در محیطی توسعه یافته بر روی پلت فرم های ویندوز و دات نت به ساخت برنامه‌های خود بپردازند . Visual Studio می‌تواند برای نوشتن برنامه‌های کنسولی ، ویندوزی ، سرویس های ویندوز ، برنامه‌های کاربردی موبایل ، برنامه‌های کاربردی ASP.NET و سرویسهای وب ASP.NET بنا به انتخاب شما همراه با زبانهایی مانند C++, C#, VB.NET, J# استفاده شود . با Visual Studio واقعا چه کارهایی می‌توان انجام داد ؟ در زیر تعدادی از کاربردهایی را که برای تولید آنها می‌توان از Visual Studio استفاده نمود معرفی گردیده اند : Console applications : این کاربرد برای اجرای خطوط دستور البته بدون محیط گرافیکی استفاده می‌شود که از این کاربرد برای برخی از ابزارهای کوچک یا برای اجرا شدن کدها توسط دیگر کاربردها استفاده می‌شود . Windows forms applications : برای برنامه‌های کاربردی ویندوزی که با استفاده از .NET frameworkنوشته می‌شوند . Windows services : سرویس ها برنامه‌های کاربردی هستند که در پس زمینه ویندوز اجرا می‌شوند . ASP.NET applications : ASP.NET یک تکنولوژی قدرتمند که برای طراحی و ساخت صفحات وب پویا استفاده می‌شود . ASP.NET web services : ASP.NET مدل سرویسهای وب را بطور کامل فراهم نموده تا شما براحتی و با سرعت سرویسهای وب را تولید نمایید . Windows Mobile applications : که می‌تواند بر روی ابزارهایی که شامل framework هستند مانند Pocket PC ها و همچنین cell phones هایی که پلت فرم Microsoft Smartphone بر روی آنها اجرا می‌شود ، اجرا گردد . MFC/ATL/Win32 applications : شما همچنان می‌توانید برنامه‌های سنتی MFC ، ATL یا برنامه‌های Win32را با استفاده از C++ ایجاد نمایید . این برنامه‌های برای اجرا به .NET Framework نیاز ندارند اما نمی‌توانند از مزایای .Net framework نیز بهره‌ای ببرند . Visual Studio add-ins : شما می‌توانید از خود ویژوال استودیو برای ساخت توابعی جدید و قابل اضافه شدن به خود ویژوال استودیو استفاده نمایید . کاربردهای دیگر : ویژوال لستودیو همچنین شامل پروژه‌هایی برای توسعه برنامه‌های کاربردی شما ، کار با databases ، ساخت گزارشها و ... می‌باشد .


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , آموزش های کاربردی , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس نهم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 67
نویسنده : مولوی

برای آنکه گوگل بتواند لینک یک صفحه را در نتایج جستجوهایش به نمایش در آورد پیش از هر چیز باید آن صفحه را شناسایی کرده باشد. گوگل از دو راه می تواند صفحات جدید را شناسایی کند یک راه این است که گوگل هنگام بازدید از یک صفحه تمام لینکهایی که در آن صفحه قرار دارند (در آن صفحه لینک شده اند) را نیز به دایرکتوری خود اضافه کند و سپس با رفتن به هر کدام از آن لینک ها، لینکهای جدیدتر را نیز کشف کند. و به این ترتیب به شیوه ای درختی لینکها به گوگل اضافه می شوند به همین دلیل است که برخی از روبات گوگل با عنوانهایی مانند خزنده ی گوگل یا اسپایدر (عنکبوت) گوگل یاد می کنند.
پس در اینجا می توان به یکی دیگر از اهمیتهای درس قبلی پی برد و هر چه لینکهای داده شده به یک صفحه بیشتر باشد مطمئنا گوگل سریعتر آن صفحه را خواهد یافت. از نکات قابل توجه این است که گوگل از صفحات پر اهمیت تر ( صفحاتی که پیج رنک گوگل بالاتری دارند) در فاصله ی زمانی کمتری بازدید می کند.

اما راه دوم برای اینکه گوگل یک صفحه ی اینترنتی را شناسایی کند شناساندن دستی است که برای این کار کافی است به لینک http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl بروید و در قسمت url آدرس وبلاگ و در قسمت کامنت توضیح کوتاهی درباره ی وبلاگ خود وارد کرده و با وارد نمودن متن تایید دکمه ی add url را کلیک کنید تا لینک شما اضافه شود.

اما در هر صورت نباید انتظار داشته باشید که گوگل سریع لینک را قبول کرده و آنرا در نتایج به نمایش در آورد.

برای مطمئن شدن از اینکه گوگل آن لینک را پذیرفته یا خیر می توانید با جستجوی عبارت site:yoursite.com در گوگل از این موضوع اطمینان حاصل کنید (به جای عبارت yoursite.com آدرس وبلاگ خود مثل mjmafi.blogfa.com را وارد کنید) مثلا در لینک http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com مشخص شده است که لینک سایت blog-fa.com پذیرفته شده همچنین تمام لینکهایی که وابسته به این آدرس هستند و در گوگل پذیرفته شده اند نیز به نمایش در خواهند آمد عدم نمایش لینک نشانگر آن است که گوگل هنوز آن صفحه را شناسایی نکرده است. (برای تست مطالب جدید تر هم می توانید لینک اختصاصی آن مطلب را به جای عبارت yoursite.com قرار دهید مانند : http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com/post-155.aspx )

در صورتی که نتیجه ای به نمایش در نیامد احتمال زیادی وجود دارد که لینک مورد نظر شما یک لینک جدید باشد یا نه به آن لینکی ایجاد شده و نه به گوگل به طور دستی معرفی شده باشد. اما نگران نباشید زیرا در هر صورت مدت یک ساعت الی دو هفته زمان نیاز است که لینک های جدید با وجود ایجاد لینک و یا معرفی دستی نیز به دایرکتوری گوگل اضافه شوند...


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس هشتم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 62
نویسنده : مولوی

اگر بگویم اهمیت این درس به اندازه ی همه ی درسهای گذشته است شاید اغراق نکرده باشم اما از آنجا که در اینجا مبحث رقابت مطرح است (رقابت برای بدست آوردن رتبه ی بهتر در نتایج گوگل) و همچنین از آنجا که مرحله ی طراحی (که در درسهای قبلی به نحوه ی به آن پرداخته شد) قبل از مراحل دیگر قرار دارد این بحث را به درس هشتم موکول کردم، بحث " لینک " یا به بیان عامیانه تر در میان وبلاگ نویسان " تبادل لینک " است.

دقت فرمایید منظور بنده صرفاً این نیست که شما با وبلاگها یا وبسایتهای بیشتری تبادل لینک کنید زیرا تبادل لینک به این معناست که در ازای درج لینک، لینک شوید، بلکه منظور من این است که لینکهای داده شده به وبلاگ خود را افزایش دهید و البته بدیهی است که یکی از راه های افزایش لینک های داده شده به وبلاگ شما تبادل لینک است.

در واقع یکی از مهمترین پارامترهایی که گوگل برای رتبه بندی صفحات در نظر می گیرد تعداد لینکهای داده شده به یک صفحه است (البته با تاثیر دادن همزمان پارامترهایی که در درسهای گذشته به آنها پرداخته شد).

البته فقط لینک شدن ملاک نیست بلکه اینکه با چه عبارتی لینک شوید هم بسیار حائز اهمیت است زیرا وقتی در صفحات بسیاری به یک صفحه ی مشخص با عبارتی مشخص لینک داده می شود گوگل به این نتیجه می رسد که این صفحه یک صفحه ی تخصصی در رابطه با آن کلمه است و به همین دلیل جایگاه آن را در نتایج جستجو ارتقاء می دهد مثلا خود شما (و بسیاری وبلاگنویسان و وبمسترها) ممکن است در وبلاگتان به عنوان لینکدونی یا ... به صفحاتی مثل خود سایت گوگل با کلمه "گوگل" یا به سایت یاهو با عنوان "یاهو" لینک دهید یا به سایت بلاگفا با عنوان "بلاگفا" لینک دهید، و این کار باعث می شود لینکهای داده شده به این سایت با آن عبارت افزایش یابد و آن صفحات در جستجوی آن کلمه در نتایج برتر به نمایش درآیند.

حتی بر اساس این مقوله بمب های گوگلی را می توان منفجر کرد (بمب گوگلی به این معناست که به یک صفحه با عبارت مورد نظر آنقدر لینک داده شود تا گوگل آن صفحه را در نتیجه ی برتر به نمایش در آورد که این کار اغلب با هدفهای سیاسی و تجاری انجام می پذیرد)

بگزارید یک مثال ایرانی از بمب گوگلی برایتان بزنم تا این درس را بهتر متوجه شوید: چند سال پیش که بحث خلیج عربی (به جای خلیج فارس) را مطرح کردند(در گوگل و برخی موسسات بین المللی) از آنجا که این مساله را هیچ ایرانی نمی توانست تحمل کند بمب گوگلی Arabian gulf طراحی و منفجر شد به این صورت که یک ایرانی صفحه ای با عنوان Arabian gulf طراحی کرد و در متن آن پیام خود را قرار داد (صفحه ای شبیه به پیامی که اینترنت اکسپلورر هنگام عدم دسترسی به یک صفحه نشان می دهد با متن The Gulf You Are Looking For Does Not Exist. Try Persian Gulf. به معنی خیلج مورد نظر یافت نشد . خیلج فارس را امتحان کنید) به این ترتیب هنگامی که کسی در هر کجای دنیا در گوگل عبارت مجعول arabian gulf را جستجو کند با این صفحه در نتیجه اول گوگل بر خورد خواهد کرد جالب است بدانید این کار در کمتر از چند روز به وسیله ی تعداد بسیار زیاد لینکهایی که از طرف وبلاگنویسان و وبمسترهای ایرانی به این صفحه داده شد اتفاق افتاد. نکته این بود که برای عملی شدن این طرح وبلاگ نویسان باید فقط با عبارت Arabin gulf به این صفحه لینک می دادند، نه کمتر نه بیشتر....

البته در اینجا تنها کمیت صفحاتی که به شما لینک می دهند شرط نیست بلکه کیفیت آن ها نیز مهم است، و مهمترین پارامتر برای تشخیص کیفیت یک صفحه از لحاظ تاثیر گزاری در رتبه ی شما در گوگل پیج رنک گوگل آن صفحه است که هرچه پیج رنک بالاتر باشد تاثیر گذاری آن نیز بیشتر است.

نکته ی دیگری که باید توضیح دهم این است که مهم نیست لینک شما در کجای یک صفحه باشد و اهمیتی ندارد که کسی روی آن کلیک کند یا خیر بلکه مهم این است که لینک شما وجود داشته باشد.

خوب حال ما به عنوان یک وبلاگ نویس چگونه می توانیم لینکهای داده شده به وبلاگمان را افزایش دهیم؟ برای این کار راههای زیادی وجود دارد که برخی از آنها را در ادمه عنوان می کنم:

1-ارزانترین و ساده ترین کار تبادل لینک است به این معنا که در ازای لینک دادن دیگران به شما نیز به آنها لینک دهید.(برای اینکار می توانید به وبلاگهای دیگران سر بزنید و به آنها پیشنهاد تبادل بدهید البته این کار هم دارای نکات دیگری است که سعی خواهم کرد در مقاله ای دیگر به آن بپردازم)

2-ثبت لینک در دایرکتوری ها و لیستهای اینترنتی.(در این وبلاگ برخی از آنها معرفی شده یا خواهند شد)

3-ثبت لینک با پرداخت مبلغی به سایتهایی که جایگاه ویژه ای در گوگل دارند و این کار را برای شما انجام می دهند.

4- اگر کیفیت مطالب شما ارتقا یابند به نجوه ی که بسیار منحصر به فرد باشند بزودی افراد بسیاری در وبلاگهایشان شما را در قسمت لینک دونی لینک شما را ثبت خواهند کرد.

توجه داشته باشید که همانگونه که در درسهای پیشین تاکید کردم این که شما از چه کلماتی برای لینک شدن با آن استفاده کنید بهتر است با سایر قسمت ها هماهنگ باشد و از کلمات کلیدی استفاده شود.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس هفتم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 56
نویسنده : مولوی

حتی اگر وبلاگ شما به عکس و تصویر اختصاص نداشته باشد احتمال فراوانی دارد در هر مطلبی که به وبلاگ ارسال می کنید از تصاویر نیز استفاده کنید . نقش تصاویر در بالا بردن آمار یک وبلاگ از طریق گوگل تقریباً به همان اندازه ی متن است و در برخی موضوعات ممکن است دارای نسبت بیشتر یا کمتری باشد و اغلب آمار وبلاگهای با موضوع عکس و تصویر به سرعت زیادی از طریق بخش images.google.com افزایش پیدا می کند. اما اینکه تصاویر در نتایج برتر به نمایش درآیند مستلزم رعایت نکاتی است که حتی این نکات بر روی رتبه بندی قسمت متن هم تأثیر می گذارد.

  • مهمترین بخشی که گوگل به آن توجه می کند تا به این نتیجه برسد که عکس مرتبط با کلمه ای است که مورد جستجو واقع شده است مرتبط است نام آن عکس یا وجود کلمات کلیدی در آدرس آن است به این معنی که اگر به آدرس تصاویر دقت کنید متوجه می شوید که تصاویر می توانند حاوی کلمات کلیدی باشند گرچه بعضی از آپلودسنترها پس از قرار دادن عکس نام آنرا بر اساس الگوهای خود تغییر می دهند اما در بسیاری از سرویسها این امکان در اختیار شماست که عکس را با همان نامی که در روی کامپیوتر شما بر روی اینترنت قرار دهید و از لینک آن در وبلاگ خود استفاده کنید گرچه ممکن است دست شما برای استفاده از کاراکترهای فارسی بسته باشد.
  • بخش مهم دیگر Alternate text یا متن جایگزین است که اغلب سرویسها به طور پیش فرض هنگام قرار دادن عکس در مطلب به شما این امکان را می دهند یک متن جایگزین برای عکس تعیین کنید که این متن در دو صورت به نمایش در خواهد آمد اول زمانی که کاربر نشانگر ماوس را روی عکس برای لحظه ای قرار دهد و دوم زمانی که به هر دلیلی تصویر نتواند به نمایش درآید (مثلا زمانی که تصویر به طور موقت در دسترس نباشد یا کاربر نمایش تصاویر را در مرورگر خود غیرفعال کرده باشد) پس همیشه از این بخش برای قرار دادن کلمات کلیدی که هم با عکس و هم با متن مرتبط باشد (حداکثر 200 کاراکتر) قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که این ویژگی را خالی نگذاشته اید (این ویژگی در اچ تی ام ال همان شاخص Alt است)
  • در محیط ویندوز قبل از آپلود عکس رو آن کلیک راست کنید و گزینه ی Properties را انتخاب کنید و به لبه ی  Summary بروید در این بخش پارامترهایی وجود دارند که قرار دادن کلمات کلیدی در آنها در نهایت روی رتبه بندی تصاویر در موتورهای جستجو بی تأثیر نخواهد بود.
  • بهتر است تصاویر بر روی فضای خود شما قرار داشته باشند یعنی اگر عکس را از اینترنت دانلود می کنید ابتدا آنرا ذخیره کنید و سپس بر روی فضای خود قرار داده و از آن در وبلاگ استفاده کیند زیرا عکسی که قبلا در جایی دیگر توسط گوگل شناسایی شده است نمی تواند برای وبلاگ شما به راحتی رتبه ی مناسبی به دست آورد.

نکته ی بسیار مهمی که باز هم روی آن تاکید می کنم این است که در انتخاب پارامترهای فوق کلمات کلیدی می بایستی با متن ، خود عکس، و عنوان و ... هماهنگ و تا حد امکان ارتباط آنها مستقیم باشد.


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,



گوگل و وبلاگ شما(درس ششم)
نوشته شده در 18 آبان 1389
بازدید : 64
نویسنده : مولوی

شاید قبل از شروع این درس لازم باشد توضیحی درباره ی متاتگها بدهم. متاتگها تگهایی هستند که در بین تگ هد (head) قرار می گیرند و معمولا توسط مرور گر به نمایش در نمی آیند بلکه حاوی راهنمایی هایی برای مرورگر و یا موتورهای جستجو هستند.

*عزیزانی که هیچ گونه آشنایی با کدهای اچ اتی ام ال ندارند پیشنهاد می شود ابتدا مطلب درباره ی اچ تی ام ال را مطالعه نمایند.

متاتگهای زیادی برای موتورهای جستجو وجود دارد که من در اینجا قصد ندارم تمام آنها را توضیح دهم اما به نظر میرسد دو متاتگ keywords و description برای جستجوگرهای اینترنتی از اهمیت بیشتری برخوردارند که شما می توانید هر دوی آنها را در بین تگ هد (

) از قالب وبلاگ خود پیدا کنید و به صورتهای زیر هستند.

متاتگ کی وردس (keywords) با معادل فارسی کلمات کلیدی به صورت زیر:

متاتگ دسکریپشن (description) با معال فارسی توضیحات به صورت زیر:

توجه داشته باشید که در قالب شما ممکن است طراح قالب تگهای مخصوص سرویس وبلاگ نویسی شما را قرار داده باشد تا بطور خودکار برخی عبارات با آنها جایگزین شود مثلا ممکن است در سرویس بلاگفا تگی که عنوان را مشخص می کند در تگ کی وردس قرار گیرد و به این ترتیب عنوان هر صفحه به عنوان یکی از کلمات کلیدی محسوب شود که کار بسیار صحیحی است و شما می بایست این عبارت را تغییر ندهید بلکه فقط کلمات مرتبط را علاوه بر آن بیافزایید و اگر کلمات غیر مرتبطی وجود دارد حذف نمایید همچنین در تگ توضیحات معمولا نویسندگان حرفه ای قالب وبلاگ ترتیبی می دهند تا توضیحاتی که کاربر  قبلا به عنوان توضیح وبلاگ در قسمتی همچون توضیحات وبلاگ وارد کرده است در این قسمت قرار گیرد.

حال ممکن است این سوال را از بنده داشته باشید که شما عملا باید چه کاری انجام دهید تا از این قسمت به نحو احسنت استفاده نمایید...

کلمات کلیدی:

شما باید در قسمت متاتگ keywords کلمات کلیدی مرتبط با وبلاگ خود را وارد کنید البته با در نظر گرفتن نکات زیر:
1- کلمات میبایسی با یک حرف کاما (،) از یکدیگر جدا شوند.
2- تعداد کل حروف (کاراکتر) هایی که در این قسمت قرار می گیرد بهتر است کمتر از سیصد حرف باشد(با در نظر گرفتن فاصله ها و کاما ها)
3- اگر کلمه ی کلیدی شما یک عبارت مانند "آموزش وبلاگ نویسی" است بهتر است سه کلمه یا کمتر باشد(ملاک برای تعداد کلمه فاصله های بین آنهاست)

توضیحات:

در قسمت متاتگ description یک توضیح کوتاه از وبلاگ خود قرار دهید که این توضیح باید به صورت یک جمله باشد و البته خود این جمله باید حاوی کلمات کلیدی باشد. معمولا این عبارت در هنگام لیست نتایج به عنوان توضیح در زیر لینک وبلاگ شما در نتایج گوگل خواهد آمد البته اگر این قسمت حاوی هیچ کلمه ی کلیدی نباشد گوگل به ناچار قسمتی از خود متن وبلاگ (که حاوی کلمات مورد نظر باشد) را نمایش خواهد داد. سعی نمایید تعداد کل کاراکترهای این قسمت هم بیشتر از 250 حرف (با احتساب فاصله ها) نباشد.

در صورت هرگونه ابهام آنرا در قسمت نظرات همین مطلب مطرح فرمایید


:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , اینترنت , وبلاگ نویسان , ,