پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
قصه هاي ايل انيميشن شد
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 35
نویسنده : مولوی
انيميشن قصه هاي ايل به تهيه کنندگي رحيم کوچک زاده در 26 قسمت 11 دقيقه اي به همت صدا و سيماي مرکز خوزستان در حال توليد است.

به گزارش جام جم آنلاين، رحيم کوچک زاده در گفتگو با  معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: توليد قصه هاي ايل از اواخر ارديبشت ماه آغاز شده و تا خرداد ماه سال آينده به پايان مي رسد.

وي به بخش هايي از داستان اين مجموعه اشاره کرد و بيان داشت: دختر خردسالي از عشاير، پدربزرگش را بر بلنداي تپه اي مي بيند که در حال گوش دادن به صداهايي شبيه به غرش شير است.

کارگردان انيميشن قصه هاي ايل افزود: دختر جوياي ماجرا مي شود به گونه اي که پدربزرگش را به سياه چادري مي برد که در آن مادر دخترک در حال قالي بافتن است. پدربزرگ کنار دار قالي داستاني نقل مي کند از يک شکارچي که روزي به شيري زخمي برمي خورد و به جاي شکار آن، آهويي را که شکار کرده به خورد شير مي دهد تا حالش خوب شود و شير با اشک چشم ، از شکارچي تشکر مي کند.

کوچک زاده ادامه داد: کودک در مي يابد که نقوش قالي از اين داستان است و در پايان  مادر و پدربزرگش فرش بافته شده را به امامزاده هديه مي کنند..

وي ابراز اميدواري کرد: تا پايان امسال 20 قسمت از مجموعه قصه هاي ايل آماده خواهد شد.

کوچک زاده به روش هاي استفاده شده در توليد اين انيميشن اشاره کرد و ابراز داشت: در توليد انيميشن قصه هاي ايل از تکنيک دو بعدي و کات اوت استفاده مي شود.




توليد انيميشن كلك خيال در مركز كرمان
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 34
نویسنده : مولوی
سريال انيميشن كلك خيال در مركز كرمان مراحل توليد را مي‌گذراند. كارگردان اين سريال با اشاره به مراحل توليد و ساخت مجموع انيميشن كلك خيال گفت : پيش توليد اين مجموعه از دي ماه پارسال آغاز شد و تا مهر ماه امسال ادامه داشت .

به گزارش جام جم آنلاين، سعيد مددي در گفتگو با روابط عمومي معاونت امور استان‌هاي سازمان، استفاده از جديدترين تكنيك‌هاي ساخت انيميشن در توليد اين مجموعه را از ويژگي‌هاي آن دانست و افزود : در توليد مجموعة كلك خيال از تكنيك سه بعدي فول استفاده شده است كه در همة مراحل از نظرات استاد كريم سربخش به عنوان ناظر كيفي بهره گرفته شده است .

مددي كه علاوه بر كارگرداني، تهيه كنندگي و نويسندگي اين مجموعه را بر عهده دارد در خصوص محتواي سريال كلك خيال گفت : كرمان شناسي محتواي اصلي اين مجموعه را تشكيل مي‌دهد . كاراكترهاي اصلي اين مجموعه دو نوجوان به نام‌هاي حامد و حسن هستند كه در حين گردش در استان سئوالي ذهن آنها را مشغول مي‌كند . آنها با مراجعه به آزمايشگاه مدرسه در صدد يافتن پاسخ برمي‌آيند .

كارگردان كلك خيال افزود : به منظور ايجاد فضاي شاد در اين مجموعه انتهاي هر داستان با موضوعي طنز همراه است .

به گفته مددي سريال كلك خيال در 13 قسمت 11 دقيقه‌اي توليد مي‌شود و از سه ماه گذشته تاكنون دو قسمت از اين مجموعه آماده شده است . وي در عين حال زمان تحويل نهائي اين مجموعه را خرداد ماه سال آينده بيان كرد .

كارگردان سريال انيميشن كلك خيال حضور هنرمندان جوان كرماني در همه مراحل توليد اين مجموعه را يادآور شد و گفت : فيلمنامه اين مجموعه را ميعاد ماجدي نگارش كرده است و عباس عسگري و اميد مفيدي علاوه بر مدل سازي همراه با صديقه فاتحي كار انيماتوري آن را عهده دار هستند .




تله فيلم آرام تا آرام در شبکه دو سيما
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 46
نویسنده : مولوی
فيلم تلويزيوني «آرام تا آرام» کاري از سيماي مرکز گلستان است که به کارگرداني و تهيه کنندگي اکبر شهبازي توليد شده و از شبکه دو سيما روي آنتن مي رود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبکه دو سيما، «آرام تا آرام» با مضموني اجتماعي داستان زندگي علي، مهندس جواني را به تصوير مي کشد که از شهر به روستاي پدري اش مي آيد تا وضعيت دامداري روستا را از شکل سنتي خارج و به شکل نوين و صنعتي درآورد که در اين مسير ماجراهايي بوقوع مي پيوندد.

در اين فيلم تقي ميرازيي،صاحب محمدي، داوود سعيدي و حسن محمدي از بازيگران بومي استان گلستان هستند که به ايفاي نقش پرداخته اند.

تله فيلم «آرام تا آرام» که با گويش کتولي روي آنتن خواهد رفت علاوه بر به تصوير کشيدن شيوه هاي سنتي نگهداري دام و مسائل و مشکلاتي که براي دام داران ايجاد مي نموده به معرفي جاذبه هاي کوهستاني استان گلستان و گردشگاه هايي چون مراتع مشترک سمنان و گلستان منجمله «کوه هاي ابر» مي پردازد.

در دراستاي تأکيدات مقام معظم رهبري به توليد برنامه در رسانه ملي با محورهاي دين، اخلاق، آگاهي و اميد مرکز گلستان اين تله فيلم را بر اساس و محور اميد بخشي تهيه کرده است.

فيلم تلوزيوني «آرام تا آرام» چهارشنبه 15 دي ساعت 55/20 از شبکه دو سيما روي آنتن مي رود و ساير عوامل آن عبارتند از:تصويربردار: امير علي ويسي،صدابردار: ارسطو مفاخري،دستيار اول کارگردان و برنامه ريز: سعيد مرادي،تدوين: اکبر شهبازي و زهرا ايران نژاد.




سريال زمين انسان‌ها هفتگي پخش مي‌شود
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
با اتمام تصويربرداري ، صداگذاري ، تدوين وساخت موسيقي مجموعه تلويزيوني "زمين انسانها" به کارگرداني ابوالحسن داوودي وتهيه كنندگي بيتا منصوري ، پخش اين مجموعه از اوايل بهمن ماه به صورت هفتگي در شبكه تهران آغاز مي شود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از سايت شبكه تهران، اين مجموعه تلويزيوني در 26 قسمت 45 دقيقه‌اي در  گروه فيلم و سريال شبکه تهران تهيه شده است.

تصويربرداري مجموعه تلويزيوني "زمين انسان‌ها" بر مبناي فيلمنامه‌اي از حميد سليمي از اول اسفندماه سال 88 شروع شده و قرار است از ابتداي بهمن ماه سال 89 در نوبت پخش قرار گيرد .

بخشهايي از اين سريال با حضور برخي بازيگران آلماني در کشور آلمان تصوير برداري شده است. 

 داستان سريال در يك بيمارستان مي‌گذرد. در اين بيمارستان چند پزشك در حال گذراندن دوره هستند تا تخصص خود را در رشته مغز و اعصاب بگيرند،بيماران زيادي به اين بيمارستان مراجعه مي‌كنند و با خود قصه‌هاي متفاوتي مي‌آورند ، داستان زندگي و گرفتاري‌هاي اين بيماران در كنار زندگي پزشكان جوان داستان "زمين انسانها را به وجود مي آورد.

در مجموعه "زمين انسانها" علي نصيريان نقشي متفاوت بازي مي‌کند و ديگر بازيگران آن سروش صحت، عسل بديعي، مائده طهماسبي، بهمن زرين‌پور، افسانه ناصري، داريوش اسد زاده رضا آحادي، اميرمحمد زند و ... هستند




ادامه تصويربرداري سريال لبه آتش
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 35
نویسنده : مولوی
تصوير برداري مجموعه تلويزيوني «لبه آتش» محصول گروه مجموعه هاي تلويزيوني شبکه يک سيما، به کارگرداني جواد افشار در موزه عبرت در حال انجام است.

به گزارش جام جم آنلاين، حميد آخوندي تهيه کننده سريال «لبه آتش» در گفتگو با رسانه خبري شبکه يک سيما، با بيان اينکه حدود نيمي از تصويربرداري سريال و نزديک به 25 درصد از تدوين به پايان رسيده است افزود: گروه سازنده هم اکنون و طي چند روز آينده در موزه عبرت تصوير برداري را ادامه خواهند داد و پيش بيني مي کنيم تا 50 روز ديگر تصوير برداري ادامه داشته باشد.

به گفته وي پس از 85 درصد از تصويربرداري در تهران انجام مي شود و پس از آن گروه راهي يک کشور خارجي مي شوند تا 15 درصد باقي مانده سريال را تهيه کنند.

آخوندي درباره داستان سريال مي گويد: مجموعه تلويزيوني «لبه آتش» از زاويه اي نو به انقلاب ايران مي پردازد. زاويه اي که تاکنون کمتر به آن توجه شده است. در اين سريال داستان از نگاه مخالفين انقلاب اسلامي روايت مي شود.

مجموعه تلويزيوني لبه آتش درباره توطئه اي است كه در روزهاي بحراني پيش از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1357 سه نظامي را درگير مي كند.

حسن پورشيرازي، فرهاد قائميان، اميررضا دلاوري، عبدالرضا زهره كرماني، الناز حبيبي و پرويز سنگ سهيل در اين سريال بازي داشته اند و به زودي چند بازيگر ديگر به مجموعه سازنده مي پيوندند.

مجموعه تلويزيوني لبه آتش حاصل همکاري حميد آخوندي و عليرضا جلالي (تهيه کننده)، جواد افشار (کارگردان)، مهدي سجاده چي (نويسنده فيلمنامه)، مهدي مجدوزيري (مدير تصويربرداري)، مهري شيرازي(طراح گريم)، هادي افشار(صدابردار)، شهرام دانش‌پور (مدير توليد)، فرهاد عزيزي‌فرد(طراح صحنه و لباس)، هوشنگ قنواتي‌زاده (دستيار كارگردان)، مريم جلالي و مجيد حسني(تدوين)، مهدي حيدري(عكاس)، فرشته طالب‌زاده(روابط عمومي) و حميد رسوليان(جلوه‌هاي ويژه ميداني) خواهد بود.




پيش توليد سريال پايتخت آغاز شد
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 34
نویسنده : مولوی
پيش توليد سريال تلويزيوني «پايتخت»، محصول گروه مجموعه هاي تلويزيوني، براي پخش از شبکه يک سيما، آغاز شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از رسانه خبري شبکه يک سيما، حضور سيروس مقدم در مقام کارگردان مجموعه تلويزيوني «پايتخت» قطعي شده است. وي با همکاري الهام غفوري، تهيه کننده اين سريال مشغول انتخاب عوامل و بازيگران هستند.

پايتخت به نويسندگي محسن تنابنده، روايت زندگي خانواده اي است که قبل از تحويل سال نو تصميم مي گيرند به تهران مهاجرت کنند و در هنگام ورود به پايتخت با مشکلاتي مواجه مي شوند.




بازدید : 40
نویسنده : مولوی
فيلم هاي سينمايي سرقت دوشنبه و کرانه هاي اميد روز دوشنبه 13 دي از شبكه جهاني جام جم براي مخاطبان اروپا ، آمريکا و آسيا پخش مي شوند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبكه جهاني جام جم، فيلم سينمايي " سرقت دوشنبه " 13 دي/ 3 ژانويه ساعت 03:15 اروپاي مرکزي 03:15مرکزآمريکا - 01:45 لس آنجلس /03:15 کوالالامپور پخش مي شود.

بازيگران: فرهاد قائميان،مجيد مشيري،لاله اسکندري و...

خلاصه فيلم :داستان فيلم مربوط به شخص کلاهبرداري به نام اتابکي است .که به سرگرد منتظر پيشنهاد رشوه مي دهد اما سرگرد او را تحويل مقام ارشدش مي دهد.پرونده متهم ديگري به نام پژمان اسدي را به سرگرد مي دهند. متهم براي پاره اي توضيحات به دادگاه احضار مي شود ولي در راه فرار مي کند و چندين نفر را مي کشد و ...

فيلم سينمايي "کرانه هاي اميد" دوشنبه 13 دي/ 3 ژانويه ساعت 21:55 اروپاي مرکزي/ 21:55مرکزآمريکا - 20:25 لس آنجلس /21:55 کوالالامپور روي آنتن مي رود.

بازيگران: کيوان محمود نژاد،عبدالرضا زهره کرماني،محمود مقامي و...

خلاصه فيلم :يکي از شرکتهاي تعميرات کشتي ، با يک طرف خارجي که کشتيشان آسيب ديده قرارداد مي بندد.اما کار آنها بر اساس داده هاي غلط انجام شده و کشتي در موعد مقرر آماده نمي شود و مجبور به پرداخت جريمه مي شوند و... 




تجلي قابليت‌هاي هنري بسيج در صداوسيما
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 43
نویسنده : مولوی
رئيس سازمان صداوسيما در مراسم معرفي رئيس جديد مركز بسيج رسانه ملي،بسيج را حافظ هميشگي دستاوردهاي انقلاب خواند و توانمندي بسيج را در عرصه‌هاي مختلف ستودني توصيف كرد و گفت: بايد قابليت هاي هنري بسيج در توليدات رسانه ي ملي تجلي شود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از حوزه رياست سازمان صداوسيما، آقاي عزت الله ضرغامي با اشاره به مأموريت صداوسيما در توليد آثار متنوع رسانه اي افزود: هنرمندان بسيجي رسانه‌ي ملي بايد فرهنگ بسيجي را با توليد برنامه‌هاي فاخر و تأثيرگذار به مخاطبان به ويژه نسل جوان انتقال دهند.

رئيس رسانه ملي اخلاص، اخلاق و آمادگي براي انجام مأموريت‌هاي سازماني را از مشخصات بسيجيان صداوسيما برشمرد و افزود: مركز بسيج صداوسيما در رويكرد جدي خود بايد آثار ارزشمندي در حوزه‌هاي مختلف رسانه اي توليد كند.




نقش برجسته رسانه ملي در خلق حماسه 9 دي
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 44
نویسنده : مولوی
رئيس سازمان بسيج مستضعفان در مراسم معرفي رئيس جديد بسيج رسانه ملي كه با حضور رئيس سازمان صدا و سيما برگزار شد، استمرار پيروزي‌هاي غرورآفرين جمهوري اسلامي ايران در عرصه‌هاي مختلف داخلي و خارجي را مرهون بسيج و تفكر بسيجي دانست و گفت: بيان درست اين تفكر به زبان مؤثر هنر و از طريق رسانه موجب تقويت بيش از پيش انقلاب است.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از حوزه رياست سازمان صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران، سردار نقدي ميدانداري رسانه‌ها در تقابل حق و باطل را از ويژگي‌هاي دنياي امروز برشمرد و افزود: پيروزي در اين عرصه نيز ممكن است اگر دو خصلت بسيجي بودن يعني مكتبي عمل كردن و اجتماع حول محور توحيد تقويت و در جامعه حق مدار گسترش يابد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفان با اشاره به حوادث تلخ پس از انتخابات رياست جمهوري دهم تزوير و حيله‌گري رسانه‌ هاي غربي در خلق و گسترش اين حوادث را يادآور شد و تصريح كرد: اقدامات به موقع صداوسيما و روشنگري هاي مدبرانه اين رسانه برنامه‌ريزي‌هاي گسترده دشمن را در جنگ رسانه‌اي نقش بر آب كرد و از درون اين تهديد و فتنه‌ بزرگ حماسه‌ي ماندگار 9 دي خلق شد كه اين نيز حاصل هنرنمايي رسانه‌ي ملي بود.

وي در پايان با عنوان اين مطلب كه دشمنان انقلاب و رسانه‌هاي غربي لبه هاي تيز شمشير خود را ناجوانمردانه به روي بسيج مي كشند شناساندن تفكر بسيجي به جامعه را وظيفه صداوسيما دانست و گفت حق مردم است كه بسيج را بيشتر بشناسند.

در اين مراسم علي‌اصغر جعفري به عنوان رئيس جديد مركز بسيج صداوسيما معرفي و از خدمات آقاي مهدي فرجي تقدير شد.




بازدید : 38
نویسنده : مولوی
با فرارسيدن فصل زمستان معمولا اعضاي خانواده فرصت بيشتري براي دور هم بودن پيدا مي‌كنند.

 از اين‌رو رسانه تلويزيون نيز كه مدت‌هاست به يكي از اعضاي خانواده ما ايرانيان تبديل شده است سعي مي‌كند در اين فرصت برنامه‌هاي مختلفي را براي اعضاي خانواده به نمايش بگذارد.

يكي از برنامه‌هايي كه معمولا پرطرفدار هم مي‌شود برنامه‌هاي طنز است. شبكه 3 سيما اين بار به سراغ ساختمان پزشكان رفته كه روايت طنز‌ ديگري از سروش صحت، محسن چگيني و پيمان و محراب قاسم‌خاني در تلويزيون است.

سروش صحت پس از ساخت سريال چارخونه قصد دارد شوخي‌اي با جامعه پزشكان داشته باشد. براي چگونگي ساخت اين سريال سري به پشت صحنه آن زديم تا از احوالات گروه سازنده اين مجموعه بيشتر بدانيم. ساختماني در نياوران، محلي است كه سروش صحت به همراه ديگر عوامل اين مجموعه گرد هم جمع شده‌اند. ساختماني كه گويا پيش از اين محل سكونت سالمندان بوده است.

خانه‌اي بزرگ، با ديوارهاي رنگي اما در عين حال دلگير و تاريك. گروه ساعت 8 صبح سر صحنه مي‌آيند تا پس از يك ماه در ساعتي كه صرف آماده كردن صحنه مي‌شود، تصويربرداري را شروع كند.

وقتي وارد لوكيشن مي‌شوم سروش صحت را مي‌بينم كه گوشه‌اي نشسته و مشغول خواندن متن‌هاست و بازيگران نيز خود را براي گفتن ديالوگ‌هايشان آماده مي‌كنند.

در زيرزمين ساختمان پزشكان، كافي‌شاپ طراحي شده كه گويا محل يا به عبارتي پاتوق پزشكان اين سريال است كه نقش مدير آن را هم نعيمه نظام‌دوست بازي مي‌كند.

تصويربرداري اين مجموعه از اوايل دي ماه كليد خورده و قرار است در 70 قسمت از شبكه 3 سيما پخش شود. در ابتدا با سروش صحت به گفت‌وگو نشستيم تا درباره مجموعه ساختمان پزشكان اطلاعات كافي در اختيارمان بگذارد.

طنزشوخي است ،جدي نگيريد

وي در ابتدا در مورد طرح اوليه ساختمان پزشكان گفت: طرح ابتدايي توسط پيمان قاسم‌خاني به عنوان نويسنده اين كار نوشته شده و سپس من به دعوت محسن چگيني به عنوان كارگردان به اين مجموعه دعوت شدم و از آنجا كه پيش از اين با اين دوستان سابقه همكاري داشتم و مي‌دانستم كه با گروه خوب و حرفه‌اي روبه‌رو هستم، پذيرفتم كه با اين دوستان همراه شوم.

صحت در مورد ويژگي خاص اين مجموعه نسبت به ساير مجموعه‌هاي طنز گفت: فكر مي‌كنم فضاي ساختمان پزشكان نسبت به كارهاي ديگر بسيار جديدتر و بكرتر است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين امكان را مي‌دهد كه جامعه پزشكان در زمان پخش اين مجموعه به موضوع و ساختار آن معترض شوند يا خير؟ گفت: به هر حال براي ساخت يك مجموعه طنز ما نيازمند شوخي كردن با اقشار مختلف هستيم. البته اميدوارم جامعه فرهيخته پزشكان متوجه اين موضوع باشند كه شوخي‌هاي ما تنها در حد شوخي است و اين كار فقط يك كار طنز است و نبايد آن را زياد جدي بگيرند.

كارگردان سريال ساختمان پزشكان در ادامه صحبتش گفت: تركيب بازيگران اين مجموعه را بسيار دوست دارم، چراكه مجموعه‌اي از بازيگران تئاتر، تلويزيون و سينما در اين كار دور هم جمع شده‌اند.

صحت درخصوص چيدمان نقش‌هاي اين مجموعه گفت: ما براي تك‌تك شخصيت‌هاي اين كار فكر كرده‌ايم كه اميدوارم پس از پخش با نظرات مثبت مخاطبان روبه‌رو شويم. چراكه بازخورد و نظر آنها بسيار براي ما قابل اهميت است.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است در طول كار با توجه به بازخورد مخاطبان ريتم و نوع قصه را تغيير دهيد؟ گفت: به هر حال محور و خط داستان شكل گرفته و تنها مي‌توانيم چيزي را كه مطلوب مخاطب نبوده است كمرنگ كنيم يا چيزي را كه مخاطب پسنديده پررنگ‌تر نشان دهيم و الا خط داستان را نمي‌توانيم تغيير دهيم.

صحت در انتها صحبت‌هايش را اين‌گونه به پايان رساند و گفت: فكر مي‌كنم ساختمان پزشكان با چارخونه فرق‌هاي زيادي داشته باشد. چراكه چارخونه كار اول من به عنوان كارگردان بود و از اين نظر ضعف‌هايي داشت. اما براي نشان دادن يك سريال مطلوب و دوست‌داشتني داريم تمام تلاشمان را مي‌كنيم تا مخاطبان از ساختمان پزشكان خاطره خوشي را به همراه داشته باشند.

توانايي بداهه‌گويي دارم

هومن برق‌نورد پس از تجربه بازي در سريال «باغ شيشه‌اي» اين بار به واسطه بازي در ساختمان پزشكان بار ديگر تجربه كارهاي روتين را به دست خواهد آورد. او در اين سريال نقش ناصر را ايفا مي‌كند. او سوالمان را اين طور جواب داد: من در اين سريال نقش برادر بزرگ دكتر نيما افشار (بهنام تشكر)‌ را بازي مي‌كنم و در خانواده‌اي زندگي مي‌كنم كه در آن اتفاقات مختلفي رخ مي‌دهد. نقش پدرم را هوشنگ حريرچيان و مادرم را خانم پروين قائم‌مقامي ايفا مي‌كنند.

برق‌نورد درخصوص ويژگي نقش گفت: اين نقش را به چند دليل پذيرفتم. اول به دليل حضور پيمان قاسم‌خاني به عنوان نويسنده اين مجموعه. چون متن براي من بسيار اهميت دارد و با وجود پيمان قاسم‌خاني مطمئن هستم كه با متن‌هاي خوبي روبه‌رو خواهم بود و به راحتي مي‌توانم به او اعتماد كنم. دوم به دليل حضور سروش صحت به عنوان كارگردان. چراكه او را به عنوان بازيگر و نويسنده فعال و موجهي مي‌شناسم و سوم اين كه مي‌دانستم و مطمئن بودم كه كار خوبي مي‌شود. پس پذيرفتم كه ناصر قصه ساختمان پزشكان باشم.

وي درباره نوع كارگرداني سروش صحت گفت: او خيلي نرم كار مي‌كند و دست بازيگرانش را باز مي‌گذارد كه اين كار خيلي خوب است. برق‌نورد در پاسخ به اين سوال كه چقدر از بداهه‌گويي در اين كار استفاده كرده است، گفت: بداهه‌گويي اصلا كار دشواري نيست اگر بداني چه توانايي‌هايي داري، بازيگر مقابلت چه كسي است و كجا بايد چه چيزي را بگويي.

اين كمدين معتقد است: مجموعه‌هاي طنز در ذهن مخاطب بيشتر به ياد مي‌ماند چون هم تعداد قسمت‌هاي آنها زياد است و هم مخاطب با اين نوع آثار بيشتر ارتباط برقرار مي‌كند.

بازيگر نقش ناصر درخصوص اين كه آيا مخاطب در نهايت مي‌تواند با اين نقش ارتباط برقرار كند يا خير گفت: چون اين شخصيت ما به ازاي بيروني دارد حتما اين اتفاق مي‌افتد. ضمن اين كه بسيار هم شيرين و بامزه است.

غم مرگ برادر را برادر مرده مي داند

هوشنگ حريرچيان همان پيرمرد خوش‌لهجه اصفهاني است كه بسيار شيرين و روان نقش‌هايش را اجرا مي‌كند.

وقتي به سراغش رفتم تا از اجراي نقشش بيشتر بدانم كمي دلهره داشت و دائم مي‌پرسيد هماهنگ شده است يا خير؟ به قول معروف عاقبت بچه‌هاي بالا خيال او را راحت كردند و او با خيال راحت و سر حوصله پاسخ سوالاتمان را داد.

سروش صحت: تركيب بازيگران اين مجموعه را بسيار دوست دارم، چراكه مجموعه‌اي از بازيگران تئاتر، تلويزيون و سينما در اين كار دور هم جمع شده‌اند.

او در ابتدا در مورد نقش اين گونه توضيح داد و گفت: در اين كار نقش يك پدر را بازي مي‌كنم كه 2 پسر دارد و بسيار روي خانواده‌اش تسلط دارد. او مقداري خودراي است و هر كاري كه دلش مي‌خواهد انجام مي‌دهد و هرگز هم نمي‌خواهد اشتباهاتش را قبول كند براي همين موقعيت‌هاي طنز بسياري را ايجاد مي‌كند.

اين مجموعه اولين مجموعه روتيني است كه حريرچيان در آن بازي مي‌كند. او در اين زمينه مي‌گويد: بازي در اين نوع كارها را تا به حال تجربه تكرده بودم، اما تا به امروز مشكلي نداشتم و سعي كرده‌ام خودم را با شرايط تطبيق دهم. طنز اين كار بسيار قوي است و سوژه هم، سوژه خوبي است.

او در مورد شيوه كارگرداني سروش صحت گفت: او چون خود بازيگر است خيلي خوب مي‌تواند بازيگرانش را درك كند به قول معروف غم مرگ برادر را برادر مرده مي‌داند. حريرچيان اميدوار است اين كار در زمان پخش بتواند مخاطبانش را راضي كند.

تابلو براي معرفي شخصيت‌ها

در يكي از ديوارهاي ساختمان تعدادي تابلو نصب شده كه در آن اسامي دكترهاي مختلف با تخصص‌هاي مختلف ديده مي‌شود. وقتي در مورد اين تابلوها پرس و جو كردم كاشف به عمل آمد كه اين تابلوها هر كدام متعلق به يكي از شخصيت‌هاي اين سريال است. مثلا دكتر نيما افشار همان بهنام تشكر (شخصيت اصلي داستان)‌ است يا كتايون برهاني‌مرند زن سابق نيما است و تعدادي تابلوي ديگر كه در طول داستان با آنها آشنا خواهيد شد. يكي از اين تابلوها، تابلوي دكتر هومن ملك‌زاده است كه نقش او را بيژن بنفشه‌خواه بازي مي‌كند. او جراح پلاستيك و زيبايي است و مطبش با دكتر نيما افشار كه يك روان‌شناس است در يك محل قرار دارد و منشي هر دو آنها شقايق دهقان است كه از هوش پاييني هم برخوردار است. بيژن بنفشه‌خواه با ما همراه شد تا از اجراي نقش در اين كار بگويد.

بازيگر لاي منگنه نيست

دكتر هومن ملك‌زاده، شخصيت بسيار جالب و شيريني دارد. او مجرد است و اعتقادي به ازدواج ندارد. بيژن بنفشه‌خواه بازيگر نقش دكتر ملك‌زاده در مورد اين كه چرا پيشنهاد بازي در اين كار را پذيرفته است؟ گفت: من پيش از اين سابقه همكاري با سروش صحت را داشتم براي همين با خيالي راحت به اين گروه پيوستم ضمن اين كه نويسندگان اين سريال هم نويسنده‌هاي قابل اعتمادي هستند.

وي در خصوص شيوه كارگرداني سروش صحت گفت: بزرگ‌ترين حسن صحت اين است كه خيلي راحت كار مي‌كند و بازيگرش را در منگنه قرار نمي‌دهد. براي مثال اگر روزي 1000 تا پيشنهاد هم بدهم او با دقت گوش مي‌كند و اگر مورد پسندش بود،‌ قبول مي‌كند. بنفشه‌خواه اميدوار است در طول زمان پخش مخاطبان نيز از اين كار راضي باشند. او در انتها اصرار دارد كه از همه گروه تشكر كند و دائم هم اسامي را با خودش چك مي‌كند تا خداي ناكرده كسي از قلم نيفتد.

طغرل هنوز هم تك است

وحيد مهين‌دوست، اجراي گريم آقايان را در اين كار عهده‌دار است. وي درباره طرح اوليه گريم‌هاي اين مجموعه گفت: طرح اوليه توسط حميد مهين‌دوست به عنوان طراح گريم‌ زده شدكه البته با وسواسي زيادي هم اين كار صورت گرفت.

خوشبختانه اكثر بازيگران هم از گريم‌شان راضي هستند و با آن ارتباط برقرار كرده‌‌اند. مهين‌دوست در پاسخ به اين سوال كه كدام گريم‌ از بقيه گريم‌ها وقت‌گيرتر و سخت‌تر است؟ گفت:‌ گريم رضا كريمي متفاوت‌تر از بقيه بازيگران است و بيژن بنفشه‌خواه هم براي بار اول است كه ريش دارد، اما به هر حال سروش صحت چندان اعتقادي به تغيير زياد چهره‌‌ها به وسيله گريم ندارد و چهره‌هاي معمولي و عادي را بيشتر مي‌پسندد. مهين‌دوست در خاتمه گفت: متاسفانه به دليل راكورد بازيگران نمي‌توانيم گريم‌ها را در طول كار تغيير دهيم. او از گريم طغرل (محمدرضا هدايتي)‌ در «شب‌هاي برره» به عنوان بهترين و متفاوت‌ترين كارش در زمينه چهره‌پردازي نام مي‌برد.

اين گروه خسته!

نعيمه نظام‌دوست،‌ محمد شيري، پيمان و محراب قاسم‌خاني و... غايبين سر صحنه هستند. محراب گويا تا پاسي از شب مشغول نوشتن قسمت‌هاي آينده بوده براي همين به خواب هفت پادشاه رفته است.

محسن چگيني و حميد مهين‌دوست هم به عنوان تهيه‌كننده و مدير توليد رغبتي براي گفت‌وگو ندارند براي همين در خلوت خودشان مي‌مانند و طرف خبرنگار جماعت نمي‌آيند. 2 نفر از عوامل گروه كه سني هم از آنها گذشته به وسيله يك رايانه مشغول پيدا كردن قيمت‌هاي جديد هستند و بحث‌شان در مورد هدفمند كردن يارانه‌ها بالا گرفته است.

هومن برق‌نورد خسته از بيان ديالوگ‌هاي مشكل و طاقت‌فرسا به كافي‌شاپ پناه آورده تا با خوردن يك چاي داغ در ليوان آبي مخصوص خودش گلويي تازه كند و جاني دوباره بگيرد.

تا به حال 17 قسمت از اين مجموعه ضبط شده است و با نزديك شدن به زمان پخش شتاب گروه را فرا گرفته است؛ البته دلهره آنها با حضور كارگرداني مانند سروش صحت كه كلا آدم خونسرد و راحتي است زياد بالا نمي‌رود. اين را از طرز رفتار تك‌تك عوامل گروه مي‌توان حدس زد. به هر حال همين‌قدر كه قرار است لبخندي به لب ما مخاطبان بنشانند دستشان درد نكند و گلي هم به گوشه جمالشان... .

باغ خانه ساختمان پزشكان آنقدر وسيع است كه حتي شتر با بارش گم مي‌شود. آنقدر سبزه، درخت، كاه و... در اين حياط وجود دارد كه سر و سامان دادن به آنجا سال‌ها طول مي‌كشد. به هر حال ساختمان پزشكان نه‌تنها در حد يك ساختمان بلكه درحد يك بيمارستان است. شايد هم در طول قصه دكترهاي سريال به سرشان زد و اين ساختمان بزرگ را به بيمارستان تبديل كردند!

به هر حال سروش صحت و گروهش نخست در تلاش هستند تا بهترين كار را براي شب‌هاي سرد زمستان ارائه كنند. ما هم براي آنها آرزوي موفقيت داريم.

محبوبه رياستي
جام جم




كودكان و مسابقات ‌تلويزيوني
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 41
نویسنده : مولوی
اگر بخواهيم مسابقات تلويزيوني را در نسبت با مخاطبان بسنجيم و بررسي كنيم شايد هيچ طيف و گروهي به اندازه كودكان با اين بخش تلويزيوني ارتباط نزديك و صميمي نداشته باشد و البته اين با منطق روان‌شناختي اين رفتار نيز قابل توجيه است.

به اين معني كه مسابقات تلويزيوني به نوعي بازتاب نمادين و بازنمايي واقعي ميل به بازي و بازيگوشي در كودكان است.

مسابقات تلويزيوني نياز كودك به سرگرمي، هيجان، رقابت‌پذيري و ابراز وجود را ارضا مي‌كند و فرصتي فراهم مي‌آورد تا او هيجانات خود را به شكل سامان‌يافته و منطقي تخليه كرده و برون‌فكني كند.

در واقع مسابقات تلويزيوني بازي‌هاي كودكانه در كوچه و خيابان را در يك فضاي مجازي به داخل خانه منتقل مي‌كند و به شكل‌گيري يك كنش و فعاليت جمعي دامن مي‌زند. برخلاف بازي‌هاي رايانه‌اي كه بيشتر به شكل فردي صورت مي‌گيرد مسابقات تلويزيوني سويه جمعي و گروهي دارد.مسابقات تلويزيوني به چند دليل نسبت به ديگر برنامه‌هاي اين رسانه از جذابيت بيشتري برخوردار است.

مهم‌ترين دليل آن مخاطب محور بودن مسابقه است. به طوري كه اين برنامه‌ها اساسا به واسطه حضور مستقيم يا مشاركت غيرمستقيم مخاطب شكل مي‌گيرد و يك ارتباط دوسويه رسانه‌اي است. در برنامه‌هاي ديگر تلويزيون مخاطب صرفا تماشاگر است و به صورت منفعلانه به دريافت و ادراك تصاوير و گفته‌ها مي‌پردازد، اما در مسابقات تلويزيوني، مخاطب تماشاگري فعال است كه با حضور و كنش‌مندي خود، برنامه را مي‌سازد و به آن هويت مي‌بخشد.

اساسا يكي از جذابيت‌هاي رسانه‌اي مثل تلويزيون براي مخاطب اين‌ است كه بتواند خود را در آن و به واسطه آن ببيند و به ديگران نيز نشان دهد و اين تجربه با دنياي كودكان و حال و هواي آنها سنخيت بيشتري دارد. پاداش و جايزه هم معمولا در جذابيت و هيجان مسابقات نقش مهمي دارد و نبايد آن را از نظر دور داشت.

پاداش در اينجا 2 معني دارد يا بهتر بگويم به 2 شكل محقق مي‌شود؛ يكي جوايز مادي است كه هر فردي از دريافت آن خوشحال مي‌شود بويژه آن كه دريافت آن مستلزم تلاش و رقابت با ديگران باشد و دوم پاداش معنوي است كه همان لذت دروني و عاطفي است كه به واسطه برنده شدن به انسان دست مي‌دهد.

كودك هميشه از جايزه گرفتن و برنده شدن احساس خشنودي و رضايت مي‌كند. مسابقات تلويزيوني اين فرصت را براي مخاطبان ايجاد مي‌كند كه توانايي‌ها، مهارت‌ها، اطلاعات و كمالات خود را امتحان كرده و به منصه ظهور برسانند و در واقع به حس فرهيخته و ارزشمندبودن خود پاسخي مثبت دهند.

اثبات توانايي و مهارت‌هاي خود به ديگران بويژه بزرگ‌ترها و پدر و مادر را هنگامي كه آنها شاهد بازي يا نمايش توانايي خود هستند به راحتي مي‌توان تشخيص داد. وقتي طيف اين مشاهده‌كنندگان به دليل تلويزيوني بودن آن مسابقه و بازي ، بسيار گسترده‌تر هم مي‌شود ميل به خودنمايي و نمايش قدرت خود نيز در كودك بالا مي‌رود و لذا مسابقات تلويزيوني فراتر از وجوه سرگرم‌كنندگي آن، فرصتي براي عرض‌اندام و نشان دادن توانمندي‌هاي خود براي كودكان است.

يكي از جذابيت‌هاي برنامه «مسابقه محله» نيز در همين ايجاد رقابت و فرصت نمايش توانمندي‌هاي كودك و نوجوان است كه البته مولفه‌هاي ديگر مثل شيوه اجراي مسعود روشن‌پژوه مجري برنامه و حضور پررنگ بخشي مثل شيرين كاري نيز در محبوبيت و تداوم اين مسابقه تلويزيوني تاثير زيادي داشته است.

شايد هيچ مسابقه تلويزيوني به اندازه «مسابقه محله» به عنوان يك برنامه تلويزيوني تداوم پيدا نكرده باشد، مسابقه‌اي كه نه فقط كودكان بلكه بزرگ‌ترها نيز آن را دوست دارند و جالب اين كه دست‌كم دو نسل از كودكان و نوجوانان مخاطب اين برنامه بوده‌اند. قطعا يكي از عناصر مهم جذابيت مسابقات تلويزيوني براي كودكان، توانايي و شيوه اجراي مجري است. بديهي است كه يك مجري خشك و رسمي نمي‌تواند براي مسابقات كودكانه مناسب باشد.

قطعا يك مجري برنامه كودك بايد بتواند با ادبيات و زبان كودكان آشنا بوده و با شادابي و نشاط براي بچه‌ها مسابقه را ايجاد كند. مثلا روشن‌پژوه يا عموپورنگ همواره سعي مي‌كنند با شيوه اجراي خود هيجان و شور و نشاط بيشتري به مسابقه بخشيده و شركت يا حتي تماشاي آن را براي مخاطب كودك جذاب و هيجان‌انگيز سازند.

ضمن اين كه مسابقات تلويزيوني كودك بهترين فرصت براي آموزش و انتقال برخي مهارت‌ها و ارزش‌هاي اخلاقي و تربيتي به آنهاست. وقتي برخي حرف‌هاي مهم قرار است براي كودكان بيان و به آنها آموخته شود يكي از بهترين شيوه‌هايش اين است كه از طريق يك بازي زباني ـ حركتي اين اتفاق بيفتد و مسابقه مصداق و الگوي اجرايي اين بازي است.

ضمن اين كه مسابقات تلويزيوني براي كودكان كاركردهاي اجتماعي دارد و حضور در جمع و رقابت و تعامل با ديگران، رعايت و احترام به قانون و قواعد بازي و به طور كلي شرايط اجتماعي شدن را نيز براي كودكان فراهم مي‌كند.

اساسا حضور در يك مسابقه به عنوان يك بازي جمعي، فرآيند اجتماعي شدن كودكان را تسهيل كرده و تجربه زندگي مسالمت‌آميز و همنوايي گروهي را براي آنها مهيا مي‌كند. البته بايد به آسيب‌هاي احتمالي اين مسابقات براي كودكان نيز توجه كرد.

با اين معني كه طراحي، شرايط بازي و شيوه اجراي مسابقات به گونه‌اي نباشد كه يك نوع هيجان كاذب و ملتهب را به كودك منتقل و القا كند يا موجب عصبيت و پرخاشگري او شود. مسابقه تلويزيوني براي كودكان در عين جذابيت و كاركردهاي سرگرم‌كنندگي و آموزشي بايد سلامت رواني ـ عاطفي كودكان را نيز تضمين كند.

سيد رضا صائمي
جام‌جم




تبريز مه‌آلود 10 بهمن روي آنتن
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 34
نویسنده : مولوی
90 درصد تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «تبريز‌مه‌آلود» به كارگرداني و نويسندگي محمدرضا ورزي به پايان رسيد.

به گزارش جام‌جم، اين سريال در اواسط تير سال جاري در تهران كليد خورد و اين روزها ضبط سكانس‌هاي باقيمانده‌اش شامل جنگ‌هاي ايران و روسيه در شهرك سينمايي غزالي در حال انجام است. با ضبط اين سكانس‌ها تصويربرداري اين مجموعه تاريخي نيز به پايان مي‌رسد.

در حال حاضر يلدا جبلي تدوين همزمان اين سريال را شروع كرده تا اين مجموعه طبق پيش‌بيني‌هاي انجام شده از 10 بهمن روي آنتن برود. تبريز مه‌آلود در 26 قسمت تدوين مي‌شود.

جمشيد مشايخي، محمد مطيع، محمدرضا شريفي‌نيا، حسام نواب‌صفوي، الهام حميدي، داريوش كاردان، رزيتا غفاري، سعيد اميرسليماني، ارژنگ اميرفضلي، سيدجواد هاشمي، ژيلا سهرابي، زهير ياري، حسين محب‌اهري، شهرام عبدلي، امير دژاكام، چنگيز وثوقي، ولي‌الله مومني، امير يل ارجمند، رامين راستاد، كمند اميرسليماني، كامران تفتي، عنايت بخشي، رضا فياضي، عليرضا عليا، ليلا زارع‌زاده، امير مهدي‌كيا، علي كريمي‌پور و فقيهه سلطاني در اين سريال بازي دارند. اين مجموعه به تهيه‌كنندگي علي لدني توليد مي‌شود و روايتگر جنگ‌هاي ايران و روسيه از آغاز تا مرگ عباس ميرزاست. مكان‌هايي چون تالار بزرگ شهر تبريز، دارالحكو مه، ميدان بزرگ شهر و مسجد جامع از جمله لوكيشن‌هايي است كه به صورت دكور در شهرك سينمايي غزالي بازسازي شده است.

ساير عوامل اين سريال تلويزيوني عبارتند از: شهرام خلج (طراح گريم)،‌ فرشاد خالقي (مديرتصويربرداري)، مهران ملكوتي (صدابردار)، تينا پاكروان (مديرتوليد)، مسعود عجمي (دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز)،‌ وحيد مشاري (جانشين توليد)، حميد رسوليان (جلوه‌هاي ويژه ميداني) و حسين باقريان (مشاور رسانه‌اي).




بازار داغ توليد انيميشن‌‌هاي تلويزيوني
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 36
نویسنده : مولوی
چند وقت پيش يكي از مسوولان اداره كل پويانمايي صبا خبر از تلاش اين مركز براي ملي كردن توليد انيميشن در كشور داده بود. ملي كردن به اين معناست كه جوانان ايراني بتوانند در گوشه و كنار كشور دست به تهيه و توليد انيميشن‌هاي جذاب و تاثيرگذار بزنند.

در حال حاضر انيميشن‌هاي متنوعي در شهرهاي قزوين، مشهد، كرمان و... در حال توليد هستند. اخبار و گزارش‌هايي كه اين روزها از حوزه انيميشن داخلي مي‌رسد حاكي از آن است كه وعده ملي شدن اين هنر در حال عملي شدن است.

توليد آثار پويانمايي موفقي چون شكرستان و شنگول‌آباد در ماه‌ها و سال‌هاي گذشته ثابت كرد كه هنرمندان داخلي توانايي‌هاي بالايي در عرصه ساخت محصولات جذاب براي كودكان و نوجوانان دارند. آنها با تكيه بر فرهنگ ايراني آثاري ساختند كه به‌شدت اين جايي بودند و در عين حال مي‌توانستند كودكان را براي دقايقي سرگرم سازند. در حال حاضر هر جوان خوش‌ذوقي مي‌تواند با داشتن اندكي امكانات دست به توليد انيميشن بزند و به رونق اين صنعت كمك كند.

از جمله آثار حرفه‌اي و موفق استان‌ها مي‌توان به مجموعه انيميشن «سينا و لاك‌پشت دانا» اشاره كرد كه در دو سري 40و50 قسمتي و هر قسمت حدود 8 دقيقه به همت صدا و سيماي خراسان رضوي و به تهيه‌كنندگي سعيد شاكري در حال توليد است. توليد سري اول اين مجموعه از ابتداي سال 88 آغاز شده و تا پايان سال 89 آماده پخش خواهد شد.

هم‌اكنون توليد انيميشن بازار پررونقي پيدا كرده و انيميشن‌سازان ايراني در بيشتر استان‌ها مشغول فعاليت هستند. اگرچه هنوز در كشور ما امكان اكران انيميشن‌هاي ايراني به وجود نيامده، اما نياز گسترده تلويزيون به اين قالب جذاب موجب شده كه انيميشن‌سازان روزهاي پركاري را سپري كنند.

بررسي وضعيت خوشنويسي در بشنو از ني

«بشنو از ني» ساخته محمد صفار مجموعه انيميشني است كه در 13 قسمت 11 دقيقه‌اي با موضوع وضعيت خوشنويسي دوره صفويه در صدا و سيماي مركز قزوين توليد مي‌شود.

در اين انيميشن به شخصيت ميرعماد پرداخته مي‌شود و در قسمت‌هاي مختلف آن سير و سلوك و خط نستعليق ميرعماد به گونه‌اي كه براي مخاطبان كودك و نوجوان قابل درك باشد بررسي مي‌شود. در اين انيميشن در واقع ني راوي داستان است، به همين دليل عنوان اين انيميشن «بشنو از ني» است. توليد انيميشن «بشنو از ني» چندي است كه آغاز شده و تا پاييز سال آينده توليد اين مجموعه به اتمام مي‌رسد. كوروش برزگر داستان‌هاي اين انيميشن را نوشته و شهرام حاجي ميرصادقي به عنوان ناظر كيفي در اين مجموعه فعاليت مي‌كند.

عصر خاتون،‌ يك انيميشن عاشورايي

«عصر خاتون» به كارگرداني رضا انصاري عنوان يكي از جديدترين توليدات اداره پويانمايي صباست كه به مناسبت ماه محرم و صفر و به صورت تلفيقي دو و سه‌بعدي در مدت زمان 9دقيقه و به كارگرداني رضا انصارين آماده پخش شده است و در ايام صفر از شبكه‌هاي سيما پخش مي‌شود.

اين برنامه كه توليد آن 2 سال به طول انجاميده است به اتفاقات عصر عاشورا و وقايع بعد از جنگ و شروع مصائب اهل بيت مي‌پردازد. نكته بسيار قابل تامل اين برنامه دقت در بررسي متون تاريخي و انتخاب صحيح‌ترين روايت است. نگاه به حضور حضرت زينب سلام‌الله‌عليها در عصر عاشوراي كربلا روايتي است كه هرگز به آن با اين كيفيت پرداخته نشده است.

روايتي كه در كتب بسيار معتبر مقتل به آن اشاره شده است و خود اين نگاه به افزايش عنصر عاطفه و حس كربلا كمك خواهد كرد.

كرمان‌شناسي با انيميشن كلك خيال

در شهر كرمان نيز كارهاي موثري در حوزه انيميشن در حال توليد است. مجموعه انيميشن «كلك خيال» به نويسندگي، تهيه‌كنندگي و كارگرداني سعيد مددي و به سفارش صدا و سيماي مركز كرمان توليد مي‌شود. پيش‌توليد اين مجموعه از دي ماه پارسال آغاز شد و تا مهر ماه امسال ادامه داشت. به گفته سعيد مددي، كارگردان اين مجموعه، كرمان‌شناسي محتواي اصلي اين مجموعه را تشكيل مي‌دهد. شخصيت‌هاي اصلي اين مجموعه 2 نوجوان به نام‌هاي حامد و حسن هستند كه در حين گردش در استان سوالي ذهن آنها را مشغول مي‌كند. آنها با مراجعه به آزمايشگاه مدرسه درصدد يافتن پاسخ برمي‌آيند. اين مجموعه در 13 قسمت 11 دقيقه‌اي توليد مي‌شود.

پاييز گرم، ماجراهاي انقلاب را روايت مي‌كند

موضوعاتي كه انيميشن‌سازان به آنها مي‌پردازند نسبت به گذشته گستره وسيع‌تري پيدا كرده، تا جايي كه در حال حاضر چندين انيميشن مسائل تاريخي و اجتماعي را دستمايه كار خود قرار داده‌اند. «پاييز گرم» عنوان مجموعه‌اي است كه توليد آن به كارگرداني عليرضا اخباري به اتمام رسيده است و بزودي آماده پخش خواهد شد. اين مجموعه كه در 12 قسمت 20دقيقه‌اي با موضوع حوادث انقلاب اسلامي طراحي و توليد شده به ماجراهاي كودكي روستايي در پاييز سال 1375 مي‌پردازد كه براي يافتن پدرش راهي تهران مي‌شود. او در تهران با ماجراها و اتفاقاتي غيرمنتظره مواجه مي‌شود؛ ماجراهايي كه با پيچ و خم‌ها و حوادث گوناگون به انقلاب اسلامي و 22 بهمن ختم مي‌شود. «پاييز گرم» به منظور آشنايي نوجوانان با وقايع انقلاب و شناخت بيشتر آنان نسبت به سختي‌ها و رنج‌هاي ملت ايران قبل از انقلاب توليد شده است.

سفر به قصه‌هاي شبكه 2 سيما

هم‌اكنون در فهرست برنامه‌هاي شبكه 2 سيما چند انيميشن در نوبت پخش قرار گرفته‌اند.« سير تا پياز» به تهيه‌كنندگي سميرا فلاح‌نژاد در 30 قسمت 30 دقيقه‌اي به مضاميني همچون حسادت، مشورت و ترس مي‌پردازد. انيميشن «اميد كوچولو در ماه» در 3 قسمت 20 دقيقه‌اي توليد شده و موضوع آن در خصوص پسربچه‌اي كنجكاو به نام اميد است. او در يك ماجراجويي خيالي به ماه سفر مي‌كند و ضمن آشنايي با ماه و ستارگان و منظومه شمسي، آن دانستني‌ها را به بچه‌ها نيز منتقل مي‌كند و كودكان و نوجوانان را با خود به يك سفر مهيج مي‌برد. مجموعه انيميشن «سفر به قصه‌ها» با 26 داستان از زنده‌ياد «مهدي آذر يزدي» در حال توليد است. اين مجموعه انيميشن سه‌بعدي به كارگرداني مجيد محمدي، راوي 26داستان از داستان‌هاي مرحوم مهدي آذريزدي، برگرفته از قصه‌هاي خوب براي بچه‌هاي خوب است.

‌ احسان رحيم‌زاده
گروه راديو و تلويزيون




بازدید : 35
نویسنده : مولوی
مراسم توديع محسن شمس آرا و معارفه عليرضا ابوترابي امروز (شنبه) به عنوان معاون سيماي مرکز خراسان شمالي برگزار شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي صدا وسيماي مرکز خراسان شمالي ، قنبر مهدوي زاده مدير کل صدا وسيماي مرکز خراسان شمالي در مراسم توديع و معارفه معاون سيما مرکز گفت: نگاه اصلي در سازمان و مرکز  توليد بر نامه هاي شاخص است که بايد با تلاش همکاران در تمامي حوزه هاي برنامه سازي عملياتي شود.

وي گفتمان مرکز را توسعه و تحول عنوان کرد و افزود: با برنامه ريزي هماهنگ و دقيق بايد مرکز را در بخش هاي مختلف جزءمراکز برتر کشور معرفي کرد.

مدير کل صدا وسيماي مرکز خراسان شمالي با تقدير از تلاش هاي معاون سيما خاطرنشان کرد: بايد با تلاش و همت همکاران در واحد سيما شاهد توليد آثار فاخر و معرفي استان در شبکه هاي سراسري باشيم.

در پايان اين مراسم ، از زحمات محسن شمس آرا تقدير و عليرضا ابوترابي به عنوان معاون سيماي مرکز خراسان شمالي معرفي شد.




بازدید : 42
نویسنده : مولوی
معاون صدا گفت: برنامه‌هاي صبحگاهي از پرمخاطب ترين،‌ متنوع ترين و جذاب ترين برنامه‌هاي راديو و جزو برنامه‌هاي طلايي شبكه‌هاي راديويي محسوب مي‌شوند.

به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت صدا، محمدحسين صوفي در هم انديشي برنامه‌سازان راديو با موضوع برنامه‌هاي صبحگاهي در حضور عوامل برنامه‌ساز اظهار داشت:‌ برنامه‌هاي صبحگاهي راديو از پرمخاطب ترين،متنوع ترين و جذاب ترين برنامه‌ها و همچنين جزو برنامه‌هاي طلايي شبكه‌هاي راديويي محسوب مي‌شوند و محل رجوع اقشار مختلف مردم بويژه مسوولين اجرايي هستند.

معاون صدا ضمن اشاره به اين‌كه در سال‌هاي اخير استراتژي‌هايي براي راديو در جلسات متعدد، ‌سخنراني‌ها و هم انديشي‌ها تبيين و ابلاغ شد تصريح كرد:‌ يكي از اين استراتژي‌ها تأكيد مستمر بر ارتقاء‌كيفيت در برنامه‌ها بود چرا كه پديده كيفيت و ارتقاء‌آن حد و مرزي ندارد و بايد همواره در مسير توسعه و پيشرفت و در جهت بهبود و ارتقاء‌كيفيت گام برداريم.

صوفي اظهار كرد:‌ گزارشهاي نظارتي از راديو در سال 89 نسبت به سال 87 كاهش چشمگيري يافته است و راديو هم اكنون در وضعيت مطلوب و مناسبي به لحاظ ‌كيفيت برنامه‌ها قرار دارد. اين پيشرفت‌هاي صورت گرفته مرهون برنامه ريزي‌هاي خوب مديران شبكه ها،‌ مديران ستاد معاونت گروه‌ها و عوامل برنامه ساز در عرصه‌هاي مختلف است.

وي ضمن تاكيد بر اين كه برنامه‌هاي صبحگاهي به تنهايي نياز به يك شوراي طرح و برنامه و اتاق فكر دارد گفت:‌ آموزش رفتار صحيح و اصلاح رفتار مردم از ويژگي‌هاي برنامه‌هاي صبحگاهي است و اين برنامه‌ها بايد در عين داشتن سرگرمي، ‌پيام محور،‌ هدفدار،‌ آرامش بخش،‌ اميدآفرين و شاد باشند تا مخاطبان راديو با شنيدن اين برنامه‌ها تا پايان روز از اوقات خوبي بهره‌مند شوند.

صوفي در خصوص برنامه‌هاي صبحگاهي تصريح كرد:‌ برنامه‌هاي صبحگاهي معرف ويژگي‌هاي هر كدام از شبكه‌هاي راديويي است و مي‌تواند زمينه ساز جذب مخاطب براي ساير برنامه‌ها باشد و با توجه به در نظر گرفتن زمان پخش آنها، مورد توجه مسوولان نيز واقع گردد.

معاون صدا با اشاره به اين‌كه يكي از ضرورتهاي جامعه ما اين است كه مردم بيشتر از گذشته به مولفه‌هاي تلاش و پركاري اهتمام نشان دهند افزود:‌ در رسانه‌ها بايد كار را به عنوان يك مقوله مقدس معرفي كرد و يكي از مزيت‌هاي ترويج كار و تلاش را مي‌توان نوآوري،‌پويايي و رعايت حق‌الناس برشمرد.

معاون صداي رسانه ملي اهم انتظارات از شبكه‌هاي راديويي را در برنامه‌هاي صبحگاهي اين گونه بيان كرد:‌ موضوع برنامه،‌ متن و لحن گوينده راديو بايد طوري باشد كه مخاطب بداند چه برنامه‌اي را از چه شبكه‌اي مي‌شنود و بايد نظارت لحظه‌اي بر برنامه صورت پذيرد تا از موازي كاري پيش گيري شود و همچنين آموزش مستمر برنامه سازان و عوامل برنامه‌هاي صبحگاهي،‌استفاده از زبان،‌گفتار و بيان راديويي خاص (عوامل تشخص هر شبكه) و توليد گزارشهاي جذاب از ديگر موارد بيان شده توسط معاون صدا بود.

صوفي توليد برنامه متناسب با جامعه هدف،‌ انتخاب موضوع برنامه براساس اهداف و ماموريتهاي شبكه و همچنين چيدمان عوامل مناسب را در ساخت برنامه‌هاي صبحگاهي از ديگر انتظارات خود از شبكه‌هاي راديويي بر شمرد و اظهار كرد:‌ تبيين انديشه‌هاي راهبردي جمهوري اسلامي ايران از جمله الگوي اسلامي – ايراني پيشرفت، ‌حركت به سمت برنامه‌هاي دانش محور، بحث حق‌الناس و توجه به حقوق شهروندي،‌اميد آفريني و آگاهي بخشي،‌تاكيد بر اهميت و جايگاه خانواده در جامعه از ديگر انتظارات مهم از شبكه‌هاي راديويي در برنامه‌هاي ‌صبحگاهي است.

معاون صدا در بخش ديگري از سخنانش به مستند بودن اطلاعات ارائه شده در همه برنامه‌ها از جمله برنامه‌هاي صبحگاهي،‌استفاده ازمنابع معتبر در تهيه متن برنامه ها،‌ بهره‌گيري از كارشناسان مجرب و مرتبط با موضوع، پرهيز از طرح موضوعات شبه برانگيز تاكيد كرد و اظهار كرد: استفاده از قطعات كوتاه و شاد موسيقي با رعايت دستور العمل ها،‌حفظ ريتم مناسب و پرهيز از هيجان كاذب در برنامه ها،‌توجه به مناسبت‌هاي خاص و هنجارهاي موجود در جامعه در همه بخش‌ها بويژه در پخش موسيقي و برخورداري از تنوع صدا و موسيقي در برنامه‌هاي صبحگاهي مي‌بايست رعايت شود.

 وي در خصوص اجراي برنامه‌هاي صبحگاهي به اجراي صميمي و مخاطب پسند، رعايت قواعد اخلاق حرفه‌اي،‌ايجاد فضاي تعاملي با مخاطبان و جلب مشاركت آنها و بهره گيري از بهترين عوامل شبكه به ويژه استفاده از مجريان آشنا با مسائل روز اشاره كرد و گفت: رمز ماندگاري راديو تعامل با مخاطب است و اخلاق حرفه‌اي اين است كه در هر سن و رده شغلي كه هستيم سلسله مراتب حرفه‌اي و اداري در فرايند توليد برنامه را رعايت كنيم.

معاون صدا يكي از وظايف راديو را حفظ مخاطب فعلي و افزايش مخاطب برشمرد و درباره سياست‌هاي كلي برنامه سازي در برنامه‌هاي صبحگاهي به مولفه‌هايي چون: برخورداري از بصيرت در توليد برنامه ها،‌ ارائه اخبار و اطلاعات اميدوار كننده،‌ طرح منصفانه و واقع بينانه موضوعات جامعه و پشتيباني از طرح‌هاي اجرايي دولت و ترغيب مخاطبان در اين زمينه اشاره كرد و در پايان از عوامل برگزاركننده اين نشست تشكر و قدرداني كرد.

شايان ذكر است در ابتداي اين نشست خانم نجيبه معصوم زاده از سردبيران برنامه‌هاي صبحگاهي و به نمايندگي از سردبيران راديو به ارائه راهكارهايي براي رفع آسيب‌هاي برنامه‌هاي صبحگاهي پرداخت كه عبارتند از:‌ انتخاب عوامل هماهنگ و همگرا،‌جلوگيري از تاكيد برموسيقي براي ايجاد ريتم در برنامه،‌داشتن پشتوانه پژوهش و كنترل و اصلاح مستمر بر برنامه ها،‌داشتن جلسات هماهنگي و تمرين پيش از اجرا.

 در ادامه محسن شريف زاده نيز در خصوص نويسندگي در برنامه‌هاي راديويي به مولفه‌هايي چون اهميت نويسندگي در راديو، ‌مهارت در نويسندگي راديويي، ‌مراحل مختلف نويسندگي در راديو،‌ اهميت بار عاطفي كلمات در انتقال به مخاطب، ‌استفاده از كلمات شيوا،‌ روان، سهل و آسان براي مخاطبان، نقش اميدبخشي در برنامه‌هاي صبحگاهي،‌استفاده از شعر و مثلهاي موجود در زبان فارسي كه بار برنامه‌ها را سبك تر مي‌كند اشاره كرد.

مهرآسا معصومعلي از تهيه كنندگان راديو نيز به مولفه‌هايي چون كاربرد موسيقي در برنامه‌هاي صبحگاهي،‌ چگونگي بكارگيري موسيقي،‌كاربرد افكت در برنامه‌هاي صبحگاهي،‌ مديريت بر عوامل برنامه ساز،‌ آسيب‌هاي تهيه‌كنندگي در برنامه‌ها اشاره كرد.

در ادامه اين هم انديشي امير پير مرادي به نمايندگي از گويندگان به ارائه تعريفي از شخص گوينده و همچنين نقش گوينده در راديو اشاره كرد كه برخي از محورها عبارتند از:‌گوينده بايد مشرف به مأموريت راديو باشد و از سياست راديو درك عميقي داشته باشد همچنين گوينده بايد خلاق،‌مبدع و نوآور بوده و ساده‌گويي و درست گويي و آداب خوب سخن گفتن را رعايت كند.

سپس عليرضا محمدي از گزارشگران راديو تهران ضمن ارائه تعريفي از گزارشگر، ويژگي‌هاي يك گزارشگر راديو بر شمرد و گفت: ‌گزارشگر بايد با فرهنگ عامه آشنا باشد،‌ادبيات را بداند و در مجموع گزارشگر راديو به عنوان ويترين و نماينده مستقيم راديو بين مردم است و بايد نسبت به اطراف خود حساس بوده و روحيه جستجوگر داشته باشد.




بصيرت عاشورايي ملت در قاب سيما
نوشته شده در دو شنبه 14 دی 1389
بازدید : 31
نویسنده : مولوی
شبکه هاي سيما دراولين سالگرد خروش حسيني و بصيرت عاشورايي ملت ايران در حماسه نهم دي ، با ده ها برنامه متنوع به بازخواني پيام هاي اين حماسه غرورآفرين ملي پرداختند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي سيما، پخش سخنراني حجت الاسلام و المسلمين مهدي طائب در اجتماع بزرگ بصيرت در مهديه تهران از شبکه هاي يک و سه و به تصوير کشيدن گوشه هايي از عظمت حضور امت حزب اله دراين مراسم از جمله اين برنامه ها بود. همچنين توليد و پخش نماهنگ هاي حماسي از قيام عاشورايي مردم در 9 دي ماه 88 نيز، برنامه هاي شبکه هاي سيما را به آنتن ويژه و مناسبتي تبديل کرد.

شبکه سه سيما چهارشنبه و پنجشنبه (8 و 9 دي ماه) ساعت 22:30 با ويژه برنامه «ديروز، امروز ، فردا» با حضور حجج الاسلام رحيميان و پناهيان و آقايان شريعتمداري و صفارهرندي به بررسي زواياي پنهان و پيداي فتنه پس از انتخابات در هدف قرار دادن باورهاي ديني و ارزش هاي انقلابي ملت پرداخت.

واکاوي ماجراها و حوادث منتهي به واقعه نهم دي نيز در مستند «يادها» با حضورحجج الاسلام خاتمي ، طائب و نمايندگان طيف هاي مختلف دانشجويي روي آنتن رفت.

ويژه برنامه «9 دي روزي براي تاريخ» ازديگربرنامه هاي شبکه سه سيما بود که ساعت 18 روز پنجشنبه 9 دي ماه پخش شد، پخش نماهنگ هاي حماسي مربوط به اين واقعه تاريخ ساز از جمله ويژه برنامه هاي شبکه سه سيما در سالگرد بصيرت عاشورايي ملت ايران بود.

شبکه يک سيما نيزبرنامه هاي ويژه اين روز تاريخي را ازبرنامه هاي صبحگاهي چهارشنبه 8 دي آغاز کرد و با دعوت از مهدي فضائلي ، کارشناس مسايل سياسي و فاطمه آليا ، نماينده مجلس شوراي اسلامي و حميد رضا مقدم فر ، کارشناس مسايل سياسي ، اميرحسين رضواني ، عضو بسيج دانشگاه تهران ، هادي صادقي و محمد معير ، عضو بسيج دانشگاه امام حسين (ع) ، مينا اصلاني ، رئيس سازمان بسيج بانوان و رامين مهمانپرست ، سخنگوي وزارت امور خارجه و برقراري ارتباط تلفني در برنامه هاي «سيماي خانواده»  و «صبح بخيرايران » به اين موضوع پرداختند.

پخش سخنان گهربار مقام معظم رهبري با موضوع روشنگري هاي فتنه 88 و توليد و پخش نماهنگ هاي مختلف از ديگر برنامه هاي مناسبتي شبکه يک سيما بود.

در بخش هايي از برنامه «گزارش هفتگي» کاري از گروه سياسي شبکه يک سيما روز جمعه 10 دي واقعه 9 دي تحليل و بررسي شد.

«تجلي قدرت خدا» از ديگر ويژه برنامه هاي شبکه يک سيما بود که در روز جمعه 10 دي روي آنتن رفت.

شبکه 2 سيما نيز‌ علاوه برتبيين و بررسي ابعاد مختلف اين جوشش ملي در برنامه «جهان سياست» ساعت 20:45 پنجشنبه 9 دي و با پخش گزيده اي ازسخنان رهبرمعظم انقلاب با موضوع اتفاقات بعد از انتخابات و حماسه 9 دي با عنوان «چشمه سار بصيرت» چراغ راه مخاطبان خود قرار داد.

نادرطالب زاده ساعت 21 روز پنجشنبه 9 دي در برنامه  «راز» شبکه چهار از مسائل فتنه 88 تا حماسه 9 دي رمزگشايي کرد.

«بصيرت عاشورايي» نيزعنوان ويژه برنامه ديگري بود که ازهمين شبکه با حضوراساتيد حوزه و دانشگاه به بررسي نقش دين و باورهاي اعتقادي در شکل گيري اين حماسه مردمي پرداخته شد.

حجت الاسلام دکتر غلامرضا بهروزلک ، حجت الاسلام دکترنجف لک زايي و دکتر نعمت الله باوند ميهمانان ويژه اين برنامه بودند.

شبکه تهران نيز براي اولين سالروز اين واقعه شکوهمند و غرورآفرين ، تدارک وسيعي ديده بود و در برنامه هاي «سلام تهران» ، « تهران 20» ، «در شهـر» ، «در استان» ، «تا نيايش» ، «9 دي روزي براي تاريخ» ، «حماسه حضور» و «پنج راه سياست»  با حضورآيت اله هادوي تهراني ، آيت اله کازروني ، حجت الاسلام و المسلمين قائمي به بازخواني نگاه بصيرت مدارانه مردم در نهم دي سال 88 پرداختند .

شبکه قرآن و معارف سيما با پخش مجموعه سه قسمتي «عبور از مه» طي روزهاي هفتم ، هشتم و نهم دي موضوع عبرت هاي حوادث پس ازانتخابات تا واقعه 9 دي را براي مخاطبان تشريح کرد.

برنامه زنده «يک روز نوراني» نيزاز ديگربرنامه هاي اين شبکه بود که ساعت 7:30 روز پنجشنبه 9 دي باحضورحميدرضا مقدم فر، کارشناس مسايل سياسي و برقراري ارتباط تصويري با مرکز قم ،سخنراني آيت اله حائري شيرازي را پخش کردند.

تصاوير يادگاري از راهپيمايي غرورانگيز 9 دي در سراسر کشور و همچنين برنامه «صبحي ديگر» با دعوت ازدکتر کوثري و دکتر اللهيان نيز ازبرنامه هاي شبکه آموزش سيما براي بزرگداشت اين حماسه ملي بود.