تقويت روابط شكننده نظامي، هدف اصلي گيتس در چين
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 12
نویسنده : مولوی
در بحبوحه‌ نگراني‌هاي آمريكا در رابطه با تسليحات پيشرفته چين، وزير دفاع آمريكا روز دوشنبه به منظور تقويت روابط نظامي كشورش با پكن ديدارهايش را با ژنرال‌هاي ارشد چيني آغاز كرد.

به گزارش ايسنا، اين دومين بار است كه رابرت گيتس، وزير دفاع آمريكا از زمان بدست گرفتن اين پست در دسامبر ‌2006 به چين سفر كرده است.

اين سفر چند روز پيش از ديدار هوجينتائو، رئيس جمهور چين از واشنگتن صورت گرفت و هر دو طرف تمايل دارند پيشرفت‌هايي در زمينه روابط دفاعي صورت گيرد.

به گزارش خبرگزاري شينهوا، رئيس پنتاگون اوايل روز دوشنبه با ژنرال ليانگ گوآنگلي، وزير دفاع چين به گفتگو نشست.

در ژانويه ‌2010 واشنگتن حدود ‌4/6 ميليارد دلار تسليحات را به تايوان، رقيب چين فروخت كه منجر به قطع روابط نظامي پكن و آمريكا شد و طرح‌هاي احتمالي ديدار گيتس از اين كشور لغو شد.

خبرگزاري فرانسه نيز گزارش داد: مقام‌هاي رسمي آمريكا از جمله گيتس، به مدت چهار سال از چين خواسته‌اند پيشنهاد يك مذاكره دايمي بين سران نظامي دو كشور را بدون مناقشات سياسي بپذيرد، اما چيني‌ها همواره به قضيه روابط دفاعي مانند برگ برنده نگاه كرده‌اند.

چين شاهد شكوفايي اقتصادي بوده و با طرح‌هاي جاه طلبانه براي سرمايه‌گذاري در هواپيماهاي پيشرفته، موشك‌ها، كشتي‌ها و زير دريايي‌ها قدرت نظامي‌اش را تقويت كرده است.

دو هفته پيش ليانگ گوانگلي وعده داد هم چنان سرمايه‌گذاري‌هايش را در سلاح‌هاي جديد ادامه خواهد داد و اعلام كرد: چين در تمام زمينه‌هاي استراتژيك، به تداركاتش براي مناقشه نظامي ادامه خواهد داد.

اين در حالي است كه آمريكا كه از نظر‌ مالي تحت فشار فزاينده است و از آنجا كه درگير جنگ افغانستان است و هنوز دهها‌ هزار سرباز در عراق دارد بايد برنامه‌هاي تسليحاتي‌اش را كاهش دهد.

گيتس در گفتگو با خبرنگران گفت: آنها اين پتانسيل را دارند كه برخي از قابليت‌هاي ما را در خطر بيندازند. بايد به آنها توجه كنيم و بايد با برنامه‌هاي خود به درستي به آنها پاسخ دهيم.

وي افزود: اميدوارم از طريق انجام مذاكرات استراتژيك نياز براي برخي از اين قابليت‌ها كاهش يابد.

چين به كرات پافشاري كرده كه رشد نظامي‌اش هيچ تهديدي در پي ندارد.

خبرگزاري رويترز نيز گزارش داد: وزير دفاع چين پس از گفتگو با رابرت گيتس اعلام كرد تكنولوژي نظامي چين دهها سال با پيشرفته‌ترين نيروهاي مسلح در جهان فاصله دارد و براي هيچ كشوري تهديد محسوب نمي‌شود.

وي در گفتگو با خبرنگاران گفت: تلاش‌هايي كه ما صرف تحقيق و ساخت سيستم‌هاي تسليحاتي كرده‌ايم به هيچ وجه متوجه هيچ كشور سومي در جهان نيست به هيچ وجه هيچيك از كشورهاي جهان را تهديد نخواهد كرد.

مقام‌هاي رسمي آمريكا از پيشرفت‌هاي سريع در برنامه موشكي بالستيك ضد كشتي چين خبر داده‌اند كه مي‌تواند ناوهاي هواپيمابر آمريكايي را به چالش فرا بخواند.

همچنين ممكن است چين اولين ناو هواپيمابرش را در سال ‌2011 به آب بياندازد كه سرعت آن بيشتر از مقداري است كه تخمين زده شده است و طبق عكس‌هاي جديد گرفته شده، نمونه جنگنده استيلت را حمل مي‌كند.

گيتس پس از پايان مذاكراتش با چين در روز چهارشنبه عازم توكيو خواهد شد و جمعه براي حل بحران كره به سئول پرواز خواهد كرد.



www.mahdipc.tk http://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.com
سایت خدماتی تک بیست



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: