پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 46
نویسنده : مولوی
حتمأ شما نیز گاهی ناچارأ مجبور به استفاده از دکمه Power موجود بر روی کیس شده‌اید. این دکمه به همراه دکمه Reset بر روی کلیه کامپیوترهای شخصی وجود دارد. کاربرد این دو دکمه نیز تاحدودی واضح است. از دکمه Reset جهت بازنشانی سیستم و از کلید Power نیز جهت روشن کردن کامپیوتر استفاده می‌شود. اما اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است دکمه Power را بزنید چه اتفاقی می‌افتد؟ اگر از ویندوز XP استفاده می‌کنید به طور پیش فرض کلیه برنامه‌های فعال بسته شده و ویندوز Shutdown می‌شود. اما آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که می‌توان با استفاده از دکمه Power ویندوز را به حالت Standby درآورد و یا حتی آن را Hibernate کرد؟ هم‌اکنون به معرفی این ترفند ساده در ویندوز XP می‌پردازیم.
 
 

برای این‌کار:
از منوی Start به Control Panel بروید.
بر روی Power Options دوبار کلیک کرده تا پنجره Power Options Properties باز شود.
سپس به تب Advanced بروید.
اکنون در قسمت Power Buttons و در زیر عبارت When I press the power button on my computer می‌توانید نوع کاربرد کلید Power را تعیین کنید.
اگر در حالت Standby باشد طبعأ سیستم در حالت Standby قرار می‌گیرد.
در صورتی که بر روی Hibernate تنظیم شود سیستم پس از فشردن کلید Hibernate می‌شود.
اگر به همان حالت قدیم یعنی Shutdown باشد سیستم کاملأ خاموش می‌شود.
اما اگر گزینه بر روی Ask me what to do تنظیم شده باشد پس از هر بار فشردن دکمه Power، پنجره Turn Of Computer نمایان می‌شود و شما می‌توانید هر گزینه‌ای که در آن لحظه دوست دارید را انتخاب کنید.
در نهایت اگر Do nothing را انتخاب کنید پس از فشردن کلید Power هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

به نقل از ترفندستان


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



تغيير گزينه هاي send to
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 48
نویسنده : مولوی
وقتي روي فايل‌ها، پوشه‌ها و برنامه‌هاي ويندوز، کليک راست نشانگر ماوس خود را فشار دهيد، گزينه‌اي به‌نام Send To را مشاهده مي‌کنيد. از اين گزينه در بسياري از موارد براي انتقال يک برنامه روي دسکتاپ و انتقال فايل يا پوشه‌اي روي حافظه فلش استفاده مي‌شود. کاربران زيادي وجود دارند که دوست دارند گزينه‌هاي موجود در اين منو را به‌دلخواه خود تغيير دهند.

 

 

برخي از آنها تمايل دارند كه گزينه‌هايي را از آن حذف کنند و برخي ديگر نيز تمايل دارند تا گزينه‌هايي را به‌طور اختصاصي براي خودشان به اين منو اضافه کنند. انجام اين کار به‌طور معمول کمي پيچيده و زمان‌بر است و فقط کاربران حرفه‌اي قادر به انجام آن هستند اما با استفاده از نرم‌افزار ساده Send To Toys انجام اين کار در مدت زماني بسيار کوتاه و توسط تمام کاربران امکان‌پذير خواهد شد. به کمک اين برنامه مي‌توانيد فايل‌هاي خود را به‌طور مستقيم به برنامه‌ها و مسيرهاي مورد نظرتان انتقال دهيد. براي دانلود اين برنامه صد درصد رايگان با حجم کمتر از يک مگابايت مي‌توانيد به سايت زير مراجعه کنيد:

http://www.gabrieleponti.com

 

:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



بازدید : 60
نویسنده : مولوی
اگر خيلي اتفاقي يا بر اثر آلودگي رايانه به ويروس‌ها، اطلاعات خود را از دست بدهيد با استفاده از نرم‌افزارهاي مختلف بازيابي اطلاعات مي‌توانيد اطلاعات از دست‌رفته را بازيابي کنيد. همچنين فرض کنيد هارد‌ديسک رايانه شما خراب شده و اطلاعات مهمي را روي آن ذخيره کرده‌ايد، در چنين مواقعي تنها راه‌حل براي نجات اطلاعات موجود در هارد‌ديسک، بازيابي ‌آنها و انتقال آن روي يک هارد‌ديسک جديد است.

در اين موارد بازيابي اطلاعات امري بسيار سودمند و حتي در برخي موارد نيز انجام موفقيت‌آميز آن حياتي است! اما تا به‌حال به عکس اين موضوع فکر کرده‌ايد؟ فرض کنيد تصاوير خصوصي، اطلاعات شخصي و محرمانه يا اسنادي در رايانه خود داريد که قصد نداريد ‌آنها را در اختيار ديگران قرار دهيد. براي مثال فرض کنيد مي‌خواهيد رايانه قديمي خود را به‌فروش برسانيد و يک رايانه جديد تهيه کنيد. پيش از فروش رايانه خود چه‌کاري انجام مي‌دهيد؟

بي‌شك اولين کاري که انجام مي‌دهيد، تهيه يک کپي از اطلاعات موجود در رايانه و حذف اين اطلاعات از هارد‌ديسک است. اما به اين مورد فکر کرده‌ايد که اطلاعات حذف شده از روي هارد‌ديسک شما قابل بازيابي است؟ همان‌طور که در آغاز مقاله گفتيم اين اطلاعات توسط نرم‌افزارهاي مختلفي قابل بازيابي خواهند بود و چنانچه بخواهيد براي هميشه اطلاعات مورد نظرتان را از روي هارد‌ديسک پاك کنيد، بايد روش ديگري بيابيد.

اطلاعات را خرد کنيد

همان‌طور که براي نابودي اسناد کاغذي از دستگاه‌هاي کاغذ خردکن استفاده مي‌شود براي نابود کردن اطلاعات ذخيره شده در رايانه نيز نرم‌افزارهايي وجود دارند که همچون اين دستگاه‌ها اطلاعات شما را خرد کرده و بازيابي ‌آنها را غيرممکن مي‌سازند.

نرم‌افزار BCWipe نمونه‌اي قدرتمند از اين نرم‌افزارها است.

يک‌بار براي هميشه

نرم‌افزار BCWipe شما را قادر مي‌سازد تا به‌راحتي اطلاعات مورد نظر خود را براي هميشه از روي رايانه حذف کنيد به‌طوري‌که اين اطلاعات توسط هيچ روش نرم‌افزاري يا سخت‌افزاري قابل بازيابي نخواهند بود!

BCWipe با ويندوز شما ترکيب مي‌شود و به‌راحتي از بخش‌هاي مختلفي همچون منوي فايل در پنجره‌هاي اکسپلورر، منوي کليک راست ماوس، خط فرمان داس و BCWipe Task Manager قابل فعال‌سازي و استفاده است.

اين نرم‌افزار تحت استانداردهاي وزارت دفاع، وزارت انرژي و سازمان حفاظت محيط زيست آمريکا عمل مي‌کند و مجموعه‌اي از ديگر استانداردهاي پاک‌سازي اطلاعات را نيز شامل مي‌شود.

امکانات BCWipe

با استفاده از اين نرم‌افزار قابليت‌هاي زيادي در اختيار شما قرار مي‌گيرد که برخي از ‌آنها به‌اختصار عبارتند از:

Delete with wiping (حذف با پاکسازي): همان‌طور که از عنوان اين گزينه مشخص است به‌کمک آن مي‌توانيد فايل‌ها، پوشه‌ها و مجموعه‌اي از فايل‌ها و پوشه‌هاي مورد نظر خود را حذف و ‌آنها را براي هميشه از روي هارد‌ديسک رايانه خود پاکسازي کنيد.

Wipe free disk space (پاکسازي فضاي خالي هارد‌ديسک): به‌کمک اين گزينه مي‌توانيد ردپاي به‌جا‌مانده از حذف اطلاعات در گذشته را از روي هارد‌ديسک رايانه از بين ببريد. به‌اين ترتيب نه‌تنها اطلاعاتي که پيشتر از روي هارد‌ديسک رايانه حذف کرده‌ايد، غيرقابل بازگشت خواهند شد بلکه فضاي خالي هارد‌ديسک رايانه نيز افزايش مي‌يابد چرا که ردپاي به‌جا مانده از حذف اطلاعات توسط ويندوز، مقداري از فضاي هارد‌ديسک را اشغال مي‌کند.

Wipe Swap File (پاکسازي فايل مبادله): فايل مبادله، يک فايل سيستمي ويندوز است که براي پشتيباني از حافظه مجازي استفاده مي‌شود. اگر شما در حال کار روي يک فايل يا يک سند متني باشيد (حتي اگر اين فايل رمزنگاري شده باشد)، تمام يا بخشي از اطلاعات اين فايل توسط ويندوز به‌صورت يک فايل رمزگشايي‌شده در يک فايل مبادله در هارد‌ديسک رايانه کپي مي‌شود. در اين حالت کليدهاي رمزنگاري، رمزهاي عبور و ديگر اطلاعات محرمانه نيز مي‌توانند به‌صورت يک فايل مبادله روي هارد‌ديسک کپي شوند و اين فايل‌هاي مبادله با ابزارهاي مخصوصي قابل بازيابي خواهند بود و هکرها و ديگر افراد خراب‌کار مي‌توانند به‌کمک اين فايل‌ها به اطلاعات مهم و محرمانه شما دسترسي پيدا کنند.

به‌همين منظور نيز قابليت Wipe Swap File در اين نرم‌افزار طراحي شده است. به‌کمک اين قابليت فايل‌هاي مبادله‌اي که از ‌آنها استفاده نمي‌شود از هارد‌ديسک رايانه حذف مي‌شوند تا امنيت رايانه شما بيش از پيش تضمين شود.

Wipe File Slacks (پاکسازي فايل‌هاي آزاد): شايد به‌کار بردن واژه آزاد براي file slack چندان مناسب نباشد اما در حقيقت فايل‌ رها شده يا آزاد، فضاي هارد‌ديسک ميان انتهاي يک فايل تا انتهاي آخرين خوشه (cluster) استفاده شده توسط آن فايل است. نرم‌افزار فوق امکان فعال/غيرفعال‌سازي پاکسازي اين نوع فايل‌ها را پيش از اجراي برنامه در اختيار شما قرار مي‌دهد.

Wipe Empty Directory Entries (پاک‌سازي فولدرهاي خالي): فايل سيستم ويندوز، نام و مشخصات فايل‌هاي موجود در هارد‌ديسک را در محل خاصي از هارد‌ديسک به‌نام directory entries يا MFT ذخيره مي‌کند. (در فايل سيستم‌هاي FAT اين محل directory entries نام دارد و در فايل سيستم NTFS به آن MFT مي‌گويند). هرگاه فايلي از هارد‌ديسک رايانه حذف شود اين محل توسط فايل سيستم ويندوز مورد ويرايش قرار مي‌گيرد و اطلاعات حذف شده از ديد شما و ويندوز پنهان مي‌شود، در صورتي که بخش‌هايي از اين اطلاعات در محل فوق باقي مي‌ماند و نرم‌افزارهاي بازيابي اطلاعات مي‌توانند به‌کمک ‌آنها اطلاعات حذف شده را بازيابي کنند. اما نرم‌افزار BCWipe با خرد کردن اطلاعات ذخيره‌شده در directory entries و MFT، بازيابي فايل‌هاي حذف‌شده را نيز غيرممکن مي‌سازد.

Swap File Encryption (رمزنگاري فايل مبادله): ابزار BCWipe CyrptoSwap به شما اين امکان را مي‌دهد تا فايل مبادله را با استفاده از الگوريتم‌هاي گوناگون، رمزنگاري کنيد تا امنيت اين فايل بيش از پيش افزايش يابد.

Transparent Wiping (پاکسازي نامحسوس): اين قابليت که به‌تازگي در نرم‌افزار BCWipe طراحي شده است به شما اين امکان را مي‌دهد تا مراحل پاکسازي را به‌طور خودکار به‌انجام برسانيد. به‌کمک اين قابليت، نرم‌افزار BCWipe در بخش‌هاي مختلفي به‌طور خودکار شروع به‌کار کرده و عمليات حذف يا پاک‌سازي توسط اين برنامه صورت مي‌گيرد که برخي از اين بخش‌ها عبارتند از:

- حذف فايل‌ها و پوشه‌هاي مورد نظر با دستورات پيش‌فرض ويندوز

- فايل‌هاي موقت ايجاد شده توسط ويندوز و ساير نرم‌افزارها

- اطلاعات ذخيره‌شده در Windows Restore Point (وقتي که يک Restore Point حذف مي‌شود.)

- اطلاعات ذخيره‌شده در سطل زباله ويندوز (وقتي که گزينه Empty Recycle Bin انتخاب مي‌شود.)

- فايل‌ها و پوشه‌هاي به‌خصوص و داراي فورمتي خاص که قبلا در نرم‌افزار، ليست ‌آنها مشخص شده است.

پشتيباني از مرورگرهاي مختلف اينترنتي همچون اينترنت اکسپلورر، فايرفاکس، اپرا و پاک‌سازي کامل رمز‌هاي ذخيره شده، تاريخچه جستجو، آخرين تب‌هاي فعال، کوکي‌ها و... نيز از قابليت‌هاي ديگر اين نرم‌افزار است.

ويرايش ويندوزي اين نرم‌افزار از نسخه‌هاي 32 و 64بيتي ويندوزهاي 2000، سرور 2003، سرور 2008، اکس‌پي، ويستا و ويندوز 7 پشتيباني مي‌کند و ويرايش يونيکس اين نرم‌افزار نيز در سيستم‌عامل‌هاي زير قابل استفاده است:

Linux, SunOS, Solaris, IRIX, Digital Unix, FreeBSD, AIX, HP-UX, Mac OSX

براي دريافت آخرين نسخه از اين نرم‌افزار مي‌توانيد به لينک زير مراجعه کنيد:

http://clicklinks.ir/29905a


:: موضوعات مرتبط: آموزش های کاربردی , ,



بازدید : 51
نویسنده : مولوی

narenji_dig_cam2.jpg

سیر تکاملی دوربین های دیجیتال با سرعت باورنکردنی در حال طی شدن است و با وجود انواع متنوع دوربین ها در قیمت های متفاوت به همراه قابلیت های فوق العاده انتخاب سخت خواهد شد. اولین مرحله در انتخاب یک دوربین مناسب آشنایی با انواع دوربین های دیجیتال و ویژگی های مهم آنها است. چگونه می توانیم یک دوربین دیجیتال خوب خریداری کنیم در صورتی که با اصطلاحات و ویژگی های این دوربین ها آشنایی نداشته باشیم؟ ‏

 

در اینجا سعی خواهیم کرد به طور خلاصه به برخی از این اصطلاحات و ویژگی ها اشاره ای داشته باشیم. در ابتدا به مقایسه دوربینهای DSLR ، Compact و Prosumer می پردازیم و سپس برخی از اصطلاحات رایج را شرح خواهیم داد. پس ادامه مطلب را از دست ندهید. ‏

 

‏DSLR و Compact و Prosumer ‏ 
یکی از عوامل مهمی که در خرید دوربین دیجیتال می بایست مد نظر قرار گیرد پیکربندی فیزیکی آن است. عمده ترین تفاوت این سه نوع دوربین نحوه تابش نور بر روی سنسور در آنهاست. در زیر به برخی خصوصیات آنها می پردازیم. ‏

25412_D80_left.jpg


:: موضوعات مرتبط: آموزش های کاربردی , ,



رفع مشكل دوربين وب‌كم لپ‌تاپ
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 44
نویسنده : مولوی

رفع مشكل دوربين وب‌كم لپ‌تاپ

گاهي پيش مي‌آيد كه دوربين وب‌كم درون لپ‌تاپ در اثر وارد آمدن ضربات فيزيكي مثل سقوط و زمين خوردن لپ‌تاپ از كار مي‌افتد و هنگامي كه مي‌خواهيد وب‌كم را فعال كنيد با اين پيغام خطا مواجه مي‌شويد كه: هيچ وب‌كمي نصب نشده است و البته هيچ وب‌كمي را هم در فهرستDevice Manager رايانه خود نمي‌يابيد. ما در اينجا قصد داريم راه‌هاي عيب‌يابي و حل اين مشكل را طي مراحل زير براي شما شرح دهيم.

 

در اينجا 2 احتمال براي وب‌كم وجود دارد: اول اين‌كه در اثر ضربه صدمه ديده و دوم اين‌كه سيم‌هاي آن از جاي خود درآمده باشد. دليل اين‌كه وب‌كم براي ويندوز وجود خارجي ندارد، چيزي جز قطع كامل اتصالات آن نيست.

خوشبختانه برداشتن يك پيچ‌گوشتي و نگاه انداختن از نزديك به پشت قاب محافظ دور صفحه نمايش لپ‌تاپ، كار چندان مشكلي نيست. به دنبال 4 درپوش لاستيكي برجسته در 4 سوي قاب صفحه نمايش بگرديد. با دقت و به آرامي آنها را از جاي خود خارج كرده و در جاي مطمئني بگذاريد. پشت آنها 4 پيچ قرار دارد كه قاب دور صفحه نمايش را در جاي خود محكم نگه مي‌دارد، با پيچ‌گوشتي مخصوص آنها را باز كنيد. سپس گيره‌هاي آن را باز كرده و اين كار را با احتياط در امتداد كل حاشيه قاب محافظ صفحه نمايش ادامه داده و قاب را از جاي خود درآوريد. حالا بايد بتوانيد وب‌كم را روي مدار چاپي مخصوصش ببينيد. مي‌توانيد با استفاده از يك جفت دم‌باريك با نوك نازك و بلند يا پنس قوي، توده سيم‌هاي كوچكي را كه به برد متصل است جدا كرده و دوباره به‌جاي قبلي‌شان متصل كنيد.

حال كه سيم‌ها در جاي خود قرار گرفته‌اند، مي‌توانيد ويندوز را بوت كرده و ببينيد كه آيا ويندوز وب‌كم را دوباره تشخيص داده و پيدا مي‌كند يا نه؟ بهترين راه براي انجام اين كار اجرايWindows live Messenger است. روي آيكن Menu كليك كرده (آيكون فلش رو به پايين)، سپس Tools و دست آخر Audio and video setup را كليك كنيد. اگر خوش‌شانس باشيد، دوربين وب‌كم لپ‌تاپ شما هنوز كار مي‌كند و در غير اين صورت بايد به فكر جايگزيني دوربين لپ‌تاپ يا تهيه يك وب‌كم يواس‌بي باشيد.

منبع:smartcomputing

 

:: موضوعات مرتبط: آموزش های کاربردی , ,



بازدید : 40
نویسنده : مولوی
هارددیسک های دارای تکنولوژی SATA به دلیل سرعت بالا و ظرافت خود، روز‏به‏روز در حال گسترش هستند. ویندوز ویستا نیز به طور پیش‏فرض از هارددیسک‏های SATA پشتیبانی می‏کند. قابلیتی در ویستا نهفته است که باعث افزایش سرعت بیش‏از‏پیش این نوع هارددیسک‏ها می‏شود. اما به طور پیش‏فرض این قابلیت در ویندوز ویستا غیرفعال است. در این ترفند قصد داریم نحوه فعال‏سازی این قابلیت و در نتیجه افزایش سرعت هارددیسک‏های SATA را در ویندوز ویستا برای شما بازگو نماییم.



بدین منظور:
در منوی Start عبارت devmgmt.msc را وارد کرده و Enter بزنید تا به Device Manager ویندوز بروید.
از شاخه Disk Drives بر روی نام هارددیسک خود راست‏کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده به تب Policies بروید.
اکنون تیک گزینه Enable advanced performance را بزنید و در نهایت پنجره‏های باز را OK کنید.

به نقل از ترفندستان


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



بازدید : 52
نویسنده : مولوی

System Restore ابزاری است که شرکت مایکروسافت با عرضه ویندوز ME در سال 2000، آن را رونمایی کرد. ابزار و قابلیتی خوب که در نسل‏های بعدی ویندوز نیز تکرار شده و پیشرفته‏تر نیز شد. با استفاده از System Restore می‏توان ویندوزی را که به دلیل خاصی دچار مشکل و ایراد شده است را به همان حالت خوب گذشته بازگردانی کرد. این ابزار در حقیقت تنظیمات صحیح ویندوز را به خاطر می‏سپارد و آن را در محلی در هارددیسک برای مواقع اضطراری ذخیره می‏نماید. در ویندوز 7 -ویندوز جدید مایکروسافت- نیز شاهد حضور System Restore با مقداری تغییرات هستیم. هسته اصلی System Restore همانی است که در ویندوز XP وجود داشت، اما ساخت یک نقطه بازگردانی (Restore Point) تا حدودی متفاوت از پیش شده است. نقطه بازگردانی زمانی است که ویندوز شما خوب کار می‏کند و شما یک نقطه بازگردانی یا Restore Point می‏سازید که در زمان خرابی ویندوز از آن استفاده کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه ساخت یک نقطه بازگردانی در ویندوز 7 بپردازیم.

برای این کار:
در صفحه دسکتاپ یا در منوی Start، بر روی Computer راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنل سمت چپ بر روی System Protection کلیک نمایید.
حال بر روی دکمه Create در پایین صفحه کلیک کنید.
در پنجره باز شده یک نام دلخواه برای نقطه بازگردانی مورد نظر انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر قصد دارید یک نقطه بازگردانی پیش از نصب از یک برنامه خاص ایجاد کنید، نامی را بنویسید که یادآور این موضوع باشد.
سپس بر روی دکمه Create کلیک کنید.
اکنون اندک زمانی صبر کنید تا نقطه بازگردانی ایجاد شود.
مشاهده پیغام The restore point was created successfully به منزله موفقیت‏آمیز بودن این مرحله است و نقطه بازگردانی ایجاد شده است.

به نقل از ترفندستان


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



ترفندهايي از ويندوز
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 50
نویسنده : مولوی

با ياد گرفتن اين ترفندها مي‌توانيد بازدهي سيستم خود را افزايش دهيد و توانايي خود در کار با ويندوز را به‌رخ دوستانتان بکشيد.

1- حذف شاخص‌گذار فايل

هدف اصلي از شاخص‌گذاري فايل‌ها (File Indexing) در ويندوز اکس‌پي، تهيه فهرستي از فايل‌ها و سريع‌تر کردن جستجوي فايل‌هاي سيستمي در ويندوز است. از آنجايي که با شاخص‌گذاري و بي‌شاخص‌گذاري، جستجوي ويندوز اکس‌پي بسيار کند عمل مي‌کند، بهتر است آن را برداشته تا حداقل زمان شاخص‌گذاري را به پردازش اختصاص دهيم و بازده سيستم بالا رود. براي اين‌کار، بايد تمام فايل‌ها و فولدرهاي باز سيستم خود را ببنديد. به My Computer برويد و روي درايوهاي ديسک سخت خود کليک راست کنيد و بعد گزينه Properties را انتخاب کنيد. در پنجره‌اي که باز مي‌شود، بايدگزينه‌ Allow Indexing Service to index the disk for fast file searching را غير فعال کنيد و بعد از اتمام تاييد را بزنيد. بعد از يک بار راه‌اندازي مجدد، کامپيوترتان کمي سريع‌تر خواهد شد.

2- نمايش منوي خاموش کردن

اگر همکار، دوست و يا يکي از اعضاي خانواده شما از خاموش کردن‌هاي سخت‌افزاري خوشش مي‌آيد و اصلا حاضر نيست قبول کند که خالي کردن برق از سيستم به آن آسيب مي‌رساند، با انجام اين عمل مي‌توانيد آن را وادار کنيد که حتما از طريق نرم‌افزاري سيستم را خاموش کنند. اين کار را به‌دو روش مي‌توان انجام داد.

روش اول: روي يک جاي خالي از دسک‌تاپ کليک راست کنيد و بعد Properties را بزنيد. از منوي Screen Saver، گزينه Power را بزنيد.

روش دوم: از طريق کنترل پنل، گزينه Power Options را انتخاب کنيد.

حالا که پنجره Power Options باز شد، مي‌توانيد از طريق برگه Advanced گزينه When I press the power button on my computer را روي حالت Ask me what to do بگذاريد.

حال اگر کسي تصادفا يا عمدا دکمه خاموش کردن سيستم را زد، به‌جاي خاموش شدن، پنجره خاموشي ويندوز نشان داده مي‌شود و مي‌شود در صورت عدم تمايل، آن را کنسل هم کرد.

3- يک وظيفه هفتگي

سيستم شما بعد از مدتي کار کردن کند مي‌شود. اين امري است که همه کاربران ويندوز به آن واقف هستند. يکي از دلايل اين موضوع، وقوع پراکندگي در فايل‌هاست و همين باعث کند كردن لود شدن ويندوز، برنامه‌ها، و کپي کردن فايل‌ها در سيستم مي‌شود. در صورتي که مي‌توان با ابزارهاي ويندوز، آن را هميشه سرحال نگاه داشت. براي اين‌کار کافيست ابزار ضدپراکندگي ويندوز را هفته‌اي يک‌بار اجرا کنيد و تمام ديسک‌هاي خود را يکپارچه کنيد.

براي ديفراگ کردن درايوهاي خود، ابتدا تمام فايل‌ها و فولدرهاي باز را ببنديد. سپس به My Computer برويد و بعد روي هر درايوي که مي‌خواهيد کليک راست کنيد و Properties را بزنيد. از برگه Tools، گزينه Defragment Now را انتخاب کنيد. بسته به ساعت کار با سيستم‌تان، اين کار را ماهانه، هفتگي و حتي روزانه انجام دهيد


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



بازدید : 40
نویسنده : مولوی

یکی از تغییرات عمده ‏ای که در ویندوز 7 نسبت به ویندوزهای پیشین شاهد هستیم، تغییرات اساسی در نوار وظیفه یا Taskbar است. علاوه بر تغییرات ظاهری و زیباتر شدن Taskbar در ویندوز 7، نحوه قرارگیری برنامه‏های در حال اجرا نیز متفاوت‏تر از پیش شده است و گردش در میان پنجره‏های باز و انتخاب آن‏ها با سهولت بیشتری صورت می‏گیرد. یکی از قابلیت‏هایی که در ویندوزهای XP و ویستا وجود داشت، قابلیت Quick Lunch بود که با فعال کردن آن در Taskbar امکان دسترسی سریع به برنامه‏های مورد نظر فراهم می‏آمد. اما Quick Lunch در نوار وظیفه جدید در ویندوز 7 به طور پیش‏فرض وجود ندارد و در قسمت Toolbars نیز جهت انتخاب موجود نیست. در صورتی که دل‏تان برای Quick Lunch تنگ شده است می‏توانید با استفاده از این ترفند آن را در Taskbar جدید ویندوز 7 فعال کنید.

بدین منظور:
ابتدا بر روی فضای خالی از Taskbar راست‏کلیک کرده و از منوی Toolbars گزینه New Toolbar را انتخاب کنید.
پنجره New Toolbar - Choose a folder باز خواهد شد.
حال کد زیر را عیناً Copy کرده و در قسمت Folder موجود در این پنجره Paste کنید:

%appdata%MicrosoftInternet ExplorerQuick Launch


پس از این کار بر روی دکمه Select Folder کلیک کنید.
با این کار نواری به نام Quick Lunch در سمت راست Taskbar نمایش داده خواهد شد. با کلیک بر روی فلش موجود در کنار آن، برنامه‏های موجود در Quick Lunch را می‏توان مشاهده و انتخاب کرد.

اما در صورتی که قصد دارید Quick Lunch را کاملاً شبیه نسخه‏های قبلی در ویندوزهای XP و ویستا کنید، یعنی آن را به سمت چپ آورده به طوری که تنها آیکن برنامه‏ها موجود باشد:
ابتدا اطمینان پیدا کنید Taskbar در حالت Lock نیست: بر روی فضای خالی از Taskbar راست کلیک کرده و تیک Lock the taskbar را بردارید.
سپس در صورتی که نوار انتخاب زبان (یا هر نوار مشابه آن) فعال است، آن را موقتاً غیرفعال کنید: بر روی فضای خالی از Taskbar راست کلیک کرده و از منوی Toolbars تیک گزینه Language Bar را بردارید.
اکنون جهت آوردن Quick Lunch به سمت چپ نوار وظیفه، با استفاده از ماوس ستون نقطه‏ای کنار آن را گرفته و به سمت چپ بکشید. آن را انقدر بکشید تا دقیقاً در کنار منوی Start قرار بگیرد.
حالا بر روی خود عبارت Quick Lunch راست‏کلیک کرده و ابتدا تیک گزینه Show Text را بردارید. سپس مجدد این کار را کرده و تیک گزینه Show Title را بردارید.
حالا با استفاده از ماوس، آیکن برنامه‏ها را مطابق میل خود جابجا کنید و Taskbar را آن طور که مایل هستید مرتب کنید.
حاصل کار، یک Quick Lunch، مشابه آنچه در ویندوزهای پیشین بود خواهد شد.
در پایان مجدد Language Bar را به Taskbar بیاورید و تیک گزینه Lock the taskbar را بزنید تا Taskbar قفل شود.

به نقل از ترفندستان


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



بازدید : 45
نویسنده : مولوی

سريع‌تر کردن ويندوز اکس‌پي، آرزويي است که هرکسي با کامپيوترهاي پنتيوم 4 و 512 مگابايت رم دارد. اکس‌پي در ميان ويندوزها، تنها سيستم عاملي است که مي‌تواند با اين سخت‌افزار کار کند و ويندوز ويستا و 7 هر دو پيش‌نيازهاي سخت‌افزاري مدرن‌تري دارند. در شماره‌هاي گذشته بخشي از نکات ريز کار با ويندوز را آموزش داديم، در اين شماره نيز به بخش ديگري از اين نکات مي‌پردازيم.


 

 

نصب مجدد ويندوز همواره يکي از بهترين راه‌حل‌ها براي خلاصي از شر خطاها و کندي بيش از حد سيستم است. اما قبل از آن بايد از داده‌هاي خود پشتيبان تهيه کنيد که بعد از نصب ويندوز، چندين سال به عقب‌تر باز نگرديد. بهترين کار براي اين موضوع اين است که فايل‌هاي خود را در درايوي به‌جز درايوي که مي‌خواهيد روي آن ويندوز نصب کنيد، قرار بدهيد. اگر تابه‌حال فايل‌هاي خود را داخل درايو C قرار مي‌داديد و يا هنوز فايلي را نداريد، گام‌هاي زير را دنبال کنيد که ديگر بعد از نصب هم نيازي نباشد که وقت خود را صرف برگرداندن فايل‌ها به جاي قبل خود کنيد.

جابه‌جايي سندها

دايرکتوري My Documents شما معمولا در C:Documents and SettingsuserMy Documents قرار دارد. اگر مثلا درايو ديگري به‌عنوان درايو D داريد، مي‌توانيد روي My Documents خود کليک راست کنيد و گزينه Properties را انتخاب کرده و بعد Move را بزنيد. در اين‌جا مي‌توانيد يک فولدر از درايو D را انتخاب کنيد. به‌سادگي مشاهده خواهيد کرد که My Documents شما از اين به بعد در همه‌جاي سيستم، همان فولدري خواهد شد که تعريف کرده‌ايد. بدين صورت حتي بعد از نصب ويندوز با پيروي اين چند قدم ساده، مي‌توانيد پرونده‌هاي خود را باز گردانيد.

اگر از Outlook براي کنترل و ارسال ايميل‌هاي خود استفاده مي‌کنيد، مي‌توانيد به‌ترتيبي که گفته شد، نامه‌هاي خود را به يک فولدر در درايو ديگر بفرستيد. همچنين مي‌توانيد از تنظيمات ايميل خود هم بک‌آپ تهيه کنيد که مجددا به تنظيم کردن آن نيازي نباشد. براي انجام اينکار، گزينه Tools  را انتخاب کنيد و از منوي باز شده، Accounts را بزنيد. در پنجره‌اي که باز مي‌شود به‌دنبال Mail بگرديد. فهرستي از حساب‌هاي شما با کليک کردن روي ميل نشان داده خواهد شد، هر حسابي که مي‌خواهيد از آن پشتيبان بگيريد را انتخاب کنيد و بعد Export را بزنيد. اين کار يک فايل با پسوند .iaf ايجاد مي‌کند.

ممکن است بخواهيد تنظيمات خود را به‌همکارتان هم بدهيد که او هم ايميل‌ها را چک کند، در اين صورت او با کليک کردن روي Import در همين پنجره، مي‌تواند اين فايل را به آوت‌لوک خود بدهد.

بيشتر کاربران ويندوز، قبل از آنکه ويندوز را نصب کنند، تمام درايو را فرمت مي‌کنند. اين‌کار اصلا نيازي نيست و حتي گاهي اوقات ضرر هم دارد، چرا که ممکن است چندين سيستم عامل نصب کرده‌باشيد و حتي ممکن است منوي بوت خود را از دست بدهيد و ويندوزهاي ديگر را نبينيد. بهترين کار اين است که ابتدا، از طريق يکي ديگر از ويندوزهاي خود، فولدرهاي Program Files و Windows را حذف کنيد، بعد با استفاده از گزينه Clean Install ويندوز خود را در‌آن درايو نصب کنيد و بعد مسيرهاي بالا را براي بازگرداندن پشتيباني از سندهاي‌تان طي کنيد.

براي دانلودهاي‌تان حتما از مدير دانلود استفاده کنيد. مديرهاي دانلود نسل جديد فايل‌ها را به چند قسمت تقسيم مي‌کنند و تعداد زيادي کانکشن براي هر تکه ارسال مي‌کنند و به‌همين ترتيب، از حداکثر توانايي خطوط شما براي دريافت اطلاعات استفاده مي‌کنند و در نهايت تکه‌هاي دريافت شده را کنار هم قرار مي‌دهند.

اگر برنامه‌هاي زيادي نصب کرده‌ايد، منوي استارت پروگرامز شما براي باز شدن زمان زيادي صرف مي‌کند. مي‌توانيد اين برنامه‌ها را به بخش‌هاي مختلفي همچون Multimedia، اينترنت، ابزارهاي سيستمي و ... تقسيم کنيد. براي اين کار کافي است به مسير C:WindowsStart MenuPrograms برويد و فولدرهاي مورد نظر را بياندازيد و موقع نصب برنامه‌ها آن‌ها را داخل اين بخش‌ها بياندازيد و يا برنامه‌هاي ديگر را به اين فولدرها بفرستيد.

آيکون Show Desktop را همواره در Quick Launch خود نگه داريد. اما اگر آن را حذف کرديد، بايد عبارت *.scf را در درايو C: خود جستجو کنيد و بعد اگر فايل Show Desktop.scf را پيدا کرديد، آن را داخل فولدر Quicklaunch کپي کنيد. اگر آن فايل پيدا نشد، Notepad را باز کنيد و متن زير را داخل آن بنويسيد:

[Shell]

Command=2

IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

از منوي فايل گزينه Save as را انتخاب کنيد و در پنجره‌اي که باز مي‌شود، Save as type را به All files تغيير بدهيد و اسم فايل را Show Desktop.scf بگذاريد. مطمئن باشيد که اين فايل را در فولدري که ايجاد کرده‌ايد ذخيره کنيد. حالا روي تسک‌بار خود کليک راست کنيد و از منوي Toolbar گزينه New Toolbar را انتخاب کرده و سپس فولدري که فايل Show Desktop.scf را در آن گذاشته‌ايد انتخاب کنيد.

عليرضا طياري


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



فوت و فن افزايش سرعت ويندوز
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 44
نویسنده : مولوی


كاربران ويندوز، معمولا به‌دنبال اين هستند كه سرعت ويندوز خود را بيشتر كنند، اين حس كه چيزي در اين ميان اشتباه كار مي‌كند كه بازدهي سيستم پايين است، در مورد اكثر كاربران درست است. گاهي اوقات مي‌توان با رعايت نكاتي سرعت سيستم را به‌مراتب بهتر كرد. با هم بخشي از اين نكات را بررسي مي‌كنيم.

حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه

1– برنامه‌هاي آغازين را كم كنيد

وقتي ويندوز بالا مي‌آيد، تعداد زيادي از برنامه‌ها كه به‌عنوان برنامه‌هاي آغازين ‌(Startup Programs)‌ شناخته مي‌شوند، شروع به بارگذاري در حافظه مي‌كنند و اين باعث مي‌شود از زمان بالا آمدن ويندوز تا زمان آماده شدن آن براي استفاده، وقت زيادي از شما تلف شود. ضمن‌آن‌كه به هرحال اين برنامه‌ها از حافظه اصلي تغذيه مي‌كنند. ‌ ‌

2– حافظه اصلي را خالي كنيد

سرعت يك ماشين مستقيما به سرعت ‌RAM ‌ آن بستگي دارد. گاهي اوقات گمان مي‌كنند كه سرعت پردازنده مهم‌ترين عامل در سرعت يك كامپيوتر است. اگر حافظه كافي داريد اما به‌نظر مي‌رسد كه هميشه حافظه‌تان سنگين و پر است، از نرم‌افزارهاي خالي كردن رم همانند ‌RamBooster‌ استفاده كنيد. اين برنامه‌ها به‌طور دائم حافظه را خالي مي‌كنند و حتي مي‌توانيد ميزان حافظه‌اي كه مي‌خواهيد خالي شود را به آنها اعلام كنيد.

3– برنامه‌هاي مقيم را بررسي كنيد

برخي از برنامه‌ها هستند كه در حافظه اصلي مقيم مي‌شوند و فضاي آن را هدر مي‌دهند، با كمك برنامه‌هايي چون ‌TaskInfo‌، مي‌توانيد بفهميد كدام برنامه‌ها در حافظه هستند، و كدام‌شان به‌درد شما نمي‌خورد.

اگر هيچ برنامه‌اي نداشتيد، با فشردن سه كليد ‌Ctrl+Alt+Delete‌ هم مي‌توانيد امري مشابه انجام دهيد. دقت نيد كه به‌جز ‌explorer‌، برنامه آنتي‌ويروس و برنامه‌هاي سيستمي، تمام سرويس‌ها و برنامه‌هاي مقيم مي‌توانند مزاحم سرعت باشند.

4– بازدهي برنامه‌ها را بالا ببريد

مي‌توانيد سرعت برنامه را با تغيير اولويت پردازشي‌اش تغيير دهيد. به‌عنوان مثال مي‌خواهيد يك فايل ‌RAR‌ حجيم را فشرده كنيد و به حجم پردازشي زيادي نياز داريد، مي‌توانيد با رفتن به ‌ Task Manager ‌(‌فشردن كليدهاي ‌Ctrl+Alt+Delete)‌ و انتخاب تب ‌Processes‌ روي ‌WinRAR.exe‌ كليك راست كنيد و ‌Priority ‌‌آن را به ‌High‌ يا ‌RealTime‌ تغيير دهيد تا كار شما سريع‌تر انجام شود.

5– ميزكار را تميز كنيد

تمام آيكن‌هاي ناخواسته را از ميز كار حذف كنيد. دليل اين موضوع اين است كه هر بار ويندوز لود مي‌شود،‌محتويات ميان‌برهاي روي دسك‌تاپ را چك مي‌كند. ‌


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



كليدهاي ميانبر ويندوز 7
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 37
نویسنده : مولوی

لیست کامل از میانبرهای ویندوز 7 داریم که شامل میانبرهای صفحه کلید و ماوس می‌شود:

Win+Home :تمام پنجره‌ها به غیر از پنجره‌ای که فعال است را می‌بندد

Win+Space :تمام پنجره‌ها را شفاف می‌کند تا از این طریق Desktop معلوم شود

Win + فلش بالا: پنجره فعال را بزرگ می‌کند

+ Shift+ Win فلش بالا: پنجره‌ فعال را به صورت عمودی بزرگ می‌کند

Win +فلش پایین: پنجره‌ فعال را کوچک می‌کند و یا اگر بزرگ است آن را به حالت اولیه در می‌آورد

+Win فلش چپ/ راست: پنجره‌ فعال را در طرفین Desktop جاسازی می‌کند

Win+P :تنظیمات Presentation نمایشگر را باز می‌کند

Win+(+/-) :به بیرون و داخل زوم می‌کند

Win+G :بین Gadget‌های ویندوز مرور می‌کند

با کشیدن پنجره‌ها به محل‌های مختلف هم می‌توانید کارها زیادی انجام دهید:

 

* کشیدن هر پنجره به بالای Deskptop باعث بزرگ شدن آن می‌شود


کشیدن پنجره به طرفین Desktop باعث جاسازی آن در نیمه‌های صفحه می‌شود


را ماوس نوار بالای پنجره با بگیرید و آن را تکان دهید، این کار باعث کوچک شدن تمام پنجره‌های باز می‌شود

در ویندوز ویستا و همچنین ویندوز هفت با فشردن دکمه ویندوز به همراه اعداد 1 تا 9، برنامه‌های داخل Taskbar به ترتیب از چپ به راست اجرا می‌شوند.

Win+T :نمای کوچکی از برنامه‌های باز را به شما نشان می‌دهد

Win+B :آیکون‌های System Tray را پیش‌نمایش می‌دهد

+Shiftکلیک روی برنامه‌های Taskbar: برنامه و یا یک پنجره دیگر از برنامه‌های روی Taskbar را اجرا می‌کند

Ctrl+Shift کلیک روی برنامه‌های Taskbar: آن برنامه را در حالت Administrator باز می‌کند

+Shift کلیک راست روی برنامه‌های Taskbar: منوی پنجره‌های برنامه را نمایش می‌دهد

*یکی دیگر از میانبرهای خوب ویندوز 7، امکان ایجاد New Folder با فشردن Ctrl+Shift+N است.

میانبرهای زیر هم در Windows Explorer کاربردهای زیادی دارند:

+Alt دکمه بالا: یک فولدر بالا می‌رود

Alt+P: صفحه پیش‌نمایش را در باز می‌کند

Shift+ کلیلک راست روی فایل یا فولدر: یک مسیر کپی درست می‌کند، به این ترتیب مسیر فایل روی Clipboard کپی می‌کند


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



حصارکشي ميزکار
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 59
نویسنده : مولوی
فنس‌کشيدن و محدود کردن يا به‌قول خودمان کرت‌بندي آيکون‌هاي دسکتاپ، يکي از نيازهاي اساسي کساني است که ميز کار شلوغي دارند و مي‌خواهند سر و ساماني به دسکتاپ پر آشوب خود بدهند. فنس يکي از همين برنامه‌هاست. اين برنامه پانل‌هايي روي دسکتاپ شما مي‌اندازد که قابليت تغيير اندازه و محل ‌آن‌ها روي دسکتاپ را دارند. فنس همچنين تداخلي با تصوير پس‌زمينه سيستم‌عامل شما ندارد و قابليت جالبي دارد که با 2بار کليک روي ميزکار، تمام آيکن‌ها ناپديد مي‌شوند. اين نرم‌افزار يکي ديگر از هنرهاي StarDock است و مي‌توانيد آن را از مسير زير به‌رايگان دريافت کنيد:
http://www.stardock.com/products/fences

:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



بازدید : 49
نویسنده : مولوی

از ويندوز ويستا به اين طرف، سيستم امنيتي جديدي به نام User Account Control به ويندوز اضافه شد. اين سيستم در نسخه‌هاي قبلي هم بود، اما كاربرد فعلي را نداشت. اين سيستم امنيتي در روزهاي ابتدايي کار با ويندوز ويستا 7، آزاردهنده به‌نظر نمي‌رسد، ولي بعد از مدتي به يك مزاحم تبديل مي‌شود و بيشتر كاربران، اين سيستم را غيرفعال مي‌کنند. براي آشنايي بيشتر با آن و نحوه غيرفعال‌کردن آن به لينك‌هاي پاورقي مراجعه كنيد.


 

بحث ما درباره نوشتن برنامه‌هايي است كه در ويندوز ويستا و 7 نوشته مي‌شوند و قرار است با UAC دست و پنجه نرم كنند. اجازه ‌دهيد با يک مثال اين موضوع را بيشتر روشن کنيم. ممکن است شما در برنامه خود نياز به تغييراتي در رجيستري داشته باشيد يا اين‌که يک فايل را در درايو اصلي ويندوز، تغيير دهيد. اگر UAC شما غيرفعال نباشد با يک پيغام خطا مواجه مي‌شويد (اين خطا ناشي از رخ‌دادن استثنا UnAuthorize Exception است).

عمليات مورد نظر شما مختل خواهد شد و کار به‌درستي انجام نمي‌شود و طبعا بخش‌هاي ديگر برنامه شما هم درست کار نخواهند کرد. بسيارخوب، اين مشکل را چگونه حل کنيم؟

اولين راهي که پيش روي ماست غيرفعال‌کردن UAC  است. اما بزرگ‌ترين مشكل اين است كه نمي‌توانيد به مشتري بگوييد حتما UAC را غيرفعال كند. ضمن اين‌كه غيرفعال‌کردن آن، خود نياز به‌دسترسي ادمين دارد و ممكن است كاربر دسترسي به ادمين نداشته باشد. راه ديگر اين‌است كه به‌کاربر اطلاع دهيم يا خودش UAC را غيرفعال کند يا زمان اجراي برنامه از گزينه Run as administrator را انتخاب کند.

اين روش‌ها، روش‌هاي درستي هستند، اما بهترين نيستند. در اينجا ما روش سومي را به شما معرفي مي‌کنيم. در اين روش اين برنامه خود را، به‌صورت Administrator اجرا مي‌کند.

براي شروع، نكته‌‌اي در مورد يکي از دستورات خط‌فرمان ويندوز بدانيد. در خط‌فرمان ويندوز دستوري به نام runas موجود است. اين دستور به‌ويندوز مي‌فهماندكه فلان برنامه (که آدرس آن را به عنوان آرگومان به runas داده‌ايم) در چه حالتي(Mode) قرار است اجرا شود يا با چه سطح دسترسي بايد اجرا شود. براي اطلاعات بيشتر در مورد اين دستور کافي است از Help آن استفاده كنيد. براي مطالعه Help دستور را با آرگومان /? اجرا کنيد: (runas /?) يا به لينك پاورقي مراجعه كنيد.

براي غلبه به اين مشكل چه كنيم؟ اولين کاري که بايد انجام شود، بررسي حالت اجراي برنامه است. بايد متوجه شويم كه آيا برنامه به سيستم دسترسي کامل دارد؟ براي اين‌كار از متد زير استفاده مي‌کنيم.

static internal bool IsAdmin()
{
WindowsIdentity id = WindowsIdentity.GetCurrent();
WindowsPrincipal p = new WindowsPrincipal(id);
return p.IsInRole(WindowsBuiltInRole.Administrator);
{

اين متد ابتدا مشخصات کاربر جاري را از سيستم مي‌گيرد و با استفاده از IsInRole مشخص مي‌کند که کاربر جزو دسته Administrator است يا خير. براي اطلاعات بيشتر در مورد متدها و کلاس‌هاي استفاده شده به MSDN  مراجعه كنيد. اگر متد بالا مقدار true را برگرداند، يعني کاربر ادمين است و دسترسي کامل و نامحدود به‌سيستم دارد و مي‌تواند هر عملي را انجام دهد.

نکته: وقتي شما از گزينه Run As Administrator براي اجراي برنامه استفاده مي‌کنيد، مثل اين است که کاربر ادمين برنامه را اجرا کرده است يا اين‌که وقتي UAC را غير‌فعال مي‌کنيد، بدين معناست که همه کاربران ادمين هستند.

اگر کاربر ادمين نبود، يعني متد IsAdmin مقدار false را برگرداند، چه بايد كرد؟

در اين شرايط شما بايد برنامه را با استفاده از دستور runas که پيش‌تر توضيح داده شد اجرا كنيد. اين‌کار با استفاده از متد زير انجام مي‌شود:

internal static void RestartElevated()
{
ProcessStartInfo startInfo = new ProcessStartInfo();
startInfo.UseShellExecute = true;
startInfo.WorkingDirectory = Environment.CurrentDirectory;
startInfo.FileName = Application.ExecutablePath;
startInfo.Verb = "runas";
try
{
Process p = Process.Start(startInfo);
}
catch(System.ComponentModel.Win32Exception ex)
{
return; //If cancelled, do nothing
}
Application.Exit();
}

کاري که اين متد انجام مي‌دهد اين است که نمونه ديگري از برنامه ما را با دستور runas اجرا مي‌کند و سپس نمونه قبلي را با استفاده از Application.Exit مي‌بندد. بعد از اجراي اين متد، برنامه ما با سطح دسترسي ادمين اجرا مي‌شود، درست مانند زماني که ما گزينه Run as administrator را براي اجراي برنامه انتخاب کرده‌ايم. به‌اين ترتيب، برنامه بدون مشکل تمام کارها را انجام مي‌دهد.

منبع:

http://www.codeproject.com/KB/vista-security/UAC_Shield_for_Elevation.aspx

پاورقي:

شيوه غيرفعال كردن UAC:

http://en.wikipedia.org/wiki/User_Account_Control

استفاده از دستور runas

http://en.wikipedia.org/wiki/Runas

اميربهاالدين سبط ‌الشيخ


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



بازدید : 50
نویسنده : مولوی
پرداختن به مقوله امنيت در سيستم عامل، همواره از بحث‌هاي مهم در رابطه با امنيت اطلاعات ديجيتالي بوده که امروزه با گسترش اينترنت، اهميت آن مضاعف شده است.هر روز ويروس‌هاي جديدي در حال پيدايش هستند، اما نرم‌افزارهاي ضدويروس نمي‌توانند مشكلات ناشي از آنها را برطرف كنند. در ادامه راه‌كارهاي ساده‌اي براي افزايش امنيت درسيستم عامل ويندوز پيشنهاد مي‌گردد.

1- روي BIOS سيستم خود پسورد بگذاريد. ابتدا کامپيوتر خود را ري‌استارت كنيد، هنگام راه‌اندازي مجدد سيستم دکمه Del را فشار دهيد تا به محيط  تنظيمات بايوس وارد شويد. در اين قسمت دو گزينه براي گذاشتن پسورد وجود دارد:

Set supervisor password: با انتخاب اين گزينه فقط محيط بايوس شما رمزدار مي‌شود.

Set user password: با انتخاب اين گزينه، هنگامي که کامپيوتر راه‌اندازي مي‌شود کاربر موظف است رمز عبور را وارد کند.

2- گزينه First Boot را روي Hard disk  قرار دهيد تا همواره سيستم با ديسك سخت بوت شود.

3- در Screen server دستگاه، گزينه Password protect را فعال کنيد تا وقتي پاي دستگاه نيستيد، ديگرانبه راحتي به اطلاعات شما دسترسي نداشته باشند.

4- هميشه سيستم عامل خود را به روز نگه داريد. براي داشتن يک سيستم سالم، به‌کمک سرويس‌پک‌ها و هات‌فيکس از سوءاستفاده هکرها و کدهاي مخرب جلوگيري كنيد.

5- براي روشن کردن به‌روزرساني خودكار مراحل زير را بپيماييد:

Start -» control panel -» security center

پس از کليک بر روي Security center روي Automatic updates کليک کنيد و تنظيمات روز و ساعت آن را انجام دهيد.

6- سعي كنيد روش پيكربندي (فرمت) تمامي درايوها NTFS باشد. براي آنکه تمامي درايوهاي شما NTFS شود بدون آنکه به محتويات درايو شما آسيبي برسد، دستور زير را رادر خط فرمان ويندوز خود وارد كنيد:

Convert [نام درايو] :  /FS:NTFS

7- کاربر Guest و بقيه کاربران غيرلازم را غيرفعال کنيد. براي اين كار، بر My computer راست‌کليک و سپس Manage را انتخاب کنيد حال در کنسول Computer management در قسمت Local User and Group در قسمت Users روي کاربر Guest و بقيه کاربران غيرلازم با دابل‌کليک، تيک Account is disable را بزنيد. در ضمن براي همه اكانت‌ها (به‌ويژه Administrator) يک رمز عبور مناسب انتخاب کنيد.

8- Remote Desktop سيستم را به اين صورت غيرفعال کنيد:

Start -» Control panel -» system -» remote -» remote desktop

سپس مطمئن شويد گزينه  Allow users to connect remotely to this computer غيرفعال باشد.

9- Simple file sharing را غيرفعال كنيد. براي انجام اين كار، در Folder option، زبانه View از قسمت Advanced setting تيک Use simple file sharing را برداريد.

10- سرويس هاي زير را غيرفعال کنيد (در RUN عبارت services.msc را بزنيد):

Telnet

IIS

Remote registry

Remote desktop help session manager

Universal Plug and Play Device Host

Routing and remote access

SSDP Discovery Service

Netmeeting remote desktop sharing

11- تنظيمات پاک کردن Page file در هنگام Shutdown

اين تنظيمات در Group policy ويندوز صورت مي گيرد.

براي ورود به group policy دستور gpedit.msc را در run تايپ کنيد و در صفحه باز شده مسير زير را طي کنيد:

Computer configuration -» windows setting -»

security setting -» local policies -» security option

و گزينه   shut down : clear virtual memory page fileرا غيرفعال كنيد.

12- Dump file را ازمسير زير غيرفعال کنيد:

Control panel -» system -» advanced -» startup and recovery -» setting

حال در بخش Write debugging information پارامتر مربوط به None را تغيير دهيد

يک dump file مي‌تواند به‌عنوان يک ابزار رفع اشکال به ما ياري رساند، مخصوصا وقتي که يک سيستم دچار مشکل شود و يا پيام معروف  "Blue screen of death" رخ بدهد. ولي همين dump fileها مي‌توانند کمک خوبي براي هکرها باشند.

13- قابليت Auto run را براي CD غيرفعال کنيد. يکي از راه‌هاي دسترسي فيزيکي هکرها به کامپيوتر از طريق انتشار کدهاي مخرب به‌كمك سي‌دي است.

RUN -» gpedit.msc -» administrative templates -» system -» Turn of auto play

14- Default shareها را غيرفعال کنيد. ويندوز در حالت پيش‌فرض درايوهاي خود را به‌صورت مخفي به اشتراک گذاشته است، براي غيرفعال کردن آن مراحل زير را طي کنيد:

RUN -» regedit -» HKEY_LOCAL_MACHINE -» System -» CurrentControlSet -» Services -» Lanmanserver -» parameters

نادر سوفسطايي


:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,



قفل سريع ويندوز با يك كليك
نوشته شده در 8 مهر 1389
بازدید : 39
نویسنده : مولوی
شايد تا به حال به فکر يافتن راهي بوده‌ايد که کامپيوتر خود را راحت‌تر از آنچه متداول است در حالت Lock قرار دهيد، اين کار بسيار ساده است و با طي کردن مراحل زير شما ميتوانيد يک آيكون به صفحه نمايش يا Quick Launch اضافه کنيد که با يک ضربه ماوس روي آن، سيستم شما در حالت لاك قرار مي‌گيرد.

 

1- روي صفحه نمايش خود راست کليک کنيد و New را انتخاب کنيد.

2- در پنجره‌اي که ظاهر شده، در قسمت Type the location of the item فرمان زير را بنويسيد:

rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation

3- Next را بزنيد و نام شورت‌كات را وارد کنيد و کليد Finish را بزنيد.

جهت راحتي بيشتر پيشنهاد مي‌شود که ميانبر ايجاد شده را با ماوس به يک قسمت از فضاي خالي كوييك‌لانچ بکشيد تا از اين پس در هنگام نياز با زدن يک کليد دستگاه شما در حالت لاك قرار گيرد

:: موضوعات مرتبط: ترفندستان , ,