پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.



بازدید : 57
نویسنده : مولوی
زمان و مهلت ثبت نام داوطلبان دوره دکتري تخصصي با آزمون و بدون آزمون سال 90 دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد.

به گزارش مهر، ثبت نام داوطلبان آزمون دکتري تخصصي سال 90 دانشگاه آزاد از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 13 دي ماه از طريق پايگاه اينترنتي به نشاني www.azmoon.org  آغاز مي‌شود.

مهلت ثبت نام اين آزمون مذکور تا ساعت 24 روز چهارشنبه 22 دي ماه ادامه داشته و داوطلبان طي اين مدت مي‌توانند با مراجعه به مراکز پستي در سراسر کشور و تهيه دفترچه راهنما و کارت اعتباري نسبت به ثبت نام از طريق پايگاه اينترنتي مذکور اقدام کنند.

متقاضيان دوره بدون آزمون دکتري تخصصي نيز مي‌توانند با مراجعه به مراکز پستي و تهيه کارت اعتباري اين دوره نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.




بازدید : 37
نویسنده : مولوی
معاون آموزشي وزارت بهداشت از انجام مطالعه اي براي اصلاح ساختار زماني طول دوره تحصيل براي دانشجويان پزشکي خبر داد و گفت: اين مطالعه در دستور کار قرار دارد و ساختار آموزشي بر اساس نتايج اين مطالعه که معتبر و هماهنگ با پيشرفت هاي علمي است اصلاح مي شود.

دکتر محمدعلي محققي در گفت و گو با مهر افزود: آنچه در دوره پزشکي رخ مي دهد نبايد صرفه جويي باشد بلکه عمل به وظايف شغلي است که در آينده به پزشکي خانواده و ساير موضوعات کاربردي معطوف مي شود. در عين حال بخش هايي که به موضوعات خاص و غيرکاربردي مي پردازد با مديريت زماني اداره شود.

وي خاطرنشان کرد: دوره پزشکي عمومي از نظر نظامات آموزشي و طول دوره معادل کارشناسي ارشد است. در روال عادي پس از آموزش کارشناسي فرد وارد دوره کارشناسي ارشد مي شود اما در آموزش پزشکي عمومي اين دو دوره به نوعي به نوعي با هم تلفيق شده اند. ما نکته اينجا است که در عمل مقطع دکتري عمومي با دوره کارشناسي و کارشناسي ارشد تفاوت دارد زيرا مراحل تحصيلي شکل ديگري پيدا مي کنند.

محققي اظهار داشت: يک دانشجوي پزشکي در مرحله اول وارد دوره علوم پايه مي شود که به صورت نظري آموزش مي بيند و بخش هاي عملي و آزمايشگاهي را نيز مي گذراند. فرد در اين دوره ها با مباني آشنا مي شود تا براي ورود به دوره علوم باليني آماده باشد.

وي افزود: آموزش در گروه پزشکي در ايران به شکلي است که براي ورود به دوره باليني فرد بايد امتحان جامعي را بگذرانند که پس از گذراندن اين آزمون، فرد وارد مقطعي ميان علوم پايه و باليني مي شود به نام فيزيوپاتولوژي که در اين مرحله هم مباني علوم باليني و علل بيماريها به فرد آموزش داده مي شود.

معاون وزير بهداشت گفت: تا اين نقطه امکان صرفه جويي جدي در دوره هاي آموزشي با تلفيق آموزه هاي مشترک، ايجاد ميان حيطه هاي مشترک، محدود کردن حيطه هاي الزامي و شناسايي عرصه هاي ضروري و انطباق دانشگاه ها با ضروريات وجود دارد.

وي افزود: تمام اين موضوعات به کارشناسي همه جانبه نياز دارد چرا که پزشکي در حال حاضر با توسعه علوم پايه و ايجاد حيطه هاي جديد مواجه است و براي کوتاه کردن دوره ها بايد اين مقتضيات هم درنظر گرفته شود.

محققي خاطرنشان کرد: حتي تلفيق دوره ها نيز به معناي جامع تر بايد ديده شود و مي تواند اشکال مختلفي داشته باشد که البته نياز به کارشناسي دارد.

وي يادآور شد: نکته مهم در دوره پزشکي، دوره باليني است که يک دوره تجربي بوده و رويکرد فعلي نيز در حداقل زمان اجرا مي شود و امکان حذف زماني در اين دوره وجود ندارد و حتي لازم است که برخي از دوره ها و بخشها در اين مرحله افزايش يابد.

معاون آموزشي وزارت بهداشت گفت: اين موضوع که آيا در دوره کارورزي و کارآموزي در باليني امکان تلفيق و صرفه جويي دوره آموزشي وجود دارد بايد با نگاه استفاده از فرصت ها بررسي شود. نگاه انقباضي در اين ميان کارساز نيست.




بازدید : 47
نویسنده : مولوی
معاون آموزشي وزارت علوم درباره تصميم برخي دانشگاهها براي برگزاري آزمون از داوطبان کنکور دکتري گفت: گرفتن آزمون کتبي از داوطلبان کنکور را به دانشگاهها توصيه نمي کنيم و اگرچه دانشگاهها در پذيرش نهايي داوطلب دکتري مختارند بايد روش منطقي به کار بندند.

دکتر حسين نادري منش در گفت و گو با مهر افزود: ما به دانشگاهها اعلام کرديم که زماني که داوطلبان چند برابر ظرفيت از طرف سازمان سنجش آموزش کشور به آنها معرفي مي شوند مي توانند از مکانيزم ارزيابي و نمره گذاري خاص خود براي پذيرش نهايي استفاده کنند.

وي اظهار داشت: از اين رو دانشگاه ها به گرفتن آزمون کتبي مختار هستند اما با توجه به اينکه تعداد معرفي شدگان چند برابر ظرفيت نسبت به داوطلبان دکتري در سال هاي گذشته بسيار کمتر است نيازي نيست که دانشگاهه ا آزمون کتبي برگزار کنند و اين تعداد افراد را مي توان در مصاحبه و بررسي سوابق شناسايي و ارزيابي کرد.

معاون آموزشي وزارت علوم گفت: اما در نهايت اگر دانشگاهي به اين نتيجه رسيد که آزمون کتبي برگزار کند بايد از قبل مشخص کنند.اگرچه دانشگاه ها مختار هستند اما بايد روش منطقي را براي اين منظور به کار بندند.

نادري منش با تأکيد بر اينکه گرفتن آزمون کتبي از داوطلبان دکتري که يک بار توسط سازمان سنجش غربالگري شده اند بار اضافي بر روي دانشگاه و داوطلب آزمون است ، گفت: ما نمي توانيم به دانشگاه ها اعلام کنيم از چه روشي براي ارزيابي نهايي استفاده کنند اما آزمون کتبي را نيز به آنها توصيه نمي کنيم.

برخي دانشگاه هاي کشور براي ارزيابي داوطلبان چند برابر ظرفيتي که از سوي سازمان سنجش به دانشگاه ها معرفي مي شوند آزمون هاي درون دانشگاهي در نظر گرفته اند و برخي تنها به مصاحبه و ارزيابي علمي بسنده کرده اند.




بازدید : 38
نویسنده : مولوی
رئيس صندوق رفاه دانشجويان وزارت بهداشت با اشاره به کاهش اعتبار تخصيص يافته براي وام شهريه گفت: سهم وزارت بهداشت تنها 10 درصد متقاضيان را پاسخ مي دهد.

دکتر فرهاد جعفري در گفتگو با مهر افزود: اعتبار وام شهريه تعيين شده براي وزارت بهداشت 44 ميليارد ريال است که اين مقدار کمتر از 5 درصد دانشجويان شهريه پرداز در گروه علوم پزشکي را پوشش مي دهد.

وي گفت: پيش بيني مي شود با توجه به طولاني بودن مراحل اداري اين وام در نيمسال دوم سال تحصيلي 90- 89 پرداخت شود.

جعفري خاطرنشان کرد: پيش بيني ما براي وام شهريه دانشجويان علوم پزشکي اعتباري معادل 20 ميليارد تومان بود که با توجه به ميزان اعتبار ابلاغي تنها 4 ميليارد تومان به اين امر اختصاص يافته است.

رئيس صندوق رفاه دانشجويان وزارت بهداشت افزود: ما سعي مي کنيم با برنامه ريزي مناسب درخواست وام شهريه را مديريت کنيم تا تعداد بيشتري از دانشجويان بتوانند از اين امکان استفاده کنند.




سرانه هر سوادآموز 400 هزار تومان
نوشته شده در 12 دی 1389
بازدید : 49
نویسنده : مولوی
معاون توسعه مديريت سازمان نهضت سواد آموزي با بيان اينکه سرانه هر سوادآموز در کشور 400 هزار تومان است گفت: آخرين نرخ حق التدريس آموزشياران سه هزار تومان به ازاي يک ساعت است.

پرويز کوثري در گفتگو با مهر با اعلام اين خبر افزود: سرانه سواد آموزي براي 500 ساعت دوره آموزشي براي يک سواد آموز طي دو دوره مقدماتي و تکميلي به طور ميانگين به ميزان 400 تا 430 هزار تومان متغير است.

وي با اشاره به حکم مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و فرمان کتبي مقام معظم رهبري گفت: سازمان نهضت سواد آموزي مکلف شده تا پايان برنامه پنجم توسعه پايان بيسوادي را در گروه سني 10 - 49 سال در سطح تکميلي اعلام کند.

معاون توسعه مديريت سازمان نهضت سواد آموزي با بيان اينکه برنامه ريزي براي تحقق اين برنامه آغاز شده گفت:  اين برنامه به صورت ملي در سطح کشور به استانها ابلاغ شده است که بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد ستادهاي راهبردي سواد آموزي در استان به رياست استاندار و فرماندار تشکيل شود.

کوثري با اشاره به فعاليت 41 هزار و 800 آموزشيار فعال در کل کشور گفت: تمامي اين آموزشياران حق‌التدريس هستند و طبق قانون نمي توانيم هيچ فردي را به عنوان آموزشيار نهضت به کار بگيريم.

وي افزود: تا قبل از مجوز مجلس براي استخدام آموزشياران، تعداد 44 هزار و 800 آموزشيار فعال داشتيم ولي سال گذشته مجلس استخدام هفت هزار آموزشيار را تصويب کرد و با شروطي که در قانون تعيين شده اين اجازه به آموزش و پرورش داده شد که اين افراد در طول برنامه پنجم توسعه استخدام شوند.

معاون توسعه مديريت سازمان نهضت سواد آموزي افزود: به همين جهت در سال جاري از اين تعداد، سه هزار نفر استخدام شدند و چهار هزار نفر ديگر در طول برنامه پنجم توسعه و از سال آينده براي استخدام معرفي مي‌شوند.

کوثري گفت: بر اساس مصوبه مجلس، دستمزد آموزشياران بر اساس حق‌التدريس به آنها پرداخت مي‌شود که اين به سنوات خدمت، سابقه و مدرک تحصيلي آنها بستگي دارد اما متوسط دريافت آموزشياران در کشور حدود سه هزار تومان در ساعت است.




بازدید : 38
نویسنده : مولوی
شرايط عمومي و اختصاصي انتقال دانشجويان ايراني خارج از كشور به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي داخل كشور اعلام شد.

به گزارش فارس، انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در دانشگاه‌هاي خارج از كشور به دانشگاه‌ها، مؤسسه ‌هاي آموزش عالي و مراكز پژوهشي داخل كشور با تدوين آئين‌نامه و تايئد آن توسط وزير علوم ، تحقيقات و فناوري وارد مرحله اجرايي شده است.

بر اين اساس ، شرايط عمومي انتقال اين دانشجويان به داخل كشور، معتبر بودن دانشگاه مبدأ از نظر اداره كل امور دانش آموختگان وزارت علوم است و انتقال از ديگر دانشگاه‌هاي خارجي كه مورد تأييد وزارت ذيصلاح آن كشور باشد فقط براي دوره‌هاي كارداني و كارشناسي و به مؤسسه‌هاي پيام نور، علمي كاربردي، غيردولتي-غيرانتفاعي و آزاد اسلامي امكانپذير است.

نداشتن منع قانوني براي ادامه تحصيل از نظر مقررات آموزشي وزارت و خدمت وظيفه عمومي، نداشتن بيش از يك سال وقفه تحصيلي در زمان تسليم تقاضا و دارابودن مدارك تحصيلي مقاطع قبلي مورد تأييد مراجع ذيصلاح از ديگر شرايط اين انتقال است.

در صورتي كه مدارك تحصيلي مقاطع قبلي در خارج از كشور اخذ شده باشند، مدارك ديپلم و پيش‌دانشگاهي بايد توسط وزارت آموزش و پرورش تأييد و مدارك مقاطع بالاتر بايد توسط اداره كل امور دانش‌آموختگان وزارت ارزشيابي گردد و دانشجوياني كه با ديپلم 3 ساله دوره متوسطه در هر يك از دانشگاه‌هاي خارج از كشور مشغول به تحصيل شده‌اند براي انتقال و ادامه تحصيل در هر يك از مؤسسه‌هاي داخل، دارابودن و ارائه مدرك پيش دانشگاهي يا پايه چهارم دوره متوسطه الزامي است و چنانچه مدرك مذكور پس از ورود به دانشگاه مبدأ نيز اخذ شده باشد، بلامانع است.

در شرايط اختصاصي اين انتقال براي دوره‌هاي كارداني و كارشناسي (پيوسته و ناپيوسته)، گذراندن حداقل 12 واحد درسي اصلي با ميانگين كل حداقل 12 از 20 يا معادل آن و براي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته، گذراندن حداقل 6 واحد درسي اصلي (غير از واحدهاي جبراني) با ميانگين كل حداقل 14 از 20 يا معادل آن الزامي است.

همچنين براي دوره‌هاي كارشناسي ارشد پيوسته و دكتراي حرفه‌اي دامپزشكي، گذراندن حداقل 30 واحد درسي اصلي با ميانگين حداقل 13 از 20 يا معادل آن و براي دوره دكتراي تخصصي نيز، ثبت نام و اشتغال به تحصيل حداقل دو نيمسال تحصيلي به صورت حضوري يا نيمه حضوري در دانشگاه مبدأ و دارا بودن گزارش پيشرفت تحصيلي ضروري است.

بر اساس اين آئين‌نامه دانشجويان متقاضي واجد شرايط در كليه مقاطع تحصيلي، اعم از دانشجويان اعزامي با هزينه شخصي و همسر و فرزندان مأمور مي‌توانند تقاضاي انتقال و مدارك مورد نياز را از طريق تكميل تقاضانامه اينترنتي ارائه كنند.

متقاضيان مي‌بايست مؤسسه‌هاي را براي انتقال پيشنهاد كنند كه رشته تحصيلي آنان در همان مقطع تحصيلي در آن مؤسسه وجود داشته باشد و متناسب با وضعيت تحصيلي (معدل و محل اخذ مدارك تحصيلي مقاطع قبلي، معدل و تعداد واحدهاي گذرانده در دانشگاه مبدأ) و همچنين سطح دانشگاه مبدأ و جزو نزديك‌ترين مؤسسه‌ها به محل سكونت دائمي (خود يا والدين) در داخل كشور باشد.

همچنين متقاضيان انتقال دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكتري در صورت داشتن پذيرش از مؤسسات داخل در اولويت انتقال خواهند بود. 




بازدید : 47
نویسنده : مولوی
كارت ورود به جلسه آزمون هاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي) دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1389 از روز سه شنبه، 14 دي ماه به صورت اينترنتي توزيع مي شود.

معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور روز جمعه با بيان اين مطلب به ايرنا گفت: اطلاعيه سازمان سنجش درباره تاريخ برگزاري ، چگونگي تهيه پرينت از كارت ورود به جلسه و محل رفع نقص كارت داوطلبان آزمون هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه علمي كاربردي از ساعت 14 فردا ، 11 دي ماه بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

حسين توكلي افزود: اطلاعيه راهنماي آزمون هاي علمي كاربردي در نشريه پيك سنجش روز دوشنبه ، 13 دي ماه نيز منتشر خواهد شد و داوطلبان مي توانند با مطالعه آن و پس از مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش از كارت ورود به جلسه آزمون خود، پرينت تهيه كنند.

وي خاطرنشان كرد: شهرستان محل برگزاري آزمون و نشاني حوزه امتحاني هر داوطلب در كارت ورود به جلسه آزمون وي درج شده است.

به گفته توكلي ، آزمون دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ( كارداني به كارشناسي ) در نوبت صبح و آزمون دوره هاي كارداني دانشگاه جامع علمي كاربردي در نوبت بعد از ظهر روز جمعه ، 17 دي ماه 1389 در 39 شهرستان مختلف كشور برگزار خواهد شد.




بازدید : 39
نویسنده : مولوی
نماينده مردم شهرستان هاي قروه و دهگلان در مجلس شوراي اسلامي از تاسيس و راه اندازي دانشگاه صنعتي کردستان خبر داد.

به گزارش مهر، سيد عماد حسيني شامگاه پنج شنبه و در جريان برگزاري نشست مجمع نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي با هيئت رئيسه دانشگاه کردستان اظهار داشت: با توجه به يکي از مصوبات سفر استاني هيئت دولت و در راستاي پيگيري هاي مسئولان استان و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي مقدمات لازم براي تاسيس و راه اندازي دانشگاه صنعتي کردستان فراهم شده است.

وي عنوان کرد: با توجه به ظرفيتها و توانمنديهاي استان کردستان و استعداد جوانان اين استان ساخت و راه اندازي دانشگاه صنعتي مي تواند در دراز مدت منجر به توسعه همه جانبه استان کردستان شود و به همين دليل انتظار مي رود که اين موضوع به عنوان يک اولويت مهم مورد توجه مسئولان استان قرار گيرد تا در آينده اي نزديک شاهد راه اندازي و تاسيس دانشگاه صنعتي کردستان باشيم.

عضو مجمع نمايندگان مردم استان کردستان در مجلس شوراي اسلامي گفت: در جريان جلسه اي که ماه گذشته اعضاي مجمع نمايندگان استان با وزير علوم داشتند، قول مساعد براي تاسيس و راه اندازي دانشگاه صنعتي کردستان داده شد و بايد هر چه سريعتر زمين مورد نياز براي اين مهم در منطقه اي مناسب تامين شود.

حسيني بيان داشت: در حال حاضر اکثر استان هاي کشور دانشگاه صنعتي دارند و به همين دليل استان کردستان نيز نيازمند دانشگاه صنعتي است تا بتوان ضمن پرورش جواناني با مهارت هاي فني علاوه بر توسعه کارآفريني زمينه هاي ايجاد اشتغال براي فارغ التحصيلان رشته هاي فني را فراهم کرد.

وي با اشاره به لزوم افزايش اعتبارات دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به بازديدي که از بخش هاي مختلف دانشگاه کردستان صورت گرفت در حوزه هاي تجهيزات آزمايشگاهي اين مرکز آموزش عالي با مشکلات و نواقصي مواجه است که پيگيري هاي لازم در اين بخش براي رفع نيازهاي دانشگاه انجام خواهد شد.

در جريان نشست مجمع نمايندگان استان با اعضاي هيات رئيسه دانشگاه کردستان که طي آن اقبال محمدي نماينده مردم شهرستان هاي مريوان و سروآباد، فخرالدين حيدي نماينده مردم شهرستان هاي سقز و بانه، سيد عماد حسيني نماينده مردم شهرستان هاي قروه و دهگلان و امين شعباني نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، کامياران و ديواندره حضور داشتند، از بخش هاي مختلف و پروژه هاي در دست اجراي اين دانشگاه بازديد و در نهايت در جلسه اي موارد و مشکلات مورد بحث و بررسي قرار گفت.




بازدید : 33
نویسنده : مولوی
وزير آموزش و پرورش از استخدام معلمان حق التدريس داراي مدرك كارشناسي با سابقه چهار سال و داراي مدرك كارداني با سابقه پنج سال طبق مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي خبر داد.

به گزارش ايسنا، دكتر حاجي بابايي در حاشيه همايش ملي پژوهش در خصوص مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي در خصوص استخدام نيروهاي حق التدريس و آموزشياران نهضت سواد آموزي، گفت: ماده يك و 2 اين مصوبه در رابطه با حق‌التدريسي‌هايي است كه در حال حاضر وجود دارند.

وي افزود: در قانون استخدام معلمان حق التدريس و آموزشياران نهضت سوادآموزي كه در 15 مهرماه سال گذشته تصويب شده، آمده بود كه معلمان حق التدريس داراي ليسانس 4 سال سابقه و معلمان داراي مدرك كارداني با پنج سال سابقه تدريس استخدام شوند اما تا اين تاريخ حدود 5 ــ 6 هزار نفر وجود دارند كه سابقه لازم را ندارند. بنابراين يك همكاري دو جانبه صورت گرفت كه گفته شود اين شرايط تا موقع استخدام برقرار باشد يعني اگر معلم حق التدريس مدرك ليسانس دارد و تا الان هم سابقه او به چهار سال رسيده و يا داراي مدرك كارداني است كه تا كنون سابقه‌اش به پنج سال رسيده است، ‌مي‌تواند استخدام شود.

به گفته وزير آموزش و پرورش بر اين اساس ديگر هيچ كدام از حق‌التدريسي‌هاي داراي مدرك ليسانس و فوق ديپلم، در صورت نهايي شدن اين قانون ديگر مشكلي نخواهند داشت.

شرايط بكارگيري معلمان شركتي

وي در توضيح ماده 3 مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي گفت: ماده 3 درباره نيروهاي شركت خدمات آموزشي است. در قانون آمده است كه اگر نيروهاي شركت خدمات آموزشي در سال 89 ــ 88 يك سال فعاليت كرده و داراي ليسانس باشد و قبل از آن هم با ابلاغ آموزش و پرورش سه سال كار حق‌التدريس كرده باشد و يا نيرويي داراي مدرك فوق ديپلم بوده و چهار سال كار حق‌التدريسي كرده باشد در صورتي كه سقف استخدام 60 هزار جا داشته باشد مي‌تواند استخدام شود، اما اگر ظرفيت 60 هزار استخدام پر شده باشد بايد منتظر مانده تا طبق قانون در يك فرصت ديگر در اولويت قرار بگيرد.

حاجي بابايي تصريح كرد: ماده چهار قانون مقرر مي‌كند كه تمامي كساني كه به صورت نهضت و خدمات آموزشي فعاليت مي‌كنند به علاوه افراد آزاد به صلاح آموزش و پرورش در آزموني شركت كنند و سپس با مصوبه حق التدريس استخدام مي‌شود.

حاجي‌بابايي تصريح كرد: در ماده 5 قانون هم آمده است كه بكارگيري نيرو تحت هر شرايطي ممنوع است.

وزير آموزش و پرورش درخصوص وضعيت استخدام مربيان پيش دبستاني نيز گفت:‌ براساس قانون مصوب 15 مهر سال 88 افرادي كه شرايط لازم را داشته باشند، منعي براي استخدام ندارند.

 استفاده از دانشجويان به عنوان سرباز معلم

حاجي‌بابايي با بيان اين‌كه در حال حاضر حدود 10 هزار نفر دانشجو داريم، خاطر نشان كرد: در اين خصوص نامه‌اي را براي رئيس‌جمهور ارسال كرديم كه به معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري ارجاع داده شده است و منتظر حل مشكل آنها هستيم. از آنجايي كه قانون مصوب مي‌گويد كه بكارگيري نيرو يا از طريق مراكز تربيت معلم يا از طريق آزمون باشد، آنها مي‌توانند از اين طريق از ظرفيت آموزش و پرورش استفاده كنند. البته با توجه به اين‌كه اين دانشجويان مشكل سربازي دارند از آنها مي‌توان به عنوان سرباز معلم استفاده كرد.

حاج بابايي با بيان اين‌كه يك ميليون كارت «سخا» بين فرهنگيان تقسيم شده است، گفت: اين طرح با همكاري بانك ملي ايران در حال انجام است و تا كنون هم در سراسر كشور عمده كارت‌ها توزيع شده است كه البته مشكلاتي در زمينه فروشگاه‌ها وجود داشت كه اخيرا 320 فروشگاه در سراسر كشور به اين طرح اضافه شد اما اگر مشكلي وجود دارد پيگيري مي‌كنيم. اين كارت يك ميليون و نيم اعتبار با كارمزد چهار درصد دارد.

 جايگاه آموزش و پرورش در نقشه جامع علمي كشور بي بديل است

وزير آموزش و پرورش همچنين در همايش ملي پژوهش كه از سوي مجتمع عالي پيامبر اعظم (ص) برگزار شد، گفت: جايگاه آموزش و پرورش در نقشه جامع علمي كشور بي بديل است.

وي با اشاره به اين‌كه پژوهش خمير مايع زندگي انسان است گفت: بدون پژوهش و تحقيق امكان توسعه وجود ندارد.

وي با تاكيد بر اين‌كه خداوند انسان را به پژوهش، تحقيق، ادراك، تفكر و انديشه در تمام امور دعوت مي‌كند يادآور شد: بصيرت هم بدون تفكر و انديشه امكانپذير نيست و آنچه كه يك ملت را از ملت‌هاي ديگر متمايز مي‌كند تحقيق و تفكر است.

وي كشوري را كه پژوهش، تحقيق و توليد علم داشته باشد ثروتمند دانست و افزود: صاحبان علم و انديشه از ثروت ديگران استفاده مي‌كنندو به همين دليل همه ملت بايد در مسير تحقيق و پژوهش قدم بردارند.

حاجي بابايي با اشاره به اين‌كه معلم اهل تحقيق و پژوهش است، افزود: رتبه علمي كشور از 17/0 درصد به 18/1 درصد رسيده است و اين بيانگر جهش علمي كشور است.

وي به كار در آموزش و پرورش يعني پژوهش اشاره كرد و گفت: به دليل جايگاه ويژه آموزش و پرورش، نوع كارهاي آن قابل تفكيك نيست.

حاجي بابايي تجليل از دانش‌آموزان شايسته و مفيد براي جامعه را يكي از رسالت‌هاي آموزش و پرورش دانست و خاطر نشان كرد: تمام امور آموزش و پرورش بايد با پژوهش و بشكل كاربردي در راستاي تعليم و تربيت باشد.




بازدید : 47
نویسنده : مولوی
معاون وزير كار و امور اجتماعي كشور از امكان تحصيل 20 ميليون كارمند شاغل در ايران خبر داد.

به گزارش ايسنا،  دکتر عبدالرسول پورعباس، رييس سازمان آموزش فني ‌و حرفه‌اي كشور در خانه جوان اروميه، با اعلام اين مطلب توضيح داد: با تلاش‌هاي شبانه روزي مسوولان در امر آموزش و كار، امكان ادامه تحصيل 20 ميليون كارمند شاغل در سراسر كشور فراهم شده است.

وي بيان كرد: در بخش آموزش فني و حرفه‌اي و علمي كاربردي كارهاي اساسي بايد صورت گيرد؛ از سال 1368 به طور جدي به بحث مهارت فني و حرفه‌اي توجه شد و در مسير رشد و توسعه خود منجر به تصويب قوانيني در مجلس شوراي اسلامي در برنامه اول، دوم و سوم شد؛ بر اين اساس دانشگاه جامع علمي كاربردي و فني و حرفه‌اي تشكيل شد و در مسير آموزش و توسعه قرار گرفت.

پورعباس ادامه داد: در امر آموزش صنعت نياز به تحول و انقلاب اساسي داريم؛ انجام كارهاي بزرگ نياز به همت بزرگ دارد. ما بايد در اين استان نسخه اول جامع مهارت را تهيه كنيم و آموزش‌هاي فني و حرفه اي را تبيين كنيم. اين حوزه مورد بررسي نقادان قرار گرفته و مسير تصويب را در مجلس پي گرفته است؛ نتايج به دست آمده حاكي از آن است كه از سال آينده حتما به نتيجه مطلوبي خواهيم رسيد.

وي بيان كرد: استانداردهاي ما در دوره‌هاي مهارتي بايد تبيين شوند.

پورعباس ادامه داد: در نظام آموزش فني و حرفه‌اي، آموزش در محيط كار مبتني بر حركت است و آموزش هاي اين سيستم مبتني بر كارآموزي است زيرا نيروي انساني، همزمان با كار، مدارج علمي خود را طي خواهند كرد؛ از جمله كارهاي اين نظام آموزشي، ساماندهي بخش مربيان است.




تغييرات کنکور فراگير امسال
نوشته شده در 12 دی 1389
بازدید : 34
نویسنده : مولوی
رئيس مرکز آزمون دانشگاه پيام نور در تشريح جزئيات آزمون فراگير دانشگاه پيام نور از افزايش تعداد انتخابهاي داوطلبان فراگير در مقطع کارشناسي از 10 انتخاب در سال گذشته به 15 انتخاب در آزمون فراگير امسال خبر داد و زمان انتشار منابع و برگزاري کنکور را اعلام کرد.

محمد هادي امين ناجي در گفتگو با مهر با بيان اين خبر گفت: داوطلبان دوره هاي فراگير پيام نور در سال گذشته در مقطع کارشناسي مي توانستند يک رشته را فقط در 10 مرکز پيام نور استان خود انتخاب کنند اما امسال مي توانند علاوه بر انتخاب يک رشته در 10 مرکز پيام نور استان خود، 5 مرکز از استانهاي همجوارشان را نيز انتخاب کنند البته حتما اين 5 مرکز پيام نور بايد غير از مراکز پيام نور که در مراکز استان قرار دارند باشند.

رئيس مرکز آزمون دانشگاه پيام نور افزود: به عنوان نمونه به فردي که از سمنان داوطلب دوره هاي فراگير پيام نور در مقطع کارشناسي شده است امسال اجازه داده شده که در شهرهاي مشخصي از استانهاي گلستان و تهران نيز بتواند 5 مرکز پيام نور را انتخاب کند.
 
وي در پاسخ به اينکه «با وجود اينکه داوطلبان فراگير در مقطع کارشناسي مي توانند استانهاي همجوارشان را براي تحصيل انتخاب کنند، آيا سياست هاي بومي گزيني در پيام نور حفظ مي شود؟» گفت: اين که داوطلبان فقط مي توانند مراکز پيام نور واقع در برخي شهرهاي استانهاي همجوارشان را انتخاب کنند و انتخاب مراکز پيام نور واقع در مراکز استانهاي همجوار برايشان ممنوع است، سياستي است که منجر به رعايت بومي گزيني از منظر حفظ هماهنگي فرهنگي مي شود.
 
امين ناجي از آغاز ثبت نام جديد داوطلبان دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور از روز چهارشنبه 15 دي ماه خبر داد و با پيش بيني افزايش ثبت نام در دوره هاي جديد فراگير دانشگاه پيام نور به مهر گفت: ثبت نام جديد داوطلبان دوره هاي فراگير تا 21 دي ادامه دارد.
 
وي با بيان اينکه ثبت نام دوره هاي جديد فراگير مانند گذشته از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش انجام مي شود گفت: داوطلبان با مراجعه حضوري به مراکز پست بايد جهت خريد کارت اعتباري 50 هزار و 700 توماني اقدام و از طريق سايت سازمان سنجش اقدام به ثبت نام کنند. 
 
رئيس مرکز آزمون دانشگاه پيام نور از افزايش رشته هاي تحصيلي در دوره هاي کارشناسي فراگير پيام نور خبر داد و خاطرنشان کرد: در مقطع کارشناسي فراگير در برخي رشته هاي مهندسي براي اولين بار دانشجو پذيرش مي شود. همچنين تعداد رشته هاي هنر که متناسب با ساختار پيام نور بوده در برخي مراکز که توانمندي اش وجود داشته اضافه شده است.
 
وي درباره رشته هاي جديد فراگير پيام نور نيز گفت: نگرش در ايجاد اين رشته ها به سمت رشته هايي بوده که بعد کارآفريني و اشتغال زايي دارند.
 
امين ناجي زمان برگزاري آزمون فراگير کارشناسي دانشگاه پيام نور را 29 و 30 ارديبهشت ماه 90 اعلام کرد و از انتشار منابع آزمون دوره جديد فراگير پيام نور از 15 دي ماه خبر داد و گفت: دفترچه آزمون حداکثر از 15 دي ماه بر روي سايت دانشگاه پيام نور قرار داده مي شود البته سعي مي شود قبل از اين زمان بر روي سايت قرار گيرد.
 
وي درباره تغييرات منابع آزمون فراگير پيام نور گفت: در منابع آزمون براي رشته هايي که از سالهاي گذشته نيز دانشجوي فراگير در آنها پذيرش مي شده تغييراتي ايجاد شده است و براي انتخاب منابع آزمون رشته هاي جديد فراگير پيام نور نيز سعي شده بيشتر از منابع پيام نوري استفاده شود و آنجايي که ديگر دانشگاه پيام نور هيچ منبعي توليد نکرده است از ساير منابع موجود استفاده شده است.
بازدید : 54
نویسنده : مولوی
سازمان سنجش كشور شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت‌نام در آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1390 دانشگاه پيام‌نور را اعلام كرد.

به گزارش فارس، سازمان سنجش آموزش كشور با صدور اطلاعيه‌اي خطاب به داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شركت در آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1390 دانشگاه پيام‌نور اعلام كرد كه اطلاعيه اين سازمان حاوي شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت‌نام در آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1390 دانشگاه پيام ‌نور از ساعت 14 (2 بعدازظهر) روز شنبه 11 دي 89 بر روي سايت سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد و در نشريه پيك سنجش روزهاي دوشنبه 13 دي 89 و 20 دي 89 نيز منتشر مي‌شود.

داوطلبان علاقمند به ثبت‌نام و شركت در اين آزمون ضرورت دارد با مطالعه اطلاعيه مذكور و در صورت واجد شرايط بودن، براي ثبت‌نام اقدام كنند.

بر اساس اين گزارش ، ثبت‌نام براي شركت در آزمون از طريق اينترنت اين سازمان و از روز چهارشنبه 15 دي 89 آغاز و در روز سه‌شنبه 21 دي 89 پايان مي‌پذيرد و براساس برنامه زماني پيش‌بيني شده آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1390 دانشگاه پيام‌نور در صبح روز جمعه 30 ارديبهشت 90 برگزار مي‌شود.




نحوه استخدام حق التدريسي ها
نوشته شده در 12 دی 1389
بازدید : 50
نویسنده : مولوی
وزير آموزش و پرورش، وضعيت استخدام نيروهاي شركتي ، حق التدريسي و آموزشياران نهضت سواد آموزي را بر اساس مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي تشريح كرد.

به گزارش ايرنا، حميدرضا حاجي بابايي روز پنج شنبه در حاشيه مراسم تجليل از پژوهشگران برتر مجتمع آموزش علمي پيامبر اعظم در جمع خبرنگاران درباره مصوبه اخير مجلس در زمينه استخدام آموزشياران نهضت سواد آموزي و نيروهاي خريد خدمات آموزشي وزارت اموزش و پرورش، گفت: اين مصوبه بايد به تاييد شوراي نگهبان برسد.

وي با بيان اينكه ماده يك و دو اين مصوبه به استخدام نيروهاي حق التدريسي مرتبط مي شود ، افزود: بر اساس قانون مصوب 15 مهر ماه 88 مجلس شوراي اسلامي، مقرر شد فرهنگيان دارنده مدرك كارشناسي با چهار سال سابقه كار و فرهنگيان داراي مدرك كارداني با پنج سال سابقه كار، استخدام شوند.

حاجي بابايي اضافه كرد: حدود پنج تا شش هزار نفر تا زمان تصويب قانون مصوب 15 مهر ماه سال 1388 مجلس شوراي اسلامي داراي شراط بيان شده براي استخدام نبودند.براساس ماده يك و دو مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي، اين دسته از افراد كه داراي مدرك كارشناسي با سابقه كار چهار سال تمام و دارنده مدرك كارداني با سابقه كار پنج سال تمام تا كنون باشند، استخدام مي شوند.

حاجي بابايي تاكيد كرد: در صورت تصويب نهايي مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي، تمام حق التدريسي هاي داراي مدارك كارشناسي و فوق ديپلم، استخدام آموزش و پرورش مي شوند.

وزير آموزش و پرورش گفت: ماده سه مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي درباره نيروهاي شركتي يا خريد خدمات آموزشي است.

حاجي بابايي افزود: براساس اين ماده قانوني، نيروهاي خريد خدمات آموزشي دارنده مدرك كارشناسي كه يك سال سابقه كار خود را در سال 89-88 پر كرده باشند و همچنين با ابلاغ وزارت اموزش و پرورش سه سال به عنوان حق التدريسي مشغول به خدمت باشند، استخدام مي شوند.

وي گفت: همچنين براساس اين ماده قانوني ، افراد فوق ديپلم كه چهار سال با ابلاغ وزارت اموزش و پرورش به عنوان حق التدريسي مشغول به خدمت بونده اند ، استخدام مي شوند.

حاجي بابايي تصريح كرد: البته، استخدام نيروهاي شركتي كه با عنوان حق التدريسي در آموزش و پرروش مشغول به خدمت بوده اند، در صورتي انجام مي شود كه سقف 60 هزار نيروي حق التدريسي مصوبه 15 مهر ماه 88 مجلس شوراي اسلامي پر نشده باشد.در صورتي كه اين سقف پر شده باشد، بايد نيروهاي باقي مانده حق التدريسي منتظر قانون ديگري باشند تا در اولويت استخدام قرار گيرند.

وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: ماده چهار مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي مبني بر استخدام آموزشياران نهضت سوادآموزي و نيروهاي خريد خدمات آموزشي و در صورت صلاحديد وزارت آموزش و پرورش، نيروهاي آزاد است.

وي افزود: در اين ماده قانوني آمده است كه براي اين دسته از افراد در 6 ماه آينده، آزمون استخدامي با شرايطي كه وزارت آموزش و پرورش تعيين مي كند ، برگزار مي شود و افرادي كه حد نصاب نمره را كسب كنند به عنوان حق التدريسي در اموزش و پرورش به كار گرفته مي شوند.

به گفته حاجي بابايي ، ماده پنج مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي ، استخدام هر گونه نيروهاي شركتي ، آموزشيار نهضت سواد آموزي و حق التدريسي را بر خلاف مواد قانوني بيان شده ، ممنوع كرده است.




بازدید : 40
نویسنده : مولوی
معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش با بيان اينکه لازم است روز بصيرت را براي سال هاي آينده نيز تکرار کنيم ، گفت: مردم ايران در اين روز از امتحاني بزرگ سرافراز بيرون آمدند.

به گزارش مهر، ابراهيم سحرخيز روز پنج شنبه در مراسم نمادين نواخته ‌شدن زنگ بصيرت در مدرسه دخترانه شهيد باهنر منطقه 11 شهر تهران گفت: در سوره مبارکه بقره در صفات منافقين آمده است «آنها گوش دارند ولي نمي‌شنوند» منظور از اين شنيدن ، بصيرت ، روشنگري و درک حقايق است که منافقان از آن محروم هستند.

وي افزود: داشتن بصيرت ، امري ضروري است تا مردم فريب نام و نشان افرادي را که در ابتداي انقلاب در کنار امام (ره) بودند، نخورند. اين افراد در ابتداي انقلاب در کنار امام خميني (ره) حضور داشتند ولي بعدها فريب دلارهاي رنگي آمريکا را خوردند و در زماني که نبايد انقلاب و ولايت فقيه را تنها بگذارند، براي رسيدن به خواسته‌هاي خود اقدام به فتنه‌گري کردند.

معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش اضافه كرد: فرهنگيان و دانش‌آموزان بايد بدانند که مقام معظم رهبري سال گذشته و امسال در هر ملاقاتي که داشتند، به فتنه بزرگ سال 88 اشاره کرده‌اند.

سحرخيز با بيان اينکه مردم ايران از امتحاني بزرگ سرافراز بيرون آمدند، گفت: لازم است تا روز بصيرت را براي سال هاي آينده نيز تکرار کنيم زيرا نوع مبارزات ملت ايران در اين زمان، مبارزه نرم است و ملت ايران توانستند هشت ماه جنگ نرم را به خوبي مديريت کرده و پيروز اين ميدان باشند.

معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش تصريح کرد: رئيس جمهور اقدام بزرگي تحت عنوان هدفمندي يارانه‌ها را آغاز کرده است که توسط آن مي‌توان اقتصادي که براي شکوفايي ايران در چشم‌انداز 1404 نياز است را فراهم کنيم.




بازدید : 40
نویسنده : مولوی
سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعيه اي اعلام کرد: داوطلباني که در زمان مقرر 16 آذر تا اول دي ثبت نام کرده اند، مي توانند براي اطمينان از اطلاعات ثبت نامي خود به سامانه ويرايش اطلاعات ثبت نامي که از25بهمن تا دوم اسفند بر روي پايگاه اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت، مراجعه و پس از مشاهده اطلاعات ثبت نامي، در صورت لزوم بر اساس دستورالعمل مندرج اطلاعات خود را ويرايش کنند.

به گزارش واحد مرکزي خبر ، بر اساس اين اطلاعيه داوطلبان از هر گونه اقدام ديگر (مراجعه حضوري، ارسال درخواست پستي يا الکترونيکي و تماس تلفني) خودداري کنند که به هيچ عنوان به درخواست آنان عمل نخواهد شد.

همچنين بر اساس اين اطلاعيه، آن دسته از متقاضياني که به هر دليل در زمان تعيين شده براي ثبت نام، موفق به ثبت نام در آزمون سراسري سال1390نشده يا در آزمون ثبت نام کرده اما موفق به اعلام علاقمندي به دانشگاه پيام نور و مؤسسات غيرانتفاعي نشده اند يا علاقه‌مند به شرکت در گروه‌هاي آزمايشي هنر يا زبان‌هاي خارجي هستند اما علاقه‌مندي خود را در مرحله ثبت نام اعلام نکرده اند نيز مي‌توانند در تاريخ‌هاي اعلام شده «25بهمن تا دوم اسفند» به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش مراجعه و با توجه به دستورالعمل مربوط، حسب مورد به ثبت نام يا اعلام علاقه‌مندي به دانشگاه پيام نور و مؤسسات غيرانتفاعي و همچنين گروه آزمايشي هنر يا زبان‌هاي خارجي اقدام کنند.




بازدید : 46
نویسنده : مولوی
دبير شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري با تشريح مصوبات جلسه شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري گفت: در اين جلسه سه مصوبه مهم با حضور رئيس جمهور به تصويب رسيد و گزارش تفريق بودجه هاي تحقيقاتي سال 88 نيز ارائه شد.

محمد مهدي نژاد نوري در گفت و گو با مهر با اشاره به برگزاري پنجمين جلسه شوراي عالي علوم ، تحقيقات و فناوري که شب گذشته با حضور رئيس جمهور برگزار شد ، گفت: در اين جلسه بالاخره گزارش تفريغ بودجه هاي تحقيقاتي سال 88 برابر بند 26 قانون بودجه اين سال در جلسه مطرح و بعد از ارائه نکاتي به تصويب رسيد.

وي اظهار داشت: بر اساس قانون طي يک تا 2 هفته آينده اين گزارش به مجلس شوراي اسلامي نيز ارائه مي شود.

معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم با اشاره به نحوه هزينه کرد درآمد شرکت ها در خصوص پژوهش نيز گفت: قرار است اين موضوع را معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري بررسي و گزارش نهايي را به شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري ارائه کند اما به دليل آماده نبودن گزارش اين بحث در جلسه شب گذشته مطرح نشد.

وي روند گزارش تفريغ بودجه هاي پژوهشي کشور را فرايند مهمي در کشور دانست و اظهار داشت: اين گزارش موضوع مهمي را در کشور نهادينه کرد و آن فرايند پايش و ارزيابي عملکرد بودجه ها است. نظير چنين گزارشي براي سال 89 نيز تکرار مي شود و در برنامه پنجم تهيه چنين گزارشاتي آمده است.

مهدي نژاد اضافه کرد: بر اساس چنين روندي از اين پس تمام دستگاه ها و نهادهايي که از اعتبارات پژوهشي استفاده مي کنند بايد نحوه هزينه کرد اين اعتبارات را به شوراي عتف گزارش کنند تا ما بتوانيم از آن در سياستگذاريها و تصميم گيري ها استفاده کنيم.

وي به ديگر مصوبه شورا در شب گذشته اشاره کرد و گفت: بر اساس يکي ديگر از مصوبات اين جلسه قرار شد از اين پس جلسات شورا با حضور نايب رئيس آن که وزيرعلوم مي شود برگزار شود و رئيس جمهور تنها در صورت لزوم در جلسات جضور داشته باشند.

معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم افزود: همچنين بر اساس مصوبات اين جلسه قرار شد بخشي از اعتبارات پژوهشي به طور متمرکز در اختيار وزارت علوم و بهداشت باشد تا اين وزارتخانه ها بتوانند به نحو بهتري از اعتبارات به صورت هدفمند استفاده کنند.