«به نظر نميرسد كه پاپ بنديكت شانزدهم در اظهارات اخيرش به طور اتفاقي و بدون هيچ قصد و منظوري از سازمانها و جوامع مختلف براي بازگشت به ارزشها و اصول اخلاقي دعوت به عمل آورده باشد بلكه اين اشاره اي غيرمستقيم به رسوايي هاي اخير سيلويو برلوسكني بوده است.»
به گزارش ايسنا، سايت اينترنتي راديو آلمان در تحليلي با اشاره به اظهارات اخير مقامات واتيكان با هدف دعوت به احياي اصول اخلاقي و با اشاره به رسواييهاي سيلويو برلوسكني، نخست وزير ايتاليا، نوشته است:
«كليسا اكنون از شخصيتهاي كليدي در عرصه سياست، مديريت و سيستم قضايي انتظار دارد كه قوانين اخلاقي را در نهايت كمال رعايت كرده و براي عدالت و قانون ارزش قائل باشند. اين سخنان پاپ و مقامات كليسا در حالي اظهار ميشود كه به نظر ميرسد اين اظهارات به منزله عدم پذيرش قاطعانه سيستم سيلويو برلوسكني نخست وزير ايتاليا باشد.
روزنامه كاتوليك "آونيره" نيز اخيرا به وضوح اعلام داشت، تنها در نظر گرفتن اين مساله كه فردي كه در راس قدرت است به برقراري رابطه جنسي با دختران كم سن و سال بپردازد، امري شرم آور و تكان دهنده است.
اكنون تنها نگاهي كوتاه به رسانههاي ايتاليايي توجه را به رسواييهاي اخلاقي برلوسكني بيش از پيش جلب ميكند. در شرايطي كه تمام اخبار رسانهاي اين كشور تحت تاثير اخبار مربوط به برلوسكني و روابط وي با دختران جوان است، اخبار فوري مرگ يكي ديگر از سربازان اين كشور در افغانستان توجهات را بيش از پيش جلب ميكند.
در شرايطي كه سربازان ايتاليا در افغانستان جان خود را به خطر مياندازند، نخست وزير كشورشان اكنون درصدد توجيه سبك زندگي نه چندان موجه خود است. اين عدم هماهنگي در شرايطي بيش از پيش ناخوشايند مينمايد كه بيش از 20 درصد جوانان ايتاليا از بيكاري رنج ميبرند. نخست وزير ايتاليا با زنان جوان در پارتيهاي مختلف مشغول است و اقدام به دادن پول، جواهرات و آپارتمان به آنها ميكند.
در حالي كه اقتصاد ايتاليا هنوز به حالت قبلي خود بازنگشته است، برلوسكني قبل از هر چيز در فكر سر و سامان دادن به شركتها و موسسات خود ميباشد و نهايتا آن كه در حالي كه سيستم قضايي ايتاليا منتظر اصلاحات فوري است و برلوسكني قبل از هر مكان ديگر با سيستم قضايي و دادگاه ايتاليا سرگرم است، از هر فرصتي براي حفظ مصونيت قضايي خود استفاده ميكند.
يك ماه پيش نيز رئيس كنفرانس اسقفهاي ايتاليا بعد از آن كه برلوسكني توانست راي اعتماد پارلمان را به دست آورد، خواستار احترام به برلوسكني شده بود.
اين درحالي است كه از احترام مقامهاي كليسا در برابر برلوسكني خبري نيست. البته براي كليسا، رابطه با برلوسكني، يك ائتلاف همراه با شك و ترديد بوده است.
با وجود حضور دولتي چپ و ليبرال، هراس از جنگي فرهنگي مشابه آن چه كه در اسپانيا روي داد، همچنان وجود دارد. اسپانيا به عنوان كشوري مطرح است كه در آن از كمكهاي مالي براي آموزشهاي كليسايي و همين طور نهادهاي اجتماعي كاسته شد.
اكنون ترس از پايان روابط بين دولت و كليسا در ايتاليا وجود دارد و اين مساله نيز رسوايي ديگري براي برلوسكني به حساب ميآيد. البته در كنار سبك زندگي اهانت آميز وي.
واتيكان، برلوسكني و در نتيجه دولت وي را رها كرده است؛ دولتي كه نماينده واتيكان نيست، دولتي كه با سياستهاي خود در زمينه مهاجرت و همين طور دوستياش با معمر القذافي، رهبر ليبي بيش از پيش به خود آسيب رسانده است.
اكنون برلوسكني در كاخ دولتي خود تنها شده است و اكنون براي برنده شدن دربازي فينال ميجنگد. اكنون زمان به پايان رسيده است و نقطه ابهامي كه باقي مانده است اين است كه زمان دقيق پايان اين بازي چه زماني خواهد بود.»
www.mahdipc.tk









سایت خدماتی تک بیست