با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از وبلاگ من خوشتون بیاد.فقط اگه می خواین از همه ی امکانات وبلاگ بهره ببرید!!!عضو شید. می خوام یه وبلاگ مستقل درست کنم که توش تمام شعرهای که نوشتم رو بذارم.منتظر باشید!
آدرس اصلی:
www.mahdipc.tk
فيلم سينمايي «تاراس بولبا» توليد سال 1962، محصول مشترک کشورهاي آمريکا و يوگسلاوي، از شبکه يک سيما پخش مي شود.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از رسانه خبري شبکه يک سيما، اين فيلم سينمايي درباره «تاراس بولبا» جنگ آور نامدار قزاق است که در مقام سرهنگي در ميان ارتش اروپاي شرقي، براي بيرون راندن ترک ها از شرق اروپا، به لهستاني ها مي پيوندد و ...
فيلم سينمايي تاراس بولبا، در ژانر درام جنگي، توسط جي لي تامپسون کارگرداني شده و توني کورتيس ايفاگر نقش اصلي در اين فيلم است.
اين فيلم سينمايي، ساعت 22 پنج شنبه 16 دي ماه 89 به روي آنتن شبکه يک سيما مي رود.
تدوين فيلم تلويزيوني "يک تصادف ساده" به كارگرداني عليرضا اميني در استوديوي تدوين "مختارنامه "به پايان رسيد.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل ازسايت خبري سيمافيلم، قاسم اموري تهيه کننده"يک تصادف ساده"گفت:با توجه به پر پلان بودن فيلم و حساسيت هايي که مهدي حسيني وند نسبت به تدوين"يک تصادف ساده"داشت،فرايند تدوين اين کار کمي بيشتر از اندازه معمول زمان برد.اما با توجه به اينکه کار در استوديوي "ضحي فيلم" (که استوديوي تدوين "مختارنامه "نيز بوده است )انجام مي شد،ازديد کيفي در زمان پروژه مشکل نداشتيم.
اين تهيه کننده افزود:ابتداي هفته گذشته،نسخه نهايي تدوين اين فيلم تلويزيوني را براي ارزيابي به مرکز سيمافيلم تحويل داديم.محمدرضا يوسفي نيز صداگذاري"يک تصادف ساده" را آغاز کرده و به نظر مي رسد تا ابتداي هفته ديگر،صداگذاري اوليه اين فيلم تلويزيوني به پايان برسد.
اموري تصريح کرد:با محمد مهدي گورنگي نيز براي ساخت موسيقي متن اين تله فيلم به توافق رسيديم که هم اکنون کار ساخت،تنظيم و ضبط موسيقي را آغاز کرده است. اميدواريم که يک تصادف ساده" را در روزهاي مياني هفته آينده به مرحله ميکس نهايي برسانيم.
اين پروژه که از فيلم هاي تلويزيوني گروه تله فيلم هاي اپيزوديک (چند قسمتي) در سال جاري به شمار مي آيد،از مجموعه "شيب ملايم" و با موضوع راهنمايي و رانندگي است. عليرضا اميني،کارگرداني آن را بر عهده داشته و بازيگراني همانند رامين راستاد،محسن قاضي مرادي،مهوش وقاري،گلاره عباسي و محمدحمزه اي در آن نقش آفريني کرده اند.
"يک تصادف ساده"داستان زندگي هاشم را روايت مي کند که به ويزيتوري براي يک شرکت پخش دارو مشغول است.هاشم در ماشين خود زندگي مي کند.پيرمردي به نام ذاکري با ماشين هاشم تصادف مي کند و به آن خسارت مي زند.پس از اين رويداد،هاشم وارد زندگي ذاکري مي شود و ...
شاهين افشاري تدوين فيلم تلويزيوني "خاطره آن شب باراني"را به پايان رساند.نسخه نهايي تدوين اين تله فيلم که سيامک شايقي آن را کارگرداني کرده است به مرکز سيمافيلم تحويل داده مي شود تا مورد بازبيني قرارگيرد.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل ازسايت خبري سيمافيلم، عليرضا رئيسيان،تهيه کننده"خاطره آن شب باراني" در اين مورد گفت:نسخه آماده شده بدون صداگذاري و آهنگسازي 90 دقيقه است که هنوز براي ساخت موسيقي و صداگذاري آن اقدامي نکرده ايم.قرار است بعد از ديده شدن و ارزيابي فيلم،اين کار را انجام مي دهيم تا در صورت نياز به اصلاحات،اعمال شود.
اين فيلم تلويزيوني درباره زن جواني به نام غزاله است که پس از سال ها در يك شب باراني با معلم خود،بوستان مواجه ميشود و اين حادثه براي درگيرشدن او با زندگي پر راز و رمز خانم معلم،نقطه آغازي به شمار مي آيد.
در" خاطره آن شب باراني" بيتا فرهي،آناهيتا افشار،اميرحسين رستمي ، سيامك صفري و...بازي كرده اند و داستان آن را اصغر عباداللهي براي گروه مناسبت هاي مرکز سيمافيلم نوشته است.
اين تله فيلم پس از ساخت فيلم سينمايي"ارتفاع45/6"دومين تجربه همکاري شايقي با اين مرکز به شمار مي رود .
اين در حالي است که رئيسيان نيز علاوه بر اين"همسايه جهنمي"را براي مرکز سيمافيلم تهيه مي کند.اين فيلم تلويزيوني يک کمدي ترسناک است که بر اساس طرح و داستاني از اميرحسين جهد دوست بوده و مهدي کيا فيلمنامه آن را نوشته است.
فيلم تلويزيوني"خواب يک ستاره" به نويسندگي و کارگرداني محسن عظيمي نيا آماده پخش شد.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل ازسايت خبري سيمافيلم، علي اصغر حجازي مهر،تهيه کننده اين تله فيلم،با بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه ميکس نهايي "خواب يک ستاره" هفته گذشته به پايان رسيد،گفت:مرتضي مظفري که ماه گذشته صداگذاري اين فيلم تلويزيوني را انجام داده بود،پس از پايان ساخت و تنظيم موسيقي متن از سوي محمد کلاسي بهار و تحويل فايل هاي مربوط به ملودي هاي کار،ميکس نهايي آن را با دقت و وسواسي ويژه به پايان رساند.
حجازي مهر که علاوه براين تله فيلم امسال "مسافر ارغوان" را نيز به کارگرداني اسماعيل رحيم زاده براي مرکز سيمافيلم ساخته است،درباره گروه سني و طيف مخاطبان"خواب يک ستاره"اظهار داشت:اين فيلم با توجه به حال و هواي داستاني اش،فيلمي براي تمام مخاطبان است و مطمئن هستم که عامه بينندگان تلويزيون با آن ارتباط برقرار مي کنند.فکر مي کنم اگر اين فيلم از شبکه ملي پخش شود،بتواند با تماشاگران خود ارتباطي مطلوب تر برقرار کند.
او در پايان توضيح داد:به تازگي فيلمنامه تله فيلم"28 دقيقه"نوشته مهرداد نيک نام را به گروه تله فيلم هاي اپيزوديک (چند قسمتي) مرکز سيمافيلم تحويل داده ام که کد توليد دريافت کرده و در نوبت بررسي نسخه نهايي فيلمنامه و تاييد برآورد قرار دارد.
"خواب يک ستاره" از توليدات سال جاري گروه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس اين مرکز به شمار مي رود که ژانري پليسي دارد و داستان مينا،دانشجويي نخبه را روايت مي کند که به دليل ابتلا به بيماري حاد خوني از انجام امتحان بازمي ماند.راه نجات او،پيوند مغز استخوان از خواهر و برادر است.پدر و مادر خوانده مينا براي نجات جان او مجبور مي شوند که واقعيت را درباره زندگي مينا به او بگويند و ...
عبدالرضا اكبري،مهشيد افشارزاده،حسين پهلوانزاده،سولماز آق مقاني،مريم سرمدي و داريوش مودبيان بازيگران اين تله فيلم هستند.
حبيب اسماعيلي يكي از تهيهكنندگان فيلم تلويزيوني ترم زمستاني گفت: ناصر چشم آذر موسيقي متن اين تله فيلم را مي سازد.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل ازسايت خبري سيمافيلم، حبيب اسماعيلي که همراه با بهمن کشاورز تهيه کنندگي اين تله فيلم را بر عهده دارد، گفت:چشم آذر از ابتداي هفته جاري کار ساخت،تنظيم و ضبط موسيقي متن "ترم زمستاني"را آغاز کرده است.امير اديب پرور نيز از هفته گذشته با آماده کردن نسخه نهايي تدوين اين تله فيلم،صداگذاري آن را آغاز کرده و پيش بيني مي کنم تا اواخر هفته به پايان برسد. ما نسخه آماده شده را براي ارزيابي مقدماتي به مسوولان گروه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس تحويل داده ايم.
اين بازيگر و تهيه کننده کهنه کار عرصه سينما و تلويزيون ايران اظهار داشت:علي فراهاني به طور همزمان کار جلوه هاي ويژه رايانه اي"ترم زمستاني"را انجام مي دهد.زيرا با توجه به اينکه داستان فيلم در دهه 40 مي گذرد براي تغييرات رنگ صحنه ها و پلان ها به انجام کروماکي نيازمند بوديم که علي فراهاني آن را انجام مي دهد.
سيدمحمد بهشتي فيلمنامه اين کار تلويزيوني را نوشته و سيدرضا بهشتي آن را کارگرداني کرده است."ترم زمستاني" داستان جواني دانشجو در سال هاي پيش از انقلاب را روايت مي کند که پس از مدتي سکونت در خارج از کشور به ايران باز مي گردد.او به دنبال دوست صميمي و قديمي خود مي گردد؛اما...
هومن سيدي،حميد مظفري،فريبا متخصص، رسول نجفيان و ايوب آقاخاني بازيگران اصلي اين تله فيلم هستندکه از توليدات سال جاري در گروه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس به شمار مي آيد.
مجموعه انيميشن چوري و گاندو در 26 قسمت 7 دقيقه اي به تهيه کنندگي حسين مظلوم در صدا و سيماي مرکز سيستان و بلوچستان در حال توليد است.
به گزارش جام جم آنلاين، حسين مظلوم در گفتگو با معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: انيميشن چوري و گاندو 6 ماه پيش توليد داشته و يک سال از توليد آن مي گذرد.
وي با بيان اينکه 13 قسمت از اين مجموعه توليد شده اظهار اميدواري کرد تا پايان سال اين مجموعه آماده پخش مي شود.
مظلوم به بخش هايي از داستان انيميشن اشاره کرد و ابراز داشت: سه حيوان به نام هاي چوري (چور: نام محلي نوعي پرنده به نام چنگر که بومي سيستان مي باشد) و گاندو (تمساح پوزه کوتاه ايراني) و جوجه تيغي در برکه اي سرسبز زندگي مي کنند. در هر قسمت با مشکل يا سؤالي در مورد محيط پيرامون خود قرار مي گيرند که با رفتن به سراغ کتابي که پيدا کرده اند ، جواب سؤال خود را مي يابند و يا درصدد رفع مشکل برمي آيند.
وي با بيان اينکه اين انيميشن براي رده سني خردسال توليد مي شود تصريح کرد: سعي شده براي جذابيت بيشتر از تکنيک سه بعدي فول استفاده شود.
مظلوم تصريح کرد: براي حفظ و ارتقاء کيفي اين مجموعه از کريم سربخش به عنوان يکي از اساتيد برجسته انيميشن به عنوان ناظر کيفي بهره برديم که تا کنون به درستي گروه توليد را راهنمايي و هدايت کرده است.
برخي از عوامل توليد انيميشن چوري و گاندو کارگردان : سپهر نرگس، داستان نويس: ايمان شفيعا، انيماتورها: حامد حاجي حسين زاده، عليرضا اربابي، نجمه سيد اهري، هاشم شهرکي، امين رخشاني، سمانه رخشاني، سمانه جوشن، سمانه باغباني .
برنامه «هفته به هفته» کاري از گروه اجتماعي شبکه يک سيما، جايگزين برنامه صبح بخير ايران روزهاي پنج شنبه مي شود.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از رسانه خبري شبکه يک سيما، به دنبال ايجاد تغييرات در برنامه هاي پنج شنبه و جمعه شبکه از به زودي برنامه ترکيبي «هفته به هفته» به تهيه کنندگي اميرعباس حدسني با بخش هايي مفرح و جذاب، از ساعت 8 صبح روزهاي پنج شنبه به صورت زنده به روي آنتن مي رود.
اين برنامه از بخش هاي متنوعي تشکيل شده که از آن جمله مي توان به بخش گفتگو با ميهمان برنامه، مسابقه تلويزيوني، مسابقه پيامک ارسالي مخاطبان، برنامه هاي طنز، نقل حکايات و حضور خوانندگان سنتي و پاپ کشور، اشاره کرد.
نخستين قسمت از برنامه «هفته به هفته» ساعت 8 روز پنج شنبه 16 آذر 89 از شبکه يک سيما پخش مي شود.
«مرثيه هويزه» عنوان مستندي به کارگرداني و نويسندگي هوشنگ صدفي و تهيه کنندگي حسين ساختمانيان است که بزودي همزمان با سي امين سالروز «عمليات هويزه» از شبکه دو روي آنتن مي رود.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبکه دو سيما، با گذشت 30 سال از واقعه شهادت دانشجويان پيرو خط امام در دشت هويزه، اين مستند به سراغ دو تن از آزادگان اين عمليات رفته و از آنها درباره وقوع فاجعه هجوم دشمن در دشت هويزه و شهيد حسين علم الهدي پرسش هايي مطرح کرده است.
اين فيلم مستند دفاع مقدس سعي دارد با گفتگو با ياران وهمرزمان شهيد علم الهدي فرماندة «عمليات هويزه» ضمن کندوکاو درباره چرايي و چگونگي شهادت رزمندگان و دانشجويان پيرو خط امام در دشت هويزه نگاهي هم به شخصيت شهيد علم الهدي داشته باشد و به همين منظور با گپ و گفتي با خانواده و همرزمان وي وجوه شخصيتي شهيد علم الهدي را به عنوان مردي مبارز، مجاهدي پيشرو و دانشجويي فهيم مورد بررسي قرار مي دهد.
«مرثيه هويزه» با تلفيقي از تعزيه و شبيه سازي لحظه هاي درگيري رزمندگان با دشمن بعثي در دشت هويزه روي آنتن خواهد رفت به گونه اي که شهادت رزمندگان، واقعه عاشورا را تداعي مي کند چرا که ماجراي عمليات هويزه و شهادت رزمندگان در دشت هويزه شباهتهاي بسياري با واقعه کربلا دارد.
مستند «مرثيه هويزه» پنج شنبه 16 دي همزمان با سي امين سالگرد عمليات هويزه ساعت 45/18 از شبکه دو سيما پخش مي شود.
ساير عوامل اين مستند عبارتند از:
مجري طرح: محمد علي پازوکي،تصويربرداران: عباسي و شهيد محمد فراهاني،تدوين: محمود پاس راد.
فيلم هاي سينمايي اينجا پرنده بود و يکي بود يکي هست روز سه شنبه 14 دي از شبكه جهاني جام جم براي مخاطبان اروپا ، آمريکا و آسيا پخش مي شوند.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبكه جهاني جام جم، فيلم سينمايي " اينجا پرنده بود" سه شنبه 14 دي/ 4 ژانويه ساعت 03:15 اروپاي مرکزي 03:15مرکزآمريکا - 01:45 لس آنجلس /03:15 کوالالامپور روي آنتن مي رود.
بازيگران: محمود پاک نيت،حبيب دهقان نسب،زهرا سعيدي و...
خلاصه فيلم: سعيد به دليل مجروحيت شيميايي مجبور مي شود بقيه عمرش را در يک منطقه خوش آب و هوا بگذراند.دوستش مهدي هم پيش او مي رود اما هنگامي که مهدي براي خريد از خانه خارج شده بود، قاچاقچيان ميراث فرهنگي به خانه سعيد پناه مي آورند و ادامه ماجرا...
فيلم سينمايي "يکي بود يکي هست" سه شنبه 14 دي/ 4 ژانويه ساعت 21:55 اروپاي مرکزي/ 21:55مرکزآمريکا - 20:25 لس آنجلس /21:55 کوالالامپور پخش مي شود.
خلاصه فيلم: پدر خانواده اي فوت شده و وصيت نامه اش را به دست مردي متدين و با تقوا به نام آقاي برومند مي سپارد.و در وصيت نامه اش از آقاي برومند مي خواهد که پسرش تورج را براي انجام سفر حج آماده کند و...
کُرال بزرگ «شهيد عشق» به طور زنده در باغ موزه ملي ملک اجرا مي شود.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت صدا، به همت اداره کل نغمات آييني راديو و موسسه کتابخانه و موزه ملي ملک، کُرال بزرگ «شهيد عشق» به صورت زنده از تاريخ 25 تا 30 دي ماه از ساعت 17:30 تا 20 در مکان باغ موزه ملي ملک واقع در ميدان امام خميني (ره)، خيابان ملک اجرا مي شود.
محتواي اين کُرال بزرگ حرکت امام حسين (ع) و اهل بيت طاهرينش (ع) را از مدينه تا کربلا روايت مي کند و در سه موومان (بخش) مصائبي را که در اين مسير برايشان واقع گرديده است، توصيف مي کند.
گفتني است ؛ اين اثر مذهبي بدون استفاده از آلات موسيقي و حاصل اجراي همزمان 120 نفر خواننده کُر (زن و مرد) براي اولين بار در جهان اسلام و دنياي موسيقي ساخته شده است.
مدعوين مي توانند از ساعت 17:30 تا 19:30 به بازديد از موزه ملي باغ ملک و در ادامه از 19:30 تا 20 به تماشاي اجراي کرال بپردازند.
آهنگساز اين اثر سعيد باقري، رهبر و تنظيم کننده سيدرضا سجادي ، تکخوانان سعيد و اميد باقري و راوي اثر استاد علي اکبر حنيفي است.
طي 9 ماه سال جاري تعداد 7981 عنوان برنامه سلامت محور به مدت 255450 دقيقه و با حضور 376 كارشناس از شبكه هاي راديويي پخش شد.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت صدا ، طبق اعلام اداره كل اطلاعات و برنامه ريزي راديو با هدف افزايش آگاهي در سلامت جامعه طي نه ماه سال جاري شبكه هاي ايران ، فرهنگ ، تهران ، جوان ، ورزش ، سلامت ، البرز ، گفتگو ، صداي آشنا ، پيام ، تجارت ، ايران صدا تعداد 7981 عنوان برنامه سلامت محور به مدت 255450 دقيقه و با حضور 376 كارشناس را پخش كردند.صداي جمهوري اسلامي ايران در حال حاضر داراي 20 شبكه و كانال راديويي است كه با اطلاع رساني شبانه روزي سهم بزرگي در افزايش آگاهي جامعه بر عهده دارد.
حجت الاسلام سيد جلال يحيي زاده ، رئيس کميته تربيت بدني مجلس در نخستين نشست شوراي عالي ورزش سيما تاکيد کرد: مجلس از راه اندازي شبکه ورزش و برنامه هاي ورزشي در رسانه ملي حمايت مي کند.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي سيما ، رئيس کميته تربيت بدني مجلس گفت: به طور حتم ورزش به شبکه تلويزيوني مستقل نياز دارد و مجلس از تقويت ورزش در رسانه ملي حمايت ميکند.
رئيس کميته تربيت بدني مجلس تصريح کرد: همه دست اندرکاران ورزش براي رفيع تر شدن جايگاه ورزش در کشور بايد از ظرفيت هاي لازم استفاده کنند و به ياري رسانه ملي بشتابند و بي ترديد مجلس حامي صدا و سيما در اعتلاي ورزش در کشور است.
حجت الاسلام يحيي زاده ، توجه هرچه بيشتر به مقوله فرهنگ را در ورزش خواستار شد. ورزش اصلي کشور «کشتي» است و بايد اين ورزش بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
معاون رئيس سازمان در امور سيما با تاکيد بر ضرورت اهتمام اين شورا به مولفه هاي مورد تاکيد رهبر فرزانه انقلاب اسلامي گفت: شوراي عالي ورزش بايد نقشه راه ورزش در رسانه را ترسيم و اجرايي کند.رسانه ملي به همه رشته هاي ورزشي توجه دارد اما سهم آنها در شبکه ها بايد باز تعريف شود.
دکتر دارابي گفت: ورزش مدارس ، دانشگاه ها ، ورزش قهرماني ، حرفه اي ، عمومي و توجه به ورزش هاي پايه و مادر در نگاه سيما نياز به طراحي جديد دارد.
معاون سيما با تاکيد بر ضرورت توجه هر چه بيشتر به ورزش دانشگاه ها گفت: شوراي عالي ورزش مي تواند برنامه هاي رسانه را براي فعال کردن ليگ ورزش دانشجويي راهبري کند.
علي اصغرپورمحمدي ، مديرشبکه سه سيما نيزبا توجه به چشم انداز توسعه ورزش در سيما گفت: براي حضور کارآمد رسانه در ورزش به دو شبکه ورزش فوتبال و غير فوتبال نيازمنديم.
مهندس مهدي تاج ، نايب رئيس فدراسيون فوتبال نيز گفت: رسانه ملي مي تواند با توجه هر چه بيشتر به ورزش شهرستان ها ، مطالعه تطبيقي برنامه هاي ورزشي در رسانه ساير کشورها و توجه به مخاطبان جوان، در تقويت ورزش کشور اثرگذار باشد.
مهندس کيومرث هاشمي ، قائم مقام وزير آموزش و پرورش در امور تربيت بدني نيز با تقدير از عملکرد صدا و سيما در مسابقات آسيايي گوانگجو ، گفت: شوراي عالي ورزش مي تواند بازوي مشورتي سيما درامر ورزش باشد.
دکتر سيد محمد کاظم واعظ موسوي ، استاد دانشگاه نيز گفت: يکي از وظايف اصلي رسانه ملي اين است که ورزش را در بين جامعه بيش از پيش رواج دهد و فعال کند. صدا و سيما به عنوان حلقه وصل باور و رفتار مردم مي تواند برنامه ها را به گونه اي بسازد که مردم به ورزش گرايش پيدا کنند.
دکتر سيد حميد سجادي ، معاون سازمان تربيت بدني نيز ضمن قدرداني از حضور موثر رسانه ملي درمسابقات آسيايي گوانگجو گفت: رسانه ملي سهم بسيارمهمي در اعتلاي ورزش درکشور دارد.
غلامحسين شعباني ، مدير مسئول دنياي ورزش نيز گفت: مباني نظري ورزش بايد تبيين شود، تا رسانه بتواند نقش خود را در امر ورزش بهتر ايفا کند.
محمود خسروي وفا، رئيس فدراسيون جانبازان و معلولين نيز از شوراي عالي ورزش در سيما خواست که جايگاه ورزش هاي مختلف را در سيما ببيند و به آن توجه کنند.
محمد حسين آقا زماني ، مدير گروه ورزش شبکه سه سيما نيز گفت: فعال شدن شبکه ورزش و ايفاي نقش تاثيرگذار آن مي تواند ساخت مجموعه هاي ورزشي را با توجه به معيارهاي تلويزيوني به همراه داشته باشد. بر اين اساس مجموعه هاي ورزشي با رعايت استانداردهاي رسانه اي طراحي ، مهندسي و ساخته مي شود.
حسين زکايي ، دبير شوراي هماهنگي ورزش نيز بر ضرورت تلاش موثر شوراي عالي ورزش سيما در تقويت ورزش در کشور تاکيد کرد.
علي اصغر پورمحمدي ، مدير شبکه سه سيما و رئيس شوراي سياستگذاري و هماهنگي ورزش ؛ حجت الاسلام سيد جلال يحيي زاده، رئيس کميته تربيت بدني مجلس ؛ محمود خسروي وفا ، رئيس فدراسيون جانبازان و معلولين ؛ مهندس کيومرث هاشمي ، قائم مقام وزير آموزش و پرورش در امور تربيت بدني ؛ غلامحسين شعباني ، مدير مسئول دنياي ورزش ؛ دکتر سيد محمد کاظم واعظ موسوي ، استاد دانشگاه ؛ دکتر سيد حميد سجادي ، معاون سازمان تربيت بدني ؛ مهندس مهدي تاج ، نايب رئيس فدراسيون فوتبال ؛ محمد حسين آقا زماني ، مدير گروه ورزش شبکه سه سيما و حسين زکايي ، دبير شوراي هماهنگي ورزش سيما ، اعضاي شوراي عالي ورزش هستند.
«اگر با گزينه يك موافقيد عدد يك را به اين شماره پيامك بزنيد و اگر با گزينه دو موافقيد...».اين روزها اين جملات را در برنامههاي گفتوگو محور و تركيبي تلويزيون زياد ميشنويم.
پيشتر پل ارتباطي بين مخاطبان و دستاندركاران يك برنامه صرفا خطوط تلفن و صندوق پستي برنامه بود. مخاطباني كه تمايل داشتند با عوامل برنامه در ارتباط باشند و نظرشان را درباره موضوعات مختلف ابراز كنند بايد گوشي تلفن را برميداشتند و با برنامهسازان همصحبت ميشدند.
راه ديگرش هم اين بود كه دست به قلم بشوند و احساسات و نظراتشان را روي كاغذ بياورند. در حالت اول مخاطبان با مشكل محدوديت خطوط تلفني مواجه ميشدند. يك بيننده يا شنونده بايد خيلي خوششانس باشد كه هنگام تماس با برنامه مورد علاقهاش با بوق اشغال مواجه نشود. هر چقدر هم كه تعداد خطوط تلفني برنامه افزايش يابد باز هم اين مشكل پابرجاست و تعداد زيادي نميتوانند حرف دلشان را به گوش برنامهسازان برسانند.
فناوري در نظرسنجي
روش نامهنگاري هم چندان مثمر ثمر نيست.برنامهسازان معمولا به دنبال واكنشها و بازخوردهاي فوري مخاطبانشان هستند. آنها دوست دارند بدانند نظر مخاطب درباره برنامهاي كه همان لحظه در حال اجراست چيست. بنابراين نامهاي كه پس از چند هفته يا چند ماه به دست سردبير يا تهيهكننده يك برنامه برسد، دردي را از او و برنامهاش دوا نميكند.
با آمدن فناوري پيامك، برنامهسازان ارتباط پستي و تلفني را فراموش كردند و به استقبال اين روزنه ارتباطيبرتر و مطمئن رفتند. پيامكها به واسطه قيمت پايين و فراگيري زيادشان وسيلهاي مناسب براي جذب بازخوردهاي مخاطبان محسوب ميشوند. برنامه شبشيشهاي يكي از اولين برنامههايي بود كه از اين فناوري بهره برد. سوالات شب شيشهاي هميشه متناسب با مهمان برنامه طراحي ميشد. مثلا يكي از سوالات تكراري اين بود كه بازيگر حاضر در استوديو بهترين بازي اش را در كدام فيلم به نمايش گذاشته است.
نتايج اين نظرسنجي براي خود بازيگر هم جذاب بود. چون معياري از ميزان موفقيتش در فيلمهاي مختلف ارائه ميداد.
پس از آن برنامه 90 بيشترين و بهترين استفاده را از فناوري پيامك برد. 90 به بينندگانش اين فرصت را داد تا درباره مهمترين اتفاقات ورزشي هفته اظهار نظر كنند. اين اظهارنظرها شامل پيشبيني درباره وقايع آينده هم ميشد. به عنوان مثال بينندگان پيشبيني ميكردند كه فلان مدير يا تيم فوتبال در مسابقات پيش رويش موفقيتي را كسب خواهد كرد يا نه.
عادل فردوسيپور در يكي از برنامههايش به اين نكته اشاره كرد كه پيشبينيهاي مردم در بيشتر مواقع درست از كار در ميآيد.
جملاتي از اين دست كه مردم بهترين و منصفترين داوران هستند را در برنامه 90 زياد شنيدهايم.
دقت اين قضاوت وقتي كه گستره بيشتري از مردم در نظرسنجي شركت ميكنند، بالاتر ميرود. اولينبار كه تعداد پيامكهاي مردمي 90 مرز يك ميليون نفر را شكست خيليها متعجب شدند. اما در حال حاضر شركت ميليوني مخاطبان در نظرسنجي اين برنامه به امري عادي بدل شده است.
90 چندين بار از سيستم نظرسنجياش به طرز هوشمندانهاي بهره برد. برنامهاي كه قرار بود در آن پرطرفدارترين تيم فوتبال ايران تعيين شود بسيار بحث برانگيز شد و تا چند هفته بعد سر و صدا به پا كرد.
اگر يادتان باشد در آن برنامه تيم پرسپوليس راي بيشتري را از آن خود كرد.از آن سو طرفداران تراكتورسازي تبريز معترض شدند كه پيامكهايشان به برنامه نرسيده و راي و نظرشان لحاظ نشده است. موج اعتراض بهنظرسنجي 90 تا سكوهاي ورزشگاههاي تبريز هم ادامه يافت و تا چند هفته بعد مردم اعتراضشان را نسبت به ايننظرسنجي اعلام كردند.
فارغ از حاشيهها و جنجالهاي پيش آمده ميتوان به اين نتيجه رسيد كه نظرسنجيهاي مردمي تا چه اندازه ميتوانند جريانساز و تعيينكننده باشند.
نظرسنجيها همچنين ميتوانند ادامه مسير يك برنامه تلويزيوني را تعيين كنند. در روزهايي كه بحث بر سر توقف يا ادامه اجراي برنامه 90 بود، بينندگان تلويزيوني با ارسال پيامكهاي بي شمارشان به مديران تلويزيوني نشان دادند كه خواستار تداوم برنامه 90 با همان سبك و سياق هميشگي هستند.
برنامههاي تلويزيوني چند سال پيش بارها و بارها سراغ افكار عمومي رفتهاند و نظرات آنها را در رابطه با موضوعات مختلف جويا شدهاند.
از منظر كارشناسان حوزه ارتباطات، نظرسنجي امري ضروري براي شناخت سمت و سوي سليقه و خواسته افكار عمومي است.
النور سينگر با تمجيد از امر نظرسنجي ميگويد: نظرسنجيها هر چقدر هم براي اندازهگيري افكار عمومي منحرفكننده يا كم حاصل باشند از هر وسيله اندازهگيري ديگري كه در اختيار داريم بهتر هستند. چرا كه تنها در اين صورت است كه به نظرات مردم كه به دلايلي ابراز نشدهاند ميتوان دست يافت.(لازار، ژوديت، افكار عمومي، ترجمه مرتضي كتبي)
هوشمندي در مارپيچ سكوت
در اين ميان نظرسنجيهاي تلويزيوني بهترين روش براي سنجش افكار عمومي به شمار ميروند. در برخوردهاي رو در رو وقتي پرسشگر سراغ افراد نمونه انتخابياش ميرود همواره احتمال ميدهد كه درصدي از خطا در نظرسنجياش وجود داشته باشد. خيلي از افراد در برخورد رودررو به دلايلي از بيان نظر واقعيشان پرهيز ميكنند. نظرسنجيهاي اينترنتي هم به خاطر فراگيري پايينشان گزينه مناسبي به شمار نميروند. در اين شرايط برنامههاي تلويزيوني ميتوانند نظرات واقعي و صريح افكار عمومي را در گسترهاي وسيع دريافت كنند.
نكته: نظرسنجي بايد توسط افراد متخصص طراحي شود، وگرنه مخاطب در انتخاب گزينهها سردرگم ميشود و نتيجه نهايي نظرسنجي هم نميتواند قابل بهرهبرداري باشد
اين كه نظرات مردمي تابع چه مولفههايي هستند خود بحثي جذاب و مفصل است. ميتوان در مطلبي ديگر به اين نكته پرداخت كه رسانهها، ارتباطات ميان فردي و شرايط اجتماعي هركدام چه سهمي در شكلگيري افكار عمومي دارند.
90 اولين نتايج نظرات پيامكي مردم را در نيمه دوم برنامه اعلام ميكند. اين اقدام هوشمندانه از آن جهت صورت ميگيرد كه ممكن است اعلام نتايج نظرات ديگران برروي نظراتي كه در ادامه برنامه قرار است فرستاده شود، تاثير بگذارد. تجربه نشان داده كه مردم در اظهارنظرهايشان معمولا تابع نظرات غالب جامعه هستند.
اليزابت نئومن، جامعهشناس آلمانى طراح مدل مارپيچ سكوت در نظريات اين نكته را تاييد ميكند. ايده و پايه مدل اين نظريهپرداز آن است كه در بيشتر مواقع افراد كوشش مىكنند از داشتن يك نگرش و باور به صورت منزوى و تنها اجتناب كنند.بنابراين فرد به محيط اطرافش چنان نگاه مىكند كه بياموزد كدام نظريه حكمفرما و شايع است و كدام نظر كمتر مسلط و رو به زوال است.
معمولا در نظرسنجيهاي تلويزيوني كه محبوبيت چند نفر در طول يك دوره زماني مورد پرسش قرار گرفته مردم به گزينهاي راي ميدهند كه از نظر زماني به آن نزديكتر هستند، يعني اگر قرار باشد بين چند فيلم يا چند بازيگر بهترين را انتخاب كنند به سمت گزينههاي جديدتر و تازهتر ميروند. شايد به اين خاطر كه موضوعات گزينههاي قديمي در ذهنشان كمرنگ شده و عناوين جديد را بيشتر و بهتر بهخاطر ميآورند.
وقتي نظرسنجي لازم نيست
نظرسنجي بايد توسط افراد متخصص طراحي شود وگرنه مخاطب در انتخاب گزينهها سردرگم ميشود و نتيجه نهايي نظرسنجي هم نميتواند قابل بهرهبرداري باشد.
برخي اوقات نظرسنجيهاي تلويزيوني سراغ سوالاتي ميروند كه جوابشان بدون نظرسنجي هم قابل پيگيري است. به عنوان مثال اين سوال كه به نظر شما كدام بازيگر سينما بيشتر به گيشه فيلمهاي ايراني رونق داده است نيازي به نظرسنجي ندارد.ميتوان آمار فيلمهاي چند دهه پيش را بررسي كرد و دريافت كه كدام بازيگر پولسازتر بوده است.
وقتي آمارها حاكي از آنند كه فيلمهاي فلان بازيگر فروش بيشتري داشتهاند ديگر اتكا به نظرات مردمي بيفايده است.
در سايت برنامه تلويزيوني هفت اين سوال مطرح شده است: به نظر شما از بين فيلمهاي ذيل كدام پرمخاطبترين بودهاند؟
با مراجعه به آمارهاي معاونت سينمايي وزارت ارشاد و در دست داشتن قيمت بليتها در هر زمان ميتوان به رقم دقيق تعداد مخاطبان هر فيلم دست يافت. براي اين كار نياز به يك دستگاه ماشين حساب معمولي داريم كه با انجام يك عمل تقسيم ساده به تعداد مخاطبان دست يابيم.
نظرات مردمي يا آمارها را تاييد ميكنند يا آنها را زير سوال ميبرند كه در هر دو صورت دادههاي جديدي در اختيار طراح نظرسنجي قرار نميدهند. بعضي وقتها پاسخ صحيح در ميان گزينههاي مطرح شده ديده نميشود و برخي اوقات دو يا چند گزينه ميتوانند به عنوان پاسخهاي درست انتخاب شوند، اما رايجترين اشتباه در طراحي سوالات نظرسنجي اين است كه گزينههاي مطرح شده با هم تداخل دارند.
به عنوان مثال از مردم پرسيدهاند كدام عامل باعث تحول سينماي ايران ميشود و در پاسخ، دو گزينه فعال شدن بخش خصوصي و انتخاب سوژههاي روز را قرار دادهاند. در صورتي كه بخش خصوصي فعال شود، اين بخش به سمت انجام اقداماتي ميرود كه در گزينههاي ديگر پيشبيني شده است. در اين شرايط مخاطب سردرگم ميشود كه دقيقا كدام گزينه را انتخاب كند چون هر دوي آنها ميتوانند درست باشند.
ديگر گزينه اين سوال نظارت و دقت بيشتر بر روي توليدات است. احتمالا معناي اين گزينه اين است كه دولت نظارت بيشتري روي فيلمها داشته باشد و كارگردانها با دقت بيشتري فيلمهايشان را بسازند. در اين صورت ميتوان اين گزينه را به دو گزينه مجزا تبديل كرد. ضمن اين كه نظارت بيشتر دولت هميشه منجر به بالا رفتن كيفيت فيلمها نميشود. خيلي اوقات نظارتهاي دست و پاگير دولتي راه را بر خلاقيت فيلمسازان ميبندند و اجازه نميدهند فيلمساز محصول مطلوب مورد نظرش را ارائه دهد. پس در برابر اين گزينه بايد گزينه ديگري با عنوان نظارت كمتر هم مطرح شود.
بعضي وقتها سوالات به گونهاي طراحي ميشوند كه فقط تعداد محدودي از بينندگان ميتوانند در آن شركت كنند. مثلا از بينندگان پرسيده ميشود به نظر شما دليل موفقيت فلان سريال چه بوده است. در اين حالت مشخص نيست كه تكليف بينندگاني كه آن سريال را نپسنديدهاند چيست.
كساني كه معتقدند سريال مورد نظر موفق نبوده است، نميتوانند جزو شركتكنندگان اين نظرسنجي باشند. يك نظرسنجي خوب تلويزيوني ميتواند مديران فرهنگي و اجتماعي كشور را در برنامه ريزي هايشان راهنمايي كند. نظرسنجي ايدهآل نظرسنجياي است كه به درستي طراحي شده باشد و نتايجش براي دستاندركاران حوزههاي مختلف راهگشا و كاربردي باشد.
پخش سريال ستارههاي سربي ساخته محمدرضا آهنج به زودي از شبكه 2 سيما آغاز ميشود. اين سريال جزئيات تلخ زندگي چند معتاد را به تصوير ميكشد تا به اين ترتيب عواقب و تبعات فاجعه اعتياد را به جوانها و خانوادهها هشدار بدهد.
«ستارههاي سربي» روايت زندگي غزاله، دختر جواني است كه درگير فروش مواد مخدر شده و مورد سوءاستفاده زني به نام تهمينه قرار گرفته است. او براي رسيدن به پول وسوسه و درگير ماجراهاي ناخواسته ميشود و در موقعيتهاي مختلف قرار ميگيرد. در كنار قصه غزاله، زندگي مردان، زنان و جوانان ديگري كه به نوعي اسير مواد مخدر هستند نيز روايت ميشود.
نسرين مقانلو و چكامه چمنماه 2 بازيگر اصلي اين سريال هستند. علاوه بر اين دو، بازيگراني چون رضا توكلي، محسن افشاني، افشين سنگچاپ، رحيم نوروزي و شراره دولتآبادي در اين سريال نقشآفريني ميكنند.
كارشناسان اجتماعي همواره تاكيد كردهاند كه عوامل محيطي تا حد زيادي ميتوانند در ايجاد وسوسه مصرف مواد مخدر يا تشويق يك فرد به ترك اعتياد تاثيرگذار باشند. در اين ميان نبايد از نقش پررنگ رسانهها غافل شويم. چراكه رسانهها ميتوانند در اين زمينه فرهنگسازي داشته باشند و آگاهيهاي لازم را به خانوادهها بدهند.
تاكنون سريالهاي متنوعي چون «شكر تلخ» (احمد كاوري)، «عمليات روباه»(احمد نجفي) و «كلانتر» (محسن شامحمدي) با هدف نمايش دردسرهاي مصرف «مواد افيوني» در تلويزيون ساخته و پخش شدهاند.
اما با توجه به فراگيربودن اين آسيب اجتماعي، كارگردانها بايد هر چند وقت يك بار محصول نمايشي جديدي بسازند و مضرات مرگبار اعتياد را با زباني هنرمندانه هشدار دهند.
تلويزيون در ساخت برنامههايي با موضوع اعتياد در هر دو قالب نمايشي و مستند فعال بوده است. مستندهاي«شوك»، «مكث»، «يكطرفه»، «ورود ممنوع»، «ريشهها»، «تخدير يا تحقير»، «شروع خوب» و... جزو ويژه برنامههايي هستند كه به بررسي ريشهها و عواقب اعتياد پرداختهاند.
چند روايت موازي درباره معتادان
ستارههاي سربي عنوان جديدترين محصولي است كه با موضوع اعتياد در شبكه 2 سيما توليد شده است. تفاوت اين سريال با ديگر كارها اين است كه شخصيت اصلي آن يك زن جوان معتاد است. البته در كنار اين، ماجراي زندگي چند معتاد ديگر هم بررسي ميشود. آدمهايي كه بشدت اسير مواد مخدر شدهاند و براي رهايي از وضعيت سختشان به دنبال راه چاره ميگردند.
البته ستارههاي سربي به لحاظ شيوه روايت هم با ديگر سريالهاي اجتماعي با موضوع اعتياد متفاوت است.
در ستارههاي سربي 4 قصه همزمان را شاهد خواهيم بود كه به صورت موازي روايت ميشوند. اينطور كه از خلاصه داستان پيداست ستارههاي سربي چند شخصيت مهم و محوري دارد. نقش رشيد، رئيس باند توزيع مواد مخدر را محمد عمراني بازي ميكند. دو زن كه فروشنده موادمخدر هستند به نامهاي غزاله و تهمينه در مركز ثقل داستان قرار گرفتهاند.
بازيگران نقشهاي غزاله و تهمينه به ترتيب چكامه چمنماه و نسرين مقانلو هستند.
رضا توكلي در قالب نقشي به نام فرهاد جلوي دوربين رفته است. فرهاد 7 سال زندان بوده و پس از آزادي از زندان با اين مساله مواجه است كه زن و بچه اش او را نميپذيرند.
تصويربرداري اين سريال 13 قسمتي آذر ماه سال گذشته شروع شد و چند ماه پيش به پايان رسيد. سريال ستارههاي سربي هماكنون به شبكه دوم سيما تحويل داده شده و در ماههاي پاياني امسال روانه آنتن ميشود.
فيلمنامه اين اثر را هومان فاضل در 13 قسمت 45 دقيقهاي نوشته است.
در ساخت اين سريال تلويزيوني اعظم تندرو(تهيهكننده)، مرتضي غفوري(تصويربردار)، محسن نوروزي (طراح صحنه و لباس)، زهره سيهپوش(طراح چهرهپردازي)، وحيد سيفي(مدير توليد) و محمد شيوندي (صدابردار) همكاري كردهاند.
رانا قيصرپور، فرخ نعمتي، مهوش وقاري، شيوا بلوريان، اميرحسين مدرس، مژگان ترانه، شهروز ابراهيمي، نازآفرين كاظمي، سودابه بيضايي، شهرام ابراهيمي، شبنم مقدمي، محمد عمراني و بهناز توكلي از ديگر بازيگراني هستند كه در اين سريال هنرنمايي كردهاند.
رئيس سازمان صدا وسيما گفت : از اينکه در اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها هماهنگي خوبي با دولت داريم ،خوشحاليم .
به گزارش واحد مرکزي خبر، مهندس عزت الله ضرغامي در حاشيه جلسه امشب هيات دولت در جمع خبرنگاران درباره هماهنگي هاي دولت و رسانه ملي براي پيشبرد قانون هدفمند کردن يارانه ها اظهار داشت : همه اقداماتي که رسانه ملي در اين باره انجام ميدهد به عنوان يک وظيفه است .
رئيس رسانه ملي با اشاره به صحبت هاي رئيس جمهور و اعضاي هيات دولت درباره اقدامات صدا وسيما در پيشبرد قانون هدفمند کردن يارانه ها گفت : رسانه ملي ضمن تشکر از محبت هاي دولت ، اين کار را وظيفه خود مي داند .
ضرغامي اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها را کار بسيار بزرگ و انقلاب اقتصادي در کشور عنوان کرد.
وي اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها را براي صدا وسيما نيز حائز اهميت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر درباره مسئله هدفمندي يارانه ها ،مسائل مربوط به آموزش هاي مختلف به منظور مديريت هزينه ها و چگونگي مصرف انرژي را در دستور کارداريم.
ضرغامي از هماهنگي خوب دولت ورسانه ملي در اجراي اين قانون ابراز خرسندي کرد و افزود : به خصوص امروز آقاي رئيس جمهور تاکيد کرد ، صدا وسيماهم باتعهد هم با فهم دقيق مسئله ، کار را در حال جلو بردن است .
وي با بيان اينکه قانون هدفمندکردن يارانه ها يک طرح همه جانبه با ابعاد مختلف است گفت:خوشبختانه باجلسات متعددي که وجود دارد و مطالعات دقيق و ارتباط مستمر با دست اندرکاران اجراي اين قانون ، همکاران ما کاملا نسبت به ابعاد قانون توجيه هستند .
ضرغامي افزود:خوشبختانه همکاران رسانه ملي تا اين مرحله از اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها و همکاري با دولت و پيشبرد طرح موفق عمل کردند .
مجموعه انيميشن وزوزي در 40 قسمت 8 دقيقه اي با استفاده از تصوير سازي 3 بعدي در صدا و سيماي مرکز همدان توليد شده است.
به گزارش جام جم آنلاين ، محمد مهدي خداکرمي تهيه کننده و کارگردان انيميشن وزوزي در گفتگو با معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: در اين مجموعه با استفاده از تصوير سازي 3 بعدي سعي شده جذابيت هاي خاصي ايجاد شود.
وي با اشاره به اينکه داستان هاي اين انيميشن حول چند زنبور مي چرخد ابراز داشت: تنبلي، خودخواهي، کمک به ديگران و همکاري با يکديگر برخي از موضوعات مطرح شده در انيميشن وزوزي است.
خداکرمي افزود: در قسمت هاي مختلف اين انيميشن سعي شده موضوع هاي اخلاقي و رفتاري به نمايش گذاشته شود.
وي با بيان اينکه توليد انيميشن وزوزي 26 ماه طول کشيده است ادامه داد: برنامه هاي انيميشن بر کودکان و نوجوانان بسيار تاثير گذار است و با توليد آثار فاخر و ارزشمند مي توان فرهنگ سازي کرد.
خداکرمي خاطر نشان کرد: اين مجموعه علاوه بر پخش از شبکه هاي استاني از يکي از شبکه هاي سراسري نيز پخش خواهد شد.
برخي از عوامل انيميشن وزوزي عبارتند از:
انيماتور: نرگس رستمي، نويسندگان: محمد مهدي خداکرمي، راضيه سرمد، زهرا احمدي، گرافيک: مهدي شاد، انيميشن: نرگس رستمي، تصوير سازي 3 بعدي: مهدي شاد، موسيقي، صداگذاري و طراح صدا: سياووش شيرانيان، تدوين: مريم خوش اقبال، مدير دوبلاژ: علي خطيبي.